- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Bende pazar günü eşimle gezerken çıtçıtlı bodyler aldık birde eşim patik beğendi onu aldık.ilk aldığım şeyler bunlar.Bu fisher prince ın klozetini komşum oğluna alırken fazla almış netten bende ondan aldım.müzikli klozet.Eki Görüntüle 787310 Eki Görüntüle 787311 Eki Görüntüle 787312 Eki Görüntüle 787313
paşa güzel günlerde giysin en çok kullanacağı şeyler
ya kızlar bişey dicem beyaz çok güzel bir renk ama ben park yatakta beyaz sevmiyorum böyle parlak renkli olanlar daha güzel görünüyor gözüme beyaz olunca sönük görünüyor nedense bana
birde beyazı temizlemesi sorun olur diye düşünüyorum kumaş neticede makinaya atıp yıkama şansınızda yok bunu çünkü
güle güle giysin hepsi çok güzelBende pazar günü eşimle gezerken çıtçıtlı bodyler aldık birde eşim patik beğendi onu aldık.ilk aldığım şeyler bunlar.Bu fisher prince ın klozetini komşum oğluna alırken fazla almış netten bende ondan aldım.müzikli klozet.Eki Görüntüle 787310 Eki Görüntüle 787311 Eki Görüntüle 787312 Eki Görüntüle 787313
bende beyaz düşünmüyorum canım temizlik açısından özellikle...kraftın beğendik bi tane...450 gibi bişeydi başka bi sitede aynısı 350 idi....araştırıyoruz hala....kraftınki kırmızıydı....gri de hoşuma gidiyo benim.bakalımm
Evet canım. İzmir'e geçen sene Optimum Outlet açıldı havaalanı yoluna. Bende havaalanının dibindeyim. Öğlenleri de oraya gidiyoruz yemeğe iyi oluyor. Panço, Pamidor v.s bir sürü mağaza var. Tabi en büyüğü ve güzeli hellobaby.
Valla canım bana istisnasız herkes kız dedi. Çünkü karın çevrem yanlardan çok genişledi. Ama herkeste aynı mıdır bilmiyorum. Yüzümdeki sivilceleri de saymadan edemicem
Benimde göbeğim yayvan ve popom genişledi(kilom aynı olmasına rağmen) Benim yüzümde sivilce çıkmadı ama kırmızı lekeler oluştu özellikle göz çevresinde
bakın kızlar benim dediğim bu görsel olarak çok beğendim ama diğer konularda bir fikrim yok
Baby&Plus Çok Fonksiyonlu Park Yatak Yeşil - e-bebek.com
güle güle giysin hepsi çok güzel
fakat şu müzikli klozete bir anlam veremiyorum tatlım ben
o klozeti ilerde kullanır diye aldım.Komşum alırken iki tane gelmiş birinide ben aldım çiş yapınca müzik çalıyor.
ah o popo gemişlemesi nedendir ki. Zaten yeterince geniş. 2 çocuk birden çıkardı bence ama hala genişliyor
Bu kadar renkli sorun olmazmı acaba :26::26::26:
o klozeti ilerde kullanır diye aldım.Komşum alırken iki tane gelmiş birinide ben aldım çiş yapınca müzik çalıyor.
Ay allam ya neler üretiyorlar ya
ne gibi bir sorun ????
Çok renkli oda çocukta dikkat eksikliğine sebep oluyor diye okudum bir yerde :26::26::26: Doğru mu bilmem ama
yok fonksiyonunu biliyorumda yinede anlam veremiyorum yani hevesini kırmak istemem yanlış anlama sakın
sadece bana gereksiz bir ürünmüş gibi geliyor o kadar
Evet canım. İzmir'e geçen sene Optimum Outlet açıldı havaalanı yoluna. Bende havaalanının dibindeyim. Öğlenleri de oraya gidiyoruz yemeğe iyi oluyor. Panço, Pamidor v.s bir sürü mağaza var. Tabi en büyüğü ve güzeli hellobaby.
Valla canım bana istisnasız herkes kız dedi. Çünkü karın çevrem yanlardan çok genişledi. Ama herkeste aynı mıdır bilmiyorum. Yüzümdeki sivilceleri de saymadan edemicem
Ay allam ya neler üretiyorlar ya
Çok renkli oda çocukta dikkat eksikliğine sebep oluyor diye okudum bir yerde :26::26::26: Doğru mu bilmem ama
bu tezi 5 dkkada çürütürüm ben dikkat eksikliği çocukta doğuştan gelme bence
görümcemin oğluna nerde renksiz kara kuru bişiler var ondan aldılar görümcem biraz zevksizdirde birde öyle özenmezler çocuk işte ne olsa giyer mantığı ama onun bebeklikten beri bariz dikkat eksikliği var
bende nerde renkli bişi varsa alırım ki buna çıngıraklardan başladım fakat oğlumun dikkati maşallah diyeyim çok iyidir 6 aydan beri ne anlatsan dinler ve dinlerken gözlerinin içine bakar insanın
bu tezi 5 dkkada çürütürüm ben dikkat eksikliği çocukta doğuştan gelme bence
görümcemin oğluna nerde renksiz kara kuru bişiler var ondan aldılar görümcem biraz zevksizdirde birde öyle özenmezler çocuk işte ne olsa giyer mantığı ama onun bebeklikten beri bariz dikkat eksikliği var
bende nerde renkli bişi varsa alırım ki buna çıngıraklardan başladım fakat oğlumun dikkati maşallah diyeyim çok iyidir 6 aydan beri ne anlatsan dinler ve dinlerken gözlerinin içine bakar insanın
Gönül rahatlığıyla almaya devam o halde
bende yatağın çevresini daha sade yapın diye okumuştum uyumasını kolaylaştırırmış yada uyumasını kolaylaştıracak figürler ay , yıldız gibi klasik uykuya dalış resimleri
hatta duvar kağıdı istiyorum onu bile öyle seçmeyi de düşünüyorum
bende yatağın çevresini daha sade yapın diye okumuştum uyumasını kolaylaştırırmış yada uyumasını kolaylaştıracak figürler ay , yıldız gibi klasik uykuya dalış resimleri
hatta duvar kağıdı istiyorum onu bile öyle seçmeyi de düşünüyorum
oda çocuktan gelme bi özellik yaaa
benim oğlanın uykuya dalması öyle kolay değildir mesela yani kolaydırda öyle her yerde uyumaz yatak olacak yada yatacak falan
birde eşimin kuzeninin oğlu var oğlumdan 1 yaş büyük çocuk nerde olsa uyur ya
düğüne giderler davul zurna sesinin içinde masanın üzerinde uyur uykusu gelince
benimkiyse yatağına gitmeden mümkün değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?