- 20 Mayıs 2011
- 10.285
- 30
- 408
ah kayısı ve su hep deniyor ama ben ne zaman o ikiliyi denesem çıkardım..:2: yine deneyeyim yine yine azimle hazır bulantı ilacım varken..sorun bi de zaten su içememden oldu..ben normalde çok su içerdim, şimdi su da çıktığı için...yudum yudum az içtim tabi..2 ay süresince tek bi kase çorba içmişliğim yoktu katı katı yiye yiye içim de beton gibi oldu yavaş yavaş başladım çorba içmeye vs..
Kızlaaarrrrr herkese merhaba :) öpüyorum hepinizi :) size bir sorum olacak . Günlük kaç lt su tüketiyosunuz. Ben gün içinde şişemi yanımdan ayırmıyorum ve çok şükür 2 lt su içmeye alıştım iyice:) ki ben su içmeyi unutan birisiydim :) :) :) ayrıca kabızda olmuyorum acep bundandan mıdır diye de merak ettim :)
Kızlarr heryer indirime girmiş ben de bebişe bişeyler almak istiyorum gerçi çok erken ama.. Deneyimli anneler yaz sezonundan hangi beden almak gerekir 3-6 mı 6-9 mu, adana nisanda ısınıyor ama yine de bilemedimm..
Benimkide çok tembelGeçen hafta doktora gittik doktor ense kalınlığını ölçelim pozisyonu çok uygun dedi(sırtüstü yatıyordu) tamam dedim.Ama birazcık kafasını kaldırması gerekiyormuş.Normalde en fazla 7-8 dk hareketsiz dururmuş ama bizimki 10 dk istifini bozmadı Öksürdüm dr elindeki aleti bastırdı filan bana mısın demedi.
Bende çok çabuk yoruluyorum dün biraz evi toparladım lavaboları ovdum hemen yoruldum...
Çok komik, bende bayram izninden işe göbekli dönücem
Yemek yerken su içiyorsan mide bulantısı yapıyor odaEn iyisi ılık suyun içine kayısı at beklet biraz daha sonra kayısıyı ye suyuda iç.Zorda olsa yap bunu ben ne zaman yapsam cır cır oluyorum
Yemek yerken su içiyorsan mide bulantısı yapıyor odaEn iyisi ılık suyun içine kayısı at beklet biraz daha sonra kayısıyı ye suyuda iç.Zorda olsa yap bunu ben ne zaman yapsam cır cır oluyorum
silingermomu gördüm şimdi bi nevi kanguru işte
tatlım belin sırtın sağlamsa alınabilir benim sırt ağrım çok olduğu tercih etmem oğlumda kanguru sırtımı çok ağrıtıyordu
slingomom bende biliyorum ama bana pek kullanışlı gelmiyor yada şöyle diyim ben kullanamam gibi geliyor. ama güzel ürün memnun olmayanı görmedim hiç.
ceviz badem fındık 1 avuç yiyorum günde ama adedi falan yok bazen sırf ceviz bazen sırf fındık yiyorum.
hurma herşeye iyi geliyor canım doğuma sindirime
anammm kimse yok yawvalla zofran çok etkili ilaçmış daha içmeden etki etti:) bulantılarım kesildi.rabbim bir daha dara koymasın beni yaaa hiç beslenemedim hala süt içemiyorum,yoğurt yiyemiyorum ama napiim artık biraz balık yemeye başlarım....kabız arkadaşlarım noolur doktordan ilaç isteyin çok zor bir durum,bebeğe de zararı var diye biliyorum....hem o kadar ilaç alıyoruz ve vucudumuzdan bir şekilde çıkması lazım düşünün içimizde kalıyor, olmadı lavman yapın kendinize off offf çok zor Allah yaşatmasın...ben de çekiyorum çünkü sizin kadar olmasa da....doktorum kız dedi ama ya 16.haftada pipi görürse ühüüüüüüüüü ama ben kızımmm diye seviyorum karnımıııı aksi halde bebeğin psikolojisini bozmuş olcam:)
aşağıdakiler neden öyle sadece bakıyorsunuz
sgun,sunshine,sincap vede alpinrosa burdaydı az önce nerdesinizzzzzzzzzzz
sağol canım ama önceden uyardığım bir konuda sorun çıkmış yinede umarım oda sorun olmaz bizim için
birde burda suçu hemen başkasına atmaya çalışan çok kişi var malesef ondan tedirginim ben
mesela uyardığım halde bugün bana diyorki bu neden böyle olmuş bende ben size söylemiştim diyor ben hatırlamıyorum diyor allahtam mail attımda bunu elimde kanıt var
e-- bebekdekilerde 29,90 99 tlden düşmüş durumda burdakiler normal penye gibi duruyor açıkcası kalitesi konusunda bende bişi diyemicem yani
prolett korkma güzelim bol bol dinlen ve progestanı ihmal etme sakın hemde ve pazartesi kendi doktoruna git mutlaka...belki duruma göre iğne bile vururlar ve ya mubdi adını bolca oku karnına....rabbim sağlıkla kucağına alacağın günleri de göstersin...sancın yoksa eğer hiç korkma ama ufak bir sancın varsa da korkma normaldir....sakın ama sakın kalkma yat çok önemli bu yatacaksınn....
kronikk napim şekerim senin foto iri göstermiş seni o zaman aaaa benim ne suçum var:))) sonuçta çıtı pıtı biri hayal etmiyordum doğru da çıktı:)))))))) ama diyet yapacak kadar görünmüyorsun balık etlisin o kadar....
adally bir kere koymuş foto ama ben görmedim görenler güzelliği destan diyorlar:))))))
ayy bi be değilmişim çok şükür:))
ben 10 dk kadar bi defa kaldım onda da heralde ultrason darbelerinden sıkılıp 9. haftada kafasını oynatmıştı
ikidir pozisyonu iyi doktoru ölçüp bitirio hemen işini benimki hep yatıo
çok bozuluom
öyle ya sorma iki iş yapınca petilim çıkıo çok yürüyemiyorum falan e böyle kilo alırım tabi
hehe artık saklamak zor anacım
geçen eşim dio kızın önce bi sana sonra da göbeğine baktı diye sanırım anlaşılıo artık
ayy cırcır olmak istiyorum mümkünse yaa
valla bıktım kabozlıktan
kayısı bi iki yemiştim etki etmemişti ama gene denyim bari
yok bee ne kokması insanlar hapı yutmadan önce kokluyorlarsa bilemem ama abartıyorlar gibi geliyor bana şahsen hiç kokmadı bana....kaldıki mide bulantısı çeken biriyim öyle olsa imkanı yok içemezdim....elevit vitamin hapı güzelim a ve d vitamini desteği zannediyorsam....böyle mineraller var içinde çok faydalı birşeymiş:) bazılarında kabızlık yapmış ama bende bir düzen değişikliği yapmadı hatta bazen açıyor bile diyebiliirm...ama iki gündür gece 12 de dominoslar ve burgerler sipariş edip yiyorum yaaa.....artık rejim yapayım bare çünkü hamur işinin bebeğe faydalı olduğunu zannetmiyorum....
o haki yeşilini görüyorum bazen türbe yeşili gibi de oluyor töbeeeeee:)))
selam kızlar, benim bi sorum var bacaklarım yürürken çok kasılıyor sizdede oluyor mu, vitaminsizlikten dediler bakalım salı günü doktora gidicem o ne dicek...
Güne kötü bir başlangıç yapmış ne yazıkki
Kayısı filan denedin mi:26::26::26:
Bende kendime hamile yastığı alcam ona bakıyorum şimdi
Eve de aynı kan ter içinde haliyle döndü
Kayısı işini denedim bir kaç kez ama o zaman ilaç kullanmıyordum şimdi yeniden kaynatıyorum bakalım deneyeyim
Hamile yastığı almayacağım ben ona benzer geniş ve hafif sert yumuşak arası yastık dolu evde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?