2014 Şubat Anneleri

benimde fazla göbek çıkmadı görenler diyor sen bizi kandırıyomusun hamile değilmisin falan diye takılıyorlar bende istiyorum göbiş çıksın

Siteyi hatırlamıyorum canım. Yaz başında almıştım ama markafonidir büyük olasılıkla.
Penye gibi ama biraz daha kalın havalar serinleyince de giyilir yani. Lastikli bi kumaş.

benimde fazla göbek çıkmadı görenler diyor sen bizi kandırıyomusun hamile değilmisin falan diye takılıyorlar bende istiyorum göbiş çıksın

Şimdilik daha iyi canım nasıl olacak çıkacak artık ilerledi. Çıkınca işin daha zor oluyor ne giyeceğim derdi başlıyor.

günaydın

kızlar şu albümlere nerden bakılıyor ben de göbiş görmek istiyorum.jake ve lepi ye bakayım dedim anlamadım,arkadaşlık isteği nasıl gönderilir,albüm nerede ve albüm nasıl oluşturulur henüz bilmiyorum açıklayan olursa sevinirim.

bende göbek resmi çekeceğim ama bebeksiz halide kocamandı bir anlamı olurmu bilmem?

isimlere tıkla profile gir orda arkadaşlık isteği yazıo solda ordan yapcan
ama ben kaldrıdım az evvel gelecek haftalarda bakarsın benimkine olur mu
zaten görcek kadar göbeğimde yoktu hehe sen koy biz seninkine bakalım

ekledim ben seni canım.bildirilerinden kabul et.sonra profilime gir benim.albümden bak

Valla bende dediğini yapmayı, yani 8.ayı doldurunca izne ayrılmayı planlıyorum. Allah'ın izniyle tabi. Veledimle daha fazla zaman geçirebileyim diye ama bakalım vücudum elverecek mi?

Son düzenleme:

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…