2014 Şubat Anneleri

Hahaha. Sen gel İzmir'e. Ben seni İzmir'in herhangi bi yerinden alır getirir yedirir gönderirim bea
Bununla mı korkutcan beni..

valla hiç acıma tatlım gönder gecenin bi körü bişi istiyo canım diye gitsin alsın gelsin daha kıymetli olursun ben yapmadım pişmanım

canım geçmiş olsun öncelikle, ahududu,böğürtlen gibi bir sey bulabiliyorsan o çok iyi olur ağızda çıkan aftlara.belki reçeli de iyi gelir.

unutma hatırlat tatlım yollarım valla neden olmasın fakat doğumdan önce hatırlat haaaaaaa doğumdan sonra sende yiyemezsin zaten bebişe gaz yapar

Hahaha. Sen gel İzmir'e. Ben seni İzmir'in herhangi bi yerinden alır getirir yedirir gönderirim bea
Bununla mı korkutcan beni..

Neeee İzmir mi ?? a ha baltayı taşa vurdun vallahi. İzmir dediğin ne ki, bana çok yakın. Zaten ailem Manisa da oturuyor. Artık elimden hiç kurtulamazsın

ben de öğrenmek istiyorum artık cinsiyetini yaaa

Ben de dayanamıyorum canım, heyecan basıyo neler beklemedik ki diyorum 15 gün önce söylemem doğru olmaz dedi 2 eylül de söylicem dedi patlıcam valla bu arada bir oğlum var benim 9 yaşında...

Neeee İzmir mi ?? a ha baltayı taşa vurdun vallahi. İzmir dediğin ne ki, bana çok yakın. Zaten ailem Manisa da oturuyor. Artık elimden hiç kurtulamazsın

E tamam işte Benim de kuzenim Manisa Celal Bayar'ı kazandı. Hergün gidip gelecek bir süre. Gelemezsen isteklerini liste yapar verirsin ondan da yollarım.

günaydın güzel anneler, bu gün hepinizin iştahı ve becerikliliği tavan yapmış maşallah, bende kahvaltı yapacaktım ama o kadar güzel şeylerden bahsetmişsiniz ki bunların içinde en önemlisi yaprak sorma onu belirteyim , insanın canı kahvaltı yapmakta istemiyor, ne güzel bir çoğunuz da aşermeler başlamış inşallah benimde başlar hayırlısıyla, uzatmadan güzel ve sağlıklı bir gün geçirmeniz dileğiyle,

Jackim sanırım duygusal günümdeyim ama hani garip bir mutluluk duyarsın ya öyle oldum ve ilk sende doldu gözlerim hayır olsun :26::26::26::26::26:

Oyyyy kuzum benim hayır olsun o mutluluğu hissetmene vesile oldum ya o yeter bana....

hepimiz aynıyız..ben 2 gün önce nasıl ağladım durduk ye.eşim de yok.....geldi eve yine noldu neye ağladın dedi....

Canım benim aslında o aşermekten falan değil. Ya da kendim için konuşayım, pis boğazlığımdan Hamilelikten önce de pek farklı değildim zaten E bide şansıma bulantı falan hiç olmayınca, ne bulursam götürüyorum vallahi

Oyyyy kuzum benim hayır olsun o mutluluğu hissetmene vesile oldum ya o yeter bana....

hepimiz aynıyız..ben 2 gün önce nasıl ağladım durduk ye.eşim de yok.....geldi eve yine noldu neye ağladın dedi....

Allah gönlüne göre versin canım hissettirmek ne kelime yaşattın resmen

Birşey olmadığında ağlama huylarım kesildi benim ama bak neden oldu mu sal gitsin işte Sen de eşine diyecektin ben ağlamıyorum içimde ki çocuk ağlıyor ben de onun dışa vuruşuyum diye

hamilelikten önce de öyle olmasam derdim inanırdı ama ben normalde de böyleyim ki.ota.b.ka aglarımmmm

valla canım bende de durum aynı çünkü yemek yemeyi seviyorum dediğin gibi benim de hiç midem bulanmadığı için herşeyi rahat rahat yedim yiyorum o yüzden insanın canı birşey istemiyor , eşim sürekli soruyor canın birşey istiyor mu diye istemiyor çünkü istiyecek bir şey yok ki

Valla canım geçen hafta sonu sarma krizim tuttu benim. Bi de ben sarmayı oturup saramam, ayakta tezgahın üzerinde sarıyorum. Eşime tardım edersen saralım dedim. 8 yıllık evliyim, kocam ilk defa hiç söylenmeden mutfağa girdi ve yaprakları açıp, saplarını falan koparıp bana hazırladı, ben de sardım. Bu bebiş epey değiştirdi bizi galiba

Bu güne kadar 3 kez midem bulandı 2 si hareket geçti düşün artık canım ondan bu kadar rahatız sen de cidden maşallah de akşama yediklerimi çıkardım diye yazmayasın

Hadi ya o zaman şansın baya düşükmüş deli güldürdün şimdide beni

valla öyle adam alttan almıyor artık...nasıl olsa aglıyo diyo

dün sabahki muhabbetimizi cok komikti ya.eşim en gec 7 de kalkar 7 buçuk gibi beni uyandırmaya baslar.tabi 8 i bulur kalkışım o ayrı

bundan sonra kızımı gönderirim üstüne diyo git atla annenin üstüne uyandır derim diyo...bende işi gücü yokmuymuy dedim,kahvaltı hazırlasın dedim.ne diyon len diyo...boşuna mı kız doguruyom o kahvaltıyı hazırlıcak ben yatcam dedim....adam sokta sonra cevabımı aldım tabi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…