2014 Şubat Anneleri

adally cm geçmiş olsun ne oldu dün akşam ben kaçırmışım konuyu. sen de hissediyor musun bebişi?

Sağolasın canım.Şiddetli sancılarım vardı kasık ağrılarım falan ama uzanıp dinlenince geçti çok şükür canım şimdi iyiyim.Ama bebeğimi hissedemiyorum açıkçası henüz ya da ben ayırd edemiyorum hareketlerini.Sen hissediyor musun?

sen ne dersen o hajı

Hajı diye ağzını burnunu

hüzünbaz ve adally hadi daa artık anket kapancak sizin cinsiyetler belli değil:))))) sizden çok biz merak eder olduk:)))

yahu dün bir kase gül reçelini mideye indirince bir kıpırtı hissettim ama birdaha da olmadıı ühüüüü çok tembel benim kızım ya da güçsüzzz((

Annaaammmm bu kirmizi cok tatli ben de yazin hep boyle seylerin icinde hayal ediyorum cok sekermiss

teşekkürler teyzesi sanada alalım lcw outlet bölümünde aldım açıkcası LCW ürünlerine çok para vermek içimden gelmiyor bunu 11 tlye aldım mesela ikiside 11 er TL ler bu fiyata uygun geldi ama mazalarda 20 tlye falan pahalı birazcık

Yaaa bunlar nerde satiliyor cok tatlilar ama aradtirip mi aliyorsunuz kullanilan boyalari bebek teni icin uygun mu vs

canım ben bunları henüz almadım açıkcası örnek olsun diye burda paylaştım sadece netten buldum fotolarıda
bunu açıkcası burdan görerek almak istiyorum belli bi rmakranın varmı bilmyiorum çünkü bakıp dokunup alcam
yani

sorma yaa

bence o gaz sancısıdır tatlım ya tatilde bende çok yaşadım endişede ettim ama şükürki iyiyiz bebekte bende
çok geçmiş olsun ayrıca
ayrıca bende hissetmiyorum tam olarak içerde bişiler var ama gaz da olabilir
adalyy tatlım göbeklerimiz biraz yağlı ya hissetmek biraz daha sürebilir zayıf anneler daha kolay ve erken hissedeiyorlar

Son düzenleme:

Eee ne yapalım yavrum 2li test yaptırsaydım şu anda bende buralarda kızım oğlum diye geziyor olabilirdim ama beklemekten başka çarem yok malesef

Bende kuşburnu marmelatını indirdim mideye ama bana mısın demedi

canım bilemiyorum ki. işte sabah atarken oluyor 2 gündür. dün öğlen de oldu kavun yiyordum:) böle içerden derinden bişey pıt pıt vuruyor 3-4 kere hafif şekilde sonra kaçıyor. sağa doğru yatıyorsam sağ tarafta sola doğru yatıyorsam sol tarafta oluyor emin değilim ama seyirme değil gaz da değil değişik bişey. mısır patlaması mı desem onun gibi :)

kızlaarr aciill yardımmm(((((((((((((((((

klozete tuz ruhu ve çamaşırsuyu dökmüştüm yarım saat önce derken evde bir koku,hemen burnuma birşey bağladım sifonu çektim ama korkuyorum birşey olmuşmu dur????

ah canım ya yoğurt ye miden rahatlasın bence tuvalete de koku çıkmadan girme

Cookk tesekkur ederim iyi dileklerin icin hepimiz ins agiz tadiyla saglikla bi omur boyunca eslerimizle cocularimizla oluruz.valla ben de normal dogumdan cok korkuyorum ve sezeryan diyorim sanki ama sezeryanin iyilesme suresi ve hemen spora baslayamama kismi beni korkutuyor.galiba ikisinden de korkuuorum:))

Canım ksristirfin mi onlari banyoda beklemedi isen ins bisi olmax hemen yogurt ye camdan disari uzan hava al bolca

[SUB][/SUB] benim de ikinci oğlum olduğunda senin de iki gelinin olur diye teselli ediyorlardı,bu hamileliğimi henüz kimseyle paylaşmak istemedim.ne güzel iki arkadaşın olacak.inşaallah ben de sağlıkla kucağıma alabilirim

aboovvv diyeceğim artık bu ne hız.ben de alışveriş yapıyorum ama sana yetişemiyorum bilimciğim.

rapor mu alacaksın doğuma kadar?merak ettim.sonrası için de izin lazım.
afp için tok kan verdim.

lauranaaaaaaaaaaaa
o ikisi normalde bile karıştırılmaz tatlım ya zehirli gaz üretirler
hemen biraz yoğurt ye evi havalandır hatta koku çıkana kadar evden çık komşuya git falan

bebeğe bişe olduğunu sanmıyorum onlar karnımızda oldukça fazla korumalılar

sakın anketi kapatmayınn ben de varım :) cumartesi kontrole gitcem saırım artık kesinleşir. gitmeden önce evdeki bütün çikolataları yemeyi planlıyom :)

canım bi an kendi kendime konuşuyorum sandım benim eşimde 2 kardeş. tek kaynım var onunda 2 kızı var. 2 erkek kardeşim var.tek fark 2 teyzem var :) bizim babannemizde dört gözle oğlan bekliyor, onunda birçok dengesiz konuşması oldu.. bikeresinde 2. kızım olursa ismini gübse koyacam demiştim kv. dede bana " ağzını hayra aç, kıçını bayıra aç, oğlan de niye kız diyon dedi, bende "oğluna söylede doğurtsun ozaman, o doğurttuda benmi doğurmadım.. böyle dengesiz konuşuyon sevme bidaha benim kızımı beğenmiyosan" dedim.. anne falan dinlemem şirk koşar gibi zorluyorsa hiç dinlemem kırarım kalbini..şimdi oğlan olmasını çok istiyor ama bunu yanımda hiç konu etmiyor biliyor olacakları çünkü :)) Allah'tan üstünlüklerimiz varmış gibi (tövbe haşa), lokantada yemek yiyo sanki siparişle oluyo bu çocuklar. benim ne çilelerle sahip olduğumu bilmiyorda anca konuşuyor.

Aysulacım bende ne dertliymişim bu konuda bi dokundun bin ah ettim

Son düzenleme:

senin aldıklarınıda gördüm ya çok güzeller aplhin bayıldımmmmmmmmmmmmmmmmm

ben şimdi yapayımda tatlım sonradan yapamam ya
şöyleki şimdi çalışıyorum param var kışa doğru evin izolasyonu yapılacak birde ben çalışmıcam tabi bir dönem yani benim için doğumdan sonra almak daha zor olacak şimdi varken alayımda sonrasında alamam bir müddet bişi ev tek maaşa düşecek çünkü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…