2014 Şubat Anneleri

hatunlar az sonra karpuz peynir ekmek yicemmm:)))) aş eren varsa yollasın kocasını markete:)))) gelirmiyim bilemem kocişimlee film izleyebiliriz ehuehhh:)
 

hahahahahhahhaaa:))))))))))))))) ben de burda olmayı çok seviyorum o zaman ben seni gruba davet edeyim ama çok aktif değilim ben orda yaaa zaten anlamıyorum da burayı daha çok seviyorum belki daha basit ondandır:))))
 
selam kızlar dün doktora gittim 3 lü test yaptırdım 2 li testte geç kaldım 10 gün sonra sonucu öğrenebileceğim.bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek %80 DEDİ.İLKİ KIZDI HAYIRLI GECELER.
 
Ilk gittigim dr banada ole soylemisti tek sorjn kilon diye dedm bu vermis halim okadr oldu napiimmm bozuldu dahada gitmedim:) evet 2.bi kizim var.yarkn ogrencez ins gösterirse
allah gönlündekini hayırlı eylesin

 
Kızlarr nasılsınızz, kaç gündür giremiyorum..yarın bikaç günlüğüne ufak bir tatil yapıcaz da siz denize girdiniz mi hiç.. Dr uma sormadım ama zararı yok diye biliyorum..
 

:) seni çok ii anlıyorum bi dr eşi olarak.. herşey normal ve olağann çok sinir bozucu:) ama ufacık bişeyde olabilecek bütün ihtimalleri bildiği için benden çok pimpirik yaptığı da oluyor..


Ay canımm Allah kavıştursun bilirim o dıyguyu..geçen ay annem ve ablamlar giderken ben de öyle oldum..Allah sağlık versin..

ben nasıl içicem bu elevitle gynoferon mudur nedir o illeti

midem bulanmıyor diye içiyim bari dedim....alt üst oldum yine

Canım ben eleviti kahvaltıdan hemen sonra alıyorum bulantı yapmıyor..

Annemi yolcu etmeye gidiyorum kızlar içim bi acayip oldu çok alıştım artık bir daha taa doğuma gelir...

Allah kavuştursun canım..hangi şehirde annen çok mu uzak sana.. Allah sağlık uzun ömür versin annelerimize..Ben de çok kötü oluyorum annem giderken..
 
benşmki 1 ay evvel verdi krem arada sürüom da daha hergün alışamadım
bi yıkandıktan sonra bebe yapını unutmuom okadar:)

T

Vay anasını sayın seyirciler hani 2 eylüle anlaşmıştık şanslı hatunsun vesselam

hehe değişmezse inşallah öne aldım iki gün ama korkum cuma beni arayıp cumartesi doktorumuz çalışmıomuş demeleri
ozaman gene başa dönebilirim:)

selam kızlar dün doktora gittim 3 lü test yaptırdım 2 li testte geç kaldım 10 gün sonra sonucu öğrenebileceğim.bebeğimin cinsiyetini öğrendim erkek %80 DEDİ.İLKİ KIZDI HAYIRLI GECELER.

hayırlı olsun:) darısı başımıza artık
Tek gece kuşu benim sanırımm:)

 
herkese günaydıııııınnnn... canlarım nasılsınız, kaç gündür işyerindeki yoğunluktan pertim çıktı, müdürümü işten çıkardılar ve tüm yük üzerime kaldı. bugün sabahtan baktım hazır birkaç dakika fırsat bulmuşken bir hatır sorayım dedim.

güzel haberlerinizi okuyorum her ne kadar her zaman yazamasam da. hepinizi öpüyoruuuummm....
 
Günaydın şekerler babamiz ve ben cok heycanliyiz erkenden uyandik.cinsiyeti ogrenmeye gidicez.ins bebegim iyyidir tabi oncelikle.
 
Günaydın anneler

günaydın sana da nerdesin kıızzzzz??


belli şekerim ne burdasın ne facede arayacam artık seni telden:) kıss müdür işten atılırmıymış genelde ben onların kıçlarının koltuklarına yapışık oluduğunu zannederdimm:)

Günaydın şekerler babamiz ve ben cok heycanliyiz erkenden uyandik.cinsiyeti ogrenmeye gidicez.ins bebegim iyyidir tabi oncelikle.

ayyy hadi hayırlısı bak birşeyler ye şekerli ve yürü hareket et öyle kıpırdıyor kerata:) dün benimki uyuyordu doktor git çikolata ye meyvasuyu iç yürü öyle gel dedi o zaman açtı bacakları kızım:)))) uyandır yavrunu sen de:))))
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…