su perisi bak mesela bu ürünü Pembe Biberon İndirimli - birmax normalde şekerli vaziyette 1 TL ye bulursun anca ama bak burda hazır bi alıp içine lokum veya şeker koycan 45kuruş fiyat çok fark ediyor yani
slm kızlar biliyorum ister istemez vücutta çatlaklar oluşacak ama en aza indirmek için neler kullanacaksınız ben banyo sonraları bebe yağı sürüyorum başka neler yapabiliriz siz neler kullanıyorsunuz ya da başlayacaksınız
aynen şimdi diyorum yapacaklarımı kafamda planlarım izinden önce sipariş eder yada gider alırım izindeyken de oturur yaparımişte
çokta güzel olur el emeği en azından
ya aslında bu öyle 300 tane falan olmucak ben 100 adet yapmayı planlıyorum sanırım yeterli olur ama yinede 50 taneyi hazır alacğaım paraya 100 taneyi mal edeceğim gibi görünüyor
nur çok hoş bir isim ben kısa isimleri çok seviyorum açıkcası kulağıma çok güzel geliyor
bende el emeği olayını seviyorum zaten çok değerli oluyor gözümde bişi el emeği olunca oğlumun ilk doğum gününde neler hazırlamıştım doğum günü katı yapmıştım herkes matbaaya yaptırdım sandı süsleri kendim hazırladım falan çok hoş oluyor
şimdide kızıma uğur böcekli alt açma yapacağım gelecek ay malzemesini alırız sanırım çok bişi değil zaten elyaf kırmızı ve siyah kumaş o kadar
birde kızım sağlıkla doğarsa inş. ona tütü etekler yapacağım
bende el emeği olayını seviyorum zaten çok değerli oluyor gözümde bişi el emeği olunca oğlumun ilk doğum gününde neler hazırlamıştım doğum günü katı yapmıştım herkes matbaaya yaptırdım sandı süsleri kendim hazırladım falan çok hoş oluyor
şimdide kızıma uğur böcekli alt açma yapacağım gelecek ay malzemesini alırız sanırım çok bişi değil zaten elyaf kırmızı ve siyah kumaş o kadar
birde kızım sağlıkla doğarsa inş. ona tütü etekler yapacağım
teşekkürler fikirleri olana açığım.adally nazımız var,o nedenle olmaz.kısa isim olacak ama yeni moda olmayacak istediğim.
bbilim sen aklındaki ismi koymaya kararlı mısın peki?
bende şimdi kalın kağıt arıyorum işyerinde makine var kendim basacağımama kutu olacağı için kağıdın birazdaha kalınolması lazım
kırtasiyelere sormam lazım
tütü bendedoğum gününde istiyorum
su perisi bak mesela bu ürünü Pembe Biberon İndirimli - birmax normalde şekerli vaziyette 1 TL ye bulursun anca ama bak burda hazır bi alıp içine lokum veya şeker koycan 45kuruş fiyat çok fark ediyor yani
canım fotograf kağıtları var kırsasiyelerde ben onlardan almıştım önce ama çok kalın geldi birde pahalıydı sonra matbaacı bana önerdi dediki böyle bir kağıt var bundan kullan diye karton kadar kalın değil ama normal a4 kadar incede değil ikisinin arası bişidi çok güzel olmuştu oğlumun kartı du resmi duruyorsa ekleyeyimde bakın
a
tütü etek nedir acep???
magnetli şekerleri mevlüttemi kullanacaksınız kızlar,mevlütsüz normalde kullansak olmaz mı?
jack ben göbişi dr. gitmeden epilasyon cihazıyla alıyorum.bayan Dr.a sordum,sakıncası yok bebekler bu tür sesleri çok sever dedi.
kağıdın adını hatırlıyr musun ?
kırtasiyedekiler bilirmi yada
ne güzel iş yeriymiş öyleKızlar bizim şirket öğlenleri alışveriş merkezine götürüyor yemeğe. Normalde çok sıcak diye çıkmıyordum ama bugün çıkıcam. 3.katta bir sürü bebek mağazası var ufak tefek bikaç bişey alıp geleyim. Pek heveslendim
ofisten yazdığın link e giremiyorum ama biberon tarzı seyler tatlı oluyor. dediğin gibi içine de lokum ya da badem şeklinde renkli çikolata fln konulabilir.
kına gecemde kızlara taç, çiçekli bileklik ve mendil yaptırmıştık, düğün çok kalabalık olduğu için nikah şekeri istememiştim, çok maliyetli olacaktı, ama eşimin ailesi çok istedi ve kendi seçtikleri bir nikah şekeri yaptırdılar. ama bu sefer kendi ellerimle güzel bir hatıra olacak obje+şeker yapmayı planlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?