ayyyy cevap yazsammı yazmasammı bilemedim buna da tepki alırım die. bizim burası soğuk olmuştu. İstanbul . her şey kalın kalındı giydirdiğimiz. ama her gün yıkadık. bişe olmadı çok şükür, hala her gün yıkıyorum eve gidince. banyoda koklaşıyoruz kızımla...hadi bakalım bizide haberdar ediver
yinede sen canını sıkma annesi o bunu hissetmesin
baya iyi takipçiymişsin sende yaw
bende iki kez oldu bunda oğlumda hiç yaşamadım böyle bişi
inş. bi dahda olmazda sağlıkla doğum yaparım diyorum
bu arada deneyimli şubat annesi benim oğlum ekim doğumlu ekim çok soğuk olmuyor o yüzden kat kat giydirmedik oğlumu açıkcası yelek bile penye yelek giydi evimde sıcaktı
fakat şubat çetin geçer, bu evimde biraz daha serin hastane çıkışının altına badi dışında bişi giydirdinizmi (tabi hangi ilge yaşadığında önemlide antalya falansa bu soruyu sormamış kabul et sen beni)
2014 mart anneleri basligi ne zaman acilir bilen varmi?bulamadim ben
ayyyy cevap yazsammı yazmasammı bilemedim buna da tepki alırım die. bizim burası soğuk olmuştu. İstanbul . her şey kalın kalındı giydirdiğimiz. ama her gün yıkadık. bişe olmadı çok şükür, hala her gün yıkıyorum eve gidince. banyoda koklaşıyoruz kızımla...
kuzum sizin topluca benimle derdiniz ne anlayamadım .ama hala alınmaya devam ediyorsunuz. ayrıca makyaj yapmasamda çocuğuma yağlı cildimi dayamayacağıma göre demekki sen makyajsız cildini dayıyorsun çocuğuna. makyaj yapmam da çok normal. bu biiiiirrr, ha ona bile alınmışsın. sen yaparsın yapmazsın bana ne ben yaparım sana ne. ikincisi yeni anne adaylarını korkutanlar olduğu kadar aslında bunun çok güzel bir süreç olduğunu ilk deneyiminde anlamış biri olarak anlatmam seni neden rahatsız etti:)))) işiniz gücünüz yokmu sizin.. üslubumu bozmayayım diyorum. sonunda onu da yaptıracaksınız ... bakın işinize arkadaşım.
evet evet ben yazmıştım, burda bir arkadaşı baya korkutmuşlardı. ben de güzel anıları olanlarda var içlerinde diye kendi doğumumdan bir şeyler paylaşmıştım. ama maalesef bazı kompleksli arkadaşlar haaala geçen sene de kalmış. ben sezaryen istiyorum dediğimde hepsi üzerime çullanmıştı. ve bazı şeylerin abartıldığını düşündüğümden dolayı da , ne demek istiyosun biz nazlımıyız diye hepsi bir olmuştu. :d ben de özlediğim için 2013 şubat annelerine tekrar yazmaya başlamıştım ama hata etmişim. doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlarmış hakkaten. Ben kızıma 10 yıl sonra kavuştum. O ben im kaşıkçı elmasım. her şey dört dörtlük olsun istedim ve makyajsız soluk görünmek istemedim ama baktım ki o bile zorlarına gitmiş... pesss suratımı dayamadım heralde çocuğuma . ağzımdan kötü bi laf çıkmadan cevabımı burada tamamlıyayım umarım aydınlanmışsındız. hayırlı hamilelikler dilerim sana da.. allah sağlıcakla almayı nasip etin kucağına.
gözlerim doldu şimdi yine . işteyim şu anda her kes bilip bilmeden konuşuyor. 10 sonra kavuş . 3 ay sonra işe başla. yutkunurken boğum boğum oluyorum şu anda. sonra biri çıksın yok hastane de makyaj yaptın diye senin ne kadar iyi bir anne olduğunu eleştirsin. o kucağımdayken nefesimi bile yan tarafa doğru alıp veriyorum ben. davulun sesi uzaktan hoş geliyor. ESİNU sana anlatmak isterdim hikayemi. ama önyargılarından dolayı onu bile anlayacağın sanmıyorum. Burdan yineliyorum. Normal doğumdaki hem benim korkum hem de kızıma 10 yıl sonra kavuşmuş olmam. şu teknolojide beni sezaryene yönlendirdi iyi ki de yapmışım. bir daha çocuk şansım yok olmayacak. bir değil on olsa yine sezaryen yapardım. Bir sebebi daha var normal istemememin ama gerek yok bunlara. Kardeşim yaşadı. dedim ya korkutulmalara karşıyım. Esin arkadaşımız da zor doğum yapmış mesela. ama sağlıkla almış kucağına şükür. Allaha emanet olun.
bunların konuşulacağı yer burası değildi... öncelikle kendi savunmamı yapmalıyım ki ne doğracakları korkutmak ne de herhangi ibr doğum yöntemi şekline yönlendirmek değil amacım. senin üslübun çok ağırdı ben de aynı ağırlıkta cevap verdim sadece ama suçluymuşum gibi gösteriliyorum...
neyse sağlık olsun...
daha fazla uzatmak istemiyorum ama diyeceğim o ki ;
herkesin yaşadığı kendine zor gelir o başka ama biz deneyimlilerin öncelikli durumu başımızdan geçenleri çarpıtmadan aktarabilmek böylece bizden sonra gelenlerin de doğru bilgiler edinebilmesi. bu forumun amacı da bu değil mi ???
yani ne güzel demişsin ne zorluklarla oldu diye, hangimizin ki çok kolay oldu ki ? bunu böyle düğün bayram diye anlatman böyle yorumlara yol açacaktır.. ayrıca sataşmanı saymıyorum bile... ben sadece gerçekçilikten yanayım. eski defterleri açıp da sen bizi naz yapmakla suçluyorsun ama her konuda tek amacın kendini iyi ve haklı göstermek demiyorum çünkü görüyorum ki zaman bazı şeyleri değiştirmiyor..
ben önceki yazımda da yazmıştım. çocuk insanın hayatını tümüyle değiştiriyor... zorluklarıyla güzellikleriyle nasıl olursa olsun.. bu bir mucizeyse bu mucizenin her gününün hakkını vererek yaşayın diyorum sadece...
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 2014 şubat anneleri ve sana da bebeğinle sağlıklı bir ömür pofikçi...
ya yapmayın böyle nolur ne gerek varki
herkes bebeğiyle mutlu önemli olan bu
alalh sağlık sıhhat versin demi ama
:) haaala devam ediyorsun allah aşkına söyleyecek lafım yok. zor olmadı çocuğum tedavi görmedim doğal yoldan oldu onu belirteyim. hoş öyle bile olsa mühim değil ne far eder. her kesin bir hikayesi vardır. hem konuyu kapatıyorum diyosun hem de alttan alttan devam ediyosun ney se. ama ben devamö etmeyeceğim. neyi ıspatlamaya çalışıyosun anlamadım. aklın sıra şurda yazdığım hoş bir anıyı berbat etmek niyetindesin.:) bilmiyorum kaç yaşındasın ama ben 34 yaşındayım. daha görecek çok şey var hayatında. bu atışmalar didişmeler inan işe yaramıyor. boy da uzatmıyor. umarım anlarsın ilerde. sende kal sağlıcakla. yeterince canlarnı sıktık zaten 2014 şubat annelerinin. bir şey yazayım dedim taaaa ordan yetiştin tebrikler. çok vaktin varmış.bunların konuşulacağı yer burası değildi... öncelikle kendi savunmamı yapmalıyım ki ne doğracakları korkutmak ne de herhangi ibr doğum yöntemi şekline yönlendirmek değil amacım. senin üslübun çok ağırdı ben de aynı ağırlıkta cevap verdim sadece ama suçluymuşum gibi gösteriliyorum...
neyse sağlık olsun...
daha fazla uzatmak istemiyorum ama diyeceğim o ki ;
herkesin yaşadığı kendine zor gelir o başka ama biz deneyimlilerin öncelikli durumu başımızdan geçenleri çarpıtmadan aktarabilmek böylece bizden sonra gelenlerin de doğru bilgiler edinebilmesi. bu forumun amacı da bu değil mi ???
yani ne güzel demişsin ne zorluklarla oldu diye, hangimizin ki çok kolay oldu ki ? bunu böyle düğün bayram diye anlatman böyle yorumlara yol açacaktır.. ayrıca sataşmanı saymıyorum bile... ben sadece gerçekçilikten yanayım. eski defterleri açıp da sen bizi naz yapmakla suçluyorsun ama her konuda tek amacın kendini iyi ve haklı göstermek demiyorum çünkü görüyorum ki zaman bazı şeyleri değiştirmiyor..
ben önceki yazımda da yazmıştım. çocuk insanın hayatını tümüyle değiştiriyor... zorluklarıyla güzellikleriyle nasıl olursa olsun.. bu bir mucizeyse bu mucizenin her gününün hakkını vererek yaşayın diyorum sadece...
hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 2014 şubat anneleri ve sana da bebeğinle sağlıklı bir ömür pofikçi...
canım büyük ihtimalle alıcazzzzzz cünküü klimazsızzz olmuyorrrrrrrr
:) haaala devam ediyorsun allah aşkına söyleyecek lafım yok. zor olmadı çocuğum tedavi görmedim doğal yoldan oldu onu belirteyim. hoş öyle bile olsa mühim değil ne far eder. her kesin bir hikayesi vardır. hem konuyu kapatıyorum diyosun hem de alttan alttan devam ediyosun ney se. ama ben devamö etmeyeceğim. neyi ıspatlamaya çalışıyosun anlamadım. aklın sıra şurda yazdığım hoş bir anıyı berbat etmek niyetindesin.:) bilmiyorum kaç yaşındasın ama ben 34 yaşındayım. daha görecek çok şey var hayatında. bu atışmalar didişmeler inan işe yaramıyor. boy da uzatmıyor. umarım anlarsın ilerde. sende kal sağlıcakla. yeterince canlarnı sıktık zaten 2014 şubat annelerinin. bir şey yazayım dedim taaaa ordan yetiştin tebrikler. çok vaktin varmış.
hatırlatayım ben masa başında çalışıyorum. seni alkışlıyorum direnişin için.... pes diyorum bir kez daha. sen haklısın. Demekki okumaklada yaşlada adam olamamışım ben. olsun anneyim nasılsailk sataşan da sendin sataşmaya devam eden sensin nasıl okumayla adam olunmuyorsa bu işin yaşla da alakası yok... yazmamın nedeni adımı kullanıyor olman vakti bol olup 2013 annesiyken buralarda takılan sensin ama nasıl bir paranoyak kişiliğin varsa kendinle bile çatışıyorsun. geçen sene de demiştim şimdi de diyorum sana karşı kibar olmak imkansız pofikçi !!!
hatırlatayım ben masa başında çalışıyorum. seni alkışlıyorum direnişin için.... pes diyorum bir kez daha. sen haklısın. Demekki okumaklada yaşlada adam olamamışım ben. olsun anneyim nasılsahükümet gibi. hemde. kaba da olabilirm zaman zaman olabilir:) seni memnun edecekse. ama böyle mahalle didişmeleri bana göre değil. kabalıktan kastin buysa çirkefleşip şuralarda bile bana cevap yazan sendin:)
nasılsın tatlım iyimisin sanki senin bebek dahamı büyüktü benmi yanlıoyurm tahmini doğum tarihin en zamandı senin?
bak güzelim sabrımı zorluyosun ben kimseyi çekiştirmedim, ne yazdığım ortada. insanlar da yanlış anlayacak. . bilakis kardeşimin bile beni korkuttuğundan bahsettim. olayı başka yönlere çekme. çirkinleşme.ülkede tek masa başı çalışan sensin sanırım... kendine yapılan haksızlığa karşı koymak çirkefleşmekse var öyle bil ama utanmadan bizleri buralarda çekiştiren sensin..
neyin kafasını yaşadığını bilmiyorum pofikçi ama ben senin seviyene inemem...
kızlar lütfen kavganızı özelinizde yaşarmışınız
bizim grupta bu tür şeyler henüz hiç olmadı olmasınıda istemiyoruz
İyiyim canım nasıl olsun işte zaman geçmiyo benim tahmini doğum 28 şubat görünüyor canım büyük değil yani :)) 3 r
4 gün geriden görünüyor ama doktor normal dedi o arayı kapatır dedi az daha büyüyünce sen nasılsın iyimisin ??
defalarca söyledim tekrar söylüyorum. kusura bakmayın cidden yeri burası değil ama laf anlatmak gördüğünüz üzere mümkün değil.
ama siz de olsanız bu kadar haksızlığa susamazdınız
hepinize hayırlı doğumlar.. sağlıcakla kalın
bak güzelim sabrımı zorluyosun ben kimseyi çekiştirmedim, ne yazdığım ortada. insanlar da yanlış anlayacak. . bilakis kardeşimin bile beni korkuttuğundan bahsettim. olayı başka yönlere çekme. çirkinleşme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?