2014 Şubat Anneleri

o gülen ifadeler nerden çıkmış anlamadım tövbe tövbe

herkese merhaba kızlar 2 i testi yaptırmadığım için sonuclarına bi yorum yapamıcam canım 2 hafa sonra gitcem ben test için rabbim hayırlısını nasıp etsingece sahurda sağ kasığıma acayip agrı gırdi eşime sofrayı hazırlayıp yattım hemen ayagımı basamadım üzerine tabi sabah kalkar kalkmaz doktora hemen baktı sonra bebekte bi problem yok dedi idrar tahlili istedi çok şükür temiz cıktı ama kaşıntım var biraz malum bölgede söyledim ilac yazamam dedi sirkeli su kullan 1 hafta birde krem sür dedi benim gibi muzdarip olanlara duyurulurşu an kasık agrım devam ediyo ama yapcak bişey yok doktor ilaçta vermedi benim gibi olan varsa yazabilirmi arkadaşlar

kızlar bendede var baş dönmesi dün bayılıyordum az kalsın ayağa kalktım gözümün önü karardı duvara yaslandım titremeye başladım sanki baya korktum . kasıklarda o bıçak gibi batan ağrı bendede var .

kızlar bende dün doktordaydım
mide başdönmesi vs hiçbir şikayetim yok
ama sürekli özellikle sağ kasığımda bir batma oluyor dedim
çok normal dedi rahim büyüdüğü için
bebişler iyi ya bunada katlanıcaz artık..

Doktorum ikili test için beni 10+3 te çağırdı. 12. Haftadan önce yapılmıyor diye biliyordum. Fikri olan var mı?

Limonportakal nasılsın cvs yaptırcaktın yaptırdın mı? Gerilerde yazdın mı bilmiyoum bugün yoktum görmedim :26::26::26:

Son düzenleme:
slm canlarımm ya benim başım dönüyor ve gözlerim kararıyorrr çok kötü oluyorummm sizce normalmııııııı bide ara ara nefesim kesiliyorrrr nefes almaktan zorlanıyorummmmmmm
Tansiyonun düşmüştür canım zaten gebelikte düşük tandiyon oluyor senin nornalde de düşükse o çarpmıştır.. Tansiyonunu ölçtür.. Ben de adanadayım çok sıcak her odada klima var mecburen ama zaten alerjim vardı iyice kötü yaptı beni, yine de sıcaktan iyidir..

Bence bu tip forumlardaki genel sorun insanların başkalarının deneyim ve fikirlerine saygı duymamaktan kaynaklanıyor..Herkesin kendi bebeği kendi bedeni.. İsteyen istediği gibi doğurur..isteyen istediği testi yaptırır.. Dileyen makyaj yapar dileyen yapmaz.. kimse kimseyi kendine benzetmeye ve kendi gibi düşünmeye zorlamasa dünyamız da ülkemiz de bu halde olmazdı zaten..sizin konu da çok uzamış.. Bence bebeklerinizln keyfini çıkarın ve boşverin gitsin..

Limonportakal nasılsın cvs yaptırcaktın yaptırdın mı? Gerilerde yazdın mı bilmiyoum bugün yoktum görmedim :26::26::26:

Sağol canım yaptırdım bugün yazıştık kızlarla.. Şimdilik yatıp dinlenicem birkaç gün.. Çok şükür işlemi atlattık sonuçlar da güzel olur inşallah..bir de 2 kez girmek zorunda kaldılar ilkinde örnek yeterli olmadı, neyseki riski arttırmıyormuş,dr beni sakinliğimden dolayı tebrik bile etti.. Rabbim gücünü veriyor neyseki.. Cuma ön raporu alıcaz..

İnşallah çok iyi çıkar sonucun

inşallah güzel sonuçlar alırsın limonportakal . kendini hiç strese sokma bebişde strese giriyormuş canım dikkat et :))

Kızlar o sancılar bende de vardı.. Dr idrar tahliliyle idrar kültürü istedi.. Şimdilik bişey yok ağrılar normal 15 gün sonra tekrar yaptır dedi..
Bir de bi arkadaş 2 li test sonucunu sormuş, dr yorumunu yapar ama risk 1/1000 in altındaysa ve ense kalınlığı notmalse cvs veya amiosentez önermiyolar.. Yaşa takılma zaten o sonuçlara yaş kriter olarak ekleniyor..

Sağolun kızlar.. Aminn inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız.. Bonus olarak cinsiyetini de öğrenicez sağlıklı olsun da gerisi önemli değil..

Az önce Mart Anneleri topiğine bakayım dedim o kadar garip oldum ki şu an bebişlerinin kalp atışının duyulup duyulmayacağını tartışıyorlar bizse cinsiyet için konuşuyoruz vaayy beee dedim ne günler atlattık biz de geçtik bu yollardan daha dün biz de kalp atışı için endişeleniyorduk.. Bakalım daha neler yaşayıp neler için endişeleneceğiz daha yolun çeyreğine bile varmış değiliz...

Zaman çabuk geçiyor değilmi

Zoeyay sanırım ikili testini yaptırmışındır sen. Test için gittiğimizde doktora mı gitmek gerek yoksa başka bölümemi randevu almak gerek kafama takıldı bugün

Son düzenleme:
Zaman çabuk geçiyor değilmi

Zoeyay sanırım ikili testini yaptırmışındır sen. Test için gittiğimizde doktora mı gitmek gerek yoksa başka bölümemi randevu almak gerek kafama takıldı bugün

Aynen çk çabuk geçiyor heyy gidi heeyy
Canım ikili testi yaptırmayacağım ben direk 4lüyü yaptırmayı düşünüyorum ama önce doktoruna görünüyorsun o seni yönlendiriyor zaten..Ne yapman gerektiğini söyler...

Bende tam adamına sormuşum

Doktora her şekilde giderim kontrole.Şey açısından sordum hani başka yere randevu almak gerekse alayım şimdiden sonuçta zaman önemli o testte :26::26:

Ben önce devlette yaptırmayı düşündüm doktordan randevu aldım o ult. baktı haftasını vs. yazdı tahlil kağıdı gibi bir kağıt verdi onunla gidip 2 linin yapıldığı yere kayıt ol sıra al dedi gittim ama sıra yoktu sonra zaman geçtikçe yaptırmaktan vazgeçtim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…