günaydınn kızlar nasılsınız..ben iyiyim şükür yarın kontrolüm var bebeğimi çok özledim zaman geçsede bir an önce gidip görsem kızımı
bilimcim hoşgeldin canım özlemişiz valla seni artık bırakıp biyere gidemezsin bizleri
adally canım dün akşamdan sonra daha iyi olmana sevindim dikkat et kendine ve bebişine yorma kendini..
Günaydın kızlar ya ne kadan güzel bebişlerinizin cinsiyeti kesinleşti pıtır pıtır alış veriş yapıyosunuz ben de istiyorum almaaak :) hiç bişey alamıyom. dün de kış gelse de bişeyler örsek falan dedim anneannem 7 aylık olana kadar bişey yapılmaz dedi. zaten kış geldiğinde 7 aylık olucaaam :) dün ve bugün sabah tam uyandığım saatlerde içerden bişey pıt pıt vurup kaçıyor. belki de bebiştir :)
Günaydın canım.Sorma herkes cinsiyet öğrendi başladılar alışverişe bende de daha tık yok
Bizimkilerde pek birşey almaktan yana değiller..
Umarım bebiştir o pıt pıtlar hissetmek güzel şey
alın benden de o kadar.amaaa 2 eylülde doktor kesin erkek yada kız demesin yüzünü gözünü yırtıcam kararlıyım
Günaydın canım.Hadi gözün aydın bebeğini göreceksin ne mutlu sana
Sanırım bebeğimi görememenin verdiği huzursuzluklar bende kiler
Günaydınn arkadaşlar dertleşecek kimse olmadığı için size biraz içimi dokmek isterim.Biliyorsunuz kızım 4 yaşında.2 . kızım geliyor 16 haftalık.ama biz o kadar erkek diye düşünüyorduk ki tüm belirtiler onu gösteriyordu demek ki tutmadı.eşimde isterdi tabi farklı bi cinsiyet olsun ama kısmet.etraftakilerin tavrıda çok rahatsız edici .aa 2.kız mi diye.duyunca çok üzülüyorum ister istemez.bi burukluk oluyor ama kesinlikle kızımla alakası yok onlar benim canım.biliyorum onu da üzüyorum.hiç çocugu olmayanları sağlıklı olmayanları biraz rahatlıyorum ama tam değil.bana bir yol gösterin.
Hoşgeldin canım aramızaTopic süpermiş. Bende sizdenim canlar...
Günaydın canım.Sorma herkes cinsiyet öğrendi başladılar alışverişe bende de daha tık yok
Bizimkilerde pek birşey almaktan yana değiller..
Umarım bebiştir o pıt pıtlar hissetmek güzel şey
sen ne dersen o hajıBaak planlarımız bile aynı.Olmazsa B planımda var tatlım haberin olsun 2 eylül büyük gün
Topic süpermiş. Bende sizdenim canlar...
Yaşasınnnnnn.
Topiğimiz eski enerjisine kavuştu.
Geçen hafta kimsecikler yoktu yahu. Ne güzel böyle. Tuvalete gidince bile aklım burda kalıyo ne konuşuyosunuz diye
sağol canım darısı başına artık..valla çok sabırlısın ben olsam şimdiye kadar çoktan gitmiştim..daha 1 hafta var kontrolüne tutup kolundan götüresim geldi doktora
günaydın hatunlar,kahvaltımı yaptım komşumu uğurladım geldim buraya:) az sonra da yemek yapcam acıkınca zor oluyor yapmasıı....
spedyy üzülme güzelim doktorun mallığıdır hiç kafana takma,kendi doktorun aydınlatır....
çalışan anneler ne özeniyorum sizlere,ilk defa bu sene çalışmayacam içimi sıkıntı kaplıyorr((( öğretmenlik bile yapamıyacammm ((
bu arada benim doktorum 3lü ve 4lü gereksiz sana dedi afp yapılıp mom değerine bakılacak tok karnına mı olcam bilgisi olan var mı?
hamişler enerjiye kavuştukça topicte canlanır artık :)
Bu gün biraz daha iyiyim canım teşekkürler uyku hali ve şişkinlik hariçsen nasılsın?
Günaydın kızlar, birkaç sayfa geçmişe göz attım ama bu alıntı cinlerimi tepeme çıkardı
canım milletin ne dediğini boşver. herkesin elindeyse oğlanı yaratıp verseydiler sana. ne manyak insanlar var yaa.. Benimde büyük ihtimalle 2. prensesim geliyor ve benim çevremde de oğlan muhabbeti çok fazla. tek bir kaynım var onunda 2 kızı var, Allah nasip ederse benimde 2. kızım geliyor.. neymiş soyumuz burada bitecekmiş.. dengesiz yorum yapanın lafını ağzına sokmaya hazır ve nazır bi şekilde bekliyorum :) ilk gebeliğimde bile kız deyince " olsun bi dahakine de oğlan olur. kızda lazım oğlanda" diye teselliye kalkışıyorlardı. birine" bir daha doğurmaya kalkarsam sipariş için sana gelecem, oğlanı yaratıp koyarsın karnıma oldu mu" dedim.kalakaldı olduğu yerde.. ama benim bacım yok tek kız çocuğuyum evlendikten sonra bacının yerini çok aradım ve Rabbim gönlümü biliyor hep kızım için bir bacı geçti gönlümden.. rabbim bana hangisini layık gördüyse ben yinede onu istiyorum. sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin hepimize inşallah.. etrafı kafaya takacak olursak evin yolunu bulamayız.. sakın seni üzmelerine izin verme
hoşbulduk tatlımgünaydınn kızlar nasılsınız..ben iyiyim şükür yarın kontrolüm var bebeğimi çok özledim zaman geçsede bir an önce gidip görsem kızımı
bilimcim hoşgeldin canım özlemişiz valla seni artık bırakıp biyere gidemezsin bizleri
adally canım dün akşamdan sonra daha iyi olmana sevindim dikkat et kendine ve bebişine yorma kendini..
yeşil sarıda güzel renk hepside yakışırevet canım , nasıl olsa hastane çıkışı diye alınanları evdede giyecekler
sağol canım , nedense hala aldığım şeyler yeşil ,sarı..
%80 dedi doktor ama emin olamıyorum
doktor "anladık güzel bi kızsın ama ensene bakmamız lazım " dedikçe cinsiyetini göstermeye çalıştı bizim sıpa
ben geldim ondamı ki ayolYaşasınnnnnn.
Topiğimiz eski enerjisine kavuştu.
Geçen hafta kimsecikler yoktu yahu. Ne güzel böyle. Tuvalete gidince bile aklım burda kalıyo ne konuşuyosunuz diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?