2014 Şubat Anneleri

kızlar ben şimdi dr dan geldim.gelişimi bir hafta geriden geliyo galiba..geçen ay muhtemel doğum günü şubatın 9u görünüyodu şimdi 12si görünüyo. yani 12 haftalık deil 11 haftalık olmuş oluyo.bu kötü bişeymi?:18:bide dr a yalvardım neolur cinsiyetle ilgili bişeyler söyleyi çatlıcam meraktan dedim.oda yüzde 51 erkek dedi gülmekten yarıldım.zaten kızında erkeğinde olasılığı yüzde 50:9:ha bide 2li taramayı yaptırimmi dedim.eğer yüksek risk çıkarsa aldırmak istemiyorum dedim o anda yazmakta olduğu 2li tarama testi istek formunu yırttı..ozaman yaptırma olası bir risk durumunda 6 ay boyunca üzüntüden mahvolursun dedi..ozaman sana 21.haftada ayrıntılı ultrason yaparız dedi bende ok dedim..evet kızlar anlatcaklarım bu kadar...:49:

kuzum doktorum bana bebeğin gelişim haftasında +-2 hafta olabileceğini söyledi

Yuh gerçektenn:) haklısın..bana 5.ayı bekliyorum diyen prof aslında ama ben eşime ben 5 aya kadar meraktan çatlarım valla başka dr a giderim diyodum..erkek kesinlikle erken anlaşılıyor ama benim de erkek yiğenlerim 15/16 haftalıkken görünmüştü.. Bir de dr bir tahminim var ama erken derse kesin erkek çıkıyor;)

aslında o doktorlar garantici doktorlar yani 5.ayı falan bekleyen doktorlar tam garanti olsun diye söylemiyorlar yoksa görmediklerinden değildir sanmıyorum

genelde bizdede şöyle bir mit var doktor göremedim derse yada bebek göstermezde kız oluyormuş güya hani kızlar utangaç olurmuş manasında :9::9::9::9:
benim doktorum cuma günü gittiğimde kıza benziyor dedi bana ama kesin söylemek için erken acele etme dedi
bende sevindim tabi kaynanama söyledim dediki ben rüyamda erkek gördüm erkektir dedi
kaynanamın rüyasına karşı doktorun belkisi ikisi yarışıyor şimdi :9::9::9::9::9::9:

:9::9::9::9::9::9::9: bende uyup sağımı solumu sıkıyorum yaaa

bi gören olsa neler der kimbilir :9::9::9::9:

ama ben dün biraz masaj yaptım göğsüme ya sol tarafın üstüne yatmışım sanırım göğsümün yani sabah kalktığımda içinden bir damar sıkışmış gibi ağrıyordu biraz masaj yaptım akşam üstü gibi geçti
neyseki gören olmadı :9::9::9::9:

Ben bilmiyorum.ilk defa yaziyorum buraya.yardimci olursaniz super olur

yardımcı olundu zaten görmedin sanırım link bile verdi arkadaş
mart ayı kısmına bakıcaksın nasılki burası şubat sende marta bakacaksın
hatta martta iki topic var birini bizim çılgın kız açmış :9::9:

bi gören olsa neler der kimbilir :9::9::9::9:

ama ben dün biraz masaj yaptım göğsüme ya sol tarafın üstüne yatmışım sanırım göğsümün yani sabah kalktığımda içinden bir damar sıkışmış gibi ağrıyordu biraz masaj yaptım akşam üstü gibi geçti
neyseki gören olmadı :9::9::9::9:

sorma yaaa :D bu arada bakalım senin doktormu kayınvalidenin rüyasımı doğru çıkacak

valla unuttum onu sormayı.yüzde birlik pipiyi duyunca heycan yaptım:52: ama sağlıklı bi sorun yok dedi.çok şükür.

evet canım haklısın sağlıklı olsunlarda

sorma yaaa :D bu arada bakalım senin doktormu kayınvalidenin rüyasımı doğru çıkacak

hayırlısı bakalım ya
en geç bayram sonunda öğreniriz inş.
ben oğlumda 21.haftamda öğrenmiştim bunda nedense daha heyecanlıyım :1::1:

Amin kızlar inşallah sizin sonuçlarınız da güzel çıkar..bu arada benim çom yakın bir arkadaşıma erkek dediler 6. Ayda kız olduğu ortaya çıktı;) tam tersini çok duydum da erkek denilip kız olanı duymamıştım.. Benim dr uma kalsa ben 5. Aydan önce kesinleşmeden kesinlikle söylemiyotım demişti..

daha fenasını diyeyim bizim bir arkadaşa doğuma kadar erkek dediler kız çıktı. :)

aslında o doktorlar garantici doktorlar yani 5.ayı falan bekleyen doktorlar tam garanti olsun diye söylemiyorlar yoksa görmediklerinden değildir sanmıyorum

genelde bizdede şöyle bir mit var doktor göremedim derse yada bebek göstermezde kız oluyormuş güya hani kızlar utangaç olurmuş manasında :9::9::9::9:
benim doktorum cuma günü gittiğimde kıza benziyor dedi bana ama kesin söylemek için erken acele etme dedi
bende sevindim tabi kaynanama söyledim dediki ben rüyamda erkek gördüm erkektir dedi
kaynanamın rüyasına karşı doktorun belkisi ikisi yarışıyor şimdi :9::9::9::9::9::9:

seninkinde yazsa yazsa "narenciye" yazar :60: :60: :60:

bugün tam havamdayım :60:

:))) aynen artık adanaya taşınınca nasıl bir turunçgil ruhuna büründüysem nickime yansımış;)

Aynen bizimki de tam garantici zaten! Senin oğlun vardı dimii o zaman dr unki çıkar inş;)

Bu arada ben cepten giriyorum ne yazıyo takvimde pcdrn gireyim de bakiim merak ettim;)

:))) aynen artık adanaya taşınınca nasıl bir turunçgil ruhuna büründüysem nickime yansımış;)

Aynen bizimki de tam garantici zaten! Senin oğlun vardı dimii o zaman dr unki çıkar inş;)

Bu arada ben cepten giriyorum ne yazıyo takvimde pcdrn gireyim de bakiim merak ettim;)

evet bakalım inş. doktorunki doğru çıkar (önce sağlık tabiki allahın gücüne gitmesin)

tam olarak bu yazıyor;
Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.

Son düzenleme:
Back
X