2014 Şubat Anneleri

Günaydın hatunlar.....yine cumartesi yine iş koca evde keyif yapsın ben calısayım....hem bu saatte işe mi gelinir ya....şevk mi kalır bu saatten sonraa

bu arada bildiğiniz üzere 3 ağustosta dr a gitmiştim.gynoferon vermişti...iki gün içtim.ikisinde de içtikten 15-20 dk sonra çıkardım ve bütün günüm mahvolmuştu.....ayın 5 inden beri içmiyodum.dün çok şükür iyiyim ben su elevitle gynoferon a tekrar baslayım dedim....gynoferon u içtim ve 15 dk sonra olan oldu....ne var ne yok cıktıayrıca basım döndü olduğum yere yığıldım kaldım.elim ayağım titredi....bu hap bana gelmiyor mu yoksa sizlerde de yapıo mu kullanan arkadaşlar?

Günaydın anneler

Günaydın Kronikimm delimmm

Günayyyyyyyydın hafta sonu ne güzel bişey:) bende güzel bi hafta sonu kahvaltısı yapacam kocacımla

günaydın caım...ohhh benim için de yap bi keyif

hepinize günaydınlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr

kahvaltı yapmadan önce selam vereyim dedim ehueh:)

günaydın laroşşşş nerelerdesin?nasılsın fıstıkım?

Günaydın şekerler babamiz ve ben cok heycanliyiz erkenden uyandik.cinsiyeti ogrenmeye gidicez.ins bebegim iyyidir tabi oncelikle.

ayyy hadi hayırlısı canım benim...benim de 9 gün kaldı bebeğimi görmeme....cinsiyet gösterirse öğreniriz inş ama ondan önemlisi iyilerdir inşallahhhh...bir de ben çok özledim yaaaa.....başka bebeklerin videolarını izleyip kendi karnımı seviyommm

günaydın arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik

fadikkcan günaydın...iyi gidiyo cok şükür sen nasılsın ne var ne yok?

Günaydın kızlar hülooooooğğğğğğğ

Kayınvalidede kahvaltı ettik şimdi kocayı da işe yolladım ohh mis

Günaydın kızlarr . Pek neşem yok benim salı günü olsa çabucak hiç birşey istemiyorum . Kızlar bizde birinde dahamı olmustu aynı durum benmi yanlış hatrlıyorum ,,?

tünaydınnn....
annemlerin gidişinden sonra toplam 5cümle ettim heralde
ay hiç bukadar sessiz kalmamıştım
noldu bana ya annemi oldum ne :)

ohhhh...bizde kahvaltı yaptık kocişimle ama o beni işe yolladı

Afiyet olsun canım çalışırken bazen eşimde beni işe yolcu ederdi geldiğimde de evimin direği geldi derdi
tünaydınnn....

tünaydın canım.
Çok yıpratmadın mı kendini?Bende aynı gün annemi yolcu ettim seni çok iyi anlıyorum..Bebeğinle konuş bol bol

tünaydınnn....

yalnız değilsin ki üzülme....adallycan ın dediği gibi bebişinle konus

saol canım....ama cok koyuyo ya o evde dizi-film keyfi yapcak alcak buz gibi içeceğini,çekirdeğini uzanacak ben burda çalışcamm

Allah saglik versin inşallah. Korkma dinlen hicbirsey yapma ama oncelikle doktoruna gi5 istersen pregestan verir onlemini alırsın. Bu arada kac haftaliksin

Canım çok sağol inşallah iyi olur bebişim. Doktorda dinlen dedi ama burdaki doktorlar mahvetti beni. Nerdeyse yarım saat ultrasonda tuttu beni. Hiçbirşeyden anladıkları yok. Bide sorun yok diyolar ama bir gece hastanede yatacaksın diyolar. Nasıl tedirgin olduk varya. Burda doktorların huyuymuş bu para için insanı tedirgin ediyolar, çok insafsızlar. Değer mi bizim üzülmemize zaten hamileyim. Kalmadık orda evimize geldik yatak istirahatına devam :)

geçmiş olsun canım,
ben ilk aylarda doktoruma bu konuyu sorduğumda "tabi ki hemen bana geliceksin" demişti. kontrole gitmelisin diye düşünüyorum, umarım ciddi bir şey değildir, dualarım seninle,

Çok sağol canım Allah razı olsun. Bizde gittik hemen doktora da yarım yamalak birşeyler söylediler. Yatak istirahatıyla geçecek inşallah. Bizim sıpa annesinin hareketli olmasından hoşlanmıyo sanırım :)

ıyıyım bende çok şükür bi sorun yok herşey yolunda

iyiyim hatun asıl sen nasılsın??? görüşemiyoruz bayadır bu arada ben de gyno ferro sanol kullananlardanım ama hiç bulantı ya da baş dönmesi yapmadı açıkçasıı....biraz zaman geçsin belki daha mide bulantılarının tam geçmemiş olmasındandır....arada sırada bana da oluyor ama hapa değil hamileliğe bağlıyorum....haa şu oldu afedersin dışkım siyaha döndü nerdeysee ilaçtann eh o da normalmiş:)

günaydın canım nasılsın

iyiym güzelim sen nasılsın ve bebişin nasıl kızdı dimi seninki de?

iyiyim bende çok şükür canım....

dışkındaki renk değişimi normal canım ilaçlar yapıo çünkü ama ben hiç dikkat etmedim desem ne renk diye

ya evet bulantılarım az da olsa devam ediyo ama buna çok şükür.sorun hap bence.içmicem dr a gittiğimde de sölicem 3 kez içtim diye...daha da içmem iğne versin...her gün vurulurum ama hap içmeyi sevmiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Son düzenleme:
canolarrrr dün lunaparka gittim. hava alıp geldim
reflü başladı bende gece nefes boruma kaçtı mide sıvısı.bu hamilelik ne zor arkadaş

ayyy ama hap cidden zor yaaa....bulantılarım benim haftada bir oluyor işte ama şu sıcaklar fena bir kış gelse artık veeee şubat olsa aniden de doğursam:)))) hap içmeyi kim seviyorki bir de hamileliğimiz ilerledikçe içtiğmiz hapın boyutu da büyüyor ve kusmaktan korkuyorum....ben de iğne vurulmaktan acaip korkarım ve hala kan aldırırken stresse girerim:)

canolarrrr dün lunaparka gittim. hava alıp geldim
reflü başladı bende gece nefes boruma kaçtı mide sıvısı.bu hamilelik ne zor arkadaş

ayyy peki bindin mi birşeye??? ben 8. haftamda gitmiştim ve çarpışan otoya binmiştim de annem acaip kızdı:))))) rabbim yardımcın olsun senin yaaa aslında hepimizin bakalım ilerleyen zamanlarda neler bekliyor bizi inşallah sorunsuz geçiririz daha önümüzde kat etmemiz gereken aylar var(((( dahiliyeciye git ihmal etme en azından yemek listesi belirtir sanaa....

merhaba kızlar nasılsınız ben bikaç haftadan beri tıkanıyorum yutkunamıyorum öksüreyim diyorum öksürünce açılır öksürürkenden kusucağım geliyor.hamileliktenmi tıkanıyor acaba.TSH değerlerim normal çıkmıştı dr yaptığında.Bir de dün öğrendim bebeğimin cinsiyeti erkekmiş.İlk çocuğum benim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…