2014 Şubat Anneleri

ya aslında bende duphalac var
hamilelere verilio
çok zorda kalmıtım bikez gaz kabızlık resmen patlicaktım
bi gün içtim öyle rahatladım
ama doktor mecbur kalmadıkça vermediğini söyledi
ve magnezyumu yazarken eğerki kabızlık yaşarsan günde 3 e kadar çıkabilirsin dedi
magnezyumun zararı yokmuş

selam kızlar, benim bi sorum var bacaklarım yürürken çok kasılıyor sizdede oluyor mu, vitaminsizlikten dediler bakalım salı günü doktora gidicem o ne dicek...

canım kramp mı giriyor
eğer öyle ise magnezyum zamanı gelmiş
doktorun muhtamelen magnezyum verir

ee hadi bakalım hayırlı olsun ilk hareketler ozaman:)
en ileri seviyede hamişimiz sensin
senin arkandan geliyoruz biz
ben şimdii bişey hissetmiyorum gelecek haftalarda belki

Bir sır vereyim sana canikom ben yatağı ayırdım bile sert çekyatta yatıyorum evde ne kadar yastık varsa sağıma soluma her yerime dolduruyorum bu sayede eşim içinde sorun olmuyor

Merhaba canım, ıyı yapmıssınız bızde esımın ızne cıkmasını beklıyoruz tatıl ıcın :) bende hıssedıyorum masallah kuzularımıza sevıp duruyorum kuzumu.. zaten bebısle bagırsak hareketlerı barız ayrılıyor, ınanabılırız bunlar bebısslerımız

ben hissedemiyorum daha niye acaba

arkadaşlar yaklaşık bir haftadır bu ağrıdan muzdaribim son 2 gündür iyice arttı var mı sizde de böyle şeyler ne yapmalıyım bilmiyorum nette biraz araştırdım egzersizler falan varmış ama bilemiyorum

ben hissedemiyorum daha niye acaba

tatlım zaıf ya da kilolu oluşun
bebeğin nekadar hareketliği olduğu falan etkiler bu durumu
zaten en erken 16. haftada hissedilir denir
bence bi kaç haftaya sen de bizde hissederiz inşallah
herkesin süreci farklı

Sag olasın canım. Darısı başınıza çok güzel duygu)) inş tez bi zamanda siz de bebişleri hişş edersiz:129::129::129::129:

Evet canım kesinlikle ayırt ediliyo)) İnş tatile gidin bol bol dinlenin. Bu arada grupa beni de eklermisiniz? Mesaj atmışım zaten

Ben de de vardı, geçti bu 1 haftadır yok gibi :)
Ama senin haftalarında ben de çok sıkıntı yaşadım oturup kalkarken.
Bir dönem oluyor sanırım bilmiyorum.

Kızlar kabızlık için salatalık yiyin 2 gündür bar salatalığı yiyorum çok hoşuma gidiyo küçük küçük . Bendede kabızlık vardı ama dünden beri çok rahatım hafif cırcır gibi olmuşum onuda çok yememe bağlıyorum ..

Aynen canım yaa 2 gün bacak ağrısı çektim bugün iyi çok şükür..benim sol bacağım kalçadan siyatik ağrısı yada huysuz bacak sendromu gibiydi.. Brn de zaten işten ve annemden yadigar varis var ama bu değişik bir ağrı.. Geçen biyerde okudum normalmiş gebelikte ama sıkıntı yapıyor şimdiden..

Amin canım hepimizi inşallah.. Bende de oluyr bir de benim zaten tıkalıydı burnum daa kötü oldu.. Ben bruno kullanıyorum sadece okyonus suyu dahatlatıyor tavsiye ederim..

iyi geceler annişler :) yarından itibaren 2 hafta boyunca seminerde olucam sanırım eskisi kadar çok giremem.gitmeden önce bi foto paylaşayım dedim bakalım beğencek misiniz:)

öpüyorum hepinizii :)

Ben hiç hissetmiyorum yaaa :2: :2: Sadece elleyince nerde olduğunu anlıyorum o kadar benimkin de mi var bi terslik acaba?

Ben hiç hissetmiyorum yaaa :2: :2: Sadece elleyince nerde olduğunu anlıyorum o kadar benimkin de mi var bi terslik acaba?

Yok canım terslik yoktur. Her kesde farklı oluyormuş. Aslında 16 haftadan ıtıbaren hareketleri hiss ediyormuşsun, ama erken hiss ede bilirsin. Benimki hareketli çıktı

Kolay gelsin canım, maşallah epey çıkmış senin göbüş de:)) kızmıydı senin, ben de 1,5 kg aldım ama göbek de çıktı kalçam da genişliyor sanki nası oldu birden anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…