adally cm geçmiş olsun ne oldu dün akşam ben kaçırmışım konuyu. sen de hissediyor musun bebişi?
sen ne dersen o hajı
Hajı diye ağzını burnunu
sen ne dersen o hajı
ojjgeldin kuzum
speedyim şu çilekli tulumlardan alayım diyorum birde yaz için bayılıyorum bunlara ben yaaaaaaaaaaa
Eki Görüntüle 786513 Eki Görüntüle 786514
Annaaammmm bu kirmizi cok tatli ben de yazin hep boyle seylerin icinde hayal ediyorum cok sekermiss
Yaaa bunlar nerde satiliyor cok tatlilar ama aradtirip mi aliyorsunuz kullanilan boyalari bebek teni icin uygun mu vs
hüzünbaz ve adally hadi daa artık anket kapancak sizin cinsiyetler belli değil:))))) sizden çok biz merak eder olduk:)))
yahu dün bir kase gül reçelini mideye indirince bir kıpırtı hissettim ama birdaha da olmadıı ühüüüü çok tembel benim kızım ya da güçsüzzz((
Sağolasın canım.Şiddetli sancılarım vardı kasık ağrılarım falan ama uzanıp dinlenince geçti çok şükür canım şimdi iyiyim.Ama bebeğimi hissedemiyorum açıkçası henüz ya da ben ayırd edemiyorum hareketlerini.Sen hissediyor musun?
hüzünbaz ve adally hadi daa artık anket kapancak sizin cinsiyetler belli değil:))))) sizden çok biz merak eder olduk:)))
yahu dün bir kase gül reçelini mideye indirince bir kıpırtı hissettim ama birdaha da olmadıı ühüüüü çok tembel benim kızım ya da güçsüzzz((
Sağolasın canım.Şiddetli sancılarım vardı kasık ağrılarım falan ama uzanıp dinlenince geçti çok şükür canım şimdi iyiyim.Ama bebeğimi hissedemiyorum açıkçası henüz ya da ben ayırd edemiyorum hareketlerini.Sen hissediyor musun?
kızlaarr aciill yardımmm(((((((((((((((((
klozete tuz ruhu ve çamaşırsuyu dökmüştüm yarım saat önce derken evde bir koku,hemen burnuma birşey bağladım sifonu çektim ama korkuyorum birşey olmuşmu dur????
Günaydın canım.Kutlu olsun 1.yılınız daim olsun sevginiz huzurunuz mutluluğunuz inşallah
Valla doğum konusuna gelirsek yalan yok ben normal doğumdan korkuyorum.Herkes yapmış ben neden yapamayayım diyemiyorum açıkçası.Doktor normal dersede ben sezeryan diyebilirim çünkü öyle bir cesaret yok bende malesef :18:
klozete tuz ruhu ve çamaşırsuyu dökmüştüm yarım saat önce derken evde bir koku,hemen burnuma birşey bağladım sifonu çektim ama korkuyorum birşey olmuşmu dur????
benim de ikinci oğlum olduğunda senin de iki gelinin olur diye teselli ediyorlardı,bu hamileliğimi henüz kimseyle paylaşmak istemedim.ne güzel iki arkadaşın olacak.inşaallah ben de sağlıkla kucağıma alabilirimGünaydınn arkadaşlar dertleşecek kimse olmadığı için size biraz içimi dokmek isterim.Biliyorsunuz kızım 4 yaşında.2 . kızım geliyor 16 haftalık.ama biz o kadar erkek diye düşünüyorduk ki tüm belirtiler onu gösteriyordu demek ki tutmadı.eşimde isterdi tabi farklı bi cinsiyet olsun ama kısmet.etraftakilerin tavrıda çok rahatsız edici .aa 2.kız mi diye.duyunca çok üzülüyorum ister istemez.bi burukluk oluyor ama kesinlikle kızımla alakası yok onlar benim canım.biliyorum onu da üzüyorum.hiç çocugu olmayanları sağlıklı olmayanları biraz rahatlıyorum ama tam değil.bana bir yol gösterin.
aboovvv diyeceğim artık bu ne hız.ben de alışveriş yapıyorum ama sana yetişemiyorum bilimciğim.
rapor mu alacaksın doğuma kadar?merak ettim.sonrası için de izin lazım.günaydın hatunlar,kahvaltımı yaptım komşumu uğurladım geldim buraya:) az sonra da yemek yapcam acıkınca zor oluyor yapmasıı....
spedyy üzülme güzelim doktorun mallığıdır hiç kafana takma,kendi doktorun aydınlatır....
çalışan anneler ne özeniyorum sizlere,ilk defa bu sene çalışmayacam içimi sıkıntı kaplıyorr((( öğretmenlik bile yapamıyacammm ((
bu arada benim doktorum 3lü ve 4lü gereksiz sana dedi afp yapılıp mom değerine bakılacak tok karnına mı olcam bilgisi olan var mı?
al benden de o kadar betülcüm....benim de kız kardeşim yok isterim ki ikinci de kız olsun benim çektiğim yanlızlığı kızım çekmesin( hatta benim teyzem bile yok yani annemin kaderini paylaşıyorm bu konuda....bir de bende şöyle bir durum varrr eşim 2 kardeş yani bir tane kaynım var ve eğer benim ya da kaynımın oğlu olmazsa soyisimleri kurudu çünkü ailede başka erkek yokkkk.....kayınpederim de tek erkek onun babası da keza öylee...derken soyisim devamı eşime ve kardeşine bakıyorrr....bu sebeple kızımın olacağını duyan kayınvaldem çok sevindi gerçekten ama babanne morali bozuldu sankii....inşallah ikincisi erkek olur dedi ben de " kız olsun istiyorum benim kızkardeşim yok inşallah kızımın olur,üçüncüyü de düşünmüyorum" dedim....ama senin verdiğin cevap daha hoşmuş bundan sonra öyle diyenlere senin verdiğin cevabı verecem isterse alınsın umrumda değill
[SUB][/SUB]
benim de ikinci oğlum olduğunda senin de iki gelinin olur diye teselli ediyorlardı,bu hamileliğimi henüz kimseyle paylaşmak istemedim.ne güzel iki arkadaşın olacak.inşaallah ben de sağlıkla kucağıma alabilirim
aboovvv diyeceğim artık bu ne hız.ben de alışveriş yapıyorum ama sana yetişemiyorum bilimciğim.
rapor mu alacaksın doğuma kadar?merak ettim.sonrası için de izin lazım.
afp için tok kan verdim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?