ben ilaç isticem sanırım...ya sabah beri erik yedim, salatalık yedim annem bizde ağzıma bi kaşık zeytinyağı soktu bi an çıkartıyor gibi oldum kızdım kadıncağıza, allahtan ilaç tuttu çıkartmadım da daha tık yok...bir daha o gün yaşadıklaırmı yaşamak istemiyorum, tuvalette ağladım resmen bayılıyordum şok geçirdim şimdi yine kaç gün oldu bekliyorum tövbe tövbeeee
selam kızlar, benim bi sorum var bacaklarım yürürken çok kasılıyor sizdede oluyor mu, vitaminsizlikten dediler bakalım salı günü doktora gidicem o ne dicek...
Merhaba güzel annişler. Nasılsınız? Güzel bebişler nasıl?Kaç gündür giremedim, bebişle tatile gitdik))) Maşallah çok yazmışsınız. hepsini okuyamadım)) Kızlar ben artık çok net şekilde bebişin hareketlerin hiss ede biliyorum. Yatdığımda artık izin vermiyo, bir sag bir sol geçiyor. Çok güzel, hoşuma gidiyoHiss eden varmı? Eminim qaz falan deyil, bağırsak hareketleri de deyil. Dr- a gittiyimde ilk onu sorcam. Bebişle yeniden görüşmeyi iple çekiyorum
Bende almayım ne gerek var dedim ama ben soluma yatarım sağ kolumuda illaki bir şeye atar uyurum.Kışın sorun yok eşime atıyorum kolu ama şimdi sıcak sarılmak pek iyi bir fikir değil.Ondan yastık alıyorum göbek kısmına e bacak kısmına da yastık alıyorum yoksa rahat uyuyamıyorum göbeğime baskı oluyor yatakta yastıklardan bize yer kalmıyorEşim en son isyan etti kendine yastık al bir tane yastık olsun yatakta ben sığamıyorum dedi
Merhaba güzel annişler. Nasılsınız? Güzel bebişler nasıl?Kaç gündür giremedim, bebişle tatile gitdik))) Maşallah çok yazmışsınız. hepsini okuyamadım)) Kızlar ben artık çok net şekilde bebişin hareketlerin hiss ede biliyorum. Yatdığımda artık izin vermiyo, bir sag bir sol geçiyor. Çok güzel, hoşuma gidiyoHiss eden varmı? Eminim qaz falan deyil, bağırsak hareketleri de deyil. Dr- a gittiyimde ilk onu sorcam. Bebişle yeniden görüşmeyi iple çekiyorum
Merhaba canım, ıyı yapmıssınız bızde esımın ızne cıkmasını beklıyoruz tatıl ıcın :) bende hıssedıyorum masallah kuzularımıza sevıp duruyorum kuzumu.. zaten bebısle bagırsak hareketlerı barız ayrılıyor, ınanabılırız bunlar bebısslerımız
ben hissedemiyorum daha niye acaba
Sag olasın canım. Darısı başınıza çok güzel duygu)) inş tez bi zamanda siz de bebişleri hişş edersiz:129::129::129::129:
ya aslında bende duphalac var
hamilelere verilio
çok zorda kalmıtım bikez gaz kabızlık resmen patlicaktım
bi gün içtim öyle rahatladım
ama doktor mecbur kalmadıkça vermediğini söyledi
ve magnezyumu yazarken eğerki kabızlık yaşarsan günde 3 e kadar çıkabilirsin dedi
magnezyumun zararı yokmuş
canım kramp mı giriyor
eğer öyle ise magnezyum zamanı gelmiş
doktorun muhtamelen magnezyum verir
ee hadi bakalım hayırlı olsun ilk hareketler ozaman:)
en ileri seviyede hamişimiz sensin
senin arkandan geliyoruz biz
ben şimdii bişey hissetmiyorum gelecek haftalarda belki
Merhaba canım, ıyı yapmıssınız bızde esımın ızne cıkmasını beklıyoruz tatıl ıcın :) bende hıssedıyorum masallah kuzularımıza sevıp duruyorum kuzumu.. zaten bebısle bagırsak hareketlerı barız ayrılıyor, ınanabılırız bunlar bebısslerımız
arkadaşlar yaklaşık bir haftadır bu ağrıdan muzdaribim son 2 gündür iyice arttı var mı sizde de böyle şeyler ne yapmalıyım bilmiyorum nette biraz araştırdım egzersizler falan varmış ama bilemiyorum
Bir sır vereyim sana canikom ben yatağı ayırdım bile sert çekyatta yatıyorum evde ne kadar yastık varsa sağıma soluma her yerime dolduruyorum bu sayede eşim içinde sorun olmuyor[/QUOTE
Sen en iyisini bulmusun :) benim esim odada tek kalinca uyuyamiyor :52
Kızlar günaydın. 2 gecedir bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum. Ayaklarımı uzatıyorum olmuyo, topluyorum olmuyo, yukarı kaldırıyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırdım. Sizde de oluyor mu?
merhaba Arkadaslar
bende bir Subat annesiyim , suanda 15 haftama girmek uzereyim.
Benim problemim Burun tikanikligi , sizdede oluyormu ????
bazen geceleri nefes almak zor oluyordoktorum normal diyor fakat bu bende uykusuzlukta yapiyor..
bilginizi benle paylasirsaniz sevinirim
Allah herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin.
Bir sır vereyim sana canikom ben yatağı ayırdım bile sert çekyatta yatıyorum evde ne kadar yastık varsa sağıma soluma her yerime dolduruyorum bu sayede eşim içinde sorun olmuyor[/QUOTE
Sen en iyisini bulmusun :) benim esim odada tek kalinca uyuyamiyor :52
O beni buldu valla ben aramadım hiç
Benimki her yerde her an uyumaya müsait bir canlı sağolsun
iyi geceler annişler :) yarından itibaren 2 hafta boyunca seminerde olucam sanırım eskisi kadar çok giremem.gitmeden önce bi foto paylaşayım dedim bakalım beğencek misiniz:)
Eki Görüntüle 776528
öpüyorum hepinizii :)
Ben hiç hissetmiyorum yaaa :2: :2: Sadece elleyince nerde olduğunu anlıyorum o kadar benimkin de mi var bi terslik acaba?
iyi geceler annişler :) yarından itibaren 2 hafta boyunca seminerde olucam sanırım eskisi kadar çok giremem.gitmeden önce bi foto paylaşayım dedim bakalım beğencek misiniz:)
Eki Görüntüle 776528
öpüyorum hepinizii :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?