2014 Şubat Anneleri

Merhaba kızlar, cvs stresinden kaç gündür foruma giremedim, çok şükür atlattım bugün, inşallah sonuçlar da güzel gelir, bebişim de bana tutunmaya devam eder..x/y kromozlarına da bakılıyormuş, bu durumda cinsiyeti en erken öğrenen ben olucam galiba.. Sağlıklı olsun da artık gerisi hiç önemli değil..
Bu arada 2 li testi üniversite hastanesinde yaptırdım ,ultrasonu perinatolog doçent yaptı, herhangi bir ücret vermedim..

ben tam sordumki sen yazmışsın :1::1::1:

iyi bakalım hadi hayırlısı bence sonucun temiz çıkacak
sonuç ne zamana çıkacak bi kaç haftamı verdiler ?
bu arada iki kişi kesin olmasada cinsiyeti öğrendi zaten :9::9:
bide bişi sorcam cvsyi nasıl yaptılar ???????

evet görüşürüz burdan hatta antepteymişsin zaman ayarlayıp görüşme şansımızda olur belki bayramdan sonra falan
sen özel mesaj sayını doldurda mesajlaşalım :1::1:

bu arada kayınvalden bakacaksa allah sabrını artırsın gözünü korkutmak olmasında
bende kayınvaldemle iyiyimdir severimde ama işte kayınvaldeye annen gibi bişi diyemiyorsun beğenmediğin bir nokta olduğunda dile getiremiyorsun

korkutma beni:27::27:

Merhaba kızlar, cvs stresinden kaç gündür foruma giremedim, çok şükür atlattım bugün, inşallah sonuçlar da güzel gelir, bebişim de bana tutunmaya devam eder..x/y kromozlarına da bakılıyormuş, bu durumda cinsiyeti en erken öğrenen ben olucam galiba.. Sağlıklı olsun da artık gerisi hiç önemli değil..
Bu arada 2 li testi üniversite hastanesinde yaptırdım ,ultrasonu perinatolog doçent yaptı, herhangi bir ücret vermedim..

gözün aydın canım inşallah sonuçların da iyi çıkar :16:

maalesef cinsiyet öğrenenler oldu bileeee ilk olmasan da 4.olursun :1::1:

etnik köken ?? neresinde yazıyor ki merak ettim bak ?

benim buraya eskiden çok üçlü tarama testi sonucu gelirdi ikiliyi anımsamıyorum gerçi ama
ne olarak belirtiliyor ?
bende bakayım test sonucuma ya zira benimkinin çok çok esmer olma ihtimali varda 6 ay daha merak etmim :9::9::9:
Benim testimin sag ust kosesinde yaziyor ethnic group:Caucasian
Netten araştirdim cok beyaz olanlar için kullaniliyormuş ben çok esmerim eşim beyaz tenli sarişin ona benzemiş.

meraba cnm ben yaptırdım cevap veriyim sana özelde 56tlye yaptırdım 1 hafta sonra gel al dedi cumartesi gidip alıcaz sonucu inş temiz çıkar
ama her yer değişiyor pahalıya yaptıranda var bence yakındaki özellere git bir sor uymassa sskya git randevu al gebe bölümüne kontrolde yaptırmak istiyorum de onlar artık ne derse uymassa sana özelde yaptırırsın
bende cumartesi yaptrıacağım
bebeğin ense kalınlığına hemen bakılmıyormu

bizde yaptıracakmıyız bu cvs den

tatlım korkutmak değilde birde önce annen bakarda sonra kayınvalden bakarsa dahada zorlanırsın o bakımdan dedim ben

ben öyleyim yani kayınvaldem bakmıyor oğluma hiçte bakamdı ama arada sağlık sorunları dolayısıyla orada kaldığıda oluyor 2 hafta falan baktı yani, bişi diyemiyordum ben şöyle yaparsan iyi olur gibi falan
denmiyor çünkü annen gibi olmuyor

Netten araştirdim cok beyaz olanlar için kullaniliyormuş ben çok esmerim eşim beyaz tenli sarişin ona benzemiş.
ay ben sonucumu böylede alamam büyük ihtimal ya dediğim gibi benim testler aradan yapılacak sanırım c.tesi gidicem işte
bide bizim etnik köken aynı sayılır eşimle hatta uzaktan arkabayız sadece ailesinde iki tane esmer var biz buğday tenliyiz oda yazmaz sanırım bu kadar detay olarak
keşke direk halasına benzemiyor falan yazsa :60: :60: :60:

Son düzenleme:

tatlım bence o anne babası beyaz olduğu için yazılmıştır.üç tür etnik grup var dünya da siyah sarı ve beyaz.sarı ilk asya grubu.ve bu üç ırkta kromozal anomali görülme ihtimaleri farklı.biyoloji öğretmeniyimordan biliyorum

geçmiş olsun canım inşallah sonucun temiz çıkıcak içini ferah tut..bakalım bebeğinin cinsiyeti ne olucak..dediğin gibi sağlıklı olsunda..ne zaman sonuçlanıcak peki?

ay ben sonucumu böylede alamam büyük ihtimal ya dediğim gibi benim testler aradan yapılacak sanırım c.tesi gidicem işte
bide bizim etnik köken aynı sayılır eşimle hatta uzaktan arkabayız sadece ailesinde iki tane esmer var biz buğday tenliyiz oda yazmaz sanırım bu kadar detay olarak
keşke direk halasına benzemiyor falan yazsa :60: :60: :60:

:9::9::9::9::9::9::9::9: manyuk seni

:16::16::16::9::9::9::9:

tatlım bence o anne babası beyaz olduğu için yazılmıştır.üç tür etnik grup var dünya da siyah sarı ve beyaz.sarı ilk asya grubu.ve bu üç ırkta kromozal anomali görülme ihtimaleri farklı.biyoloji öğretmeniyimordan biliyorum

buna katılıyorum ve bu ırklarla ilgili geyikte bişi yazmıştımda herkes kopmuştu ama burda yapmım :60: :60:

:16::16::16::9::9::9::9:

buna katılıyorum ve bu ırklarla ilgili geyikte bişi yazmıştımda herkes kopmuştu ama burda yapmım :60: :60:

yap kıs :52:
bu arada cinsiyeti öğrenenler kimler ve nasıl öğrendiler.ultrason resmiylemi.kocam bu yöntemimize kocakarı yöntemş dedi :9:

yap kıs :52:
bu arada cinsiyeti öğrenenler kimler ve nasıl öğrendiler.ultrason resmiylemi.kocam bu yöntemimize kocakarı yöntemş dedi :9:

doktor nubuna bakıyor kıs
nubunda olasılık söylüyor aslında %90 gibi

neden koca karı yöntemi olsun olsa olsa karı koca yöntemi olur nede olsa beraber yaptık kocalarımızla :60: :60:

gözün aydın cnm hadi hayırlısı inşallah tertemiz çıkar

ben tam sordumki sen yazmışsın :1::1::1:

iyi bakalım hadi hayırlısı bence sonucun temiz çıkacak
sonuç ne zamana çıkacak bi kaç haftamı verdiler ?
bu arada iki kişi kesin olmasada cinsiyeti öğrendi zaten :9::9:
bide bişi sorcam cvsyi nasıl yaptılar ???????

Amin canım inşallah,eşim öne aldı cuma günü ön rapor çıkacak yani down vs varmı, detaylı rapor 1 ayı bıluyomuş ama ön rapor bizim için önemli olan..iğneyle karından girip plesantadan doku örneği alıyolar..benim gibi bekleyen 5 kişi vardı, 2 cvs 3 ü amniyo için gelmiş..

Amin canım öyleymişş ben geçmişi okuyamadım ama benim doğum tarihi 5 şubat,bugün 12 haftam doldu, benden erken olan varmı, normalde 16 haftadan önce kesin cinsiyet söyleniyolar da ben de daha önce yoktur diye düşünmüştüm..keşke ben de ultrasonla öğrenseydim ama kısmet böyleymiş..

Evet canım hemen bakıyolar zaten 2 li testin ilk alaması ense kalınlığı, benim 2 li tes riskim ara değer çıktı bir de tüp bebek olunca dr extra pimpiriklendi diyelim..

geçmiş olsun canım inşallah sonucun temiz çıkıcak içini ferah tut..bakalım bebeğinin cinsiyeti ne olucak..dediğin gibi sağlıklı olsunda..ne zaman sonuçlanıcak peki?

İnşallah canım.. Cuma ön rapor alıcaz..

baktı cnm enseye normal sağlıklı görünüyor dedi ama testi aldığımızda risk hesaplanacak o gün tekrar baktırıcam hem 1 hafta bir haftadır belki cinsiyet bilgisi verir

Amin canım inşallah,eşim öne aldı cuma günü ön rapor çıkacak yani down vs varmı, detaylı rapor 1 ayı bıluyomuş ama ön rapor bizim için önemli olan..iğneyle karından girip plesantadan doku örneği alıyolar..benim gibi bekleyen 5 kişi vardı, 2 cvs 3 ü amniyo için gelmiş..

Amin canım öyleymişş ben geçmişi okuyamadım ama benim doğum tarihi 5 şubat,bugün 12 haftam doldu, benden erken olan varmı, normalde 16 haftadan önce kesin cinsiyet söyleniyolar da ben de daha önce yoktur diye düşünmüştüm..keşke ben de ultrasonla öğrenseydim ama kısmet böyleymiş..

Evet canım hemen bakıyolar zaten 2 li testin ilk alaması ense kalınlığı, benim 2 li tes riskim ara değer çıktı bir de tüp bebek olunca dr extra pimpiriklendi diyelim..

İnşallah canım.. Cuma ön rapor alıcaz..

kuzum allahım yüreğindekileri nasip etsin :54:

Back
X