2014 Şubat Anneleri

Şubat anneleri, ben size yetişemiyorummmmmmmmm..:) iki gün girmiyorum bir bakıyorum sayfalar olmuş okumaya kalkıyorum yok başaramıyorum mümkün değil..:) Hergün giremeyince de birikiyorda birikiyor... Umarım hepiniz iyisinizdir.. Size bir sorum var benim.. Sağa yattığımda sol kolum sola yattığımda sağ kolum felaket bir şekilde uyumuş ve karıncalanıyor halde kalkıyorum 4 gündür hatta uykudan uyandırıyor beni bu uyuşma,, sizdede bunu yaşayan var mı yoksa ben ilkmiyim.. Hamilelerde olabilirmiş ama daha sonraki aylarda daha çok ama bende biraz erken mi başladı anlamadın ki.. Kalsiyum, magnezyum felan eksikliğinden olabilir mi acaba, bilemedim. :44:

canlar ben bugün alt komşumuza bebek uçurmaya gidicez yoksa 40 uçurmamıydı onun adı bi komşunun cocu olduda onu ucurcakalr bende bebişimle gidicem 14+3 uçurmaya gidiyorum kalbimi temiz tutup allahtan sarma kısır pogaca tatlı felan diledim bakalım ne yapmış komşumuz börekte olur şöyle patatesli el acması mımmmmmmmmmmmmmmm

gelince ne yapmışlar yazarım süslencem daha

aynen ya benim dolabım iyi iki cekmecesi var buzlugunda biri sebzelere biri etlere ben yeni aldım buzdolabımı horpointin reklamlarında cıkıyoya aktif oksijen formüllü ben alalı 1 sene oldu daha yeni reklama cıkıyo çok memnunum çok büyük içi

canm yaptıklarını afiyetle yersiniz inşallah..tariflerin içinde tşkr ederim..inşallah becerebilirimde heba etmem okadar nimeti

olur olur merak etme gogle amcama sorarsın takıldın yerde o herşeyi biliyo

mımm bizde kahvaltılık buna benzer yapıyoruz ama havuz ve acı top biberde koyuyoruz acılı oluyo mımmmmmmmmmmmmbu sene yapamıcam ama gecen sene 3 tecrübesiz yaptık koca gün popom yere yapıştı sandım öff sıcakta hiç çekemem o işi

selam kızlar mide bulantılarınız ne alemde benim kusmalrım bitti ama ara ara bulantılarım oluyor sizlerde durum nasıl?

sırf karpuz değil hiç birşeyin fazlası yaramıyor bana ondan işte hep açım daha yiyesim geliyor, yesem midemde durmuyoo
dün çok kötü oldum işte, patronum ben ve biri daha taoplantı için yola çıkacaktık, adamların yanında arabada kesin midem bulanır kusarım dedim ve içtim ilacımdan, iyi oldu çıkartmadan gittim yoksa sürünürdüm. Aslında halimi görselerdi acırlardır. Şu ilacı da içmek istemiyorum artık .

Yaş ve yorulmaya gelince ben de o anlamda bi fark yok, bence çok ümitsiz olmayalım benim kuzenim 38 yaşında ve ilk bebeğine hamile! henüz 2 aylık ama hiç bir şikayeti de yok bildiğim kadarı ile
beni asıl düşünüdren doğum sonrası o gece kalkmaları olacak bir yandan mevcut iş yükü üzerine vsv...vs...neyse Allah sağlık versin..

bana dr um karpuz ve kavun çıkarmana neden olur demişti kokulu ya

selam kızlar mide bulantılarınız ne alemde benim kusmalrım bitti ama ara ara bulantılarım oluyor sizlerde durum nasıl?

maşallah canım.ben iki gün iyysem üçüncü gün kötüyüm.değişiyo ama yine de azaldı diyebilirim

benim devam kusmalar, dün özellikle çok kötüydüm malum ilaçtan içtim kusmalar durdu. ilacın etkisi devam etsin diye ümit ediyorum bende.
bende de şöyle bir fark var...Daha önce serum alsam 2 saat sonra yine kusardım şimdi ilaçtan sonra ilacın beni tutma süresi uzadı sanki, gibi gibi..

selam canım
ben uyuşmayı ilk defa duydum gebelikte bende olmuyor ama normalde gece çok dönen biriyimdir zaten en az 2 kez uyanırım belki üzerine uzun süre yatmadığım içindir

bende aynı durumdayım işte ama ara ara kusuyorum yinede şekil 1A az önce kustum :120:

canım kaç haftalıksın, bence bunu doktoruna sorsan en güzeli, belki direk ona göre bi vitamin verir, ya da başka birşey der

canım bende de oluyor arada bir o da kendimi sola doğru yatmaya alıştırıyorum ondan oluyor, yani kendimi kastıkça uyuşma daha çok oluyor ne kadar rahat yatmaya çalışırsan uyuşman o kadar az oluyor allah şükür

canım senin kusmalarda azalacak yavaş yavaş daha yeni 12.haftalıksın ya azalma zamanalarına az kalmış
ay bilmiyorum öyle diyorlar aslında 30 dan sonra zor oluyormuş diyorlar e ama saçlarımıza ak bile 30dan sonra dahada artıyor yaşlanıyoruz yahhuuuuuuuuuuuu
doğumdan sonraki gece uyanmalrına gelince allahtan bol bol uslu evlat iste ben oğlumda hep derdimki çokta uyansa uyansın memesini emsin ağlamadan geir uyusun derdim hep öylede olsu gecede 4 kez falan uyanırdı ama memeyi emer geri uyurdu şükür inş. karnımdaki de böyle akıllı olur

bana dr um karpuz ve kavun çıkarmana neden olur demişti kokulu ya

maşallah canım.ben iki gün iyysem üçüncü gün kötüyüm.değişiyo ama yine de azaldı diyebilirim

bak olabilir tatlım söylediğin için sağol artık daha dikkatli yicem

kızlar selam nasılsınız.....herşey ıyı mı... ben ıkılı test için doktora gıttım adam 1 dakıka ıcınde olçtü...
1 bucuk hafta fazla olçtu...sonra dankkk ettı.ya olçüm sonucu yanlış cıkacak..
bır daha başka hastaneye gıdıcem boşu boşuna kan verdım para verdim offf offf...

anlamadım yani nasıl 1,5 hafta fazla ölçtü sonra regl tarihinimi yanlış hesapladı ?

Nasıl yani ikili testinde ki ultrasonda mı 1 dakika içinde ölçüm yaptı nasıl doktormuş bu gözlerinde ışın falan mı varmış.Sinir oluyorum böyle sorumsuz doktorlara ya töbe bişey dicem olmıcak şimdi.Sen kalk bir heves git güven olana bak umarım sonucun doğru çıkar :44:

kızlar yazmışınız ama okuyamadım ya

bugün sabah çok fenaydı
o iğrenç demir hapını içip anneme gitmek i.çin evden çıktım
metroya bindim allahım 25 dk lık metro ama 10 dk dan sonra dayanamadım
soğuk terle boşalıo midem bi kötü oldu
dayanamadım birinden yer istedim kötüyüm ben diye
bi de oturdum durduk yere gözlerden yaş gelio salak gibi yediremedim heralde öyle olmayı tek başına
ağladım resmen gözümü burnumu siliom
ne saçma bişi bu hamilelik ya

ortadan başlayıp sağdan en arkaya kadar devam eden bir diş ağrım başladı an itibari ile dua edin kızlar bana kötü çok kötüü

bi dk da hem ense ölçüp hem de boy mu ölçtü 5 dk desen tamam da 1 dk da nası yaptı anlamdım
keşke o an çok büyük çıktı desydin vakit geçirme madem bi daha yaptır testi sen içine sinmediyse

lepi sen çalışmıyormuydun bugün izin gününmü ?
evet garip bişey bu gebelik evde bulaşık deterjanı bitmiş diye bile ağlayabilirsin

ortadan başlayıp sağdan en arkaya kadar devam eden bir diş ağrım başladı an itibari ile dua edin kızlar bana kötü çok kötüü

geçmiş olsun canım inş. ciddi bişi değildir

Geçmiş olsun canım kıyamam ya toparlandın mı bari biraz

geçmiş olsun öncelikle,
magnezyum eksikliğinde kramplar, uyuşmalar olurmuş, doktorun elevit ya da decavit diye multivitamin verdiyse ve onu kullanıyorsan magnezyumu alıyorsundur. kalsiyum için de zaten her gün en az 2 bardak süt, peynir ve yoğurt yememiz gerekiyor bunları alıyorsan kalsiyum eksikliği de olmaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…