sağol canım ilke ismini şuanda oğlumda pek sevmedi çünkü aprtmandan bir arkadaşının adı ilkeydi oda erkekti o yüzden benimseyemeiyor ama alıştırırım onu benilke adı çok hoş ben de merakla bekliyorum hepinizin vereceği isimleri.iki oğlumun isimlerini de ben koydum,kocişin fikrini alırım ama istekli fakat yorum yok.ancak seçtiklerime olmaz olmaz diyor.yine seçim bana kaldı.
kızlar bende bebek şekerlerini kendim yapmak istiyorum.
şu kuzulara bayıldımm
ama bu kuzulardan alınca bu şekildemi vermek gerekir yoksa şeker vs yapıştırmak gerekirmi?
Pembe Tüylü Fiyonklu Çubuklu Kuzucuklar - birmax
tütü etek nedir acep???
magnetli şekerleri mevlüttemi kullanacaksınız kızlar,mevlütsüz normalde kullansak olmaz mı?
jack ben göbişi dr. gitmeden epilasyon cihazıyla alıyorum.bayan Dr.a sordum,sakıncası yok bebekler bu tür sesleri çok sever dedi.
zten bizde mevlüt yapmadık oğluşlara kurban kestik.bunda da öyle yaparız.şekeri de magnetli olanlardan hazır alırız,sizin gibi el becerim yok maalesef.
ben kaçar pipililer ve mutfak beni bekler.
canım adını anımsamadım açıkcası fakat foto kağıdı değilde biraz daha incesi dersen verirler sanırım fiyatı yarı yarıya fark ediyordu
bu arada fotosunu ekledim tekrar o mesajın altına gördünmü ?
Kızlar dün merkezden insan kaynakları, hamilelerle ilgili resmileşen gelişmelerle ilgili bir yazı yayınladı.
Müdürüm de 2 haftadır başımda bekliyor arşivi düzenle diye. K.çımdan ter aka aka tırman eğil bükül arşiv düzenliyorum. Bu perşembe bitecek diyip duruyodu. Az önce bana ilettiği yazıya bakar mısınız?
İK müdürünü de CC'de tutmuş uyanık. Şeytan diyor saydır..
Eki Görüntüle 787129
ne vicdansız oluyor şu müdürler
Allah kolaylık versin hepimize..
günde 7,5 saatten fazla çalışmamak gerekiyormuş , bende 10 saat çalışıyorum
Kızlar dün merkezden insan kaynakları, hamilelerle ilgili resmileşen gelişmelerle ilgili bir yazı yayınladı.
Müdürüm de 2 haftadır başımda bekliyor arşivi düzenle diye. K.çımdan ter aka aka tırman eğil bükül arşiv düzenliyorum. Bu perşembe bitecek diyip duruyodu. Az önce bana ilettiği yazıya bakar mısınız?
Eki Görüntüle 787129
Eki Görüntüle 787129
Eki Görüntüle 787129
ne güzel bizim odunlara da mı yollasam
ne güzle işte bunu lehine kullansana arşiv düzenlenirken ben yapamam dedin çıktın işin içinden
Sadece formalite canım. Öğleden sonra gelir yine arşiv ne durumda diye. Adam istedim koliliyemiyorum dosyaları diye.Niyeymiş o 5er 5er değil de 2şer 2şer koy diyo. Arşiv dediğim de 40 derece.
:
sırf ik müdürünün gözüne girmek için göstermelik olarak mı yapmış diyorsun. Allah kahretmesin bu köylü kurnazlarını
Sadece formalite canım. Öğleden sonra gelir yine arşiv ne durumda diye. Adam istedim koliliyemiyorum dosyaları diye.Niyeymiş o 5er 5er değil de 2şer 2şer koy diyo. Arşiv dediğim de 40 derece.
Burnumdan getirir yavrum. O adama cevap verilmiyor. He diyip geçmen lazım. Alıcıları kapalı. Sadece kendi sesini duyuyor. Hiççççç uğraşıp sinir olmuyorum artık. O kuş beyniyle insana salak muamelesi yapıyor sonra. Tam katliamlık
cannım ne güzel söyledin .ne güzel yalnız değilim .biz prenseslerimizle mutluyuz.peki babanın tepkisi ne oldu .2.kızı olacağı için.
ocak ayında izne çıkacağım ya şimdiden nedense işi falan bıraktım ben gün sayıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?