2014 Şubat Anneleri

bende yalnızım 3 ayddır ve hep yattım eşim geceleri falanda çalışıyor baya sıkıntılıydım ve halada öle ama kızımı hiç suçlamadım bu yüzden şükürler olsun rabbimiz bizi ödüllendirdi onlarla ama seni anlıyorum tatlım dua et ve bolca inşirah süresi oku umarım geçer istersen psikolojik destekte alabilirsin

Bende beğenmiyorum canım pek ama hepsi pembe veya maviydi. Bu en güzeliydsi o yüzden bunu ekledim. Bende krem veya gri tonları istiyorum. 2.çocuk olursa ve cinsiyeti farklı olursa onda da kullanabileyim.

güle güle giysin hepsi çok güzel
fakat şu müzikli klozete bir anlam veremiyorum tatlım ben

evet bencede geçen e bebeğin albümünde gördüm böyle parlak yeşilli falan vardı görsel olarak onuda çok beğendim ama özelliklerini bilmiyorum ben

Benimde göbeğim yayvan ve popom genişledi(kilom aynı olmasına rağmen) Benim yüzümde sivilce çıkmadı ama kırmızı lekeler oluştu özellikle göz çevresinde

Son düzenleme:

ben de tam onu sorcaktım:)) bende de sivilce bi bitmedi.hayırlısı artık merakla bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…