bende attım arkadaşa mesaj.sen nasılsın çiçemm
daha fenasını diyeyim bizim bir arkadaşa doğuma kadar erkek dediler kız çıktı. :)
daha fenasını diyeyim bizim bir arkadaşa doğuma kadar erkek dediler kız çıktı. :)
evet bakalım inş. doktorunki doğru çıkar (önce sağlık tabiki allahın gücüne gitmesin)
tam olarak bu yazıyor;
Geçmişte doğum : Eski Yunan hekimi Hipokrat gelişmekte olan bir bebeğin cinsiyetini belirlediğine inandığı bir tez geliştirdi. Hipokrata göre, eğer kadının sağ göğsü daha sıkı ve sağ gözü daha parlak ise bebek erkek, sol göğsü daha sıkı ve sol gözü daha parlak ise bebek kız olacaktır :) Diğer bir eski inanışa göre erkek bebekler anne rahminde kız bebeklere göre daha üst kısımda bulunurdu. Bu inanış 20. yüzyıla kadar devam etti.
iyiyim guuuuzzzzum
biraz kabızlıktan dolayı bi taraflarımda agrı olsa da iyiyim
sende ne var ne yok....
bu arada dün 48 kilo geldim.....
kuzum sizin topluca benimle derdiniz ne anlayamadım .ama hala alınmaya devam ediyorsunuz. ayrıca makyaj yapmasamda çocuğuma yağlı cildimi dayamayacağıma göre demekki sen makyajsız cildini dayıyorsun çocuğuna. makyaj yapmam da çok normal. bu biiiiirrr, ha ona bile alınmışsın. sen yaparsın yapmazsın bana ne ben yaparım sana nemerhaba çiçeği burnunda 2014 şubat annelerisizin geçtiğiniz bu yollardan geçen sene biz de ne badireler ve ne güzel anılarla geçtik. şimdi çok şükür gül gibi geçinip buradaki dostluklarımızı da (gerçek olanları tabi ) sürdürerek hayatımıza devam ediyoruz. Anne olmak çok bambaşka bir duygu, bunu yaşayınca doğum anının aslında düşünülmesi gereken ufak ayrıntılardan biri olduğunu anlayacaksınız(yoksa insanlar nasıl birden fazla kez göze alır bunu). ayrıca burada paylaştığınız deneyimlerinizden de bırakın her hamileliği aynı annenin bile birden fazla hamileliğinin aynı geçmediğini yani beş parmağın beşinin bir olmadığını çok da iyi biliyor olmalısınız.
da biz bu arkadaşa bunu bir türlü anlatamadık !!! doğumun bir doğa olayı olduğunu normalden yana olduğumuzu ama herkesin kendi iradesi ve tercihi olduğunu bla bla...
benim diyeceğim o ki ; doğum anı çok başka bir durum ne olacağınız o an öyle bir değişiyor ki (misal benim doğumum çok zor oldu ben bittiğinde sadece bebeğimin sağ salim kurtulduğuna sevinebilmiştim ağlamasını duyup yüzünü ilk görüşümün sonrası odaya gelene kadar ki kısmı yok dayanıp dayanıp bir anda rahatlamanın verdiği rehavetle tabii ) size tek diyebileceğim Rabbim sizi evlatlarınıza evlatlarınızı da size başlasın.
yazdıklarımdan arkadaşın kıskanç hatunlar olarak tabir ettiği kişilerden biri olduğumu anlamışsınızdır...
ben ona sadece şunu söylemek istiyorum o kadar bilinçli bir anne madem 24 saatini doldurmayan bebeğine makyajla nasıl yaklaşabildi...neyse anlasa geçen sene anlardı zaten...
sizler de makyaj yapabilirsiniz bizler de yaptık fotograf için vb. ama bebeğinizi kucağınıza aldığınızda anlayacağınız tek bir his olmalı o da ANNELİK. yoksa nasıl göründüğünüz ,güçlü durmaya çalışmanız sadece aslında kendinize güvenmediğinizi gösterir. çünkü yeni anne olmuş bir kadın dünyanın en güzel insanıdır anlayabilene....
hepinize şimdiden hayırlı doğumlar dilerim... umarım hepiniz bebeklerinizi sağlıklı , sağsalim alırsınız kucaklarınıza...
kilo almışmısın vermişmisin tatlım
bende nolsun baş ağrılarım azaldı amma velakin mide yanmalarım başladı
çok şükür kabızlık sorunum yok.birkaç yıl önce fap diye bir hastalık sebebiyle kalın bağırsağımın tamamı alınmıştı.faydasını şimdi şimdi görüyorum kabız olmayarak
kilo almışmısın vermişmisin tatlım
bende nolsun baş ağrılarım azaldı amma velakin mide yanmalarım başladı
çok şükür kabızlık sorunum yok.birkaç yıl önce fap diye bir hastalık sebebiyle kalın bağırsağımın tamamı alınmıştı.faydasını şimdi şimdi görüyorum kabız olmayarak
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo çüpermiş o zamangeçmiş olsun canım....kilo almışım bende...3 kilo vermiştim ya
canım çok çok geçmiş olsun
pek dışkılamayı nasıl yapıyorsun ? dışarda torbayamı ? yoksa yine makattanmı
ay kusura bakmada buna benzer bişi duymuştum o dışkılamayı dıaşrda torbaya yapıyordu o yüzden sordum
kuzum sizin topluca benimle derdiniz ne anlayamadım .ama hala alınmaya devam ediyorsunuz. ayrıca makyaj yapmasamda çocuğuma yağlı cildimi dayamayacağıma göre demekki sen makyajsız cildini dayıyorsun çocuğuna. makyaj yapmam da çok normal. bu biiiiirrr, ha ona bile alınmışsın. sen yaparsın yapmazsın bana ne ben yaparım sana ne. ikincisi yeni anne adaylarını korkutanlar olduğu kadar aslında bunun çok güzel bir süreç olduğunu ilk deneyiminde anlamış biri olarak anlatmam seni neden rahatsız etti:)))) işiniz gücünüz yokmu sizin.. üslubumu bozmayayım diyorum. sonunda onu da yaptıracaksınız ... bakın işinize arkadaşım.
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo çüpermiş o zaman
sağol tatlım.bizim gibi hastalarda anüs kullanılmaya devam ediliyor.o kısım hasta olmadığı için.ben herşeyi yiyemiyorum gaz yapan ishal yapan herşey bana yasak.ayrıca büyük tuvaletim çokda büyük sayılmaz3 çorba kaşığı kadar gayet ishal formunda ve günde 7-8 kere.ama hamdolsun çok iyiyim
noluyor ya :26::26::26::26:
senin altıntıladığın yazıyı bile ilk kez gördüm burdamı yazılmış bu mesaj ??
allah bir daha yaşatmasın ozaman canım ne diyim poliplerinmi vardı ondanmı fark ettiniz bunu onlarmı alındı?
ay ne bilim insanlar neler yaşıyor bizse bazı şeyler için mızmızlanıyoruz ya kendime kızıyorum bazen (ben çok mızmızlanmasamda)
evet evet ben yazmıştım, burda bir arkadaşı baya korkutmuşlardı. ben de güzel anıları olanlarda var içlerinde diye kendi doğumumdan bir şeyler paylaşmıştım. ama maalesef bazı kompleksli arkadaşlar haaala geçen sene de kalmış. ben sezaryen istiyorum dediğimde hepsi üzerime çullanmıştı. ve bazı şeylerin abartıldığını düşündüğümden dolayı da , ne demek istiyosun biz nazlımıyız diye hepsi bir olmuştu. :d ben de özlediğim için 2013 şubat annelerine tekrar yazmaya başlamıştım ama hata etmişim. doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlarmış hakkaten. Ben kızıma 10 yıl sonra kavuştum. O ben im kaşıkçı elmasım. her şey dört dörtlük olsun istedim ve makyajsız soluk görünmek istemedim ama baktım ki o bile zorlarına gitmiş... pesss suratımı dayamadım heralde çocuğuma . ağzımdan kötü bi laf çıkmadan cevabımı burada tamamlıyayım umarım aydınlanmışsındız. hayırlı hamilelikler dilerim sana da.. allah sağlıcakla almayı nasip etin kucağına.noluyor ya :26::26::26::26:
senin altıntıladığın yazıyı bile ilk kez gördüm burdamı yazılmış bu mesaj ??
benden çok yaşayacaksın çiçem
çok sağol kuzum.allah bu hasatalığı hiç kimseye yaşatmasın.fap hastalığında yüzlerce polipin oluyor tatlım kalın bağırsağında.normalde genet,ksel bir hastalık ama milyonda birde olsa spontane vakaalarda olabiliyor.örnek ben.çok şükür ki poliplerim sadece kolonla sınırlı kaldı.çünkü mide ve oniki parmakbağırsağındada polip ve tümorleşmeler olabiliyor
Kızlar zaman geçmiyo hiçç ya :) bebişimi görmeye gidicez gün sayıyorum geçip gitmiyo ...
tatlım senin bebiş kaç haftalıktı.randevun ne zaman
evet evet ben yazmıştım, burda bir arkadaşı baya korkutmuşlardı. ben de güzel anıları olanlarda var içlerinde diye kendi doğumumdan bir şeyler paylaşmıştım. ama maalesef bazı kompleksli arkadaşlar haaala geçen sene de kalmış. ben sezaryen istiyorum dediğimde hepsi üzerime çullanmıştı. ve bazı şeylerin abartıldığını düşündüğümden dolayı da , ne demek istiyosun biz nazlımıyız diye hepsi bir olmuştu. :d ben de özlediğim için 2013 şubat annelerine tekrar yazmaya başlamıştım ama hata etmişim. doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlarmış hakkaten. Ben kızıma 10 yıl sonra kavuştum. O ben im kaşıkçı elmasım. her şey dört dörtlük olsun istedim ve makyajsız soluk görünmek istemedim ama baktım ki o bile zorlarına gitmiş... pesss suratımı dayamadım heralde çocuğuma . ağzımdan kötü bi laf çıkmadan cevabımı burada tamamlıyayım umarım aydınlanmışsındız. hayırlı hamilelikler dilerim sana da.. allah sağlıcakla almayı nasip etin kucağına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?