- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
ben de okuyorum canım, yalnız neredeyse hepsinde de epizyotomi (kesi) var. sezeryan ile ilgili çok fazla doğum hikayesi bulamadım zaten. blogcuanne.com da vardı baya bi...
Kız kronikim hissediyor musun kızçeni
kronikdeli slm
sen nasıl geçiriyorsun baş ağrınııı
Sıkıldım yahu
Offfff bende. Bu saate kadar nefes almadan çalıştım. Belim sırtım boynum çok feci ağrıyor.
Akşama da çok yakın bir arkadeşımın kına gecesi var. Eve gidip apar topar hazırlanıp oraya gidicem. E başımda çatlıyor ağrıdan o sesi nasıl çekicem bilmem
Benimde yeni bitti sayılır işlerim. Baş ağrın için parol al derim ben daha da şiddetlenir yoksa akşamAkşamları hiç bir yere gitmek istemiyorum istediğim tek şey uzanmak Allahtan düğün filan yok bu sene.Geçen sene 11 düğün vardı
slm prolet88 ciğim
geçmilş olsun sanada
seninde hep oluyor mu ilk defa mı oldu ..benim eşim kadın doğumcu iç diyor bende içiyorum ama geçirmiyor hiç ühüüü
kızlar ya bana dün dr. magnezyum ve vitamin verdi..previt positive ve magnesium positive diye.. internetten fiyatlarına baktım vitamin 58 tl 90tablet.. magnezyum da 37 tl 90 tablet.. sizce normal mi bu fiyatlar yoksa daha ucuz vitaminler de var mı aynı içeriğe sahip olan? size ne verdi dr.unuz?
kızlar ya bana dün dr. magnezyum ve vitamin verdi..previt positive ve magnesium positive diye.. internetten fiyatlarına baktım vitamin 58 tl 90tablet.. magnezyum da 37 tl 90 tablet.. sizce normal mi bu fiyatlar yoksa daha ucuz vitaminler de var mı aynı içeriğe sahip olan? size ne verdi dr.unuz?
Yok ya ne hissetmesi hissettiğim tek şey karnımdaki gaz dalgaları
slm kızlar, izindeyim ama bir türlü girmeye fırsatım olmuyor, bu gün eşimle dağ bayır gezdik çok güzel bir gün geçirdik, umarım sizin de günüz böyle güzel keyifli geçmiştir ve geçmeye devam eder
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?