Şimdi bacım bu işler tarif vermekle falan olmuyor. Yaşasıııın biz bu kış sizlere çörekleneceğiz. Evet kızlar açık adres alayım lütfeeeenHiç üşenmem gelirim. Kabul etmezseniz çok pis taciz ederim ona göre
Evet bilim antep ti değil mi?? Bacım senden de açık adres lütfen. Lahana sarması beni benden alır. Ben anlamam ya yazmayacaktınız, ya da bana da yedireceksiniz. Çok pis takarım
Canım sade sodayı ağzında tutup gargara yap, hafifletir ağrıyı. Bir de en azından rahat yemek yemen için, eczanede satılan spreyler var. Onları dene istersen. Anlık da olsa rahatlatır..
Anacım oku oku bitmedi ki... Yazmış da yazmışsınız
Amanın canın çektiyse hemen göndereyim. Burda pazarda var. Karşı komşunun bahçesinde de gördüm. Ciddiyim, istersen gönderebilirim. Haber vermen yeterli..
canım benim, yok o kadar da değil, öyle çok illa da olsun yiycem dediğim birşey olmadı şimdiye kadar. bir de ben birşey yiyemiyorum ya, bizimki sağda solda atıp tutuyor, ben aşerme açısından şanslı olucam galiba diyor. ben de daha önümüzde uzun bir süre var şimdiden atıp tutma diyorum ona. :))
hepinize günaydıın
kızlar ya ağzımda aft çıktı azap gibi... mahvetti iki gündür.. tam yirmilik dişlerin arkasında ağzımı açamıyorum... var mı bunun bi çaresi... karbonat bastım tuzlu suyla ağzımı çalkaladım bana mısın demedi...
Kuzum acı konusunda hiiiiç elini korkak alıştırma. Eşim de ben de sanırsın doğma büyüme antepli, urfalıyız. Yeriz sen meraklanmaCanım ben onu çok güzel paketlerim merak etme. Canın çekerse yine haber ver. Sincap sen de. Güzelce paketler kargoya veririm. Bişeycikler olmaz. Bu arada lahana sarmasını kışa hatırlatırım haberin ola. Unutmaaaaam
Hahaha. Sen gel İzmir'e. Ben seni İzmir'in herhangi bi yerinden alır getirir yedirir gönderirim bea
Bununla mı korkutcan beni..
ben de öğrenmek istiyorum artık cinsiyetini yaaa
Neeee İzmir mi ??a ha baltayı taşa vurdun vallahi. İzmir dediğin ne ki, bana çok yakın. Zaten ailem Manisa da oturuyor. Artık elimden hiç kurtulamazsın
Gördüm şimdi maşaallah size ne kadar güzel çıkmış karnın öyleiçim bi fena oldu nedense
saol kuzum.....fena falan olma amaa
Jackim sanırım duygusal günümdeyim ama hani garip bir mutluluk duyarsın ya öyle oldum ve ilk sende doldu gözlerim hayır olsun :26::26::26::26::26:
günaydın güzel anneler, bu gün hepinizin iştahı ve becerikliliği tavan yapmış maşallah, bende kahvaltı yapacaktım ama o kadar güzel şeylerden bahsetmişsiniz ki bunların içinde en önemlisi yaprak sorma onu belirteyim , insanın canı kahvaltı yapmakta istemiyor, ne güzel bir çoğunuz da aşermeler başlamış inşallah benimde başlar hayırlısıyla, uzatmadan güzel ve sağlıklı bir gün geçirmeniz dileğiyle,
Canım benim aslında o aşermekten falan değil. Ya da kendim için konuşayım, pis boğazlığımdanHamilelikten önce de pek farklı değildim zaten E bide şansıma bulantı falan hiç olmayınca, ne bulursam götürüyorum vallahi
Oyyyy kuzum benim hayır olsuno mutluluğu hissetmene vesile oldum ya o yeter bana....
hepimiz aynıyız..ben 2 gün önce nasıl ağladım durduk ye.eşim de yok.....geldi eve yine noldu neye ağladın dedi....
Allah gönlüne göre versin canım hissettirmek ne kelime yaşattın resmen
Birşey olmadığında ağlama huylarım kesildi benim ama bak neden oldu mu sal gitsin işteSen de eşine diyecektin ben ağlamıyorum içimde ki çocuk ağlıyor ben de onun dışa vuruşuyum diye
Canım benim aslında o aşermekten falan değil. Ya da kendim için konuşayım, pis boğazlığımdanHamilelikten önce de pek farklı değildim zaten E bide şansıma bulantı falan hiç olmayınca, ne bulursam götürüyorum vallahi
valla canım bende de durum aynı çünkü yemek yemeyi seviyorum dediğin gibi benim de hiç midem bulanmadığı için herşeyi rahat rahat yedim yiyorum o yüzden insanın canı birşey istemiyor , eşim sürekli soruyor canın birşey istiyor mu diye istemiyor çünkü istiyecek bir şey yok ki
hamilelikten önce de öyle olmasam derdim inanırdı ama ben normalde de böyleyim ki.ota.b.ka aglarımmmm
Hadi ya o zaman şansın baya düşükmüş deli güldürdün şimdide beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?