hamilelikten önce de öyle olmasam derdim inanırdı ama ben normalde de böyleyim ki.ota.b.ka aglarımmmm
Bu güne kadar 3 kez midem bulandı 2 si hareket geçti düşün artık canım ondan bu kadar rahatız sen de cidden maşallah de akşama yediklerimi çıkardım diye yazmayasın
Valla canım geçen hafta sonu sarma krizim tuttu benim.Bi de ben sarmayı oturup saramam, ayakta tezgahın üzerinde sarıyorum. Eşime tardım edersen saralım dedim. 8 yıllık evliyim, kocam ilk defa hiç söylenmeden mutfağa girdi ve yaprakları açıp, saplarını falan koparıp bana hazırladı, ben de sardım. Bu bebiş epey değiştirdi bizi galiba
He yaa. Eşim de bana geçen, koca kadın oldun, hala herşeye ağlıyosun diyor. Yaşla ne ilgisi varsa....
Doğru vallahi. Maşallah diyeyim deKaşınmayayım ben en iyisi. :26: Profil resmimden farklı bir durumum yok. Ha cips sevmem o ayrı
He yaa. Eşim de bana geçen, koca kadın oldun, hala herşeye ağlıyosun diyor. Yaşla ne ilgisi varsa....
Doğru vallahi. Maşallah diyeyim deKaşınmayayım ben en iyisi. :26: Profil resmimden farklı bir durumum yok. Ha cips sevmem o ayrı
Biri cips mi dedi gittiiiim beeeennnn
çok sağol canım yaaa... almış kadar oldum ama acil durumlarda aklımdasın.Kuzum acı konusunda hiiiiç elini korkak alıştırma. Eşim de ben de sanırsın doğma büyüme antepli, urfalıyız. Yeriz sen meraklanmaCanım ben onu çok güzel paketlerim merak etme. Canın çekerse yine haber ver. Sincap sen de. Güzelce paketler kargoya veririm. Bişeycikler olmaz. Bu arada lahana sarmasını kışa hatırlatırım haberin ola. Unutmaaaaam
aslında sırf gıcıklık olsun diye canım istemese de gecenin bir vakti onu kaldırıp göndermek hiç fena fikir değil yani. doğru diyorsun ancak öyle daha kıymetli oluyor insan.valla hiç acıma tatlım gönder gecenin bi körü bişi istiyo canım diye gitsin alsın gelsin daha kıymetli olursunben yapmadım pişmanım
Canım benim aslında o aşermekten falan değil. Ya da kendim için konuşayım, pis boğazlığımdanHamilelikten önce de pek farklı değildim zaten E bide şansıma bulantı falan hiç olmayınca, ne bulursam götürüyorum vallahi
Valla canım geçen hafta sonu sarma krizim tuttu benim.Bi de ben sarmayı oturup saramam, ayakta tezgahın üzerinde sarıyorum. Eşime tardım edersen saralım dedim. 8 yıllık evliyim, kocam ilk defa hiç söylenmeden mutfağa girdi ve yaprakları açıp, saplarını falan koparıp bana hazırladı, ben de sardım. Bu bebiş epey değiştirdi bizi galiba
çok seviyorum ama kendimi elimden geldiğince tutmaya çalışıyorum arada kaçamak yapıyorum sonunda üzelerekte olsa
Bayadır yemediğim için cips denilince kan akışım hızlandı resmen valla
ağlama konusuna gelince 3 gündür her akşam ağlıyorum eşim bu işyerinden 1 saat daha geç çıkıyor her akşam oturup onu beklerken ağlıyorum.benim yüzümden iş değiştirdi ben istedim diye
jack karnın ne güzel olmuş
ağlama konusuna gelince 3 gündür her akşam ağlıyorum eşim bu işyerinden 1 saat daha geç çıkıyor her akşam oturup onu beklerken ağlıyorum.benim yüzümden iş değiştirdi ben istedim diye
ağlama konusunda yalnız olmadığıma sevindim ben hamile kalmadan önce de karşımda biri ağlasa oturur onunla ağlardım yani herşeyi şimdi haberlere onu buna her şeye dün akşam eşimle film izliyordum ve komediydi onda bile ağlayacak bir şey buldum eşimde anlamadı neye ağladığımı, sonra kendiliğinden durdu
saol kuzum benim
sizin için calısıo ama ağlama bebişi de üzeme canım
kızlar yemeyimi yedin ve inanılmaz uyku bastırdı yine baş ağrımda başladı tabi.
bu arada bende cipsten hiç haz etmemyesem yesem sade patates cipsi lays mi ne ondan hele o bahratlı olanları hiç sevmiyorum :120:
Bayadır yemediğim için cips denilince kan akışım hızlandı resmen valla
jack karnın ne güzel olmuş
bu arada bende cipsten hiç haz etmemyesem yesem sade patates cipsi lays mi ne ondan hele o bahratlı olanları hiç sevmiyorum :120:
bende aynı durumdayım uykum geldi ve sacımı topuz yaptığım için basım ağrıdı
bende aynı durumdayım uykum geldi ve sacımı topuz yaptığım için basım ağrıdı
yemekten sonra herkez aynı oluyor herhalde bende şimdi kahvaltı yaptım ve hiç uyumamışım sanki bir de hava sıcak o da ayrı bunaltıyor insanı, allahtan hamileliğimizin ilk ayları yaza geldi, yoksa ne olurdu halimiz bu sıcaklarda
uykuuuuuuuuuuuu uykuuuuuuuuuuuuuuuu söyle bana senden güzeli varmı bu dünyadaaaaaaaaaaaaaaaa
canım pek fark etmiyor açıkcası oğlumu ekimde doğurdum karnım büyükken yaz aylarını yaşadım o zamanda çok nefes darlığı çekiyordum ve karnım büyük ondan sanıyordum ama şimdi karnım küçük sıcaklardan yine nefes darlığı yaşıyorum yani gebeye sıcak hep sıcak ve mide bulantısının olduğu dönemde sıcka daha kötü çünkü herşey pis kokuyor ya o otobüslerde ter kokusunu gel bana sor :120:
belkide üzerinden çok geçtiği için ben unutmuşta olabilirim ama bunda saha çok zorlanıyorum sanki yada belki yaşım biraz büyüdü ondan 30 dan sonra gebelik daha çok yorarmış insanı çünkübilmeyince öyle oluyor canım demek ki, ağarlaştıkça sıcaktan daha çok etkilenirmişiz gibi geldi birde benim mide bulanmıyor ya her şey şuan çok rahat ondan öyle geldi bana herhalde, ama sen deneyimli olduğun için daha iyi bilirsin,
var bebişin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?