2014 Şubat Anneleri

güzel tanımmış
fakat benim kıçım ihç öyle görünmez çünkü üstüne baya uzun tunik giyerim

Eki Görüntüle 778246

eşimin facesinde bi arkadaşının bunu ekledigini gördüm gül gül bittimmmmmmmmmmmmmmm

bizde çeneler çenelerrrrrrrrrrrrrrrrr önce evlendikte

amannnnnnnnnnnnn bazı erkelerde kadınlardan çok dırdırcı haaaaaaaa bunuda unutmamak gerek
yeni evlenen bir arkadaşım var eşinin sözü lafı okadar fazlaki hayır kadınınki yine çekiliyor normal karşılanıyor ama erkeğin kadın gibi dırdırcısı herşeyi söyleyeni hiç çekilmez

güzel tanımmış
fakat benim kıçım ihç öyle görünmez çünkü üstüne baya uzun tunik giyerim

zaten tayt giyiyosan örtmek lazım geliyor bana da yoksa çok çok güzel bi vucut gerekli böle sallanınca cepleri oynamasın diyeD:

zaten tayt giyiyosan örtmek lazım geliyor bana da yoksa çok çok güzel bi vucut gerekli böle sallanınca cepleri oynamasın diyeD:
malesef oda bende yok
zaten olsada eşim sorun yaratır öyle tuniksiz giysem kim yanında karısı salınan bir g.tle gezmek isterki erkek olarak

O konuda kesinlikle haklısın :)) erkeklerin konuşması daha zor olur herhalde ne babamdan ne eşimden görmedim allahta göstermez inşallah :)

malesef oda bende yok
zaten olsada eşim sorun yaratır öyle tuniksiz giysem kim yanında karısı salınan bir g.tle gezmek isterki erkek olarak

aynen:)
geçen penye elbisleer çıkmış ya görmüşsündür
şunlardan alyim bi tane dedim
o kalçaları çok belli edio dedi
dikkat ettiği şeylere bak dedim (hakkaten ben de farketmiştim ama hehe)
sahiplenio heriflerimiz bizi iyi bişi canııım

Evriscim hoşgeldin. Gözün aydın.. Seni de burda aramızda görmek isteriz. Diğer topikte de yazacaktım ama son günlerde denk gelemedik hiç seninle...

Bacım boşver nedenini sorgulama. Mutluysan keyfini çıkar

Kızlar tayt falan demişsiniz ama ben işyerim itibariyle tayt giyemem. Artık normal pantolonlar da belimi çok rahatsız ediyor. Düğmeler hep açık. Hamile pantolonu alıcm ama kaç beden almam gerektiğini kestiremedim. 2. bebeği olanlar daha tecrübelidir sorayım dedim. Bacaklardan da çok kilo alırmıyız ki? Şimdiki bedenimden 1 beden büyük alsam yeterlimi ??

O konuda kesinlikle haklısın :)) erkeklerin konuşması daha zor olur herhalde ne babamdan ne eşimden görmedim allahta göstermez inşallah :)
benimde eşim öyle değil çok şükür
ay bazı adam ısıtır ısıtır yer her kavgada aynı şeyleri üstelik hiç bişiyi unutmaz evlerden ırak aman aman

bide benimki daha yapıştığınıda itiraf etmez bu sana yakışmadı der kıskandığını itiraf edermiki

ya şimdi ben hiç denemedim ama hamile bedeni diye bişi varmış
geçen bi hamile mağazasında söyledi kadın
denede al ama genelde bi beden büyükalınıo sanırım elin belinden içeri gircek yani kan doşaımı rahat olsun diye

etmezler:))

gunaydın sosyolojim
üzerine giy dene öyle al canım
senin ne kadar kilo alacağını kimse bilemez sen bile
evet bacaklardanda alınıyor tabi birazcık bacakları likralı bir gebe pantolomu bulurda alırsan daha güzel olur tabiki

ve pantolon kalıpları birbirini tutmaz tabiki ama yinede bir beden büyük yeterli olabilir fakat giyip alman en doğrusu

ve ben bugünden itibaren gebe pantolonu giydimmmmmmmmmmmmmmm

Vaaaaaaay göbüş o kadar çıktı mı kııııız Ya benim işyerinden bikaç kişi dışında kimse bilmiyor ama dün akşam işten çıkarken hafif rüzgar vardı. Üstümdeki bluz rüzgarla karnıma yapışınca ( zaten pantolon düğmeleri açık :)) iş yerinden 2 adam gözlerini dikip karnıma baktılar. Hemen bluzu çekiştirip, karnımı da azıcık içime çektim

canım normal pantolonlarım sıkıyor öyle sıka sıka gezmenin anlamı yok diye düşündüm, evde var nede olsa oğlumdan kalma gebe pantolonlarım
sen neden söylemiyorsun iş yerindekilere ???

Hani şu penye beli lastikli desenli pantolonlardan giysen yinemi olmaz iş yerinde şuan onlar modada zaten

sosyoloji merhaba canım hosgeldin....

koton da beli lastikli pantolonlar var.çok şık.....işe giderken giymek için...ben penye almıştım ama o penye değil.penye giyiyorum işe gelirken ama ondan alcam ev hali gibi oluyo böyle....

fiyatı da 60-70 gibi bişeydi kotondakinin.bi tane alsam yeter şimdilik

Bizim ki maalesef biraz fazla resmi bir işyeri Sürekli klasik kumaş pantolon giyiyorum canım ya. Üstte problem zatem. Askılı, sıfır kol falan giymek yok. Renkli veya penye pantolon falan zaten giyemem de, kotonda ki pantolonları bir arkadaşım da söylemişti. Bakayım haftasonu.
Dün klasik kumaş pantolonun altına spor ayakkabı giyip geldim işe Odada değiştim ayakkabımı..

arkadaşlar resim koyanların göbüşleri baya belli olmuş benimkide daha bi haftadır belli oluyo az az bayramda belli olsun diye göğsünde lastik olan uçuş uçuş elbise alıp giydim aaaaaaaaaaa kilo almışsın diyenlere HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM demek ne güzelmiş 6SENEDEN SONRA EN HUZURLU EN MUTLU BAYRAMIMDI RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN

BUDA BENİM MİNİĞİM

Yavrular,

Ben bu ve buna benzer bi iki tane daha var. Onları giyiyorum. Beli lastikli ve çok rahat. kesinlikle tavsiye ederim.

bi kere senin özerkliğin var diğerlerine göre iş yerindekiler bilse zaten sana illa şunu giy diye baskı yapmazlar bence
sen
neden henüz söylemedim işten çıkarırlar falan diyemi korkuyorsun??
canım maşallah allah tamamına erdirsin mutlu günler gör inş. ayrıca foto çok ama çok güzel çıkmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…