gunaydın sosyolojim
üzerine giy dene öyle al canım
senin ne kadar kilo alacağını kimse bilemez sen bile
evet bacaklardanda alınıyor tabi birazcık bacakları likralı bir gebe pantolomu bulurda alırsan daha güzel olur tabiki
ve pantolon kalıpları birbirini tutmaz tabiki ama yinede bir beden büyük yeterli olabilir fakat giyip alman en doğrusu
ve ben bugünden itibaren gebe pantolonu giydimmmmmmmmmmmmmmm
arkadaşlar resim koyanların göbüşleri baya belli olmuş benimkide daha bi haftadır belli oluyo az az bayramda belli olsun diye göğsünde lastik olan uçuş uçuş elbise alıp giydimaaaaaaaaaaa kilo almışsın diyenlere HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM demek ne güzelmiş 6SENEDEN SONRA EN HUZURLU EN MUTLU BAYRAMIMDI RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN
BUDA BENİM MİNİĞİM
Eki Görüntüle 778264
Yavrular,
Ben bu ve buna benzer bi iki tane daha var. Onları giyiyorum. Beli lastikli ve çok rahat. kesinlikle tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 778267
ne güzel olmuşsun sen öyle
maşallah maşallah
bunlar benim koca popomu daha koca gösterir mi diye tereddütüm var ama sen de güzel göründü gözüme
bi ara ben de deniyim bunlardan eylül bitene kadar giyilir bunlar
proletin pantolonunu diyorum bende
maşallah maşallah
bunlar benim koca popomu daha koca gösterir mi diye tereddütüm var ama sen de güzel göründü gözüme
bi ara ben de deniyim bunlardan eylül bitene kadar giyilir bunlar
evet denemeden almamak gerek haklısın güle güle giy sende tatlımgünaydın,
ben de gebe'nin hamile pantolonunu almıştım, pazartesiden itibaren giyiyorum çok rahat. özellikle ribana denilen göbekteki penye kısım rahatlığımız için düşünülmüş.rengarenk çok modern kesimler de vardı ama ben sadece 1 tane siyah klasik aldım, hafif lycralı, zaten izne çıkmama 3,5 ay filan kaldı o süreye kadar giyip eskitsem yeter diye düşünüyorum.
pantolonu aman diyeyim denemeden almayın, çok değişik duruyor ön kısmı ve arka kısmı.
canım maşallah allah tamamına erdirsin mutlu günler gör inş. Ayrıca foto çok ama çok güzel çıkmış
maşallah maşallah
Yavrular,
Ben bu ve buna benzer bi iki tane daha var. Onları giyiyorum. Beli lastikli ve çok rahat. kesinlikle tavsiye ederim.
Eki Görüntüle 778267
Sen benim popomu görsen kendi poponu pamuklara sararsın
Kocaman potim var yine de giyiyorum alacalı olduğundan belli olmuyor canım. Bende tereddüt ederek almıştım internetten. Kötü durursa iade ederim diyordum ama hiçte kötü durmadı..
Hem biz şuan ne giysek yakışır
ben henüz almadım ama bugün çıkışta bi yere bakcam belki gidip alırım ya bu arada tatile gidicem kızlar bi tane bile şortum yok benim yaaaaaaaaaa eskiler keten ve beli normal kemerli kesinlikle gelmez şimdi kaç mazaya baktım şöyle beli lastikli penye bir şırt bulamadım ya bugün artık pazara bakcam çıkışta
evet denemeden almamak gerek haklısın güle güle giy sende tatlım
sen nerde çalışıyordun özelmi devletmi ?
ben henüz almadım ama bugün çıkışta bi yere bakcam belki gidip alırım ya bu arada tatile gidicem kızlar bi tane bile şortum yok benim yaaaaaaaaaa eskiler keten ve beli normal kemerli kesinlikle gelmez şimdi kaç mazaya baktım şöyle beli lastikli penye bir şırt bulamadım ya bugün artık pazara bakcam çıkışta
evet denemeden almamak gerek haklısın güle güle giy sende tatlım
sen nerde çalışıyordun özelmi devletmi ?
çok şıksın canım,
ama bizde de resmi olduğu için ancak siyah pantolon aldım 1 tane onu giyiyorum, bir de senin ayağında hafif topuklu var galiba. benim ayakkabı merakım yüzünden onlarca topuklu ayakkabım var ama aylardır 2-3 babete talim ediyorum:)
evet dememeleri lazım zaten keyifinizden dğeil mecburiyetten giyiyorsunuz çünkübankada çalışıyorum canım, ama sen niye takım giymedin, topuklu giymedin, ya da döpiyes giymedin denilmiyor. ya dizaltı elbise filan giyiyorum, ya da pantolon-tunik.altına da babet tabi.
sen hangi sieden aldın bunu penyemi bu kumaş mı
bize herşey yakışır tabi yaa
ay ben öyle arayınca bulamıom inşallah sen bulursun
nezaman acil lazım olsa gözümün önünde satılan şeyler yok oluo
günaydın kızlar nasılsınızz
gunaydın hoşgeldin uğramıyorsun buralara
Günaydın kızlar nasılsınız? Kendime hamiş kiyafeti aldım. Tam içime sinmedi ama bi süre idare eder))))Eki Görüntüle 778285
oda dağınık artık kusura bakmayın
çok şükür iyi seninki nasılhoşbulduk canım evde değildim bayram falan derken anca gelebildim hamilelik nasıl gidiyor
Günaydın kızlar nasılsınız? Kendime hamiş kiyafeti aldım. Tam içime sinmedi ama bi süre idare eder))))Eki Görüntüle 778285
çok şükür iyi seninki nasıl
güzel görünüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?