kızlarr bende dün öğrendim bi oğlum olacakmış:)
oooooooo gözün aydın tatlımmmmkızlarr bende dün öğrendim bi oğlum olacakmış:)
ne zaman rapor alcaksın canım
Anladım canım hayırlısıyla kucağına alırsın inşallahhhhhh.
Gerçeklik payı var işveren sorun edebilir ama yurtdışında bu işler nasıl yürütülüyorsa buna da çare bulabilirlerdi.
2 aylık çocuğu nasıl bırakmamızı bekliyorlar anlamıyorum.
oooooooo gözün aydın tatlımmmm
biz hala öğrenemedik :)
yasal olarak bakmadım ama bir mani yoksa sezeryandan sonra 40 günlük heyet raporu alıp sonra izne ayrılmayı düşünüyorum.kalan kısmıda genel cerrahi doktorum ile konuştum normal rapor ile 15+15 şeklinde doldurmayı düşünüyorum
tatlım 4 ay hakkımız var ama 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrasımerhaba arkadaşlar ben de şubat annesi olacağım inş. aramızda öğretmen meslektaşlarım da var belki biliyorsunuzdur, doğum iznine ne zaman ayrılabiliriz? ben ilk dönem de hiç başlamasam mı diyorum çünkü tansiyonum çok düşük seyrediyo ve tek başıma hiç bir yere çıkamıyorum. en erken kaç aylık olmamız gerekir doğum iznine ayrılmamız için kızlarr??
buarada yasa hala onaylanmadı 4 ay hakkımız var :/
ama doğum izninin arasına nasıl rapor alıcaksınki canım zaten izinli geçiyorsun
merhaba arkadaşlar ben de şubat annesi olacağım inş. aramızda öğretmen meslektaşlarım da var belki biliyorsunuzdur, doğum iznine ne zaman ayrılabiliriz? ben ilk dönem de hiç başlamasam mı diyorum çünkü tansiyonum çok düşük seyrediyo ve tek başıma hiç bir yere çıkamıyorum. en erken kaç aylık olmamız gerekir doğum iznine ayrılmamız için kızlarr??
buarada yasa hala onaylanmadı 4 ay hakkımız var :/
tatlım 4 ay hakkımız var ama 8 hafta doğum öncesi 8 hafta doğum sonrası
sezeryan amel,yat olarak kabul edildiği için ameliyat komp diye heyet raporu alabiliyorsun kuzum
tşk ederim:)) bu arada bende öğretmenim hergün 1.5 saat yol gidiyorum bi sıkıntı olurmu ya pazartesi başlyrz yine( il içi tayinmde olmadı şansıma
orası öle ama şu varki zaten doğum iznin var araya sezeryan için rapaor kabul etmezler bence bana öle geldi zaten o durum için izilisinya ama iznin bitince başka bir sebeple alabilirsin benim bildiğim
kuzum daha önce geçirmiş olduğum raahatsızlık nedeniyle karnımdan iki kez büyük çaplı ameliyat oldum.yaşım 34 ilk bebek.tüm bu sebepler nedeniyle 37. haftada maksimum bu da gebeliği sezeryanla bitirmeyi düşünüyor doktorum
tatlım ilk mesajımda yazdığım gibi bir mani yoksa.bitince alırım sorun olursa :)
ay rabbim yardımcın olsun inşalalh bakalım napcaz hiç bilmiorum
aynı durumdayım evde bile oturamıyorum hep yatıyorum çok düşük tansiyonum ama sanırım hiçbir çaresi yok peki doğum sonrasını napıcaz ben hiç bilmiyorum ama kafamda ikinci dönemi izinle geçirebilirsem sonrada çocuk yaşına gelene kadar ücretsiz izin alıcam inşallah
tşk ederim:)) bu arada bende öğretmenim hergün 1.5 saat yol gidiyorum bi sıkıntı olurmu ya pazartesi başlyrz yine( il içi tayinmde olmadı şansıma
30 haftadan sonra bebekler yaşatılabiliyormuşSezeryan genelde 37. haftada oluyor sanırım zaten. Sonrasında bebek doğum kanalına giriyor çünkü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?