2014 Şubat Anneleri

benim mesai 9 da başlıyor, 1 saat öğle yemeği desen 17:30 da çıkmam lazım ama gel gör ki o saatte servis yok, kalıcam yine mecbur 18'e, pekiiiii
birşey vardı onu biliyor musunuz? doktor ziyaretleri için raporsuz izinsiz ayda 1 hak gibi bir şey? benim eskiden bi arkaşım hep hafta içi giderdi doktora hakkım benim bu derdi, ben de çok üzerinde durmamıştım kocamla gitmek için haftasonunu bekliyordum.Ama haksa kullanmak lazım tabi :)

Kızlar ben hamileler işten çıkartılamaz diye biliyorummm

ben hafta içi alıyorum:)
benim bildiğim bi iki kişide haftaiçi aldı
sonuçta hakkım varsa neden kullanmayım
özlee gidioz diye h. sonu açık yoksa develtte haftasonu hizmet yokki

aynen canım bazen bnde yakalıyorum....kacrdım mı dye supheye dusuyorum:)) nadr de olsa oluyo bnde de demekkı normal:))

demekki öyle ama çok sinir bişi

öff yine iş yerinden bunaldım ama işlerden değil iş yerindeki herşeyi bildiğini sanan salaklardan
lan ben buranın en eski elemanıyım adam erkek ya herşeyi bildiğini sanıyor buranın iyisini kötüsünü her bokunu ben biliyorum adam burda yokken henüz başka yerde çalışırken olan bişile ilgili benle kavga edecek nerdeyse
bıktım artık iş yerimdeki çifte standarttan ya bu yeni patron geldi geleli bayan personel ezilip duruyor erkek personelse at koşturuyor heryerde şirket aracı var alıp mesai saatinde bi yerlere gidiyorlar kimsenin sesinin çıktığı yok biz hasta olsa bizi şuraya bırakın desek (ki geçenlerde başıma geldi) ben oraya gidemem diyor şöför çok içerliyorum çok
kendimi kavga etmemek zor tutuyorum ya sabır diyorum sabır şu 5 ay geçsin ondan sonra defolup gidicem burdan iyice tadı kaçtı artık

sanki herşeye erkeklerin hakkı var ulu orta sigara içiyor bişi deyince kavga ediyor kavga edince biz haksız oluyoruz
allahım sen bana sabır verrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Son düzenleme:

O konuda çok pis çuvalladılar, bir sürü insanı ümitlendirdiler 3 çocuk olayına karşı güzel bir destek olacaktı ... Ama son dakka aylar sonra, yok olmuyor olursa kadınlar iş hayatında tercih edilmezde falan filan, sonradan çart ettiler.
Norveç'te deli gibi izin veriyorlarmış doğm yapan annelere 1 sene filan, oraya mı gitsek
olsa ne güzel olurdu cık cık küstüm ben 2 ay daha maaşımı alıp evde olacaktım ne güzel olacaktııı

Ben de dayanamıyorum canım, heyecan basıyo neler beklemedik ki diyorum 15 gün önce söylemem doğru olmaz dedi 2 eylül de söylicem dedi patlıcam valla bu arada bir oğlum var benim 9 yaşında...

canım muhtemelen ben de o tarihlerde öğreneceğim o tarihte gideceğim kendi doktoruma tatilde öylesine kontrol amaçlı başka bir doktora gitmiştim benim ilk bebeğim olacak nasipse

bu arada arkadaşlar ben de şiddetli bir kuyruk sokumu ağrısı var günlerdir devm ediyor ya ne yapacağım bilmiyorum

ben hamileyken pek tercih etmedim araba kullanmayı malum kusmalardan, halsizlerden işim zaten 45 km! ona dayanamam git gel, serviste ölü taklidi yaparak kapıyorum gözlerimi dinlenmeye yoldan sarsılmamaya çalışıyorum.
Senin yakınmış 5 dk birşey değil, ama tabi Allah korusun her türlü, bence de şu an senin için erken gibi..eğer başka şikayetin yoksa, son aylarda zorlaşabilir, risk artabilir..9 ay full kullanan da oluyor tabi, ona göre kemer takıyor filan.
Son aylar hele bırak kullanmayı, ön koltuğu direk sakıncalı bulan otoriteler de var

amannnnnnn tatlım sanki maaşmı veriyorlar ki doğru dürüst sen devletten alıyorsun sskdan paranı yani
oda şirket kaç TL den sigortalı gösterdiyse o mesela bizim burda asgariden sigortalı gösteriyorlar şeytan diyorki git şikayet et
ama sonra duruyorum ya sabır diyorum
eşimin patronunun bizim iş yeriyle bağlantısı olmasa ben yapacağımı biliyorumda işte o benim elimi kolumu bağlıyor
çok dolu ve çok sinirliyim bu konularda ama hakkımı helal etmiyorum

ben günlüklerden kullanıyorum her daim, ve her zaman sarı akıntı var. suyu geliyorsa da yakalayamıyorum ben, bu haftalarda olurmuş madem iyi o zaman

hadi bugün toplaşak
akşam üstü gibi 4 mesela cevahir falan:)
yoksa kimsenin kalkası yok anaacım

anammm çook ani oldu kısss:))) hava çok sıcak ama haftaya istersen ayarlayalım seninle???? ya da yarın??? sincap ta katılır belki?? kronik ve adally ile de buluşurum ben yani sık sık buluşuruz nolcak ki:))) çalışıyor musun sen?

sinirlenme sabret güzelim ki sabrediyorsun zaten...ben bir kere özel sektörde çalıştım patronu sekreteriyle kucak kucağa basınca işten atıldım birde ben suçluymuşum gibi muamele gördüm düşün yani:)))))))) Allah hepsine akıl fikir versinnn maalesef böyle boktan bir düzen kurmuşlar yapcak birşey yokkkk

lauranaaaaaaaaaa onu hiç söyleme zaten bundan önceki patronumda iyiydi güya oda karı kız delisiydi, çalışanınm biriyle ilişkisi vardı ona torpil yapardı ay şimdi düşününce dahada bunalıyorum bi kez işten ayrıldım geri döndüm bu gibi durumlar yüzünden biliyormusun çok dertliyim çok sonunda uyanıklık ettim ilişkisi olan kızı kullanmaya karar verdim aramı onla iyi yaptım bişi talebim olunca o kıza iletiyordum oda gidip patrona söylüyordu işimiz dönüyordu yani
açıkcası çarka ayak uydurmuştum başka türlü olmuyordu yani

birde laurana bu gibi durumlarda zaten yapan değil de gördüm diyen gören suçlu oluyor bizim toplulumuzda yoksa zaten erkeğin hiççççççççççç suçu yok elinin kiri midemi bulandırıyor bu düzen :120:

Neee sigara mı???Of Allah sabır versin canm, şimdi hem onlar suçlu hem sen extra hassas olduğundan şu dönem daha bir ağır geliyor herşey ben de yaşadım biliyorum..Ben bir ara o kadar sinirleniyordum ki şekerim var sandım..Benim derdim de başkaydı yine bi erkekle ilgili, iş yapmaz işten kaçar üzerime yıkar kaçar giderdi, sonra ben tabi çok üstüne gittim onun ama yüzüne de bakmadım hiç unutmam yılbaşında herkese hediye almıştı, ben de bi aldım paketi sana diil, kızına dedi öylece tatlıya baplamıştık, doğum sonrası da eve ziyarete gelmişti filan. Diğer arkadaşlarıma da çok krıılmıştım, her işte benim adım geçiyordu ben de bildiğin ortalık yerde bağırmıştım, düşün kurumsal da bir yer...Sonra hepsi senden korktuk filan dedi arada bi deli taklidi yapmalı..Ya hamile insana doğuma 2 ay kala yeni proje, yeni iş verilir mi salaklar işte, bu dediklerim zaten bana iş veremezde kalkıp sen yapsan daha iyi olur filan diyorlardı.
Sigara oofff iş yerinde sigara mı içilir ya, şikayet etsen edilir!

hıh aynen öylee ama ben gözümü açıpta kullanamadım hatunu:) sonra devlet okulunda çalışmaya başladım öğretmen olarak ki asıl mesleğim neyse müdür bir kıza sürekli iltimas geçiyordu ve sırf onun isteği doğrultusunda ders programını değiştirip benimkini ve birçok öğretmeni perişan eden program yaptı...tabi uyanıklar ortada müdüre veryansın edip müdür gelince ağamsın paşamsın diyordu ben surat asıyordum...sonra farkettim ki bu kız her tenefüs müdürün odasında neyse dedim olabilir gözümle görmeden iftira atamam kimseye....ama hocalardan biri anormal durumda görmüş bunları odada geldi bana söyledi,laura dedi ben bu kızdan hoşlanıyordum çok tiksindim şimdi yaa müdür benim lisedeki hocamdı nasıl yapar dedi....öğrencilerde 1 mayısta piknik olmuştu orda hep yanyanalardı bunlar çalıların arasında görmüşlerrr....gerçi susturdum öğrencileri ama gel zaman git zaman kabak bana patladı:) sen mi çıkardın bu dedikoduyu diyee yooo ama fikrimi soruyrsanız yanlış davranıyorsunuz size yakıştıramıyorum dedim...bu sene de çalışmayacam orda ve bana ders oldu bir daha töbeeeee....

Canım onlar ahlkasız ve de ultra pişkinmiş, ne senle ne iş hayatı ile ilgisi yok bence..gerçi her yerde olabilir onlardan ama en azından olsa da böyle uluorta Türk filmi tadında olmaz

herşeyin başı yönetici bilim ya
yöneticin nasıl tavır alıosa elemanlarda o şekilde oluyor
bbenim bağlantımın olduğu biyerde de sevgili yöneticimiz milletin ağzına bakıo
bi iki kişi parmağında oynatıo bunu
sevmedikleri kişiyi şikayet edip adamı dolduruyorlar
Allah hepsini bildiği gibi yapsın
çalıştığın yerden nefret ettiriolar insanı

ben günlüklerden kullanıyorum her daim, ve her zaman sarı akıntı var. suyu geliyorsa da yakalayamıyorum ben, bu haftalarda olurmuş madem iyi o zaman

günlüğü pek önermiolar ya ben de kullanmıyorum hava almıo falan diye
çoğalırsa doktoru ararım artık napayım

hehe çalışıom da bugün gitmedimevdeydim
yarında kocam evde ya zor h. sonu:S
demek milletin pisliğini gördün diye sen suçlu oldun he
yüzsüz arsız olmak prim yapar olmuş bu zamanda
ne akdar pisliksen okadar iyisin işte heryerde aynı
bizim gibiler pek sevilmez öyle kişilerce

öffff.... ne fena bir durum yaaa... ( bazı insanların nasıl olup da midesi o kadar geniş olabiliyor anlamıyorum ben. derler ya benden uzak olsun da diye, işte ondan. bundan önceki işyerimde ben de buna benzer bir olay yaşadım. adam evli barklı , kendi boyunda çocukları var hatun ile anlayamadığım dolaplar dönüyor. sorarsan bir de ofiste yer yapmışlar namaz kılıyorlar, ortada naralar atıyorlar "namaz insanı darda komaz" diye. iyi de merak ederim kendileri acaba neden hiç dardan kurtulamadılar ben oradayken. insanlar böyle böyle inananların kötü imajını oluşturuyorlar sonra kurunun yanında yaş da yanıyor maalesef.

Son düzenleme:

kıs benim de kocam evde ama dursun evde ben çıkarım dışarı nolck??? göbek bağım bir mi beyfendiyle:) haa ama seninki kızarsa razı olmazsa o ayrı tabi...

kıslar ben yine kaçar anam çok sıcak salona geçimde serinleyeyim biraz:) pc odasında yandım(((

döncem size yine ama:)

kızlar dayanamadım doktora gidiyim bari dedim . içim rahat etsin diye :) öğleden sonra eşim götürücek cumadan sonra . gelince yazarım size .

İmkanın varsa git tabi canım. İçin rahat etsin. Yazarsın bize de..

Kullanıcam zaten canım. Dediğin gibi olacağı varsa dolmuşta da olur yan tarafta otururken de.

ben de kullanıyorum, ev yakın 5-10 dk. sürüyor. ama uzak olsa da beni bırak diye eşime diyemem,hem saatlerimiz hem de güzergah çok ters. şimdilerde sorun yok da, ileriki aylarda doktora danışmak lazım.

Bende eşim bıraksın diyemiyorum işte.Çünkü o benden 1 saat önce gidiyor işe. Bir süre daha kullanıcaz bakalım.
Allah'ın izniyle hiçbişeycik olmaz :)

Allah kabul etsin canım. Teşekkür ederiz.

Gerilme yavrucum. Çok haklısın yaşadıklarında ama her işyerinde herkesin problemleri var öyle düşün ve rahatlatmaya çalış kendini.
Sen gerildikçe bebişkon korkuyor biliyorsun..

Benim mide bulantım v.s olmadı canım çok şükür. Bende dolmuşla gider gelirim aslında ama iş yerim sanayide kışın karanlık ve korkutucu oluyor. Mecburen kullanıcam izne ayrılana kadar.

ıyyyy hele dinden imandan bahsedip te böyle şeyler yapan ve insanı yazıklar olsun dedirten tiplerden nefret ediyorum...bu arada bizim müdür de namaz kılıyordu:))))) böö...

kıs face de numaranı göremedim neyse ben şimdilik inziva gelirim yine:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…