çok beğendim canım çok yakışmış nerden aldın ben hala alışverişe çıkmadım:26:
Çok sağ ol canım teşekkür ederim)) Baküden aldım bi mağazadan))) Almayı düşünmüyodum ama evdeki pantalonlar falan sıkmaya başlamıştı artık. Alırsın sen de en güzelini ınş
valla bence güzel görünüyor,yakısmıs canım.hayırlı olsun.
kendimize bakamıyoruz ki evi düzenleyelimbosverrr hepimiz aynıyızzz
benimkide iyi gidiyo canım cinsiyet öğrendin mi
kıza benziyor dedi en son 13 haftanın içindeyken kesin söylemesi için şu aralar yine gitmem gerek
sen öğrendinmi ?
kızlar günaydın ne zmandır hiç yazamadım.yıllık izin ,bayram tatili derken hiç fırsatım olmadı.şimdi de düğünler yine koşturmaca başlayacak .
Nasıl gidiyor hamişlerrr?? Cinsiyet öğrenen var mı ??
bi kere senin özerkliğin var diğerlerine göre iş yerindekiler bilse zaten sana illa şunu giy diye baskı yapmazlar bence
sen
neden henüz söylemedim işten çıkarırlar falan diyemi korkuyorsun??
Yok canım ya ben zaten devlet memuruyum. Yani kimse işten falan çıkaramaz. Ya aslında söylemememin sebebi saklamak değil. Daha önce 2 bebek kaybettim. Ve her ikisini de istirahat alınca işyerindeki hemen herkes öğrenmişti. Ve ben haftalarca geçmiş olsun muhabbeti dinleyip, her konuşması geçtiğinde gözyaşı dökmüştüm. Hatta bikaç ay sonra düşük yaptığımı duymayıp e karnın hiç çıkmıyor falan diye soranlarda olmuştu. Hepsi iyi niyetliydi biliyorum ama, o psikoloji beni çok yormuştu. O yüzden ben de riski atlatana kadar, mümkün olduğunca kimseye söylememe kararı aldım. Zaten burası bayan personelin çok azınlıkta olduğu bir yer.
arkadaşlar geçen hafta doktoruma gittim ve bebeğimin erkeğe benzediğini söyledi
ikili test yaptı dün aradı ve muayenede daum sendromu şüphesini uyandıracak bir bulgu olmadığını herşeyin normal olduğunu fakat kan testlerimde risk grubunda olduğumu söyledi. 5 hafta sonraki ayrıntılı ultrasonda değerlendireceğini söyledi. Moralimi bozmuyorum çünkü bu testler yanıltıcı olabiliyormuş. Allah hayırlısını versin hakkımızda.
Benimde guatır sorunum vardı 1 ay önce tsh 2.14 tü doktorum değerin gayet iyi olduğunu söyledi edokrin uzmanımda gebelerde bu değerin 2.5 civarında olmasını istiyoruz dedi ama bu aralara tekrar ölçtürmek istiyorum bakalım değişklik olmuşmu
benim karnım bayağı çıktı zaten göbekliydim 6 aylık gibi oldum nerdeyse :2: Hamile pantolonları aldım. çünkü karın kısmı diğer pantolanların çok sıkıyor. Kilomda değişiklik ok şimdilik çok şükür ama göbek bayağı çıktı.
Kızlar az önce kendimi bebeğimi emzirirken hayal ettim oğlumdaki günler geldi aklıma çok güzel duygular çokkkkkkkk emzirirken ayaklarıyla oynadığımı düşündüm o minnacık ayaklarla çok duygulandım
özlemişim bebek bakmayı emzirmeyi
allahım sizede göstersin inş. Cümlemize göstersin tüm evlat hasreti çekenlerede versin
bi kere senin özerkliğin var diğerlerine göre iş yerindekiler bilse zaten sana illa şunu giy diye baskı yapmazlar bence
sen
neden henüz söylemedim işten çıkarırlar falan diyemi korkuyorsun??
Yok canım ya ben zaten devlet memuruyum. Yani kimse işten falan çıkaramaz. Ya aslında söylemememin sebebi saklamak değil. Daha önce 2 bebek kaybettim. Ve her ikisini de istirahat alınca işyerindeki hemen herkes öğrenmişti. Ve ben haftalarca geçmiş olsun muhabbeti dinleyip, her konuşması geçtiğinde gözyaşı dökmüştüm. Hatta bikaç ay sonra düşük yaptığımı duymayıp e karnın hiç çıkmıyor falan diye soranlarda olmuştu. Hepsi iyi niyetliydi biliyorum ama, o psikoloji beni çok yormuştu. O yüzden ben de riski atlatana kadar, mümkün olduğunca kimseye söylememe kararı aldım. Zaten burası bayan personelin çok azınlıkta olduğu bir yer.
anladım canım haklısın
inş. bişi olmayacak bu defa
birde devlet memuru olman büyük avantaj kim bakacak bebeğine doğumdan sonra ?
Kızlar az önce kendimi bebeğimi emzirirken hayal ettim oğlumdaki günler geldi aklıma çok güzel duygular çokkkkkkkk emzirirken ayaklarıyla oynadığımı düşündüm o minnacık ayaklarla çok duygulandım
özlemişim bebek bakmayı emzirmeyi
allahım sizede göstersin inş. Cümlemize göstersin tüm evlat hasreti çekenlerede versin
canım demekki ense kalınlığı falan normal aralıkta burun kemiğide oluşmuş risk olasılığın biraz yüksek çıkmış olabilir onuda sorun etme inş. Bişicik yoktur
kaç çıkmış riskin söyledimi doktorun ?
Ayyy ne güzel öyle bi anlattın ki, bi an önce doğsun da emziriyi dedim
Değer olarak belirtmedi canım yüzde bir değer söylüyor galiba değil mi? Söylemedi bir şey ama burun kemiğide normal dedi
ben bebeklerin en çok ayaklarıyla poposunu seviyorum biliyormusun çok tatlı geliyor banaayaklarını çok öpmüşümdür oğlum 5 yaşında hala severim ayaklarını banyodan çıktığında öperim
anladım canım haklısın
inş. bişi olmayacak bu defa
birde devlet memuru olman büyük avantaj kim bakacak bebeğine doğumdan sonra ?
Şu doğum izniyle ilgili kanun bir çıksa daha netleşecek herşey. Muhtemelen 1 yıl ücretsiz izin alıcam canım. E doğum izni falan derken herhalde bebiş 1,5 yaşına gelmiş olur. Ondan sonra da bakıcı veya kreş.. mecburen...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?