tüylenme erkek bebişlerde olurmuş erkeklik hormonu yüzünden..
Bebeğimi ilk görmeye gittiğimde doktor kistin var dedi. 3 cmmiş. Şok oldum duyunca. Bir hafta sonra da 4,5 cm olmuştu. Ikı hafta sonra gittiğimde 5 cm olmuştu. doktor çok açıklayıcı değildi. Bebeğime zarar verir mi? Bilgisi olan, aynı durumu yaşayan var mı?
Bebeğimi ilk görmeye gittiğimde doktor kistin var dedi. 3 cmmiş. Şok oldum duyunca. Bir hafta sonra da 4,5 cm olmuştu. Ikı hafta sonra gittiğimde 5 cm olmuştu. doktor çok açıklayıcı değildi. Bebeğime zarar verir mi? Bilgisi olan, aynı durumu yaşayan var mı?
Canım benim de varmış kistim 18,7 mm yazıyo ult kağıdında benimki de birşey demedi sorun olsa söylerdi heralde dimi?Sen yine de içini ferah tut istersen başka bi doktora da görün..
canım bende 7 ay önce 6 aylıkken erken doğum yaptım bebiğimi kaybettim çok kararsız kaldım yapayımmı yapmayayımmı.buarada canım başınız sağol olsunnn seni anlıyorummm çok zor bişeyyy inşallah bu bebişlerimizi allah bize bağışlarrrcanım hamileyken olmazsın dedi bana
bunu söyleyen yrd doç dr yani
keşke önce olsaydın dedi
ama doğumdan sonra mutlaka ol dedi.
Ayrıca ben 9 ay önce doğumdan sonra bebeğimi kaybettim
hasta doğdu.
benimki şimdiye kadar sağdaydı hep..son bir haftadır ortaladı
heralde fiyatı yüzüne söyleyip yarattıkları şok etkisinin tezini yazıyorlar:))) geç gebelik derkekn yaş kaç???? sen içini yine de ferah tut güzelim baktın olmadı git rumeliye ,sonuçta ense kalınlığı gibi somut değerler veriyorlar bir sorun olsa mutlaka söylerler ki bence olmayacak...olmadı 3lü testte perinatoloğa gidersin....baksana bazılarının doktorları ultrasondan ölçmüşler de ikili test yaptırma gerek yok gayet iyi demişler:)
tamam canım ama moralini sakın bozma güzelim...ayy başka zamana gelirim şimdi midem bulanıyortut bu teklifini bulantılarım geçsin değerlendirecem:))))))) çıkışta sen bana çaya gel istersen:)))
Günaydınnnnnnasılsınız???
maşallah bebişine tatlım
şimdi doktor erkek dedi değilmi ama ben nubunu kız gibi gördümsanırım ben bu nubtan anlamıyorum
arkadaşım ben biraz cahilim galiba???????????bu nub dediğiniz nedir???????????????
günaydııııındün görüş günüydü:)))) bebeğimi gördüm ve 2 li tarama testimizi verdik az daha oynasaydı cinsiyetini söylücekti doktor ama göstermedi sıpa yattığı yerden göbeğini hoplatıp duruyo,elini ağzına götürüyodu dr jimnastikçi mi olacak ne dedi:))çoooook mutlu oldum bu kadar büyümüş gördüğüme kuzucuğuuumu...darısı görmeyenlere...
iki gündür speedy gonzales yok sanki :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?