2014 Şubat Anneleri

daha fenasını diyeyim bizim bir arkadaşa doğuma kadar erkek dediler kız çıktı. :)

tatlım siz bakmak isteyin ozaman cinsel uzva
25 haftalıkmıydım neydim halamı erkek diye sordum doktoruma dur sana tam gösterimde bi daha sorma dedi pipiyi ve testistleri net olarak bende gördüm o günden sonra doktora sormadım gerçekten
o pipininde ordan buhar olup uçması söz konusu değil sanırım

) valla gözü tam ayırt edemedim ama memeye göre erkek hadi hayırlısı

iyiyim guuuuzzzzum

biraz kabızlıktan dolayı bi taraflarımda agrı olsa da iyiyim

sende ne var ne yok....

bu arada dün 48 kilo geldim.....

kilo almışmısın vermişmisin tatlım
bende nolsun baş ağrılarım azaldı amma velakin mide yanmalarım başladı
çok şükür kabızlık sorunum yok.birkaç yıl önce fap diye bir hastalık sebebiyle kalın bağırsağımın tamamı alınmıştı.faydasını şimdi şimdi görüyorum kabız olmayarak

kuzum sizin topluca benimle derdiniz ne anlayamadım .ama hala alınmaya devam ediyorsunuz. ayrıca makyaj yapmasamda çocuğuma yağlı cildimi dayamayacağıma göre demekki sen makyajsız cildini dayıyorsun çocuğuna. makyaj yapmam da çok normal. bu biiiiirrr, ha ona bile alınmışsın. sen yaparsın yapmazsın bana ne ben yaparım sana ne. ikincisi yeni anne adaylarını korkutanlar olduğu kadar aslında bunun çok güzel bir süreç olduğunu ilk deneyiminde anlamış biri olarak anlatmam seni neden rahatsız etti:)))) işiniz gücünüz yokmu sizin.. üslubumu bozmayayım diyorum. sonunda onu da yaptıracaksınız ... bakın işinize arkadaşım.

geçmiş olsun canım....kilo almışım bende...3 kilo vermiştim ya

canım çok çok geçmiş olsun
pek dışkılamayı nasıl yapıyorsun ? dışarda torbayamı ? yoksa yine makattanmı
ay kusura bakmada buna benzer bişi duymuştum o dışkılamayı dıaşrda torbaya yapıyordu o yüzden sordum

geçmiş olsun canım....kilo almışım bende...3 kilo vermiştim ya
ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo çüpermiş o zaman

sağol tatlım.bizim gibi hastalarda anüs kullanılmaya devam ediliyor.o kısım hasta olmadığı için.ben herşeyi yiyemiyorum gaz yapan ishal yapan herşey bana yasak.ayrıca büyük tuvaletim çokda büyük sayılmaz 3 çorba kaşığı kadar gayet ishal formunda ve günde 7-8 kere.ama hamdolsun çok iyiyim

noluyor ya :26::26::26::26:
senin altıntıladığın yazıyı bile ilk kez gördüm burdamı yazılmış bu mesaj ??

allah bir daha yaşatmasın ozaman canım ne diyim poliplerinmi vardı ondanmı fark ettiniz bunu onlarmı alındı?

ay ne bilim insanlar neler yaşıyor bizse bazı şeyler için mızmızlanıyoruz ya kendime kızıyorum bazen (ben çok mızmızlanmasamda)

çok sağol kuzum.allah bu hasatalığı hiç kimseye yaşatmasın.fap hastalığında yüzlerce polipin oluyor tatlım kalın bağırsağında.normalde genet,ksel bir hastalık ama milyonda birde olsa spontane vakaalarda olabiliyor.örnek ben.çok şükür ki poliplerim sadece kolonla sınırlı kaldı.çünkü mide ve oniki parmakbağırsağındada polip ve tümorleşmeler olabiliyor

noluyor ya :26::26::26::26:
senin altıntıladığın yazıyı bile ilk kez gördüm burdamı yazılmış bu mesaj ??
evet evet ben yazmıştım, burda bir arkadaşı baya korkutmuşlardı. ben de güzel anıları olanlarda var içlerinde diye kendi doğumumdan bir şeyler paylaşmıştım. ama maalesef bazı kompleksli arkadaşlar haaala geçen sene de kalmış. ben sezaryen istiyorum dediğimde hepsi üzerime çullanmıştı. ve bazı şeylerin abartıldığını düşündüğümden dolayı da , ne demek istiyosun biz nazlımıyız diye hepsi bir olmuştu. :d ben de özlediğim için 2013 şubat annelerine tekrar yazmaya başlamıştım ama hata etmişim. doğru söyleyeni 9 köyden kovuyorlarmış hakkaten. Ben kızıma 10 yıl sonra kavuştum. O ben im kaşıkçı elmasım. her şey dört dörtlük olsun istedim ve makyajsız soluk görünmek istemedim ama baktım ki o bile zorlarına gitmiş... pesss suratımı dayamadım heralde çocuğuma . ağzımdan kötü bi laf çıkmadan cevabımı burada tamamlıyayım umarım aydınlanmışsındız. hayırlı hamilelikler dilerim sana da.. allah sağlıcakla almayı nasip etin kucağına.

benden çok yaşayacaksın çiçem

şimdi biraz bakındım bir nostalji atışması bize yansımış gibi geldi bana diğer mesajıda buldum okudum
gerek yok böyle şeylere ama olacak tabi her görüş farklı önemli olan saygı duymadı bilmek

allah bir daha göstermesin canım

keyfi sezeryana bende karşıyım aslında ama 10 yıl sonra elime zor geçen bir bebek olsa hiç tereddüt etmeden bende sezeryan isterdim sanırım

zaten önemli olan bebekleri sağlıkla kucağına almak değilmi
bende oğlumu normal doğumla dünyaya getirdim bu doğumumuda normal yapmayı planlıyorum inş.
fakat normal doğumuda çok abartıp korkutanlar oluyor insanları hiç gerek yok gibi geliyor bana
birde herkesin bünyesi farklı kimisi sezeryandan sonra 1 hafta ayağa kalkmıyor kimiside normal yapıp 10 gün yatıyor hiç kalkmıyor bu biraz bünye meselesi bence birisi çok kötü geçirdi diğerleride kötü geçirecek değilki

neyse allah bebeğinle beraber sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin sanada
aslolan her görüşe saygı duymak tabi
bebeğini ellerinden ve poposundan öpüyorum tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…