ben 37 ye kadar çalışmayı planlıyorum kafamı sıkarlarsa daha erken ayrılım o ayrı tabihamilelik öncesi biraz araştırdım 6 ay ücretsizi vermek zorunda canım.
isterse çıkarır işten
bende 4 ay ücretli 6 ay ücretsiz düşünüyorum yıllık izinleirmle de birleşince 1 yılı dolduururm evde
ama çıkarırsa daha mutlu olurum o ayrı
8. ayımda ne zamana denk gelirse artık işten de ayrılmayı planlıyorum kışın işe gelmesi sanırım zor oluroğlumda 36 da çıkmıştım 37 diye rapor aldım doktordan
Valla bende dediğini yapmayı, yani 8.ayı doldurunca izne ayrılmayı planlıyorum. Allah'ın izniyle tabi. Veledimle daha fazla zaman geçirebileyim diye ama bakalım vücudum elverecek mi?
evet inş. vucud elverir
ocak annelerinde de birini sırf hamile diye işten çıkarttılar.hani yasa çıkmıştı,inanamıyorum özel sektörde çalışmak bayanlar için çok zor.evlenmeyeceksin,çocuk yapmayacaksın kısaca özel hayatın hiç olmayacak anlayışı var.doğum izninin iki hft artacak olması bence çok ciddi bir gelişme değil ki .doğum öncesi beş haftayı sonraya aktarırsan iyi oluyor ama son üç haftaya kadar çalışmak çok zor.
canım o bayan iş yerine mahkemeye verse kazanır kişinin tazminatının yanı sıra uğradığı zararıda karşılamak zorunda iş yeri mahkeme bu yönde hüküm verecektir bir arkadaşımın da başına geldi çünkü onun davası henüz sürüyor fakat kazanacağı kesin gibi
zararı ise şöyle oluyor mesela o kadın gebe olduğu için hiç bi yerde işe almazlar o yüzden çıkarıldığı zamandan doğum yapacağı zamana kadar olan maaşını talep edebiliyor iş yernden vermek zorundalar birde manevi tazminatmı talep ediyor ne
arkadaşımın eline 8-10 bin arası bişi geçicekmiş onuda 3 aylıkken çıkardılar üstelik kız başka yerde çalıştı çıktıktan sonrada
jake maşaallah baya belli ama zayıfsın galiba göze hoş görünüyor,ben tombili köfte olduğum için normalde de böyle göbiş.
doğru söylüyorsun bbilim, ben de doğumdan önce 8 hafta, doğumdan sonra 10 hafta ücretli, 6 ay da ücretsiz izin kullanmak istiyorum. hatta ücretsiz izni bir 6 ay daha uzatabilirsem çok çok iyi olur. benim kafamı karıştıran 2 yıla kadar yarım zamanlı çalışma olayı.bu nasıl olucak, aynı süt izni gibi öğlen olunca eve gidebilecek miyiz?
Valla canım o konuyu eşimle konuştuk bizde. Oradaki "en fazla 2 yıla kadar" baskısı bu işin içinde bi bit yeniği var dedirtiyor adama.
Demek ki maaşında bi düşüş olacak. İsteyen hiç kullanmaz isteyen 2 yıl demek istemişler bence. Yoksa herkes 2 yıl esnek çalışır. Neden en fazla diye belirtilmiş?
isimlere tıkla profile gir orda arkadaşlık isteği yazıo solda ordan yapcan
ama ben kaldrıdım az evvel gelecek haftalarda bakarsın benimkine olur mu
zaten görcek kadar göbeğimde yoktu hehe sen koy biz seninkine bakalım[/QUOT
teşekkürler yavaş yavaş öğreniyorum işte.
ilk bebek olunca insan göbeği çıksın istiyor tabiki.ben göbeği çıkmayanlardan olmayı isterdim.
Valla canım o konuyu eşimle konuştuk bizde. Oradaki "en fazla 2 yıla kadar" baskısı bu işin içinde bi bit yeniği var dedirtiyor adama.
Demek ki maaşında bi düşüş olacak. İsteyen hiç kullanmaz isteyen 2 yıl demek istemişler bence. Yoksa herkes 2 yıl esnek çalışır. Neden en fazla diye belirtilmiş?
teşekkürler yavaş yavaş öğreniyorum işte.
ilk bebek olunca insan göbeği çıksın istiyor tabiki.ben göbeği çıkmayanlardan olmayı isterdim.
ya versinde yarı maaş versin ben onada razıyım açıkcası yarım olsun temiz olsun ben bebeğimle evde olayımda yarım gün varsım maaşımda yarım olsun sorun etmem ben
arkadaşlar resim koyanların göbüşleri baya belli olmuş benimkide daha bi haftadır belli oluyo az az bayramda belli olsun diye göğsünde lastik olan uçuş uçuş elbise alıp giydimaaaaaaaaaaa kilo almışsın diyenlere HAMİLEYİMMMMMMMMMMMMMM demek ne güzelmiş 6SENEDEN SONRA EN HUZURLU EN MUTLU BAYRAMIMDI RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN
BUDA BENİM MİNİĞİM
Eki Görüntüle 778264
Günaydın kızlar nasılsınız? Kendime hamiş kiyafeti aldım. Tam içime sinmedi ama bi süre idare eder))))Eki Görüntüle 778285
oda dağınık artık kusura bakmayın
Arkadaşlar geçen hafta doktoruma gittim ve bebeğimin erkeğe benzediğini söyledi
ikili test yaptı dün aradı ve muayenede daum sendromu şüphesini uyandıracak bir bulgu olmadığını herşeyin normal olduğunu fakat kan testlerimde risk grubunda olduğumu söyledi. 5 hafta sonraki ayrıntılı ultrasonda değerlendireceğini söyledi. Moralimi bozmuyorum çünkü bu testler yanıltıcı olabiliyormuş. Allah hayırlısını versin hakkımızda.
benimde guatır sorunum vardı 1 ay önce TSH 2.14 tü doktorum değerin gayet iyi olduğunu söyledi edokrin uzmanımda gebelerde bu değerin 2.5 civarında olmasını istiyoruz dedi ama bu aralara tekrar ölçtürmek istiyorum bakalım değişklik olmuşmu
Benim karnım bayağı çıktı zaten göbekliydim 6 aylık gibi oldum nerdeyse :2: hamile pantolonları aldım. çünkü karın kısmı diğer pantolanların çok sıkıyor. Kilomda değişiklik ok şimdilik çok şükür ama göbek bayağı çıktı.
benimde fazla göbek çıkmadı görenler diyor sen bizi kandırıyomusun hamile değilmisin falan diye takılıyorlar bende istiyorum göbiş çıksın
ocak annelerinde de birini sırf hamile diye işten çıkarttılar.hani yasa çıkmıştı,inanamıyorum özel sektörde çalışmak bayanlar için çok zor.evlenmeyeceksin,çocuk yapmayacaksın kısaca özel hayatın hiç olmayacak anlayışı var.doğum izninin iki hft artacak olması bence çok ciddi bir gelişme değil ki .doğum öncesi beş haftayı sonraya aktarırsan iyi oluyor ama son üç haftaya kadar çalışmak çok zor.
bizim burada da özel sektörde işten çıkarılan duydum, çok zor...2 hftalık artış çok saçma hakikaten, bari 1 ay olsaydı...
haklısın doğum öncesinde son raddeye kadar çalışıp 5 haftayı doğum sonrasına atmak iyi olur ama ben stresli meslekte çalıştığım için bir an evvel kurtulmak istiyorum buradan. iyi bir yer olsa çalışırdım, evime de yakın, emzirme filan sorun olmazdı yani ama...çok sıkıntılı stresli
rengi çok tatlıymış canım gayette güzel duruyor güle güle kullan
Sağ olasın cnm o senin gözlerinin güzelliyi
ben 37 ye kadar çalışmayı planlıyorum kafamı sıkarlarsa daha erken ayrılım o ayrı tabioğlumda 36 da çıkmıştım 37 diye rapor aldım doktordan
beni bunaltırlar şimdiden başladılar zaten
canım maşallah çok güzel bir resim olmuş ve elbisen harika güle güle kullan.. bebişini Sağlıklıca kucağında görmeyi nasip etsin rabbim.
.
Kızlar geldim taşım varmış bolca su icicem bakalım hayirlisi umarım agrim olmax
geçmiş olsun canım ilaç falan vermedi mi ?
bol bol su en iyisi sürekli içersen kolay kurtulursun elinin altında bulundur devamlu iç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?