2014 Şubat Anneleri

maşallah bebişine tatlım

şimdi doktor erkek dedi değilmi ama ben nubunu kız gibi gördüm sanırım ben bu nubtan anlamıyorum

Sağol canım benim
Evet erkek dedi ama kesin birşey söylemek istemem 1-2 haftaya kesinleşir dedi ama basbaya erkek görünüyodu işte yine de allah bilir tabiki..Nub olayını bi yerlerde okumuştum bende tam anlamıyorum ama kız-erkek farketmez hatta eşim kız olsun istiyo bakalım şimdi oğlum diye seviyoruz 2 hafta sonra doktor ne diyecek..

Bir de bir yerlerde birileri kim olduğunu bilmiyorum şimdi baya arka sayfalarda biraz dalga geçer gibi konuşmuş üstüme alındım bana demediyse de bilmiyorum ama bir yanlış anlama varsa düzelteyim benim doktorum ult. bebeğimin ense kalınlığına vs. baktı bir sorun görünmüyor dedi ama 2 li teste gerek yok demedi isterseniz yaptırabilirsiniz dedi biz eşimle yaptırmak istemedik o kadar yani doktor ense kalınlığına bakıp da 2 liye gerek yok gayet normal demedi...Yanlış anlamayı düzelteyim dedim bana söylendi veya söylenmedi bilmiyorum...

Neyse kızlar dünden itibaren bulantılarım ve yemek görünce tiksinmem kokulara duyarlılığım vs. geçti çok şükür eşimin kokusu normal geliyo artık çok şükür rahat yemek yiyebiliyorum darısı herkesin başına inş...

O konuda haklısın ama mecburum. Bakalım artık hakkımızda hayırlısı ne yapalım. Bu arada görüşelim bence de

slm canlarımm ya benim başım dönüyor ve gözlerim kararıyorrr çok kötü oluyorummm sizce normalmııııııı bide ara ara nefesim kesiliyorrrr nefes almaktan zorlanıyorummmmmmm

Son düzenleme:
tatlım dalga geçmedi sanırım sadece oda biraz uslup olarak muzip biri sana öyle gelmiş olmalı

oda usgde bakınca ikili testin gereği yok anladı bence yazdıklarından ben öyle anladım çünkü

oysa ikili test hepsinin bir bütünü diye biliyorum ense kalınlığı ve burun kemiği bir kriter ama tek başına test değil
sen sadece yaptırmak istememişsin o testi
benim doktorumda istersen yapalım dedi bende istiyorum dedim c.tesine yaptırcam inş.

gözlerim doldu şimdi yine . işteyim şu anda her kes bilip bilmeden konuşuyor. 10 sonra kavuş . 3 ay sonra işe başla. yutkunurken boğum boğum oluyorum şu anda. sonra biri çıksın yok hastane de makyaj yaptın diye senin ne kadar iyi bir anne olduğunu eleştirsin. o kucağımdayken nefesimi bile yan tarafa doğru alıp veriyorum ben. davulun sesi uzaktan hoş geliyor. ESİNU sana anlatmak isterdim hikayemi. ama önyargılarından dolayı onu bile anlayacağın sanmıyorum. Burdan yineliyorum. Normal doğumdaki hem benim korkum hem de kızıma 10 yıl sonra kavuşmuş olmam. şu teknolojide beni sezaryene yönlendirdi iyi ki de yapmışım. bir daha çocuk şansım yok olmayacak. bir değil on olsa yine sezaryen yapardım. Bir sebebi daha var normal istemememin ama gerek yok bunlara. Kardeşim yaşadı. dedim ya korkutulmalara karşıyım. Esin arkadaşımız da zor doğum yapmış mesela. ama sağlıkla almış kucağına şükür. Allaha emanet olun.

canım gözün aydınnnn cinsiyetini öğrenmişsin darısı bizim başımızaaaa allah kucağına nasip ederrrrrrr

Anladım canım bilmiyorum tanımadığım için bana öyle gelmiş olabilir tabi ki kötü maksatlı düşünmüyorum ben de yanlış anlama var ortada sanırım çok önemli değil..Okuyunca bi açıklama yapma gereği hissettim sadece...
Evet canım ben direk 4 lüyü yaptırmayı düşünüyorum zaten bildiğim kadarıyla 2 li de yapılan tüm testler tekrarlanıyor bir problem varsa o zaman da belli olur zaten olsa bile aldırmayı kesinlikle düşünmüyorum o yüzden fazla gerek duymadım açıkçası....

bu zamanlar senin için zaten çok zor zamanlar (evde bebeğini bırakıp işe gelmek ne demek bilirim)
bence canını böyle şeylerle sıkma üzülme boşuna

ben üzüntülü veya sinirli olduğum günlerde bebeğimde sinirli olurdu inan bana sütten bunun geçtiğine inanıyorum ben
sen ne kadar rahat o da o kadar rahat
allah kızını uzun bir ömür versin hiç ayrılmayın inş. üzülme bunlarla bebeğine odaklan boşver herkesi ağzı olan konuşur durur

sevgilerimle.....

slm canlarımm ya benim başım dönüyor ve gözlerim kararıyorrr çok kötü oluyorummm sizce normalmııııııı bide ara ara nefesim kesiliyorrrr nefes almaktan zorlanıyorummmmmmm

bugün burda en çok zaman geçiren benim ve herşeye ben cevap veriyorum ama sanada cevap vereyim hepsi gayet normal

tansiyonuan baktır ve tuzlu ayran içmeyi dene
nefes darlığı ise bendede var tüm gebelerde olabilecek bişi
mümkün olduğu kadar sıcakta durmamaya çalış benimki sıcakta artıyor

Son düzenleme:

canım cvp verdiğin için tşklerrrrrr bide benim evimmm çok sıcakkkkkkk

işe başladıktan sonra sütüm kesildi zatenazdı hepten kesildi üzüntüden dedi dr. yapıcak bir şey yok dedi. Aslında hepsini çok seviyorum çok güzel günlerimiz oldu harika paylaşımlar yaşadık. ama bir fikir ayrılığından dolayı bu hale geldik. tabi aslında işin iç yüzü farklıydı. hepimizde hamilelik stresi doğum yaklaşıyordu bir yandan. ben de bir korku bir endişe. Küçük kardeşim de tam tersi sezaryen den korkutmuştu beni ama ben kararlıydım. epidural olcaktım çünkü. hatta o kadar naza gerek yok çocuk doğurucaz olcak o kadar demiştim. neyse.. allah seninde kuzuna sağlık versin. haa unutmadan hamileliğimin başında ben de lekelenme yaşamıştım. ama hiç sıkıntı olmadı az takip ediyorum sizi hoşuma gidiyo yoğun iş stresinin arasında...

Bana 3 hafta önce gittiğim doktor 2li teste gerek yok dedi. Öbür çocuklarında problem yoksa dedi. Bakalım cuma günü kendi doktorum ne diyecek. Cumayı heyecanla bekliyorum. Cinsiyetini de söyler artık.

Bana 3 hafta önce gittiğim doktor 2li teste gerek yok dedi. Öbür çocuklarında problem yoksa dedi. Bakalım cuma günü kendi doktorum ne diyecek. Cumayı heyecanla bekliyorum. Cinsiyetini de söyler artık.

hadi bakalım bizide haberdar ediver

yinede sen canını sıkma annesi o bunu hissetmesin
baya iyi takipçiymişsin sende yaw
bende iki kez oldu bunda oğlumda hiç yaşamadım böyle bişi
inş. bi dahda olmazda sağlıkla doğum yaparım diyorum
bu arada deneyimli şubat annesi benim oğlum ekim doğumlu ekim çok soğuk olmuyor o yüzden kat kat giydirmedik oğlumu açıkcası yelek bile penye yelek giydi evimde sıcaktı
fakat şubat çetin geçer, bu evimde biraz daha serin hastane çıkışının altına badi dışında bişi giydirdinizmi (tabi hangi ilge yaşadığında önemlide antalya falansa bu soruyu sormamış kabul et sen beni )

Bilim ben cevaplayayım sorunu ben de mart ve nisan aylarında doğum yaptım daha önce. Ve biliyorsun antep mayısın ortasna kadar soğuk oluyor. O yüzden kışlıkları bol hazırla. Minicik yelekler kilotlu çoraplar çoraplar. Çoook şey var alacak.

anladım canım
ama ben çok kalın giydirmiyorum sanırım ya ben oğluma kilotlu çorap giydirmedim mesela aldım bi kaç tane 2 kez giydirdim ikisindede rahatsız oldu çıakrdım geri şimdilik zaten kilotlu çorap değilde iki kat patikli pijiama gibi oluyor ya ondan giydiririz sanırım erkek olursa yine kilotlu çorap giydirmeyi düşünmüyorum açıkcası kız olursa kız sıcağı sever derler ama giydiririm tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…