2014 Şubat Anneleri

30 haftadan sonra bebekler yaşatılabiliyormuş
doktorum ilk önce 30 haftayı sonra 34 ve işler iyi giderse 37. haftayı tamamlamayı planlıyor
bu arada kızçen napıyooo

Ay benim kızçeden ses seda yok ya bel ağrılarım çoğaldı bu aralar çalışmak zor geliyor Nasıl kendimi yatağa atıyorum görmen lazım.Seninde az kaldı randevuya

güle güle giysin kuzun
fakat bi hevcesle gidip tek bunları almana şaşırdım :44:

bnm gbı olan yok sanırım kmsede olmasın Allah korusn zten bn sanıım kotu anneyım haketmıyorm biseyı cocugna hissizlikte nedemek

aynıyım aynı çok fenayım öle değil nasıl çalışıcam nasıl öğretmenlik yapcam bir bilsem ama okul açılıp öğrenciler gelene kadar rabbim bir kolaylk gösteriir inşalalh diyorum

güle güle giysin kuzun
fakat bi hevcesle gidip tek bunları almana şaşırdım :44:

Ben öyleyim maalesef yavrum. Biri bana aaaa evet ne güzelmiş demeden alamıyorum. Birde çok vakit yoktu yemek geç geldi. Üstünden bakabildim. Ona zaman ayırmak lazım.

park yatak hoşmus fiyatı ne kuzummm

209 veya 309 TL'ydi canım. tam hatırlamıyorum.

amannnnnnnnn daha vakit var alırsın beya
bu arada LCW net mazasında bugün yine oldukça uzun zamandır olmayan ucuzluk vardı kızlar
oğluma kızıma bişicikler aldım yine
ben LCW yi kalite olarak çok beğenmiyorum aslında ama işte ucuz oluncad pazar fiyatına olunca yani günlük giydirmek için pazardan alacağıma ordan alayım diyorum yine alıverdim bişiler sorun çıkmazda elime ulaşır inş. hepiciği

Son düzenleme:
Neden böyle düşünüyorsun :26::26::26:

ew dgstrdn sehır cevre degstı alısmam yenılıklere zor oluo ozlem vr elımde olanlar yetmıo uykum yok ıstahm yok robot gbı hıssedıorum ewde yalnızım bebegımı suclar gbıyım sebebı oymus gbı hormonlar yuzunden iyilesemıorum gbı geluo

Evet canım. Bigün kocamı ve anamı alıp gidicem
Alıcam da alıcam

Hemen bakıyorummmm.

Evet canım. Bigün kocamı ve anamı alıp gidicem
Alıcam da alıcam

Hemen bakıyorummmm.

can can yetişebilirsen bakıver ama bebekler için çok şey yok daha çok benim büyük sıpama göre vardı onları aldım zaten 9 parça aldım sadece 2 si bebike diğerleri oğluşa
mesela 9,90na jean vardı 3,90 na tişört o şekilde olunca fiyat çok uygun geliyor bana

ooooooooo maşallah izinler alınmış doğumlar yapılmış bile
birden gözümde ocak ayı canladı

ocak ayında artık herkes teker teker doğuma hazırlanacak

hellobaby e mi gittin yakın mısın ?

evet bebekten oluyor belki ama güzel yanlarınıda düşünmeye çalış sonra nasıl doğacağını sana ne kadar güzel hisler yaşatacığını düşün onu sarınca ne kadar mutlu olacağını gülüşünü dünyalara değişmeyeceğini

bebeğin kız sanırım cnm hayrlı uğurlu olsun. bana geçen hafta kız gibi ama kesin bşy diyemiyorm dedi. ben de hiç bşy alamıyorum kesin olmadığı için. bariz bir belirtisi var mı bunun yaa :))

ya kızlar bişey dicem beyaz çok güzel bir renk ama ben park yatakta beyaz sevmiyorum böyle parlak renkli olanlar daha güzel görünüyor gözüme beyaz olunca sönük görünüyor nedense bana

birde beyazı temizlemesi sorun olur diye düşünüyorum kumaş neticede makinaya atıp yıkama şansınızda yok bunu çünkü

Ortama alışınca tüm bu duyguların tersine dönecek emin ol. Arkadaşın olmasada çıkıp dolaşsan yeni ortam gezecek çok yer bulabilirsin.

bende beyaz düşünmüyorum canım temizlik açısından özellikle...kraftın beğendik bi tane...450 gibi bişeydi başka bi sitede aynısı 350 idi....araştırıyoruz hala....kraftınki kırmızıydı....gri de hoşuma gidiyo benim.bakalımm

Bende pazar günü eşimle gezerken çıtçıtlı bodyler aldık birde eşim patik beğendi onu aldık.ilk aldığım şeyler bunlar.Bu fisher prince ın klozetini komşum oğluna alırken fazla almış netten bende ondan aldım.müzikli klozet.

ocak ayında artık herkes teker teker doğuma hazırlanacak

hellobaby e mi gittin yakın mısın ?

Evet canım. İzmir'e geçen sene Optimum Outlet açıldı havaalanı yoluna. Bende havaalanının dibindeyim. Öğlenleri de oraya gidiyoruz yemeğe iyi oluyor. Panço, Pamidor v.s bir sürü mağaza var. Tabi en büyüğü ve güzeli hellobaby.

bebeğin kız sanırım cnm hayrlı uğurlu olsun. bana geçen hafta kız gibi ama kesin bşy diyemiyorm dedi. ben de hiç bşy alamıyorum kesin olmadığı için. bariz bir belirtisi var mı bunun yaa :))

Valla canım bana istisnasız herkes kız dedi. Çünkü karın çevrem yanlardan çok genişledi. Ama herkeste aynı mıdır bilmiyorum. Yüzümdeki sivilceleri de saymadan edemicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…