ben ilaç isticem sanırım...ya sabah beri erik yedim, salatalık yedim annem bizde ağzıma bi kaşık zeytinyağı soktu bi an çıkartıyor gibi oldum kızdım kadıncağıza, allahtan ilaç tuttu çıkartmadım da daha tık yok...bir daha o gün yaşadıklaırmı yaşamak istemiyorum, tuvalette ağladım resmen bayılıyordum şok geçirdim şimdi yine kaç gün oldu bekliyorum tövbe tövbeeee
ya aslında bende duphalac var
hamilelere verilio
çok zorda kalmıtım bikez gaz kabızlık resmen patlicaktım
bi gün içtim öyle rahatladım
ama doktor mecbur kalmadıkça vermediğini söyledi
ve magnezyumu yazarken eğerki kabızlık yaşarsan günde 3 e kadar çıkabilirsin dedi
magnezyumun zararı yokmuş
selam kızlar, benim bi sorum var bacaklarım yürürken çok kasılıyor sizdede oluyor mu, vitaminsizlikten dediler bakalım salı günü doktora gidicem o ne dicek...
canım kramp mı giriyor
eğer öyle ise magnezyum zamanı gelmiş
doktorun muhtamelen magnezyum verir
Merhaba güzel annişler. Nasılsınız? Güzel bebişler nasıl?Kaç gündür giremedim, bebişle tatile gitdik))) Maşallah çok yazmışsınız. hepsini okuyamadım)) Kızlar ben artık çok net şekilde bebişin hareketlerin hiss ede biliyorum. Yatdığımda artık izin vermiyo, bir sag bir sol geçiyor. Çok güzel, hoşuma gidiyoHiss eden varmı? Eminim qaz falan deyil, bağırsak hareketleri de deyil. Dr- a gittiyimde ilk onu sorcam. Bebişle yeniden görüşmeyi iple çekiyorum
![]()
ee hadi bakalım hayırlı olsun ilk hareketler ozaman:)
en ileri seviyede hamişimiz sensin
senin arkandan geliyoruz biz
ben şimdii bişey hissetmiyorum gelecek haftalarda belki