Kızlar zaman geçmiyo hiçç ya :) bebişimi görmeye gidicez gün sayıyorum geçip gitmiyo ...
maşallah bebişine tatlım
şimdi doktor erkek dedi değilmi ama ben nubunu kız gibi gördümsanırım ben bu nubtan anlamıyorum
tatlım korkutmak değilde birde önce annen bakarda sonra kayınvalden bakarsa dahada zorlanırsın o bakımdan dedim ben
ben öyleyim yani kayınvaldem bakmıyor oğluma hiçte bakamdı ama arada sağlık sorunları dolayısıyla orada kaldığıda oluyor 2 hafta falan baktı yani, bişi diyemiyordum ben şöyle yaparsan iyi olur gibi falan
denmiyor çünkü annen gibi olmuyor
tatlım dalga geçmedi sanırım sadece oda biraz uslup olarak muzip biri sana öyle gelmiş olmalıSağol canım benim
Evet erkek dedi ama kesin birşey söylemek istemem 1-2 haftaya kesinleşir dedi ama basbaya erkek görünüyodu işte yine de allah bilir tabiki..Nub olayını bi yerlerde okumuştum bende tam anlamıyorum ama kız-erkek farketmez hatta eşim kız olsun istiyo bakalım şimdi oğlum diye seviyoruz 2 hafta sonra doktor ne diyecek..
Bir de bir yerlerde birileri kim olduğunu bilmiyorum şimdi baya arka sayfalarda biraz dalga geçer gibi konuşmuş üstüme alındım bana demediyse de bilmiyorum ama bir yanlış anlama varsa düzelteyim benim doktorum ult. bebeğimin ense kalınlığına vs. baktı bir sorun görünmüyor dedi ama 2 li teste gerek yok demedi isterseniz yaptırabilirsiniz dedi biz eşimle yaptırmak istemedik o kadar yani doktor ense kalınlığına bakıp da 2 liye gerek yok gayet normal demedi...Yanlış anlamayı düzelteyim dedim bana söylendi veya söylenmedi bilmiyorum...
Neyse kızlar dünden itibaren bulantılarım ve yemek görünce tiksinmem kokulara duyarlılığım vs. geçti çok şükür eşimin kokusu normal geliyo artık çok şükür rahat yemek yiyebiliyorum darısı herkesin başına inş...
gözlerim doldu şimdi yine . işteyim şu anda her kes bilip bilmeden konuşuyor. 10 sonra kavuş . 3 ay sonra işe başla. yutkunurken boğum boğum oluyorum şu anda. sonra biri çıksın yok hastane de makyaj yaptın diye senin ne kadar iyi bir anne olduğunu eleştirsin. o kucağımdayken nefesimi bile yan tarafa doğru alıp veriyorum ben. davulun sesi uzaktan hoş geliyor. ESİNU sana anlatmak isterdim hikayemi. ama önyargılarından dolayı onu bile anlayacağın sanmıyorum. Burdan yineliyorum. Normal doğumdaki hem benim korkum hem de kızıma 10 yıl sonra kavuşmuş olmam. şu teknolojide beni sezaryene yönlendirdi iyi ki de yapmışım. bir daha çocuk şansım yok olmayacak. bir değil on olsa yine sezaryen yapardım. Bir sebebi daha var normal istemememin ama gerek yok bunlara. Kardeşim yaşadı. dedim ya korkutulmalara karşıyım. Esin arkadaşımız da zor doğum yapmış mesela. ama sağlıkla almış kucağına şükür. Allaha emanet olun.keyfi sezeryana bende karşıyım aslında ama 10 yıl sonra elime zor geçen bir bebek olsa hiç tereddüt etmeden bende sezeryan isterdim sanırım
zaten önemli olan bebekleri sağlıkla kucağına almak değilmi
bende oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim bu doğumumuda normal yapmayı planlıyorum inş.
fakat normal doğumuda çok abartıp korkutanlar oluyor insanları hiç gerek yok gibi geliyor bana
birde herkesin bünyesi farklı kimisi sezeryandan sonra 1 hafta ayağa kalkmıyor kimiside normal yapıp 10 gün yatıyor hiç kalkmıyor bu biraz bünye meselesi bence birisi çok kötü geçirdi diğerleride kötü geçirecek değilki
neyse allah bebeğinle beraber sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin sanada
aslolan her görüşe saygı duymak tabi
bebeğini ellerinden ve poposundan öpüyorum tatlım
Sağol canım benim
Evet erkek dedi ama kesin birşey söylemek istemem 1-2 haftaya kesinleşir dedi ama basbaya erkek görünüyodu işte yine de allah bilir tabiki..Nub olayını bi yerlerde okumuştum bende tam anlamıyorum ama kız-erkek farketmez hatta eşim kız olsun istiyo bakalım şimdi oğlum diye seviyoruz 2 hafta sonra doktor ne diyecek..
Bir de bir yerlerde birileri kim olduğunu bilmiyorum şimdi baya arka sayfalarda biraz dalga geçer gibi konuşmuş üstüme alındım bana demediyse de bilmiyorum ama bir yanlış anlama varsa düzelteyim benim doktorum ult. bebeğimin ense kalınlığına vs. baktı bir sorun görünmüyor dedi ama 2 li teste gerek yok demedi isterseniz yaptırabilirsiniz dedi biz eşimle yaptırmak istemedik o kadar yani doktor ense kalınlığına bakıp da 2 liye gerek yok gayet normal demedi...Yanlış anlamayı düzelteyim dedim bana söylendi veya söylenmedi bilmiyorum...
Neyse kızlar dünden itibaren bulantılarım ve yemek görünce tiksinmem kokulara duyarlılığım vs. geçti çok şükür eşimin kokusu normal geliyo artık çok şükür rahat yemek yiyebiliyorum darısı herkesin başına inş...
tatlım dalga geçmedi sanırım sadece oda biraz uslup olarak muzip biri sana öyle gelmiş olmalı
oda usgde bakınca ikili testin gereği yok anladı bence yazdıklarından ben öyle anladım çünkü
oysa ikili test hepsinin bir bütünü diye biliyorum ense kalınlığı ve burun kemiği bir kriter ama tek başına test değil
sen sadece yaptırmak istememişsin o testi
benim doktorumda istersen yapalım dedi bende istiyorum dedim c.tesine yaptırcam inş.
gözlerim doldu şimdi yine . işteyim şu anda her kes bilip bilmeden konuşuyor. 10 sonra kavuş . 3 ay sonra işe başla. yutkunurken boğum boğum oluyorum şu anda. sonra biri çıksın yok hastane de makyaj yaptın diye senin ne kadar iyi bir anne olduğunu eleştirsin. o kucağımdayken nefesimi bile yan tarafa doğru alıp veriyorum ben. davulun sesi uzaktan hoş geliyor. ESİNU sana anlatmak isterdim hikayemi. ama önyargılarından dolayı onu bile anlayacağın sanmıyorum. Burdan yineliyorum. Normal doğumdaki hem benim korkum hem de kızıma 10 yıl sonra kavuşmuş olmam. şu teknolojide beni sezaryene yönlendirdi iyi ki de yapmışım. bir daha çocuk şansım yok olmayacak. bir değil on olsa yine sezaryen yapardım. Bir sebebi daha var normal istemememin ama gerek yok bunlara. Kardeşim yaşadı. dedim ya korkutulmalara karşıyım. Esin arkadaşımız da zor doğum yapmış mesela. ama sağlıkla almış kucağına şükür. Allaha emanet olun.
slm canlarımm ya benim başım dönüyor ve gözlerim kararıyorrr çok kötü oluyorummm sizce normalmııııııı bide ara ara nefesim kesiliyorrrr nefes almaktan zorlanıyorummmmmmm
Çok sağol canım benim darısı senin de başına inş...Amin sağlıklı sıhhatli bir şekilde hepimiz kucağımıza alırız inş..canım gözün aydınnnn cinsiyetini öğrenmişsin darısı bizim başımızaaaa allah kucağına nasip ederrrrrrr
bugün burda en çok zaman geçiren benim ve herşeye ben cevap veriyorum ama sanada cevap vereyim hepsi gayet normal
tansiyonuan baktır ve tuzlu ayran içmeyi dene
nefes darlığı ise bendede var tüm gebelerde olabilecek bişi
mümkün olduğu kadar sıcakta durmamaya çalış benimki sıcakta artıyor
Çok sağol canım benim darısı senin de başına inş...Amin sağlıklı sıhhatli bir şekilde hepimiz kucağımıza alırız inş..
canım cvp verdiğin için tşklerrrrrr bide benim evimmm çok sıcakkkkkkk
işe başladıktan sonra sütüm kesildi zatenazdı hepten kesildi üzüntüden dedi dr. yapıcak bir şey yok dedi. Aslında hepsini çok seviyorum çok güzel günlerimiz oldu harika paylaşımlar yaşadık. ama bir fikir ayrılığından dolayı bu hale geldik. tabi aslında işin iç yüzü farklıydı. hepimizde hamilelik stresi doğum yaklaşıyordu bir yandan. ben de bir korku bir endişe. Küçük kardeşim de tam tersi sezaryen den korkutmuştu beni ama ben kararlıydım. epidural olcaktım çünkü. hatta o kadar naza gerek yok çocuk doğurucaz olcak o kadar demiştim. neyse.. allah seninde kuzuna sağlık versin. haa unutmadan hamileliğimin başında ben de lekelenme yaşamıştım. ama hiç sıkıntı olmadıbu zamanlar senin için zaten çok zor zamanlar (evde bebeğini bırakıp işe gelmek ne demek bilirim)
bence canını böyle şeylerle sıkma üzülme boşuna
ben üzüntülü veya sinirli olduğum günlerde bebeğimde sinirli olurdu inan bana sütten bunun geçtiğine inanıyorum ben
sen ne kadar rahat o da o kadar rahat
allah kızını uzun bir ömür versin hiç ayrılmayın inş. üzülme bunlarla bebeğine odaklan boşver herkesi ağzı olan konuşur durur
sevgilerimle.....
klima taktır tatlım imkanın varsa bende evime klimayı oğluma gebeyken taktırmıştım
Bana 3 hafta önce gittiğim doktor 2li teste gerek yok dedi. Öbür çocuklarında problem yoksa dedi. Bakalım cuma günü kendi doktorum ne diyecek. Cumayı heyecanla bekliyorum. Cinsiyetini de söyler artık.
işe başladıktan sonra sütüm kesildi zatenazdı hepten kesildi üzüntüden dedi dr. yapıcak bir şey yok dedi. Aslında hepsini çok seviyorum çok güzel günlerimiz oldu harika paylaşımlar yaşadık. ama bir fikir ayrılığından dolayı bu hale geldik. tabi aslında işin iç yüzü farklıydı. hepimizde hamilelik stresi doğum yaklaşıyordu bir yandan. ben de bir korku bir endişe. Küçük kardeşim de tam tersi sezaryen den korkutmuştu beni ama ben kararlıydım. epidural olcaktım çünkü. hatta o kadar naza gerek yok çocuk doğurucaz olcak o kadar demiştim. neyse.. allah seninde kuzuna sağlık versin. haa unutmadan hamileliğimin başında ben de lekelenme yaşamıştım. ama hiç sıkıntı olmadıaz takip ediyorum sizi hoşuma gidiyo yoğun iş stresinin arasında...
Bilim ben cevaplayayım sorunu ben de mart ve nisan aylarında doğum yaptım daha önce. Ve biliyorsun antep mayısın ortasna kadar soğuk oluyor. O yüzden kışlıkları bol hazırla. Minicik yelekler kilotlu çoraplar çoraplar. Çoook şey var alacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?