bu bebiş kız
sağol moralin için 2. dr.un kiloma takmıştı,bu dr.um hep moral veriyor.senin cinsiyet neydi ,2. bebek mi?
geçmiş olsun kuzummmm dişin için
anacım benim doktordan yana şansım yok umarım sen bulursun
Sağol canım diş ağrısı fena cidden
Ama emin ol en az bende senin kadar şanssızım doktor yönünden ketum mu ketum doktorum
adally çok geçmiş olsun güzelim yaaa diş ağrısını çeken biri olarak çoook iyi anlıyorum....ilk hamileliğimde yirmiliğim apse yapmıştı ve antibiyotik almıştım,doktorum ilk trimestr de çekemiyoruz ama 16 ile 28.haftalar arası eğer çok lüzumluyla çekim yapabiliyoruz demiştii....benim annem de hatta annemi bırakayım akrabalardan biri yeni doğum yaptı o 2 diş çekimi bir de dolgu yaptırdı 5 aylık hamileyken...narkoz yaramış galiba ki hem tosun gibi bebiş hem de uslu kafa mı yaptı nee:)))))))))))
Sağol yavrimu şimdi hafifledi biraz ama inan çekilecek dert değil bebekler olmasa inan direk doktora.Bu hafta kontrolde sorucam zaten doktora ne yapılması gerekiyorsa yapsınlar ileride daha da şiddetlenirse ben yandım ki yoğurt süt peynir ne ararsan yememem ve kalsiyum hapı içmeme rağmen böyle( maşallah bu arada o akrabana valla ne cesaretliymiş kız :))
napsın garibim o da çok çekti dişlerinden...ben de süt yoğurt felan hiçç yemiyorum içmiyorum ama dişlerimde ağrı değil de kanama yaptı bu durumaman ağrımasın yaaa yoksa hiç yoktan antibiyotik,ağrı kesici ya da narkoz yicem....ama inan korkmam üzülürüm ama korkmam sonuçta artık hamilelik dertten çıkıyor herşeyin çaresi var şükür:)
Kanama normalmiş ama canım :) az zorla kendini de ye iç onlardan sen.Bu arada özel mesajlarını bi kontrol ediver :)
kızlar ya bana dün dr. magnezyum ve vitamin verdi..previt positive ve magnesium positive diye.. internetten fiyatlarına baktım vitamin 58 tl 90tablet.. magnezyum da 37 tl 90 tablet.. sizce normal mi bu fiyatlar yoksa daha ucuz vitaminler de var mı aynı içeriğe sahip olan? size ne verdi dr.unuz?
Doktora gittik ikili test sonucunuz temiz çıkmış . Toxoplazma içinde avidite testi yapılıcak sonucu salı günü alıcağım inşallah bişey yoktur dua edin kızlar bana
kız öyle olmaz boşuan yüklenme kendine:)kıslaaar selam hepinize....doktora gittim gördüm kızımı herşeyi iyiymiş şükür...önce hareketsizdi sonra doktor git birşeyler ye dolaş gel dedi bu sefer de amuda kalkmıştı hanfendi:))) boyu kısa bence 10 cm kilosu 139 gr tosun boyuna göre:) artık bol bol süt içcem,danone yiceemmm,büyümix yicem yaa yoksa kısa kalcak kızım hiç yemiyom içmiyom çünkü
vay vay yaklaşmışın bana:)kızlar doktordayım telden yazıyorum prensesim olucak tsh icin endokrinolojide bekliyorum simdi bebeğım çok iyiydi 130gr olmus renklide gördüm 15+4gb gelisimi önde gidiyo dedi çok sükür okuyamiyorum telden mesajlrı dua ettiniz icin saolun
kimse yokken ben de göbeğimi koyayım da görün ama akşam şişkinliği mevcut hatunlar:) şimdi çektim taze fotodur fabrikadan halka:))))) elimdeki de mause:)))))))))
Eki Görüntüle 784459 Eki Görüntüle 784460
kimse yokken ben de göbeğimi koyayım da görün ama akşam şişkinliği mevcut hatunlar:) şimdi çektim taze fotodur fabrikadan halka:))))) elimdeki de mause:)))))))))
Eki Görüntüle 784459 Eki Görüntüle 784460
benim de akşam göbüşüm bukadar:)
minik bizimkiler ya sabaha da iyice minik kalıolar zaten:)
Öhhöm öhhöm gözüm göbekten ziyade üstteki kısma takıldı kııızzz 95 oldun mu
ya yok kızz:))))))))))))) 90 oldum ama ve sütyensiz dimdikleerrr artık sexi şeyler giyebiliyom ve libidolarımla başetmek zorunda da değilim bebek yokmuş gibi davranabiliyom eheheheh terbiyesiz ben:))))))))))))
Hey maşallah senin kız colk colk emecek valla
Giy tabi ya aman maazallah seksi şeyler giyemezsen sen ölürsün
Bu arada bir daha kontrol et mesajları lütfen sinirlerim gerildi
ettim ve isteğini gerçekleştirdim şekerim:)) sen kontrol et bakalım:)
Oh çok şükür yakında başka bir iletişim daha aldım mı tamamdır artık benden kurtulamazsın LAAUURRAANNAAAAAA
hahaha sizn yüzünüzden bu yaştan sonra facelere takılcam iyimi:)))))))) ama maşallahın varmış güzellikte hatuunnnn:)))) ayy durun ben de doğal olmayan ama bir okadar güzel foto bulup albüm yapmaya çalışayım bareee:))) bir de faceye giren yeni model telefonum olursa iyiydi yaniii:))))
Ne varsa yaşında artık deli mi ne :)) Sağolasın yavrimu ama seninle yarışamam bile beeeehhhh
Sen bol bol foto ekle bende sürekli bakayım nihahhahha :))) face benim hep açık ama bakan var mı işte.
açıkçası ben hiç bakmazdım faceye ama bir arkadaşımın ısrarı üzerine gruba dahil oldum derken sizlerle tanıştım işte arada bakıyorum artıkın:))) kızım sendeki güzelliğin 10 da 1 i bende olsa evlenmezdim belki heheheheh:))) bende çirkin şansı var:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?