- 11 Şubat 2011
- 539
- 245
- 333
selam kızlar,eşim test sonuçlarını almış dr. göstermiş.dr.normal demiş demesine de internete bakınca bir sürü şey geliyor insanın aklına malum yaş 36 ya değerlerimi bir yazayım yorumlayıverin.bhcg çok yüksek,korkuttu beni.hft ya göre yüksek diye not düşmüşler.
papp a:578
t hcg:222
nt:1,2
nb:mevcut
down1270
trizomi99000
Tansiyonun düşmüştür canım zaten gebelikte düşük tandiyon oluyor senin nornalde de düşükse o çarpmıştır.. Tansiyonunu ölçtür.. Ben de adanadayım çok sıcak her odada klima var mecburen ama zaten alerjim vardı iyice kötü yaptı beni, yine de sıcaktan iyidir..slm canlarımm ya benim başım dönüyor ve gözlerim kararıyorrr çok kötü oluyorummm sizce normalmııııııı bide ara ara nefesim kesiliyorrrr nefes almaktan zorlanıyorummmmmmm
gözlerim doldu şimdi yine . işteyim şu anda her kes bilip bilmeden konuşuyor. 10 sonra kavuş . 3 ay sonra işe başla. yutkunurken boğum boğum oluyorum şu anda. sonra biri çıksın yok hastane de makyaj yaptın diye senin ne kadar iyi bir anne olduğunu eleştirsin. o kucağımdayken nefesimi bile yan tarafa doğru alıp veriyorum ben. davulun sesi uzaktan hoş geliyor. ESİNU sana anlatmak isterdim hikayemi. ama önyargılarından dolayı onu bile anlayacağın sanmıyorum. Burdan yineliyorum. Normal doğumdaki hem benim korkum hem de kızıma 10 yıl sonra kavuşmuş olmam. şu teknolojide beni sezaryene yönlendirdi iyi ki de yapmışım. bir daha çocuk şansım yok olmayacak. bir değil on olsa yine sezaryen yapardım. Bir sebebi daha var normal istemememin ama gerek yok bunlara. Kardeşim yaşadı. dedim ya korkutulmalara karşıyım. Esin arkadaşımız da zor doğum yapmış mesela. ama sağlıkla almış kucağına şükür. Allaha emanet olun.
Limonportakal nasılsın cvs yaptırcaktın yaptırdın mı? Gerilerde yazdın mı bilmiyoum bugün yoktum görmedim :26::26::26:
Sağol canım yaptırdım bugün yazıştık kızlarla.. Şimdilik yatıp dinlenicem birkaç gün.. Çok şükür işlemi atlattık sonuçlar da güzel olur inşallah..bir de 2 kez girmek zorunda kaldılar ilkinde örnek yeterli olmadı, neyseki riski arttırmıyormuş,dr beni sakinliğimden dolayı tebrik bile etti.. Rabbim gücünü veriyor neyseki.. Cuma ön raporu alıcaz..
Az önce Mart Anneleri topiğine bakayım dedim o kadar garip oldum ki şu an bebişlerinin kalp atışının duyulup duyulmayacağını tartışıyorlar bizse cinsiyet için konuşuyoruz vaayy beee dedim ne günler atlattık biz de geçtik bu yollardan daha dün biz de kalp atışı için endişeleniyorduk..Bakalım daha neler yaşayıp neler için endişeleneceğiz daha yolun çeyreğine bile varmış değiliz...
Zaman çabuk geçiyor değilmi
Zoeyay sanırım ikili testini yaptırmışındır sen. Test için gittiğimizde doktora mı gitmek gerek yoksa başka bölümemi randevu almak gerek kafama takıldı bugün
Aynen çk çabuk geçiyor heyy gidi heeyy
Canım ikili testi yaptırmayacağım ben direk 4lüyü yaptırmayı düşünüyorum ama önce doktoruna görünüyorsun o seni yönlendiriyor zaten..Ne yapman gerektiğini söyler...
Bende tam adamına sormuşum
Hehehe aynenAma önce bi doktoruna görün derim ben
Doktora her şekilde giderim kontrole.Şey açısından sordum hani başka yere randevu almak gerekse alayım şimdiden sonuçta zaman önemli o testte :26::26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?