Günaydın anneler
Günayyyyyyyydın hafta sonu ne güzel bişey:) bende güzel bi hafta sonu kahvaltısı yapacam kocacımla
hepinize günaydınlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
kahvaltı yapmadan önce selam vereyim dedim ehueh:)
Günaydın şekerler babamiz ve ben cok heycanliyiz erkenden uyandik.cinsiyeti ogrenmeye gidicez.ins bebegim iyyidir tabi oncelikle.
günaydın arkadaşlar nasılsınız nasıl gidiyor hamişlik
Günaydın kızlar hülooooooğğğğğğğ
Kayınvalidede kahvaltı ettik şimdi kocayı da işe yolladım ohh mis
ohhhh...bizde kahvaltı yaptık kocişimle ama o beni işe yolladı
tünaydınnn....
annemlerin gidişinden sonra toplam 5cümle ettim heralde
ay hiç bukadar sessiz kalmamıştım
noldu bana ya annemi oldum ne :)
tünaydınnn....
annemlerin gidişinden sonra toplam 5cümle ettim heralde
ay hiç bukadar sessiz kalmamıştım
noldu bana ya annemi oldum ne :)
Afiyet olsun canım çalışırken bazen eşimde beni işe yolcu ederdi geldiğimde de evimin direği geldi derdi
tünaydın canım.
Çok yıpratmadın mı kendini?Bende aynı gün annemi yolcu ettim seni çok iyi anlıyorum..Bebeğinle konuş bol bol
Canım bende de vardı geçen ay. Acile gittim. Doktor progestan vermişti. 2-3 gün sürdü üstelik. Tam adet dönemime denk geliyordu ben ona bağladım..
Allah saglik versin inşallah. Korkma dinlen hicbirsey yapma ama oncelikle doktoruna gi5 istersen pregestan verir onlemini alırsın. Bu arada kac haftaliksin
geçmiş olsun canım,
ben ilk aylarda doktoruma bu konuyu sorduğumda "tabi ki hemen bana geliceksin" demişti. kontrole gitmelisin diye düşünüyorum, umarım ciddi bir şey değildir, dualarım seninle,
Günaydın hatunlar.....yine cumartesi yine işkoca evde keyif yapsın ben calısayım....hem bu saatte işe mi gelinir ya....şevk mi kalır bu saatten sonraa
bu arada bildiğiniz üzere 3 ağustosta dr a gitmiştim.gynoferon vermişti...iki gün içtim.ikisinde de içtikten 15-20 dk sonra çıkardım ve bütün günüm mahvolmuştu.....ayın 5 inden beri içmiyodum.dün çok şükür iyiyim ben su elevitle gynoferon a tekrar baslayım dedim....gynoferon u içtim ve 15 dk sonra olan oldu....ne var ne yok cıktıayrıca basım döndü olduğum yere yığıldım kaldım.elim ayağım titredi....bu hap bana gelmiyor mu yoksa sizlerde de yapıo mu kullanan arkadaşlar?
Günaydın Kronikimm delimmm
günaydın caım...ohhh benim için de yap bi keyif
günaydın laroşşşş nerelerdesin?nasılsın fıstıkım?
ayyy hadi hayırlısı canım benim...benim de 9 gün kaldı bebeğimi görmeme....cinsiyet gösterirse öğreniriz inş ama ondan önemlisi iyilerdir inşallahhhh...bir de ben çok özledim yaaaa.....başka bebeklerin videolarını izleyip kendi karnımı seviyommm
fadikkcan günaydın...iyi gidiyo cok şükür sen nasılsın ne var ne yok?
Günaydın kızlar hülooooooğğğğğğğ
Kayınvalidede kahvaltı ettik şimdi kocayı da işe yolladım ohh mis
hamile kalmadan önceki kilon neydi canım.
hepinize günaydınlaaaaarrrrrrrrrrrrrrrr
kahvaltı yapmadan önce selam vereyim dedim ehueh:)
Günaydın hatunlar.....yine cumartesi yine işkoca evde keyif yapsın ben calısayım....hem bu saatte işe mi gelinir ya....şevk mi kalır bu saatten sonraa
bu arada bildiğiniz üzere 3 ağustosta dr a gitmiştim.gynoferon vermişti...iki gün içtim.ikisinde de içtikten 15-20 dk sonra çıkardım ve bütün günüm mahvolmuştu.....ayın 5 inden beri içmiyodum.dün çok şükür iyiyim ben su elevitle gynoferon a tekrar baslayım dedim....gynoferon u içtim ve 15 dk sonra olan oldu....ne var ne yok cıktıayrıca basım döndü olduğum yere yığıldım kaldım.elim ayağım titredi....bu hap bana gelmiyor mu yoksa sizlerde de yapıo mu kullanan arkadaşlar?
Günaydın Kronikimm delimmm
günaydın caım...ohhh benim için de yap bi keyif
günaydın laroşşşş nerelerdesin?nasılsın fıstıkım?
ayyy hadi hayırlısı canım benim...benim de 9 gün kaldı bebeğimi görmeme....cinsiyet gösterirse öğreniriz inş ama ondan önemlisi iyilerdir inşallahhhh...bir de ben çok özledim yaaaa.....başka bebeklerin videolarını izleyip kendi karnımı seviyommm
fadikkcan günaydın...iyi gidiyo cok şükür sen nasılsın ne var ne yok?
günaydın canım nasılsın
iyiyim hatun asıl sen nasılsın??? görüşemiyoruz bayadırbu arada ben de gyno ferro sanol kullananlardanım ama hiç bulantı ya da baş dönmesi yapmadı açıkçasıı....biraz zaman geçsin belki daha mide bulantılarının tam geçmemiş olmasındandır....arada sırada bana da oluyor ama hapa değil hamileliğe bağlıyorum....haa şu oldu afedersin dışkım siyaha döndü nerdeysee ilaçtann eh o da normalmiş:)
iyiym güzelim sen nasılsın ve bebişin nasıl kızdı dimi seninki de?
iyiyim bende çok şükür canım....
dışkındaki renk değişimi normal canım ilaçlar yapıo çünkü ama ben hiç dikkat etmedim desem ne renk diye
ya evet bulantılarım az da olsa devam ediyo ama buna çok şükür.sorun hap bence.içmicem dr a gittiğimde de sölicem 3 kez içtim diye...daha da içmemiğne versin...her gün vurulurum ama hap içmeyi sevmiyommmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
canolarrrr dün lunaparka gittim.hava alıp geldim
reflü başladı bende gece nefes boruma kaçtı mide sıvısı.bu hamilelik ne zor arkadaş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?