2014 Şubat Anneleri

kızlar günaydın ne zmandır hiç yazamadım.yıllık izin ,bayram tatili derken hiç fırsatım olmadı.şimdi de düğünler yine koşturmaca başlayacak .
Nasıl gidiyor hamişlerrr?? Cinsiyet öğrenen var mı ??

çok beğendim canım çok yakışmış nerden aldın ben hala alışverişe çıkmadım:26:

Çok sağ ol canım teşekkür ederim)) Baküden aldım bi mağazadan))) Almayı düşünmüyodum ama evdeki pantalonlar falan sıkmaya başlamıştı artık. Alırsın sen de en güzelini ınş

Çok sağ ol canım teşekkür ederim)) Baküden aldım bi mağazadan))) Almayı düşünmüyodum ama evdeki pantalonlar falan sıkmaya başlamıştı artık. Alırsın sen de en güzelini ınş

inşallah canım bende pantolon giymiyorum artık elbiselerle idare ediyorum artıkın çıkarız bi alışverişe

Günaydın cnm. Ben son gittiyimde dr tam olarak bilemedi kendisini göstermedi. Ama erkeğe benziyor dedi)) Bakalım ayın sonu ne olacak:18::18::18:

Kızlar az önce kendimi bebeğimi emzirirken hayal ettim oğlumdaki günler geldi aklıma çok güzel duygular çokkkkkkkk emzirirken ayaklarıyla oynadığımı düşündüm o minnacık ayaklarla çok duygulandım
özlemişim bebek bakmayı emzirmeyi
allahım sizede göstersin inş. Cümlemize göstersin tüm evlat hasreti çekenlerede versin

Arkadaşlar geçen hafta doktoruma gittim ve bebeğimin erkeğe benzediğini söyledi

ikili test yaptı dün aradı ve muayenede daum sendromu şüphesini uyandıracak bir bulgu olmadığını herşeyin normal olduğunu fakat kan testlerimde risk grubunda olduğumu söyledi. 5 hafta sonraki ayrıntılı ultrasonda değerlendireceğini söyledi. Moralimi bozmuyorum çünkü bu testler yanıltıcı olabiliyormuş. Allah hayırlısını versin hakkımızda.

benimde guatır sorunum vardı 1 ay önce TSH 2.14 tü doktorum değerin gayet iyi olduğunu söyledi edokrin uzmanımda gebelerde bu değerin 2.5 civarında olmasını istiyoruz dedi ama bu aralara tekrar ölçtürmek istiyorum bakalım değişklik olmuşmu

Benim karnım bayağı çıktı zaten göbekliydim 6 aylık gibi oldum nerdeyse :2: hamile pantolonları aldım. çünkü karın kısmı diğer pantolanların çok sıkıyor. Kilomda değişiklik ok şimdilik çok şükür ama göbek bayağı çıktı.

canım demekki ense kalınlığı falan normal aralıkta burun kemiğide oluşmuş risk olasılığın biraz yüksek çıkmış olabilir onuda sorun etme inş. Bişicik yoktur

kaç çıkmış riskin söyledimi doktorun ?

aminn inşallah rabbim isteyen herkese tattırsın

Ayyy ne güzel öyle bi anlattın ki, bi an önce doğsun da emziriyi dedim

Değer olarak belirtmedi canım yüzde bir değer söylüyor galiba değil mi? Söylemedi bir şey ama burun kemiğide normal dedi

Allahın mucizeleri onlar. Allahım olmayanlara nasib etsin tez zamanda inş. Kimseyi bebek kokusuna hasret bırakmasın. Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…