kızlaarr aciill yardımmm(((((((((((((((((
klozete tuz ruhu ve çamaşırsuyu dökmüştüm yarım saat önce derken evde bir koku,hemen burnuma birşey bağladım sifonu çektim ama korkuyorum birşey olmuşmu dur????
Nayırrrrr anket kapanmasın.. eylül ortasında kesinleşecek bizimki de gerçi ben kesin gözüyle bakıyorum ama yinede doktordan kesin bir cevap bekliyorum..hüzünbaz ve adally hadi daa artık anket kapancak sizin cinsiyetler belli değil:))))) sizden çok biz merak eder olduk:)))
yahu dün bir kase gül reçelini mideye indirince bir kıpırtı hissettim ama birdaha da olmadıı ühüüüü çok tembel benim kızım ya da güçsüzzz((
ben bebeği su dalgalanması gibi hissediyorum sanki içimde yer değiştirirken su dalgası oluyor
yaaa sen naptınnnkızlaarr aciill yardımmm(((((((((((((((((
klozete tuz ruhu ve çamaşırsuyu dökmüştüm yarım saat önce derken evde bir koku,hemen burnuma birşey bağladım sifonu çektim ama korkuyorum birşey olmuşmu dur????
Evime geldim hem mutluyum hem annemi özledim
bence o gaz sancısıdır tatlım ya tatilde bende çok yaşadım endişede ettim ama şükürki iyiyiz bebekte bende
çok geçmiş olsun ayrıca
ayrıca bende hissetmiyorum tam olarak içerde bişiler var ama gaz da olabilir
adalyy tatlım göbeklerimiz biraz yağlı ya hissetmek biraz daha sürebilir zayıf anneler daha kolay ve erken hissedeiyorlar
Hissediyor olabilirsin canım çok güzel yani sonuçta her bünye farklı senin ki erken başlamıştır diyeceğim ki erken de değilcanım bilemiyorum ki. işte sabah atarken oluyor 2 gündür. dün öğlen de oldu kavun yiyordum:) böle içerden derinden bişey pıt pıt vuruyor 3-4 kere hafif şekilde sonra kaçıyor. sağa doğru yatıyorsam sağ tarafta sola doğru yatıyorsam sol tarafta oluyor emin değilim ama seyirme değil gaz da değil değişik bişey. mısır patlaması mı desem onun gibi :)
Cookk tesekkur ederim iyi dileklerin icin hepimiz ins agiz tadiyla saglikla bi omur boyunca eslerimizle cocularimizla oluruz.valla ben de normal dogumdan cok korkuyorum ve sezeryan diyorim sanki ama sezeryanin iyilesme suresi ve hemen spora baslayamama kismi beni korkutuyor.galiba ikisinden de korkuuorum:))
teşekkürler teyzesi sanada alalım lcw outlet bölümünde aldım açıkcası LCW ürünlerine çok para vermek içimden gelmiyor bunu 11 tlye aldım mesela ikiside 11 er TL ler bu fiyata uygun geldi ama mazalarda 20 tlye falan pahalı birazcık
ben daha hiç birşey hissetmiyorum ya kızım bol bol içimde yüzüyor ama daha hissettiremedi kendini ufaklık o bir doğsun ısıracam heryerini
Arkadaşlar ben geçen hafta çarşamba günü ikili test için muayeneye girdim ve kan verdim. Bu hafta cumartesi sonucu alıp doktora göstercem. Cinsiyetini ne zaman öğrenebilirim. Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi ??
Arkadaşlar ben geçen hafta çarşamba günü ikili test için muayeneye girdim ve kan verdim. Bu hafta cumartesi sonucu alıp doktora göstercem. Cinsiyetini ne zaman öğrenebilirim. Bilgisi olan varsa beni aydınlatabilir mi ??
bende 10lu bir tane hastane çıkışı var.
onun dışında tulum,üst ,içlik vs ayrı ayrı almayı düşünüyorum..
acaba 2-3 hastane çıkışı dahamı mantıklı? :26:
sonuçta 1 kere hastaneden çıkıcak
ben daha hiç birşey hissetmiyorum ya kızım bol bol içimde yüzüyor ama daha hissettiremedi kendini ufaklık o bir doğsun ısıracam heryerini
canım cinsiyet birazda dr. tecrübesine bağlıymış ben 13+2 iken dr. bana %51 kız dedi başka bir dr.da kıza benziyor dedi ama kesin cinsiyet 16 haftalıkken öğrenilebiliyormuş
.
merhaba canım hoşgeldin,
12.haftada kesin olmasa da %70-80 cinsiyet tahmini yapılıyor ama kesin olarak 16.haftada belli oluyor.senin de 14.-15. hafta olduğuna göre cinsiyet belli olabilir.
mügosss sende bendensin...sanki hastane cıkısını sadece hastaneden çıkarken giyecek bi daha giymicek gibi
selam kızlar çok mutsuzum o kadar iyiydim şu ilacı içtiğimden beri tsh nin 3bucuk oldugunu öğrendigimden beri resmen hastayım((((((((((((( dün testi tekrarlatmıştım ya yükselmiş 4*72 olmuş sanki bitin dünya başıma yıkıldı bişey olmasın bebeğime çok korkuyorum hemen fakültedeki doktorumu aradım sıcak basması ,uyku hali,halsizlik,iştahsızlık var bi haftadır dedim degerimde yükselmiş dedim oda endokloji uzmanına gitmemi söyledi yüksek tsh bebekte zeka geriligi yaapr ilacının dozunu arttırırlar dedi bende ilacı içmeden hiç bi şikayetim yoktu dedim moralim çok bozuk yarın özele gidicem ordanda fakülteye endoklojiye sevk alıcam inşallah yarın görünebilirim onada ya hafta sonu girerse araya darmadagın oldum resmen............
eşime çok kırgınım hatta içim paramparça ben böyleyken... internetten araba aldı antalyada araba bu gece 12de otobüse binicek ben yarın doktorlarda olucam bebegim için o araba derdinde buda canımı sıkıyo......çok üzgünüm ağlaya ağlaya halsiz düştüm
duanıza ihtiyacım var lütfen dua edin:14
benimde 3*449du dün test yaptırdım bugün aldım 4*72 olmuş korkuyorum biride desin geçer işlaçla herkez zeka geriligine neden olur yükselirse bebek alınır düşer diyolar boğazım düğüm düğüm gördüm bikere canı canım olmuş kaybedemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?