2014 Şubat Anneleri

su perisi bak mesela bu ürünü Pembe Biberon İndirimli - birmax normalde şekerli vaziyette 1 TL ye bulursun anca ama bak burda hazır bi alıp içine lokum veya şeker koycan 45kuruş fiyat çok fark ediyor yani

doğru diyosun canım böyle düşününce çok mantıklı..zaten bir yığın masraf olucak en azından şekerden kar ederiz..

aynen şimdi diyorum yapacaklarımı kafamda planlarım izinden önce sipariş eder yada gider alırım izindeyken de oturur yaparımişte

çokta güzel olur el emeği en azından

bende el emeği olayını seviyorum zaten çok değerli oluyor gözümde bişi el emeği olunca oğlumun ilk doğum gününde neler hazırlamıştım doğum günü katı yapmıştım herkes matbaaya yaptırdım sandı süsleri kendim hazırladım falan çok hoş oluyor

şimdide kızıma uğur böcekli alt açma yapacağım gelecek ay malzemesini alırız sanırım çok bişi değil zaten elyaf kırmızı ve siyah kumaş o kadar

birde kızım sağlıkla doğarsa inş. ona tütü etekler yapacağım

teşekkürler fikirleri olana açığım.adally nazımız var,o nedenle olmaz.kısa isim olacak ama yeni moda olmayacak istediğim.

bbilim sen aklındaki ismi koymaya kararlı mısın peki?

100 tane yeterli zaten canım. Bizim nikah düğünde oldu kalabalık olduğundan bol bol yapmıştık.

bende şimdi kalın kağıt arıyorum işyerinde makine var kendim basacağım ama kutu olacağı için kağıdın birazdaha kalınolması lazım
kırtasiyelere sormam lazım
tütü bendedoğum gününde istiyorum

Onu bende düşünüyorum canım. Özellikle doğum gününde harika oluyor. İnternette baktım fiyatlara bi etek 50 lira civarı. Hayatta vermem o parayı Allah ın tülüne

teşekkürler fikirleri olana açığım.adally nazımız var,o nedenle olmaz.kısa isim olacak ama yeni moda olmayacak istediğim.

bbilim sen aklındaki ismi koymaya kararlı mısın peki?

canım bunu babamız koyacak öyle konuşmuştuk oğlumda ben oğlumda ismi için çok direttim çünkü illa bu isim olacak dedim sonra baya olaylar olaylar bi tane daha olursa ben koyacağım dedi tamam dedim zaman, ama ozamanda oğlumun ismi yerine İLKE koy dedi bana öncesinde bende ikinci olursa onu koyarız demişti aklına yatmıştı şimdi ilke koyacağını umud edip seslenmiyorum
ama sevmediğim bir isimle karşıma gelirse yine bizi bir kriz bekelyebilir yani

canım fotograf kağıtları var kırsasiyelerde ben onlardan almıştım önce ama çok kalın geldi birde pahalıydı sonra matbaacı bana önerdi dediki böyle bir kağıt var bundan kullan diye karton kadar kalın değil ama normal a4 kadar incede değil ikisinin arası bişidi çok güzel olmuştu oğlumun kartı du resmi duruyorsa ekleyeyimde bakın

ahanda buldum

Son düzenleme:
tütü etek nedir acep???
magnetli şekerleri mevlüttemi kullanacaksınız kızlar,mevlütsüz normalde kullansak olmaz mı?

jack ben göbişi dr. gitmeden epilasyon cihazıyla alıyorum.bayan Dr.a sordum,sakıncası yok bebekler bu tür sesleri çok sever dedi.

Kızlar bizim şirket öğlenleri alışveriş merkezine götürüyor yemeğe. Normalde çok sıcak diye çıkmıyordum ama bugün çıkıcam. 3.katta bir sürü bebek mağazası var ufak tefek bikaç bişey alıp geleyim. Pek heveslendim

su perisi bak mesela bu ürünü Pembe Biberon İndirimli - birmax normalde şekerli vaziyette 1 TL ye bulursun anca ama bak burda hazır bi alıp içine lokum veya şeker koycan 45kuruş fiyat çok fark ediyor yani

ofisten yazdığın link e giremiyorum ama biberon tarzı seyler tatlı oluyor. dediğin gibi içine de lokum ya da badem şeklinde renkli çikolata fln konulabilir.

kına gecemde kızlara taç, çiçekli bileklik ve mendil yaptırmıştık, düğün çok kalabalık olduğu için nikah şekeri istememiştim, çok maliyetli olacaktı, ama eşimin ailesi çok istedi ve kendi seçtikleri bir nikah şekeri yaptırdılar. ama bu sefer kendi ellerimle güzel bir hatıra olacak obje+şeker yapmayı planlıyorum.

kağıdın adını hatırlıyr musun ?
kırtasiyedekiler bilirmi yada

şimdi size biraz tuhaf gelecek ama bizim adetlerimizde mevlüt yoktur bebek mevlütü yapılmaz yani
biz bu şekerleri ziyarete gelenlere veriyoruz direk olarak

tütü etek içinse google amcama danış istersen bayılacaksın

ilke adı çok hoş ben de merakla bekliyorum hepinizin vereceği isimleri.iki oğlumun isimlerini de ben koydum,kocişin fikrini alırım ama istekli fakat yorum yok.ancak seçtiklerime olmaz olmaz diyor.yine seçim bana kaldı.

ne güzel iş yeriymiş öyle al gel geldiiğinde ekle resimleri kuzum olurmu merakle bekliyor olacağım

evet hatıra kalır ya çok güzel oluyor

zten bizde mevlüt yapmadık oğluşlara kurban kestik.bunda da öyle yaparız.şekeri de magnetli olanlardan hazır alırız,sizin gibi el becerim yok maalesef.
ben kaçar pipililer ve mutfak beni bekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…