2014 Şubat Anneleri

Günaydın canım.Hadi gözün aydın bebeğini göreceksin ne mutlu sana
Sanırım bebeğimi görememenin verdiği huzursuzluklar bende kiler

Günaydın canım.Sorma herkes cinsiyet öğrendi başladılar alışverişe bende de daha tık yok
Bizimkilerde pek birşey almaktan yana değiller..
Umarım bebiştir o pıt pıtlar hissetmek güzel şey

alın benden de o kadar.amaaa 2 eylülde doktor kesin erkek yada kız demesin yüzünü gözünü yırtıcam kararlıyım

Günaydın canım.Hadi gözün aydın bebeğini göreceksin ne mutlu sana
Sanırım bebeğimi görememenin verdiği huzursuzluklar bende kiler

sağol canım darısı başına artık..valla çok sabırlısın ben olsam şimdiye kadar çoktan gitmiştim..daha 1 hafta var kontrolüne tutup kolundan götüresim geldi doktora

Günaydın kızlar, birkaç sayfa geçmişe göz attım ama bu alıntı cinlerimi tepeme çıkardı

canım milletin ne dediğini boşver. herkesin elindeyse oğlanı yaratıp verseydiler sana. ne manyak insanlar var yaa.. Benimde büyük ihtimalle 2. prensesim geliyor ve benim çevremde de oğlan muhabbeti çok fazla. tek bir kaynım var onunda 2 kızı var, Allah nasip ederse benimde 2. kızım geliyor.. neymiş soyumuz burada bitecekmiş.. dengesiz yorum yapanın lafını ağzına sokmaya hazır ve nazır bi şekilde bekliyorum :) ilk gebeliğimde bile kız deyince " olsun bi dahakine de oğlan olur. kızda lazım oğlanda" diye teselliye kalkışıyorlardı. birine" bir daha doğurmaya kalkarsam sipariş için sana gelecem, oğlanı yaratıp koyarsın karnıma oldu mu" dedim.kalakaldı olduğu yerde.. ama benim bacım yok tek kız çocuğuyum evlendikten sonra bacının yerini çok aradım ve Rabbim gönlümü biliyor hep kızım için bir bacı geçti gönlümden.. rabbim bana hangisini layık gördüyse ben yinede onu istiyorum. sağlıklı sıhhatli hayırlı evlat versin hepimize inşallah.. etrafı kafaya takacak olursak evin yolunu bulamayız.. sakın seni üzmelerine izin verme

günaydın hatunlar,kahvaltımı yaptım komşumu uğurladım geldim buraya:) az sonra da yemek yapcam acıkınca zor oluyor yapmasıı....

spedyy üzülme güzelim doktorun mallığıdır hiç kafana takma,kendi doktorun aydınlatır....
çalışan anneler ne özeniyorum sizlere,ilk defa bu sene çalışmayacam içimi sıkıntı kaplıyorr((( öğretmenlik bile yapamıyacammm((

bu arada benim doktorum 3lü ve 4lü gereksiz sana dedi afp yapılıp mom değerine bakılacak tok karnına mı olcam bilgisi olan var mı?

Yaşasınnnnnn.

Topiğimiz eski enerjisine kavuştu.
Geçen hafta kimsecikler yoktu yahu. Ne güzel böyle. Tuvalete gidince bile aklım burda kalıyo ne konuşuyosunuz diye

Günaydın canım.Sorma herkes cinsiyet öğrendi başladılar alışverişe bende de daha tık yok
Bizimkilerde pek birşey almaktan yana değiller..
Umarım bebiştir o pıt pıtlar hissetmek güzel şey

adally cm geçmiş olsun ne oldu dün akşam ben kaçırmışım konuyu. sen de hissediyor musun bebişi?

sağol canım darısı başına artık..valla çok sabırlısın ben olsam şimdiye kadar çoktan gitmiştim..daha 1 hafta var kontrolüne tutup kolundan götüresim geldi doktora

Sabır diye diye sabrım son demlerine geldi zaten canım ama kararlıyım o kadar bekledim bir hafta daha bekleyebilirim tabi o arada çatlarsam haber veririm

Günaydın canım.Yemek işini benimde hemen halletmem lazım yoksa uyuyup kalıcam yine
AFP testi için aç tok farketmiyor diye biliyorum ama tabi değişebilir bilemiyorum.

al benden de o kadar betülcüm....benim de kız kardeşim yok isterim ki ikinci de kız olsun benim çektiğim yanlızlığı kızım çekmesin( hatta benim teyzem bile yok yani annemin kaderini paylaşıyorm bu konuda....bir de bende şöyle bir durum varrr eşim 2 kardeş yani bir tane kaynım var ve eğer benim ya da kaynımın oğlu olmazsa soyisimleri kurudu çünkü ailede başka erkek yokkkk.....kayınpederim de tek erkek onun babası da keza öylee...derken soyisim devamı eşime ve kardeşine bakıyorrr....bu sebeple kızımın olacağını duyan kayınvaldem çok sevindi gerçekten ama babanne morali bozuldu sankii....inşallah ikincisi erkek olur dedi ben de " kız olsun istiyorum benim kızkardeşim yok inşallah kızımın olur,üçüncüyü de düşünmüyorum" dedim....ama senin verdiğin cevap daha hoşmuş bundan sonra öyle diyenlere senin verdiğin cevabı verecem isterse alınsın umrumda değill

hoşbulduk tatlım bende sizi özledim
yeşil sarıda güzel renk hepside yakışır
Yaşasınnnnnn.

Topiğimiz eski enerjisine kavuştu.
Geçen hafta kimsecikler yoktu yahu. Ne güzel böyle. Tuvalete gidince bile aklım burda kalıyo ne konuşuyosunuz diye
ben geldim ondamı ki ayol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…