2014 Şubat Anneleri

sağol canım ilke ismini şuanda oğlumda pek sevmedi çünkü aprtmandan bir arkadaşının adı ilkeydi oda erkekti o yüzden benimseyemeiyor ama alıştırırım onu ben

canım bunlar çubukluymuş süslemek gerek biraz kuzunun alt kısmına tül içinde lavanta konabilir tülün üzerinede hoşgeldin ... bebek gibi bişi olmalı tabi

canım tütü şu balerin etekleri oluyor ya tülden kat kat kabarık o oluyor. minik kızlara da çok yakışıyor :) walla ben bebek şekeri yaparsam direk doğumda gelenlere vericem. geçen gün mevlüt konusunu konuşmuştuk haftasonu da anneme sordum mevlüt şart mı diye, değil ben sana yapmadım istersen yaparsın istersen yapmazsın dedi. anam de benim kafadan anneannem çok ısrar etmiş annem yaptırmamış :) kesin karar verdim mevlüt olayına girmicem. kendimiz aile arasında toplanır ne okuncaksa okuruz. zaten mevlid denen şey peygamberin doğumunu ve mucizelerini anlatan bestelenmiş bir şiir. onu okutacağıma açar Kur'an okurum daha mantıklı.

zten bizde mevlüt yapmadık oğluşlara kurban kestik.bunda da öyle yaparız.şekeri de magnetli olanlardan hazır alırız,sizin gibi el becerim yok maalesef.
ben kaçar pipililer ve mutfak beni bekler.

görüşürüz tatlım bizdede aynı işte kurban keseriz bizde yakın kültürleriz sizle

Kızlar dün merkezden insan kaynakları, hamilelerle ilgili resmileşen gelişmelerle ilgili bir yazı yayınladı.
Müdürüm de 2 haftadır başımda bekliyor arşivi düzenle diye. K.çımdan ter aka aka tırman eğil bükül arşiv düzenliyorum. Bu perşembe bitecek diyip duruyodu. Az önce bana ilettiği yazıya bakar mısınız?
İK müdürünü de CC'de tutmuş uyanık. Şeytan diyor saydır..

bi ara bakarım o zaman bulurum ona göre
gördüm ama bana az daha kalın olsa iyi olur canım gayet güzel olmuş seninde

Dolgumu yaptırıp eve geldim:) çok ilgili bir dr du hamileyim diye analgam dolguda yapmadı ışınlı dolgu yaptı:) bide kadın drlar kaprisli olur derler insaniyetine göre değişiyor demekki

ne vicdansız oluyor şu müdürler
Allah kolaylık versin hepimize..
günde 7,5 saatten fazla çalışmamak gerekiyormuş , bende 10 saat çalışıyorum

ne vicdansız oluyor şu müdürler
Allah kolaylık versin hepimize..
günde 7,5 saatten fazla çalışmamak gerekiyormuş , bende 10 saat çalışıyorum

Ve bu bahsettiğim adamın karısı da hamile 6 aylık falan. Öküz günde kaç kere arıyo karısını. Biz hayvanız ya bize yaptığı muameleye bak. Hırrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. Uyuz oldum.

ne güzel bizim odunlara da mı yollasam

ne güzle işte bunu lehine kullansana arşiv düzenlenirken ben yapamam dedin çıktın işin içinden

sırf ik müdürünün gözüne girmek için göstermelik olarak mı yapmış diyorsun. Allah kahretmesin bu köylü kurnazlarını

ne güzel bizim odunlara da mı yollasam

Sadece formalite canım. Öğleden sonra gelir yine arşiv ne durumda diye. Adam istedim koliliyemiyorum dosyaları diye.Niyeymiş o 5er 5er değil de 2şer 2şer koy diyo. Arşiv dediğim de 40 derece.

ne güzle işte bunu lehine kullansana arşiv düzenlenirken ben yapamam dedin çıktın işin içinden

Burnumdan getirir yavrum. O adama cevap verilmiyor. He diyip geçmen lazım. Alıcıları kapalı. Sadece kendi sesini duyuyor. Hiççççç uğraşıp sinir olmuyorum artık. O kuş beyniyle insana salak muamelesi yapıyor sonra. Tam katliamlık

Sadece formalite canım. Öğleden sonra gelir yine arşiv ne durumda diye. Adam istedim koliliyemiyorum dosyaları diye.Niyeymiş o 5er 5er değil de 2şer 2şer koy diyo. Arşiv dediğim de 40 derece.
:

sen o çıktıyı al görünen bir yereyapıştır laf söylediğinde de yapamam demenin bahanesiişte

sırf ik müdürünün gözüne girmek için göstermelik olarak mı yapmış diyorsun. Allah kahretmesin bu köylü kurnazlarını

Aynen canım. Bu yazılanlar da copy paste zaten.
Dün gelen yazıda hepsi var
Daha geçen hafta arkadaşlarınla mesai kal gerekirse, yardımcı ol diyordu.

aslında merkeze şikayet edicen göstermelik olarak yapıyor diye

Selam hamişlerrrr, Ne ettiniz böyle ya geçmişi oku oku bitiremedim valla Dün 2li test sonucumu aldım. çok şükür sorun yok. Ankara düzen laboratuvarında yapıldı. Rabbim hep böyle güzel haberler almamızı nasip etsin inşallah. Yalnız daha 30 yaşımı doldurmadan 30,5 yazmalarına çok bozuldum daha 6 ay var yahuuu

cannım ne güzel söyledin .ne güzel yalnız değilim .biz prenseslerimizle mutluyuz.peki babanın tepkisi ne oldu .2.kızı olacağı için.

Canım eşim içinde cinsiyetin hiç önemi yok Allah'ımın bana hediyesi o, olmayan herkese nasip etsin der hep, ultrasonda bile görünce kendinden geçiyor :) annesi öyle konuşunca benden çok o kızar..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…