Ohh iyi cevap vermişsin canım.Oldu valla ne güzel dünya her bir sıkıntıyı biz çekelim bir de bu ne hal böyle valla gerekirse açsın neti okusun bakalım hamilelerde neler oluyormuş kolay olsaydı o iş erkeklere nasip olurdu canım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ohh iyi cevap vermişsin canım.Oldu valla ne güzel dünya her bir sıkıntıyı biz çekelim bir de bu ne hal böyle valla gerekirse açsın neti okusun bakalım hamilelerde neler oluyormuş kolay olsaydı o iş erkeklere nasip olurdu canım![]()
evet aynen canm. Şimdi öyle dedin de aklıma geldi. O gün balıkçıya gittik. Hep olan pide, o gün yok bitmiş. Ben de pide hevesiyle gitmiştim. Böyle soslayıp ızgarada kızartıyor azıcık. Süper oluyor. Neyse pide yok diye ben başladım hüngür hüngür ağlamaya. Ama nasıl gözyaşlarım boşalıyor. Adam şaşırıp kaldı. Sonra da tamam abartma, ağlama filan dedi. Ben de bana bak dedim, hemen yarın açıyorsun interneti, hafta hafta okuyorsun. Ben sana ikide bir anlatmayacağım ne olduğunu nasıl hissettiğimi. Bu da tamam dedi ama nerdeeee?:44:
kızlar yahuuuu nekadar cok kaynatmışsını???sayfa sonunu bulanamadım oku oku derken..
Ahhh ah kimbilir canın nasıl da istemişti o zaman o pideyi sonra inadına tekrar yemeye gitseydin madem abartıyormuşsun hakkını vermek lazımabartmak öyle olmaz böyle olur diye
Madem sevgili kocanın okumaya niyeti yok sen ona boş bir anında oku tek tek sonra da bir daha böyle basite indirgersen sana babalığı zevkiyle tattırmam büyümeye başladığında karnım bebek kendini belli ettiğinde sevdirmem karnımı görürsün de
Ne de olsa hamilelikte herşey mübah demişler tatlım![]()
şekerler benim adam karnıma dokunmaya korkuyor.şimdiden böyleysen diyorum ileride hareketlenmeye başlayınca yatakları ayırırız artık..bişey olucak diye aklı cıkıyo.
ben dişleri aldırmadan önce test yaptım negatif çıktı dişleri aldırdım 2 gün sonra falan tekrar yaptım pozitif çıktı allahın hikmeti galiba benimde çok ağğrıyodu doktor bişey olmaz dedi içim rahatladı bide bütün dişlerimi tek tek röntgen çektiler resmen 1 saate yakın röntgen odasında kaldımm inş bişey olmamıştırr
olabilir gazım da olmuyo değil de ne bilim böle portakal büyüklüğünde bişi bi sağda oluyo bi solda....![]()
kızlar size ne diycem ya
övünmek gibi olmasın ama biraz fazla pratik zekalı ve muhteşem bir hafızam vardı
vardı diyorum çünkü acayip unutkan oldum ve sanki beynim hiç çalışmıyor gibi
patron şoklarda yaptıklarıma inanamıyor
hesaplamaları, sayımları vs geçtim en basiti akşam mağazalara sevk kesmeyi unutuyorum ya
aklımın ucundan bile geçmiyor, eskiden bişey unutsam eve giderdim aklıma gelirdi deli olurdum
şimdi biri söylemese hiiiiiç aklıma bile gelmiyor
eşimde cocugunu dusunuyo ya dalga geçiyo
bişey olmaz sende cok var accık senden alsın bişi olmaz diye
ay bişeyler mi eksildi b12 mi düştü noldu
sizdede var mı böyle şeyler
ve umarım geçicidir![]()
hıııı... benimki de konuşmuyor, acaba komik duruma düşeceğini mi zannediyor. ???
şekerler benim adam karnıma dokunmaya korkuyor.şimdiden böyleysen diyorum ileride hareketlenmeye başlayınca yatakları ayırırız artık..bişey olucak diye aklı cıkıyo.
benimkide geliyo bazen sevicem diye oturuyo yanıma o biliyo ama nerede olduğunu bazen eli yukarı çıkıyo ama olsun :))kızlar eşime gülmekten bir hal oldum yarım saattir.
Güya bebeğini sevecek geldi yanıma midemin olduğu yeri seviyor
Bebek orada değil ki aşağıda dedim adam da şaşırdı ama o da haklı tabi benim mide ile bebeğin şişliği bugün birleşmiş sanki
Yazarken bile nasıl gülüyorum görmeniz lazım ya![]()
haha ben biara bi gazlanmışım açtım göbepimi izliyodum
bi yukarı bi aşağı bi sağa bi sola nası hareket var
dedim bebek olsa bukadar göremem heralde
daha leğen kemiğinden yukarı çıkmadı bebek göremezsin şimdi bence
ay ne muhalefetim yaa
olabilir canım dikkatin dağılmıştır aklın bebektedir falan
valla benşmki sevio göbeğimi
ama geçip de konuşmadı daha:)
adama parmakları oluşmuş diyince bile şaşırıo bebeğin gerçek olduğunu göbeğimi görmeden
algılaması tam olmicak sanırım
bir tek oğlum diyince yönlendirme yapma dio kız istediği içn okadar
amaa çok cool tipse ağır abi olup konuşmayabilir
seninki:)
haha ben bunu çok iyi kullanıyorum boğuşsak bişi yapamıo ben kazanıom
el ense olduk
Ertesi gün muayeneye gittim canım. Rahimin alt kısmında olmuş kanama. İğne yaptı 10 gün rapor verdi yatıyorum. Dilerim bir daha yaşamam böyle birşey..
evet aynen canm. Şimdi öyle dedin de aklıma geldi. O gün balıkçıya gittik. Hep olan pide, o gün yok bitmiş. Ben de pide hevesiyle gitmiştim. Böyle soslayıp ızgarada kızartıyor azıcık. Süper oluyor. Neyse pide yok diye ben başladım hüngür hüngür ağlamaya. Ama nasıl gözyaşlarım boşalıyor. Adam şaşırıp kaldı. Sonra da tamam abartma, ağlama filan dedi. Ben de bana bak dedim, hemen yarın açıyorsun interneti, hafta hafta okuyorsun. Ben sana ikide bir anlatmayacağım ne olduğunu nasıl hissettiğimi. Bu da tamam dedi ama nerdeeee?:44:
ayy kızlar pek tatlısınız....ben de ağlayıp duruyorumm..oluyo ööle şeyler
bu arada 9 hafta 5 günlük hamıleyım gecen pazartesı doktora gıttım sata gore geri dedi...ılkını de kaybetmıştım cok tedırgınım
sureklı aklımda kotu duşunce..
her hafta doktora gıdesım var sız ne kadar da gıdıyorsunuz
o konuda evet işe yarıyor ama adam iyice uzaklaştı kardeş gibi olduk aman dur aman bişey olur o sakındıkca bende artık kızar oldum.
valla bana kalsa eve kurcam cihazıayy kızlar pek tatlısınız....ben de ağlayıp duruyorumm..oluyo ööle şeyler
bu arada 9 hafta 5 günlük hamıleyım gecen pazartesı doktora gıttım sata gore geri dedi...ılkını de kaybetmıştım cok tedırgınım
ayy kızlar pek tatlısınız....ben de ağlayıp duruyorumm..oluyo ööle şeyler
cok teşekkürler canım...söyledim arkadaşıma...
yaaa bende uzanırken sola yatıyorum sola kayıyo bebiş saga dönüyorum saga kayıyo cok komik görünüyo....
nasılsın bu arada?kızçemiz nasıl?![]()
iyiyim frostcuğum nolsun kaçamak yaptım evdeyim
gazdır o gaz:) bebeğin daha kası kemiği yeni oluşuo 16. haftadan sonra belki 20. hafta da kesin hissedicez
amaa 11 14 haftadan sonra bebeğin nerede olduğunu elle anlicaz bi rahmimiz yukarı çıksın hele
plasenta yer değişmemişti rahmin yukarı yukarı çıkıyordur
ay işnşallah hatasız yaparsın kuzum dikkatli ol