2014 Şubat Anneleri

ayyyy cevap yazsammı yazmasammı bilemedim buna da tepki alırım die. bizim burası soğuk olmuştu. İstanbul . her şey kalın kalındı giydirdiğimiz. ama her gün yıkadık. bişe olmadı çok şükür, hala her gün yıkıyorum eve gidince. banyoda koklaşıyoruz kızımla...

ben çok kalın giydiremiyorum ya
ben üşümediğim zaman onuda üşümez düşündüm hep o mantıklada çok kalın giydirmedim açıkcası zaten oğlum çok terleyen bir çocuk az fazla giydir hemen terler

hergün giysilerimi yıkadın yoksa kızınımı onu anlamadım :44::44:

Son düzenleme:
bunların konuşulacağı yer burası değildi... öncelikle kendi savunmamı yapmalıyım ki ne doğracakları korkutmak ne de herhangi ibr doğum yöntemi şekline yönlendirmek değil amacım. senin üslübun çok ağırdı ben de aynı ağırlıkta cevap verdim sadece ama suçluymuşum gibi gösteriliyorum...

neyse sağlık olsun...
daha fazla uzatmak istemiyorum ama diyeceğim o ki ;

herkesin yaşadığı kendine zor gelir o başka ama biz deneyimlilerin öncelikli durumu başımızdan geçenleri çarpıtmadan aktarabilmek böylece bizden sonra gelenlerin de doğru bilgiler edinebilmesi. bu forumun amacı da bu değil mi ???

yani ne güzel demişsin ne zorluklarla oldu diye, hangimizin ki çok kolay oldu ki ? bunu böyle düğün bayram diye anlatman böyle yorumlara yol açacaktır.. ayrıca sataşmanı saymıyorum bile... ben sadece gerçekçilikten yanayım. eski defterleri açıp da sen bizi naz yapmakla suçluyorsun ama her konuda tek amacın kendini iyi ve haklı göstermek demiyorum çünkü görüyorum ki zaman bazı şeyleri değiştirmiyor..

ben önceki yazımda da yazmıştım. çocuk insanın hayatını tümüyle değiştiriyor... zorluklarıyla güzellikleriyle nasıl olursa olsun.. bu bir mucizeyse bu mucizenin her gününün hakkını vererek yaşayın diyorum sadece...

hepinize hayırlı doğumlar diliyorum 2014 şubat anneleri ve sana da bebeğinle sağlıklı bir ömür pofikçi...

ya yapmayın böyle nolur ne gerek varki
herkes bebeğiyle mutlu önemli olan bu
alalh sağlık sıhhat versin demi ama

ya yapmayın böyle nolur ne gerek varki
herkes bebeğiyle mutlu önemli olan bu
alalh sağlık sıhhat versin demi ama

dedim ya bunların yeri burası değildi.. sizin topik e oldu olan kusura bakmayın.. aminn rabbim hepimizin evlatlarını bağışlasın tabi..

:) haaala devam ediyorsun allah aşkına söyleyecek lafım yok. zor olmadı çocuğum tedavi görmedim doğal yoldan oldu onu belirteyim. hoş öyle bile olsa mühim değil ne far eder. her kesin bir hikayesi vardır. hem konuyu kapatıyorum diyosun hem de alttan alttan devam ediyosun ney se. ama ben devamö etmeyeceğim. neyi ıspatlamaya çalışıyosun anlamadım. aklın sıra şurda yazdığım hoş bir anıyı berbat etmek niyetindesin.:) bilmiyorum kaç yaşındasın ama ben 34 yaşındayım. daha görecek çok şey var hayatında. bu atışmalar didişmeler inan işe yaramıyor. boy da uzatmıyor. umarım anlarsın ilerde. sende kal sağlıcakla. yeterince canlarnı sıktık zaten 2014 şubat annelerinin. bir şey yazayım dedim taaaa ordan yetiştin tebrikler. çok vaktin varmış.

ilk sataşan da sendin sataşmaya devam eden sensin nasıl okumayla adam olunmuyorsa bu işin yaşla da alakası yok... yazmamın nedeni adımı kullanıyor olman vakti bol olup 2013 annesiyken buralarda takılan sensin ama nasıl bir paranoyak kişiliğin varsa kendinle bile çatışıyorsun. geçen sene de demiştim şimdi de diyorum sana karşı kibar olmak imkansız pofikçi !!!

hatırlatayım ben masa başında çalışıyorum. seni alkışlıyorum direnişin için.... pes diyorum bir kez daha. sen haklısın. Demekki okumaklada yaşlada adam olamamışım ben. olsun anneyim nasılsa hükümet gibi. hemde. kaba da olabilirm zaman zaman olabilir:) seni memnun edecekse. ama böyle mahalle didişmeleri bana göre değil. kabalıktan kastin buysa çirkefleşip şuralarda bile bana cevap yazan sendin:)

ülkede tek masa başı çalışan sensin sanırım... kendine yapılan haksızlığa karşı koymak çirkefleşmekse var öyle bil ama utanmadan bizleri buralarda çekiştiren sensin..
neyin kafasını yaşadığını bilmiyorum pofikçi ama ben senin seviyene inemem...

nasılsın tatlım iyimisin sanki senin bebek dahamı büyüktü benmi yanlıoyurm tahmini doğum tarihin en zamandı senin?

İyiyim canım nasıl olsun işte zaman geçmiyo benim tahmini doğum 28 şubat görünüyor canım büyük değil yani :)) 3 r
4 gün geriden görünüyor ama doktor normal dedi o arayı kapatır dedi az daha büyüyünce sen nasılsın iyimisin ??

kızlar hepinizden özür diliyorum. anlaşılan burda bana rahat yok. ben gitmeden esin pes demeyecek. gideyim de meydan boşalsın:) sizi okumak çok hoşuma gidiyodu. ama aptallık edip forma girdim ve abuk sabuk mesajları gördüm. dayanamadım. hemen gidiyorum allaha emanet olun. ben gideyim de arkadaş belki durulur:)

kızlar lütfen kavganızı özelinizde yaşarmışınız
bizim grupta bu tür şeyler henüz hiç olmadı olmasınıda istemiyoruz

bak güzelim sabrımı zorluyosun ben kimseyi çekiştirmedim, ne yazdığım ortada. insanlar da yanlış anlayacak. . bilakis kardeşimin bile beni korkuttuğundan bahsettim. olayı başka yönlere çekme. çirkinleşme.

kızlar lütfen kavganızı özelinizde yaşarmışınız
bizim grupta bu tür şeyler henüz hiç olmadı olmasınıda istemiyoruz

defalarca söyledim tekrar söylüyorum. kusura bakmayın cidden yeri burası değil ama laf anlatmak gördüğünüz üzere mümkün değil.
ama siz de olsanız bu kadar haksızlığa susamazdınız

hepinize hayırlı doğumlar.. sağlıcakla kalın

iyidir çok şükür işte nolsun
bugünlerde bende daha iyiyim sanki 12.haftamızdayız çünkü ondan diye düşünüyorum

evet annesi o bi kaç günü kapatır benimkide 2 gün geriydi ama ben yumurtladığım gün zaten tahmini yumurtlama günümden 2-3 gün sonraydı benim için süpriz olmadı yani

kaderin cilvesi ya gün gelir oğlunuz ve kızınız birbirine aşık olur evlenmek isterler ozaman bu olaylar gelsin aklınıza

çok türk filmimi seyrediyorum ne

Merhaba arkadaşlar,

Dün doktora gittim, ikili test için.Ense kalınlığına baktı ve çok iyi dedi, 10 puan verdi:)) Ayrıca tahliller için kan verdim.İnşallah herşey olumlu olur.
Bebeğimin cinsiyeti için ise kız gibi dedi.Haftaya teyit edeceğiz.Kızım olmasını çok istiyorum.Allahım hayırlısını versin hepimize.
Ayrıca idrar yolu iltihabım vardı, onun için monurol verdi gece içtim ve bugün daha iyiyim.
Bazı arkadaşların göğüs ağrılarından bahsettiğini okudum.Bende iki gündür göğüs kısmımda sancı oluyor.Ondada vardır bir hayır.

Sağlıcakla kalın.

selam kızlar,eşim test sonuçlarını almış dr. göstermiş.dr.normal demiş demesine de internete bakınca bir sürü şey geliyor insanın aklına malum yaş 36 ya değerlerimi bir yazayım yorumlayıverin.bhcg çok yüksek,korkuttu beni.hft ya göre yüksek diye not düşmüşler.
papp a:578
t hcg:222
nt:1,2
nb:mevcut
down1270
trizomi99000

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…