2014 Şubat Anneleri

baktı cnm enseye normal sağlıklı görünüyor dedi ama testi aldığımızda risk hesaplanacak o gün tekrar baktırıcam hem 1 hafta bir haftadır belki cinsiyet bilgisi verir

çok kokruyorum en büyük korkum hatta.bakalım ne olacak

Amin kızlar inşallah sizin sonuçlarınız da güzel çıkar..bu arada benim çom yakın bir arkadaşıma erkek dediler 6. Ayda kız olduğu ortaya çıktı;) tam tersini çok duydum da erkek denilip kız olanı duymamıştım.. Benim dr uma kalsa ben 5. Aydan önce kesinleşmeden kesinlikle söylemiyotım demişti..

tatlım bence o anne babası beyaz olduğu için yazılmıştır.üç tür etnik grup var dünya da siyah sarı ve beyaz.sarı ilk asya grubu.ve bu üç ırkta kromozal anomali görülme ihtimaleri farklı.biyoloji öğretmeniyimordan biliyorum

Ama ben sari degilim aşiri esmerim ve bir arkadaşimda asia yaziyor birinde de avrupa yaziyor

Merhaba kızlar, cvs stresinden kaç gündür foruma giremedim, çok şükür atlattım bugün, inşallah sonuçlar da güzel gelir, bebişim de bana tutunmaya devam eder..x/y kromozlarına da bakılıyormuş, bu durumda cinsiyeti en erken öğrenen ben olucam galiba.. Sağlıklı olsun da artık gerisi hiç önemli değil..
Bu arada 2 li testi üniversite hastanesinde yaptırdım ,ultrasonu perinatolog doçent yaptı, herhangi bir ücret vermedim..
geçmiş olsun arkadaşım seni düşünmekten ben de rüyalarım da bebekle uğraşır oldum,hayırlısıyla bir de sonuçları alsak.

inşallahhh kuzum.ilk bebek.çok sonradan gelen beebek

seni anlıyorum bende canım kızımı 5 senede zor buldum az dr dr gezmedim ama verdi yaradan ki 2.yide sürpriz olarak yolladı olmayan şeyler oluyor yani şükürler olsun

Son düzenleme:
slm kızlar bende 2li tarama için dün kan verdim haftaya belli olacak inşallah
rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı kısmet eder
hep yatıyorum hep yatıyorum ne olacak bilmem bu halim toparlamadım gitti ama ilk defa pazar iftar için kocama yemek hazırladım :52:

Amin kızlar inşallah sizin sonuçlarınız da güzel çıkar..bu arada benim çom yakın bir arkadaşıma erkek dediler 6. Ayda kız olduğu ortaya çıktı;) tam tersini çok duydum da erkek denilip kız olanı duymamıştım.. Benim dr uma kalsa ben 5. Aydan önce kesinleşmeden kesinlikle söylemiyotım demişti..

canım o birazda doktorun tecribesiyle ilgili bence
mesela ben doktoruma çok güveniyorum hiç yanıldığınıda duymadım ama daha önce oğlumda bir doktora gittim ki karnımdaki bebekten şüphe ettirdi beni
15.haftalıkken gittim doktora usg probunu karnıma koydu koyar koymaz dediki sen gebe değilsin sende kist var ben şok tabi bana diyorki sen daha önce hiçmi usgye girmedim neden görmemişler çok girdim dedim bende sonra aradan 30sn geçmeden ay pardon ben yanlış görmüşüm o bebeğin eşiymiş dedi bana gelde doktoru dövme :47::47::47:
kendimi zor tuttum bişi dememek için al sana doktor işte
o doktor bana 15.haftamda kesin erkek dediydi bende içim de he tabiki erkektir dedim eşini kist olarak gören adam kimbilir neyi pipi gördü diye inanmadım
tabiki böyle bir doktora inanmak mümkün değil
doktor çok çok önemli yani üstelik o doktoru bana birileri tavsiye etti çok iyi diye
şuandada yine gittiğim hastane şimdiki doktoruma anlattım bunu yok artık oha dedi bu olaya :9::9::9:

geçmiş olsun arkadaşım seni düşünmekten ben de rüyalarım da bebekle uğraşır oldum,hayırlısıyla bir de sonuçları alsak.

Sağol canım aminn inşallah hepimiz iyi sonuçlar alırız.. içime hiç kötü birşey doğmuyor, umarım öyle olur.. Aslında ben sonuçtan çok işlemin bebeğe bir zararı olurmu diye korktum çok.. Neyseki annem geldi birkaç gün yatıcam..

inşallahhh kuzum.ilk bebek.çok sonradan gelen beebek

Bizim de öyle canım hem ilk hem tüp bebek..inşallah bu son zorluğumuz olur diye dua ettim bugün.. Rabbim bebeklerimizi sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah..

kızlar ben şimdi dr dan geldim.gelişimi bir hafta geriden geliyo galiba..geçen ay muhtemel doğum günü şubatın 9u görünüyodu şimdi 12si görünüyo. yani 12 haftalık deil 11 haftalık olmuş oluyo.bu kötü bişeymi?:18:bide dr a yalvardım neolur cinsiyetle ilgili bişeyler söyleyi çatlıcam meraktan dedim.oda yüzde 51 erkek dedi gülmekten yarıldım.zaten kızında erkeğinde olasılığı yüzde 50:9:ha bide 2li taramayı yaptırimmi dedim.eğer yüksek risk çıkarsa aldırmak istemiyorum dedim o anda yazmakta olduğu 2li tarama testi istek formunu yırttı..ozaman yaptırma olası bir risk durumunda 6 ay boyunca üzüntüden mahvolursun dedi..ozaman sana 21.haftada ayrıntılı ultrason yaparız dedi bende ok dedim..evet kızlar anlatcaklarım bu kadar...:49:

Ay aklim karişti şimdi benim etnik kökenim asya ise orda neden kafkas yaziyor anlayamadim şimdi :)) ne çok şeyi duşunmeye başladik yaaa

birde ikili test genetik testi değilki benim daha çok aklım karıştı nasıl yazıyorlar ki etnik kökeni :44::44::44::44::44:
bunu doktoruma soracağım unutmassam

kızlar ben şimdi dr dan geldim.gelişimi bir hafta geriden geliyo galiba..geçen ay muhtemel doğum günü şubatın 9u görünüyodu şimdi 12si görünüyo. yani 12 haftalık deil 11 haftalık olmuş oluyo.bu kötü bişeymi?:18:bide dr a yalvardım neolur cinsiyetle ilgili bişeyler söyleyi çatlıcam meraktan dedim.oda yüzde 51 erkek dedi gülmekten yarıldım.zaten kızında erkeğinde olasılığı yüzde 50:9:ha bide 2li taramayı yaptırimmi dedim.eğer yüksek risk çıkarsa aldırmak istemiyorum dedim o anda yazmakta olduğu 2li tarama testi istek formunu yırttı..ozaman yaptırma olası bir risk durumunda 6 ay boyunca üzüntüden mahvolursun dedi..ozaman sana 21.haftada ayrıntılı ultrason yaparız dedi bende ok dedim..evet kızlar anlatcaklarım bu kadar...:49:

canım artı eksi 3 gün oynaması normal diye biliyorum endişe etme

ense kalınlığını falan sordunmı peki ?
bu arada elinde %1 lik bir pipi var hayırlı olsun :9::9::9::9:

benim de ya geri ya aynı çıkıyor anlamadım gitti.dr.iyi dediyse çok düşünmemek lazım ama insan çabucak büyüsün istiyor.

canım o birazda doktorun tecribesiyle ilgili bence
mesela ben doktoruma çok güveniyorum hiç yanıldığınıda duymadım ama daha önce oğlumda bir doktora gittim ki karnımdaki bebekten şüphe ettirdi beni
15.haftalıkken gittim doktora usg probunu karnıma koydu koyar koymaz dediki sen gebe değilsin sende kist var ben şok tabi bana diyorki sen daha önce hiçmi usgye girmedim neden görmemişler çok girdim dedim bende sonra aradan 30sn geçmeden ay pardon ben yanlış görmüşüm o bebeğin eşiymiş dedi bana gelde doktoru dövme :47::47::47:
kendimi zor tuttum bişi dememek için al sana doktor işte
o doktor bana 15.haftamda kesin erkek dediydi bende içim de he tabiki erkektir dedim eşini kist olarak gören adam kimbilir neyi pipi gördü diye inanmadım
tabiki böyle bir doktora inanmak mümkün değil
doktor çok çok önemli yani üstelik o doktoru bana birileri tavsiye etti çok iyi diye
şuandada yine gittiğim hastane şimdiki doktoruma anlattım bunu yok artık oha dedi bu olaya :9::9::9:

Yuh gerçektenn:) haklısın..bana 5.ayı bekliyorum diyen prof aslında ama ben eşime ben 5 aya kadar meraktan çatlarım valla başka dr a giderim diyodum..erkek kesinlikle erken anlaşılıyor ama benim de erkek yiğenlerim 15/16 haftalıkken görünmüştü.. Bir de dr bir tahminim var ama erken derse kesin erkek çıkıyor;)

kuzum senin bebek takvimini okuyup memişlerimi sıktım :D ağrıyorlar şimdi :D

Back
X