- 11 Haziran 2012
- 549
- 55
- 123
sağol tatlım bende seviyorum böyle tombik bebek oğlum tombikti bu nasıl olacak bakalım çok zayıf bebekte pek hoş durmuyor böyle şeyler umarım pombak olurda yakışırcanım bence çok güzel ben tulumlara bayılıyorum ya tombiş tombiş bacakları çok tatlı görünüyor giydirice
haklısın canım yaaa....hiç böyle düşünmemiştim.tamam o zamn bende 2-3 tane fazla alırım
aslına bakarsan yeni doğan için
büyük şeyleri katmassak o kada
şeye ihtiyaç yok
3 hastane çıkışı
2-3 tulum yeter
tabi 7-8 bady
7-8 alt patikli tulum v.s
3 battaniye
1 alt açma
3-4 yelek (örgü olabilir)
3 hırka-ceket
aklıma gelen aciller bunlar açıkcası
Suan daha iyiyim kizlar. Aksam uzeri dugun konvoyuna beklendigimizi soyledim. geleceksen giyin. Gelmeyeceksen ben giderim dedim.oda giyindi gittik konvoya dugune. Dugunde elimi tutup dansa kaldirdi.sasirdim ama caktirmadim. Dans falan ettik oynadik ettik. Az once dugun bitti geldik eve. Gitti mac ozeti izlemeye. Ben yatiyorum dedim. Gel bi opeyim dedi. Bakakaldim. Neyse uzatmadim. Gittim optu. Ben bugun cok uyudum uykum yok biraz oturcam dedi. Tamam dedim yattim. Cok cabuk yumusuyorum bu adama. Kac gundur uzulduklerim bosunaydi sanirim.
Günaydınn arkadaşlar dertleşecek kimse olmadığı için size biraz içimi dokmek isterim.Biliyorsunuz kızım 4 yaşında.2 . kızım geliyor 16 haftalık.ama biz o kadar erkek diye düşünüyorduk ki tüm belirtiler onu gösteriyordu demek ki tutmadı.eşimde isterdi tabi farklı bi cinsiyet olsun ama kısmet.etraftakilerin tavrıda çok rahatsız edici .aa 2.kız mi diye.duyunca çok üzülüyorum ister istemez.bi burukluk oluyor ama kesinlikle kızımla alakası yok onlar benim canım.biliyorum onu da üzüyorum.hiç çocugu olmayanları sağlıklı olmayanları biraz rahatlıyorum ama tam değil.bana bir yol gösterin.
Günaydın kızlarrr......nasılsınız?
yorgun ve uykusuzummm bugün.dün temizlik yaptımmmmm,yoruldum ama dünya varmış dedim evimi tertemiz görünce
Günaydınlar..İyi haftalar kızlar..
bizede prenses geliyorr
Günaydın ;
cumartesi günü 4lü test sonucu almaya hastaneye gittik BİLGE hastanesi dr acil ameliyata giriyordu teste şöyle bir baktı değerin düşük makine de yalnış olabilir problem de olabilir dedi aynı testi yaptır yada istersen büyük çaplı bir hastaneye gidip aynı testi tekrarlattır deid çıktı gitti.
o hastaneden gerçekten nefret ediyorum , artık para kazanmak için mi aynı testi yaptır diye söyledi bilmiyorum.
bana problemin ne olduğunu düşük olursa ne olacağın falan hiç bişey anlatmadan çekti gitti :2:
bu hafta kendi doktoruma gideceğim yeniden hiç yaptırmamış gibi test yaptıracağım ama o hastaneyi de yakasım var o kadar sinir ettiler
gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatil ve izin bitti ve işteyim sonunda
iznin en zor yanı bu zaten işe dönmek
neyse başa gelen çekilir
nasılsınız bakalım ?
benim bugün bi dolu işim var
bu arada ankette kızlar erkekleri geçmiş
günaydın şekerler uzun bi aradan sonra ben geldim nasılsınız bakalım görüşmeyeli..
benim de cumartesi günkü kontrolümde bebişimizin organ kontrolleri yapıldı ve 4'lü test için kan verdim. ve biz sormadan doktor söyledi "bir prensesimiz olacak inşallah!"
ama kızlar inanın ki o organ kontrolleri yapılırken insanın değil cinsiyet hiç bir sey gözükmüyor gözüne, dua ediyorsun, gözlerin doluyor, sağlıklı olması için Allah'a yalvarıyorsun...öyle değişik duygular yaşadık işte
anneannesi de hemen koşmuş ilk cicilerini almış, büyük teyzoşu da memleketten bebiş yorganı ve yastığını getirdi, hepsi de sağolsunlar bize alacak bir sey kalmayacak böyle giderse:)
ben artık her yalnız kaldığımda ve babasıyla birlikteyken kızımızla konuşmaya başladım,ilk başlarda çok komik geliyor ama ileriki dönemlerde tepki veriyormuş bebekler
sağlıklı,huzurlu,yeni müjdelerle dolu bir hafta olsun!
Gunayydiinn arkadaslarr herkes iyidir umarim.
Dun 1.evlilik yildonumumuzdu cok guzeldi hersey.insallah seneye bebisimiz de bizimle olacak
Kizzzlaaar biliyorum cok erken ama dogumu nasil dusunuyorsunuz?planli sezaryan mi sezaryan mi normal dogum mu??
aDaLLy+ napıyorsun orda. Geçmişi okuyorsun dimi? :1 Çık ortayaa. Nasılsın bakalım?
kuzum sıkma canını.ben diorumda bana kızıyorlar bazı doktorları boşuna dövmüyor insanlarGünaydın ;
cumartesi günü 4lü test sonucu almaya hastaneye gittik BİLGE hastanesi dr acil ameliyata giriyordu teste şöyle bir baktı değerin düşük makine de yalnış olabilir problem de olabilir dedi aynı testi yaptır yada istersen büyük çaplı bir hastaneye gidip aynı testi tekrarlattır deid çıktı gitti.
o hastaneden gerçekten nefret ediyorum , artık para kazanmak için mi aynı testi yaptır diye söyledi bilmiyorum.
bana problemin ne olduğunu düşük olursa ne olacağın falan hiç bişey anlatmadan çekti gitti :2:
bu hafta kendi doktoruma gideceğim yeniden hiç yaptırmamış gibi test yaptıracağım ama o hastaneyi de yakasım var o kadar sinir ettiler
vay vay vay tatilci gelmişşgunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrr tatil ve izin bitti ve işteyim sonunda
iznin en zor yanı bu zaten işe dönmek
neyse başa gelen çekilir
nasılsınız bakalım ?
benim bugün bi dolu işim var
bu arada ankette kızlar erkekleri geçmiş
len benim adamda anlattığının aynısı .hepsinin kodu aynı yahu bu erkeklerinproletimm yazdıklarını okudum dün..üzüldüm açıkçası.....aynısından bi tane de benim basımda var çünküher ne kadar konular farklı olsa da odunlukları aynı.....seni çok iyi anlıyorum....bir de onların siniri geciyo seninkinin de hemen geçmesini bekliyolar.iyi de geçmiyor benimki çünkü üzülen benim o değil.... ama bende senin gibi hemen yumuşuyorum,sıkıntım geciyo mu hayır...içime atıyorum
biz kadınlar affetmeyi seviyoruz çiçemSuan daha iyiyim kizlar. Aksam uzeri dugun konvoyuna beklendigimizi soyledim. geleceksen giyin. Gelmeyeceksen ben giderim dedim.oda giyindi gittik konvoya dugune. Dugunde elimi tutup dansa kaldirdi.sasirdim ama caktirmadim. Dans falan ettik oynadik ettik. Az once dugun bitti geldik eve. Gitti mac ozeti izlemeye. Ben yatiyorum dedim. Gel bi opeyim dedi. Bakakaldim. Neyse uzatmadim. Gittim optu. Ben bugun cok uyudum uykum yok biraz oturcam dedi. Tamam dedim yattim. Cok cabuk yumusuyorum bu adama. Kac gundur uzulduklerim bosunaydi sanirim.
jackom zaten bir pazarın vardı kuzum yaGünaydın kızlarrr......nasılsınız?
yorgun ve uykusuzummm bugün.dün temizlik yaptımmmmm,yoruldum ama dünya varmış dedim evimi tertemiz görünce
Offf ne alıntı yaptım beeeeGünaydın prens ve prenses anne adaylarım
Burdayım yahu benim hep açık topik telefonda falan o yüzdende online görünüyorum canım. İyiyim dün akşam biraz kötü gibiydim şimdi çok şükür kendime geldim.Sen nasılsın?
Hastane çıkışı haricinde mi tulum bady filan almak gerek. Ay sana çok eziyet olcak ama resimlerle gösterebilir misin nelerden kaç tane. Birde kış çocuğunu nasıl giydirmek gerek :26::26::26:
Sorun tam çözülmemiş olsada halletmiş sayılırsınız canım.Sağlam kafayla bir kez mantıklı oturup konuştunuz mu konu tamamen hallomuş demektir
Canım nasıl bir ruh halinde olduğunu tahmin edemem ama artık iş işten geçti prenses geliyor.Yapacağın tek şey arkadaşlarında dediği gibi gerekeni gerektiği zamanda söylemek.
Günaydın Jack'im çok yorma kendini
Günaydın canım hadi gözün aydın prensesi hayırlı uğurlu olsun
Böyle sorumsuz doktor bozuntularından nefret ediyorum.Kaç tanesini bozdum ve daha kaç tanesini bozacağım bilmiyorum bitmiyorlar bitmiyorlar..Sen kendi doktorundan al en net bilgiyi tatlım tövbe ya
Günaydın hoşgeldin gözlerimiz yollarda kaldı valla canım
Anket aldı başını gidiyor sorma
Günaydın, bizler iyiyiz seni sormalı canım
Ne güzel ya maşallah böyle güzel haberleri okudukça rahatlıyorum inşallah herşey daha da güzel olacak
Günaydın canım.Kutlu olsun 1.yılınız daim olsun sevginiz huzurunuz mutluluğunuz inşallah
Valla doğum konusuna gelirsek yalan yok ben normal doğumdan korkuyorum.Herkes yapmış ben neden yapamayayım diyemiyorum açıkçası.Doktor normal dersede ben sezeryan diyebilirim çünkü öyle bir cesaret yok bende malesef :18:
Çok güzellerrr kırmızıya bayıldım hele
Burdayım yahu benim hep açık topik telefonda falan o yüzdende online görünüyorum canım. İyiyim dün akşam biraz kötü gibiydim şimdi çok şükür kendime geldim.Sen nasılsın?
kuzum sıkma canını.ben diorumda bana kızıyorlar bazı doktorları boşuna dövmüyor insanlar
vay vay vay tatilci gelmişş
özledik daha bir yere gitmek yok
len benim adamda anlattığının aynısı .hepsinin kodu aynı yahu bu erkeklerin
biz kadınlar affetmeyi seviyoruz çiçem
jackom zaten bir pazarın vardı kuzum ya
len benim adamda anlattığının aynısı .hepsinin kodu aynı yahu bu erkeklerin
jackom zaten bir pazarın vardı kuzum ya
Günaydın Jack'im çok yorma kendini
Ohh sevindim canım iyi olmana. Ben uykusuz aksi ve nalet moduna aldım kendimi.
Gece 3'e kadar uyuyamadım. 4,5 saatlik uykuyla ayakta ruhani bir şekilde dolanıyorum işte
Akşam da bir arkadaşa baş sağlığına gidicez. Döner dönmez kısa bir eş görüşmesi yapıp yatağa atıcam kendimi.
Plan bu dilerim yolunda gider herşey.
Güzeller Günaydın :) evime döndüm sma annemin harika yemekleri bana tam 3 kilo aldirmis toplsmda 4 oldu of tombikim of:)
Sanırım yoruldım bugün canım gaz sancısı gibi değik çünkü..Daha bir hafta var kontrole
yattım ama yatış pozisyonu da sıkıntılı off of :/
uzandım canım hakikaten çok enteresan ağrılar zaten durmazsa gitmek şart
bende 10lu bir tane hastane çıkışı var.
onun dışında tulum,üst ,içlik vs ayrı ayrı almayı düşünüyorum..
acaba 2-3 hastane çıkışı dahamı mantıklı? :26:
sonuçta 1 kere hastaneden çıkıcak
bende 10lu bir tane hastane çıkışı var.
onun dışında tulum,üst ,içlik vs ayrı ayrı almayı düşünüyorum..
acaba 2-3 hastane çıkışı dahamı mantıklı? :26:
sonuçta 1 kere hastaneden çıkıcak
Günaydın kızlar ya ne kadan güzel bebişlerinizin cinsiyeti kesinleşti pıtır pıtır alış veriş yapıyosunuz ben de istiyorum almaaak :) hiç bişey alamıyom. dün de kış gelse de bişeyler örsek falan dedim anneannem 7 aylık olana kadar bişey yapılmaz dedi. zaten kış geldiğinde 7 aylık olucaaam :) dün ve bugün sabah tam uyandığım saatlerde içerden bişey pıt pıt vurup kaçıyor. belki de bebiştir :)
öylede yapılabilir önemli olan parça sayısı nede olsa
ben oğlumda hastane giderken 2 hastane çıkışı götürmüştüm oda yetti açıkcası ama biz gece kalmadık sabah 7,30 da yaptım doğumumu öğlen 1 de hastaneden çıktık o yüzden sadece birini giydirdik hatta
ama bazı çocuk çok kanlı doğuyor ilk giydirdikleri kirleniyor hemen sonrasında değişmek gerekiyormuş
1 kere çıkacak ama hastane de de kusabilir
4lü hastae çıkışı bile var öyle de alabilirsin hastane çıkışlarını sonrada giyecekler nasılsa.
ayrıca tebrik ederim canım prensesini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?