2014 Şubat Anneleri

Son düzenleme:

tek tek alıntı yapamadım ama o dediğiniz esnek çalışma saatleri konusunda iş yerleri sorun çıkaracak kesin kesin yada iş yerinin lehine biişi çıkacak iş yeri isterse gibi bir madde eklelenebilir gibime geliyor
hele yasa bi çıksında görelim saçımızın rengini

ya versinde yarı maaş versin ben onada razıyım açıkcası yarım olsun temiz olsun ben bebeğimle evde olayımda yarım gün varsım maaşımda yarım olsun sorun etmem ben

Son düzenleme:

teşekkürler yavaş yavaş öğreniyorum işte.
ilk bebek olunca insan göbeği çıksın istiyor tabiki.ben göbeği çıkmayanlardan olmayı isterdim.

böylede hiç belli olmuo yahu:) biraz hamile gibi görünsem ne güzel olcak.
neyse ben 2 3 hafta mühleti var diom elbet çıkcak o göbek

Son düzenleme:
Kızlar tayt falan demişsiniz ama ben işyerim itibariyle tayt giyemem. Artık normal pantolonlar da belimi çok rahatsız ediyor. Düğmeler hep açık. Hamile pantolonu alıcm ama kaç beden almam gerektiğini kestiremedim. 2. bebeği olanlar daha tecrübelidir sorayım dedim. Bacaklardan da çok kilo alırmıyız ki? Şimdiki bedenimden 1 beden büyük alsam yeterlimi ??[/QUOTE]

Hamile kıyafetlerinde beden değiştirmene gerek yok canım 14 kilodan fazla almazsan şimdiki bedenindeki kıyafetleri doğuma kadar giyebilirsin:)

ya versinde yarı maaş versin ben onada razıyım açıkcası yarım olsun temiz olsun ben bebeğimle evde olayımda yarım gün varsım maaşımda yarım olsun sorun etmem ben

Bende aynı şeyi düşünüyorum canım. Hakkımızda hayırlısı artık. Dilerim 3 çocuk doğurun diyenler doğurtacak şeylerle gelirler karşımıza..

selam kızlar, nasılsınız bakem :) 3 aydan sonra bir ilki gerçekleştirdim ve az önce kustum:26: hata bende de var 9 buçukta kalkıp bu saate kadar aç kalırsan olacağı bu tabi.. umarım tekrarlamaz bir daha biran önce kahvaltımı edem bari

canım maşallah çok güzel bir resim olmuş ve elbisen harika güle güle kullan.. bebişini Sağlıklıca kucağında görmeyi nasip etsin rabbim.

Günaydın kızlar nasılsınız? Kendime hamiş kiyafeti aldım. Tam içime sinmedi ama bi süre idare eder))))Eki Görüntüle 778285

oda dağınık artık kusura bakmayın

rengi çok tatlıymış canım gayette güzel duruyor güle güle kullan

testlere canınızı sıkmayın, arkadaşıma kesin down sendromlu dediler bebeğin eşinden su falan almışlardı yanlış hatırlamıyorsam, morali çok bozulmuştu ama maşallah turp gibi bi cadısı var.. Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin herkese

benimde fazla göbek çıkmadı görenler diyor sen bizi kandırıyomusun hamile değilmisin falan diye takılıyorlar bende istiyorum göbiş çıksın

valla bende de yok göbek gören hiç belli değil diyor. saklıyorum hemen göstermicem diyorum :) tabi ilk gebelikten kalma göbişim var benimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…