2014 Şubat Anneleri

daha sadece ikili test yapıldı 13+3 te....3 ağustosta gitmiştim canım.bir şey de demedi ki bi ay sonra gelirsin dedi sadece

3 lü yapacak 4lü mü hiç bilmiyorum....sinir oldum yaa

sinir olma hayatım, ben de öyle bilmeden gitmiştim 29 haziran da 2'li test yapılmıştı, 24 ağustosta 4'lü test yapıldı. 3'lüye gerek görmedi galiba.

Henüz hiç bir şey almadım Sadece biberon,emzik filan aldım. Eylülde alırım sanırım ben

bende henüz onları almadım
ama alacağım aslında fiyat bile bilmiyorum şuan yeni doğal damaklı emzikler falan çıkmış belki onlardan alırım yoksada oğlum bebdorun emziğiyle büyüdü bunada ondan alırım belki

yeni doğan için ortodontik uygun diyorlar 15 TL falan dün kutusu ile birlikte chicco dan aldık

biberon da dr browns tek geçiyorum yada avent 25*30 TL arasında

Ben kıyafeti yenidoğan harici almak istemiyorum açıkcası.Hediye gelecek annemler alacak baya kıyafet olur bence olmasada seneye yazın alırım. Şu an zaruri ihtiyaçları tamamlama düşüncesindeyim

Ben kıyafeti yenidoğan harici almak istemiyorum açıkcası.Hediye gelecek annemler alacak baya kıyafet olur bence olmasada seneye yazın alırım. Şu an zaruri ihtiyaçları tamamlama düşüncesindeyim

aslına bakarsan yeni doğan için
büyük şeyleri katmassak o kada
şeye ihtiyaç yok
3 hastane çıkışı
2-3 tulum yeter
tabi 7-8 bady
7-8 alt patikli tulum v.s
3 battaniye
1 alt açma
3-4 yelek (örgü olabilir)
3 hırka-ceket

aklıma gelen aciller bunlar açıkcası

Günaydın bilimcim nasılsın

Bana doktorum 17. haftada gel ayrıntılı ultrasona girelim dedi 3 lümü oluyor o :26::26::26:

bilmiyorum ki canım...ayy biz geri kaldık,cahil kaldık bu konularda

sinir olma hayatım, ben de öyle bilmeden gitmiştim 29 haziran da 2'li test yapılmıştı, 24 ağustosta 4'lü test yapıldı. 3'lüye gerek görmedi galiba.

özledim ama canım ya ondan sinirlendim.ben bi gün erken alayım derken 8 gün gec olunca

aradım simdi hastaneyi cok yoğunlarmış öğle arası ararsanız bilgi verebilir asistanı dedi

dün

10 lu hastane çıkışı
biberon cam aldık dr browns
emzik ve saklama kutusu
2 tane bandana
aldık bebeğe alışveriş yapmak inanılmaz keyifli

3 hastane çıkışı mı ben bi tane yeter diyodum kendimce

dün

10 lu hastane çıkışı
biberon cam aldık dr browns
emzik ve saklama kutusu
2 tane bandana
aldık bebeğe alışveriş yapmak inanılmaz keyifli
hepsinin fotosunu bekliyoruz tatlım

3 hastane çıkışı mı ben bi tane yeter diyodum kendimce

canım 10lu bi tane alırsında 7 li veya 5 li de lazım
yani evet 10lu bi tane yetiyor ama alt üst giydirmek için daha çok lazım malum bebiş giysileri çabuk kirleniyor kusuyor falan, birde çamaşır makinasında yıkanacak kadar birikmiyor başlarda ben ilk bi kaç ay elde yıkamıştım bebe deterjanı ile e öyle olunca yıkayıp giydirmek sorun olduğu için 3 ideal bence
hatta daha fazla bile olabilir ama 3 ten az olursa sorun olur yıkama sırasında falan

kızlr ne güzel sizler bissüürü cicler almışsınız ben daha hiç bişey almadım.ananem bebek yorganı yapmış.başkada bişey yokk...

canım bence şükretmelisin bulantıların olmadığı için:) ah keşke bende senin gibi olsam

haklısın canım yaaa....hiç böyle düşünmemiştim.tamam o zamn bende 2-3 tane fazla alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…