kıslaaar selam hepinize....doktora gittim gördüm kızımı herşeyi iyiymiş şükür...önce hareketsizdi sonra doktor git birşeyler ye dolaş gel dedi bu sefer de amuda kalkmıştı hanfendi:))) boyu kısa bence 10 cm kilosu 139 gr tosun boyuna göre:) artık bol bol süt içcem,danone yiceemmm,büyümix yicem yaa yoksa kısa kalcak kızım hiç yemiyom içmiyom çünkü
selam arkadaşlarım,p.tesi üçlü test ve şeker yüklemesi için kan vermiştim.o kadar stres yaptımki uykularım kaçtı,sizleri de çabuk çabuk okuyup çıkıyordum.kaç defa bir şeyler yazdım geri sildim .anne olmak çok zor ya.herşeyi endişe etmek çok kötü.rabbime şükür ki sonuç iyi çıkmış bugün öğrendim,hem yaş hem riskli durum olunca çok korkmuştum.şimdide ayrıntılı ultrasyonu kafaya taktım .dr.um hem ben hem araştırma has. bakacak dedi.bir olsa da kurtulsam.cicileri ve göbişi de ekleyecektim resim çektim ama sıkıntıdan yapmamıştım.birara onu da ekleyeyim.en büyük göbiş benim göbiş çünkü.
ohhh maşallah ben de bugün bir o yana bir buyana saçmaladım durdum ve şimdi gözlerimden uyku akıyorrr....
canım senin adına çok sevindim, umarım her şey böyle güzel olur hepimiz için, herkes ne güzel yavrusunun cinsiyetini öğrendi ben daha öğrenemedim inşallah biz de hayırlısı ile öğrenebiliriz
inşallah öğrenirsin sen de canım...önce sağlığını duymak herşeyini alıyor zaten sonra kız mı demiş erkek mii önemli değil...zaten yıkılanları anlamıyorum....hani kızın ya da oğlun olsun istersin ama kız istiyordum erkek oldu mahvoldum yaa offf diyenleri anlayamıyorum....rabbim ne kadar merhametli biz kullarınaaa...
güzelim canını sıkmaa yolla sen fotoları:))) senin aslan gibi 2 oğlun var sapasağlam içini ferah tut bu da onlar kadar sağlıklı bir kız olacak inşallahh.....bana üçlü ve 4lü yapılmıcakmış sadece afp yapılcak yeter dedi....şeker yüklemesini de 20.hafta dedi sanki seninki erken değil mi?
Hadi ya olsun zaten bende hissetmiyorum
Ama dişlerim çok ağrıyor bittim ben.
selam arkadaşlarım,p.tesi üçlü test ve şeker yüklemesi için kan vermiştim.o kadar stres yaptımki uykularım kaçtı,sizleri de çabuk çabuk okuyup çıkıyordum.kaç defa bir şeyler yazdım geri sildim .anne olmak çok zor ya.herşeyi endişe etmek çok kötü.rabbime şükür ki sonuç iyi çıkmış bugün öğrendim,hem yaş hem riskli durum olunca çok korkmuştum.şimdide ayrıntılı ultrasyonu kafaya taktım .dr.um hem ben hem araştırma has. bakacak dedi.bir olsa da kurtulsam.cicileri ve göbişi de ekleyecektim resim çektim ama sıkıntıdan yapmamıştım.birara onu da ekleyeyim.en büyük göbiş benim göbiş çünkü.
Doktora gittin mi kuzum dişler için :26::26::26:
Hadi gözün aydın olsunHadi ekle fotoları
adally süper sabırlısın ben başka dr. a çoktan gitmiştim ,meraktan çatlardım.Henüz gitmedim ya şu 2 eylülde doktoruma bir gideyim sorucam olmazsa da çekicem artık ne yapalım
Henüz gitmedim ya şu 2 eylülde doktoruma bir gideyim sorucam olmazsa da çekicem artık ne yapalım
Geçmiş olsun kuşum ya diş ağrısı normalde zor birde hamilelikte hiç çekilmez
Eki Görüntüle 784349
ekledim sanırım aslında daha dar birşeyler giyseydim daha belli olurdu karpuz gibi olduğu.(göbek+bebek)
arka taraf daha mı büyük ne?
bu resim pek olmamış dar giyip çekeyim o zaman gör,gerçi alıştım artık göbeğimle yaşamaya ve göbeğime bakıp hamile misin sorularına.
arka taraf daha mı büyük ne?
bu bebiş kızAhh tatlim Guldurdun beni) gobek 10 numara 5 yildiz aynisi bendede var onceden de gobekli biri olarak ama bu bebis gobegi belli . Cinsiyeti neydii balım. ...
Eki Görüntüle 784349
ekledim sanırım aslında daha dar birşeyler giyseydim daha belli olurdu karpuz gibi olduğu.(göbek+bebek)
Ya kızlar biz şimdi 3 ya da 4 boyutlu ultrasona girip sabah jackimin yüklediği gibi bir video görüntüsü istiyoruz eşimle.Bu kontrolde doktora söylicez.Ama olursa yok derse istanbul avrupa yakasında var mı böyle anlayışlı uzun uzun bakıp cd ye görüntü aktarabileek doktor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?