2014 Şubat Anneleri

kızlarr bende dün öğrendim bi oğlum olacakmış:)
oooooooo gözün aydın tatlımmmm
biz hala öğrenemedik :)
ne zaman rapor alcaksın canım

yasal olarak bakmadım ama bir mani yoksa sezeryandan sonra 40 günlük heyet raporu alıp sonra izne ayrılmayı düşünüyorum.kalan kısmıda genel cerrahi doktorum ile konuştum normal rapor ile 15+15 şeklinde doldurmayı düşünüyorum

evet canım sonuçta gene yasalar koruyabilir bunu eğer gerçekten umurlarında olursa

merhaba arkadaşlar ben de şubat annesi olacağım inş. aramızda öğretmen meslektaşlarım da var belki biliyorsunuzdur, doğum iznine ne zaman ayrılabiliriz? ben ilk dönem de hiç başlamasam mı diyorum çünkü tansiyonum çok düşük seyrediyo ve tek başıma hiç bir yere çıkamıyorum. en erken kaç aylık olmamız gerekir doğum iznine ayrılmamız için kızlarr??
buarada yasa hala onaylanmadı 4 ay hakkımız var :/

ama doğum izninin arasına nasıl rapor alıcaksınki canım zaten izinli geçiyorsun

tatlım 4 ay hakkımız var ama 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası
ama doğum izninin arasına nasıl rapor alıcaksınki canım zaten izinli geçiyorsun

sezeryan amel,yat olarak kabul edildiği için ameliyat komp diye heyet raporu alabiliyorsun kuzum

aynı durumdayım evde bile oturamıyorum hep yatıyorum çok düşük tansiyonum ama sanırım hiçbir çaresi yok peki doğum sonrasını napıcaz ben hiç bilmiyorum ama kafamda ikinci dönemi izinle geçirebilirsem sonrada çocuk yaşına gelene kadar ücretsiz izin alıcam inşallah

tşk ederim:)) bu arada bende öğretmenim hergün 1.5 saat yol gidiyorum bi sıkıntı olurmu ya pazartesi başlyrz yine( il içi tayinmde olmadı şansıma

tatlım 4 ay hakkımız var ama 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası

sezeryan amel,yat olarak kabul edildiği için ameliyat komp diye heyet raporu alabiliyorsun kuzum

orası öle ama şu varki zaten doğum iznin var araya sezeryan için rapaor kabul etmezler bence bana öle geldi zaten o durum için izilisinya ama iznin bitince başka bir sebeple alabilirsin benim bildiğim

orası öle ama şu varki zaten doğum iznin var araya sezeryan için rapaor kabul etmezler bence bana öle geldi zaten o durum için izilisinya ama iznin bitince başka bir sebeple alabilirsin benim bildiğim

tatlım ilk mesajımda yazdığım gibi bir mani yoksa.bitince alırım sorun olursa :)

Sezeryan genelde 37. haftada oluyor sanırım zaten. Sonrasında bebek doğum kanalına giriyor çünkü

ben de aynısını düşünüyorum canm şu yasa bi onaylansa 6 ay yılbaşından sonra gitmem diye düşünüyorum. seneye de ücretsize ayrılayım diyorum. bakalım hayırlısı artık. benm ansiyonum da normalden çok düşük geçen hafta bayıldım hatta serum taktılar. başım dönüveriyo hemen . nasıl tek başıma gidicem okula hiç bilmiyorum :/

benim durumum dahada karışık ben ilçedeyim maraşta doğumu kayseride yapmak istiyorum orda olmam lazım korkuyorum burda doğum yapmak zorunda kalırsam die ne zaman nasıl gidicem hiç bilmiyorumki

Sezeryan genelde 37. haftada oluyor sanırım zaten. Sonrasında bebek doğum kanalına giriyor çünkü
30 haftadan sonra bebekler yaşatılabiliyormuş
doktorum ilk önce 30 haftayı sonra 34 ve işler iyi giderse 37. haftayı tamamlamayı planlıyor
bu arada kızçen napıyooo

Kızçeler yemeğimi biraz geç yediğimden pek gezemedim bikaç resim paylaşıyorum. Bunlar Hello Baby'den.
Sanırım beşikler Spedyy nin beşiğinin aynısı.
Park yatak düşünenler için bi tane de park yatak çektim :)

Aldığım tek şeyse bu çoraplar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…