• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

ben ilaç isticem sanırım...ya sabah beri erik yedim, salatalık yedim annem bizde ağzıma bi kaşık zeytinyağı soktu bi an çıkartıyor gibi oldum kızdım kadıncağıza, allahtan ilaç tuttu çıkartmadım da daha tık yok...bir daha o gün yaşadıklaırmı yaşamak istemiyorum, tuvalette ağladım resmen bayılıyordum şok geçirdim şimdi yine kaç gün oldu bekliyorum tövbe tövbeeee

ya aslında bende duphalac var
hamilelere verilio
çok zorda kalmıtım bikez gaz kabızlık resmen patlicaktım
bi gün içtim öyle rahatladım
ama doktor mecbur kalmadıkça vermediğini söyledi
ve magnezyumu yazarken eğerki kabızlık yaşarsan günde 3 e kadar çıkabilirsin dedi
magnezyumun zararı yokmuş

selam kızlar, benim bi sorum var bacaklarım yürürken çok kasılıyor sizdede oluyor mu, vitaminsizlikten dediler bakalım salı günü doktora gidicem o ne dicek...

canım kramp mı giriyor
eğer öyle ise magnezyum zamanı gelmiş
doktorun muhtamelen magnezyum verir
Merhaba güzel annişler. Nasılsınız? Güzel bebişler nasıl?Kaç gündür giremedim, bebişle tatile gitdik))) Maşallah çok yazmışsınız. hepsini okuyamadım)) Kızlar ben artık çok net şekilde bebişin hareketlerin hiss ede biliyorum. Yatdığımda artık izin vermiyo, bir sag bir sol geçiyor. Çok güzel, hoşuma gidiyo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Hiss eden varmı? Eminim qaz falan deyil, bağırsak hareketleri de deyil. Dr- a gittiyimde ilk onu sorcam. Bebişle yeniden görüşmeyi iple çekiyorum:49::49::49:

ee hadi bakalım hayırlı olsun ilk hareketler ozaman:)
en ileri seviyede hamişimiz sensin
senin arkandan geliyoruz biz
ben şimdii bişey hissetmiyorum gelecek haftalarda belki

Bende almayım ne gerek var dedim ama ben soluma yatarım sağ kolumuda illaki bir şeye atar uyurum.Kışın sorun yok eşime atıyorum kolu ama şimdi sıcak sarılmak pek iyi bir fikir değil.Ondan yastık alıyorum göbek kısmına e bacak kısmına da yastık alıyorum yoksa rahat uyuyamıyorum göbeğime baskı oluyor yatakta yastıklardan bize yer kalmıyor :27::27::27: Eşim en son isyan etti kendine yastık al bir tane yastık olsun yatakta ben sığamıyorum dedi :52::52::52::52:

Bir sır vereyim sana canikom ben yatağı ayırdım bile sert çekyatta yatıyorum evde ne kadar yastık varsa sağıma soluma her yerime dolduruyorum bu sayede eşim içinde sorun olmuyor :52:

Merhaba güzel annişler. Nasılsınız? Güzel bebişler nasıl?Kaç gündür giremedim, bebişle tatile gitdik))) Maşallah çok yazmışsınız. hepsini okuyamadım)) Kızlar ben artık çok net şekilde bebişin hareketlerin hiss ede biliyorum. Yatdığımda artık izin vermiyo, bir sag bir sol geçiyor. Çok güzel, hoşuma gidiyo:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek: Hiss eden varmı? Eminim qaz falan deyil, bağırsak hareketleri de deyil. Dr- a gittiyimde ilk onu sorcam. Bebişle yeniden görüşmeyi iple çekiyorum:49::49::49:

Merhaba canım, ıyı yapmıssınız bızde esımın ızne cıkmasını beklıyoruz tatıl ıcın :) bende hıssedıyorum masallah kuzularımıza sevıp duruyorum kuzumu.. zaten bebısle bagırsak hareketlerı barız ayrılıyor, ınanabılırız bunlar bebısslerımız:34::nazar::nazar::nazar:

Merhaba canım, ıyı yapmıssınız bızde esımın ızne cıkmasını beklıyoruz tatıl ıcın :) bende hıssedıyorum masallah kuzularımıza sevıp duruyorum kuzumu.. zaten bebısle bagırsak hareketlerı barız ayrılıyor, ınanabılırız bunlar bebısslerımız:34::nazar::nazar::nazar:

ben hissedemiyorum daha niye acaba

arkadaşlar yaklaşık bir haftadır bu ağrıdan muzdaribim son 2 gündür iyice arttı var mı sizde de böyle şeyler ne yapmalıyım bilmiyorum nette biraz araştırdım egzersizler falan varmış ama bilemiyorum

ben hissedemiyorum daha niye acaba

tatlım zaıf ya da kilolu oluşun
bebeğin nekadar hareketliği olduğu falan etkiler bu durumu
zaten en erken 16. haftada hissedilir denir
bence bi kaç haftaya sen de bizde hissederiz inşallah
herkesin süreci farklı

ya aslında bende duphalac var
hamilelere verilio
çok zorda kalmıtım bikez gaz kabızlık resmen patlicaktım
bi gün içtim öyle rahatladım
ama doktor mecbur kalmadıkça vermediğini söyledi
ve magnezyumu yazarken eğerki kabızlık yaşarsan günde 3 e kadar çıkabilirsin dedi
magnezyumun zararı yokmuş

canım kramp mı giriyor
eğer öyle ise magnezyum zamanı gelmiş
doktorun muhtamelen magnezyum verir

ee hadi bakalım hayırlı olsun ilk hareketler ozaman:)
en ileri seviyede hamişimiz sensin
senin arkandan geliyoruz biz
ben şimdii bişey hissetmiyorum gelecek haftalarda belki
Sag olasın canım. Darısı başınıza çok güzel duygu)) inş tez bi zamanda siz de bebişleri hişş edersiz:129::129::129::129:

Evet canım kesinlikle ayırt ediliyo)) İnş tatile gidin bol bol dinlenin. Bu arada grupa beni de eklermisiniz? Mesaj atmışım zaten:3::3:

arkadaşlar yaklaşık bir haftadır bu ağrıdan muzdaribim son 2 gündür iyice arttı var mı sizde de böyle şeyler ne yapmalıyım bilmiyorum nette biraz araştırdım egzersizler falan varmış ama bilemiyorum

Ben de de vardı, geçti bu 1 haftadır yok gibi :)
Ama senin haftalarında ben de çok sıkıntı yaşadım oturup kalkarken.
Bir dönem oluyor sanırım bilmiyorum.

Kızlar kabızlık için salatalık yiyin 2 gündür bar salatalığı yiyorum çok hoşuma gidiyo küçük küçük . Bendede kabızlık vardı ama dünden beri çok rahatım hafif cırcır gibi olmuşum onuda çok yememe bağlıyorum ..

Bir sır vereyim sana canikom ben yatağı ayırdım bile sert çekyatta yatıyorum evde ne kadar yastık varsa sağıma soluma her yerime dolduruyorum bu sayede eşim içinde sorun olmuyor :52:[/QUOTE

Sen en iyisini bulmusun :) benim esim odada tek kalinca uyuyamiyor :52

Kızlar günaydın. 2 gecedir bacaklarımın ağrısından uyuyamıyorum. Ayaklarımı uzatıyorum olmuyo, topluyorum olmuyo, yukarı kaldırıyorum olmuyo ne yapacağımı şaşırdım. Sizde de oluyor mu?

Aynen canım yaa 2 gün bacak ağrısı çektim bugün iyi çok şükür..benim sol bacağım kalçadan siyatik ağrısı yada huysuz bacak sendromu gibiydi.. Brn de zaten işten ve annemden yadigar varis var ama bu değişik bir ağrı.. Geçen biyerde okudum normalmiş gebelikte ama sıkıntı yapıyor şimdiden..

merhaba Arkadaslar

bende bir Subat annesiyim , suanda 15 haftama girmek uzereyim.

Benim problemim Burun tikanikligi , sizdede oluyormu ????

bazen geceleri nefes almak zor oluyor :( doktorum normal diyor fakat bu bende uykusuzlukta yapiyor..

bilginizi benle paylasirsaniz sevinirim

Allah herkese evlat sahibi olmayi nasip etsin.

Amin canım hepimizi inşallah.. Bende de oluyr bir de benim zaten tıkalıydı burnum daa kötü oldu.. Ben bruno kullanıyorum sadece okyonus suyu dahatlatıyor tavsiye ederim..

Bir sır vereyim sana canikom ben yatağı ayırdım bile sert çekyatta yatıyorum evde ne kadar yastık varsa sağıma soluma her yerime dolduruyorum bu sayede eşim içinde sorun olmuyor :52:[/QUOTE

Sen en iyisini bulmusun :) benim esim odada tek kalinca uyuyamiyor :52

O beni buldu valla ben aramadım hiç :35:

Benimki her yerde her an uyumaya müsait bir canlı sağolsun :52::52::52:

iyi geceler annişler :) yarından itibaren 2 hafta boyunca seminerde olucam sanırım eskisi kadar çok giremem.gitmeden önce bi foto paylaşayım dedim bakalım beğencek misiniz:)

$13 hafta.webp

öpüyorum hepinizii :)

Ben hiç hissetmiyorum yaaa :2: :2: Sadece elleyince nerde olduğunu anlıyorum o kadar benimkin de mi var bi terslik acaba? :31:

Ben hiç hissetmiyorum yaaa :2: :2: Sadece elleyince nerde olduğunu anlıyorum o kadar benimkin de mi var bi terslik acaba? :31:

Yok canım terslik yoktur. Her kesde farklı oluyormuş. Aslında 16 haftadan ıtıbaren hareketleri hiss ediyormuşsun, ama erken hiss ede bilirsin. Benimki hareketli çıktı:1::1::1:

iyi geceler annişler :) yarından itibaren 2 hafta boyunca seminerde olucam sanırım eskisi kadar çok giremem.gitmeden önce bi foto paylaşayım dedim bakalım beğencek misiniz:)

Eki Görüntüle 776528

öpüyorum hepinizii :)

Kolay gelsin canım, maşallah epey çıkmış senin göbüş de:)) kızmıydı senin, ben de 1,5 kg aldım ama göbek de çıktı kalçam da genişliyor sanki nası oldu birden anlamadım;)

Back
X