2014 Şubat Anneleri

Merhabalar ben de 2014 subat annesi olucam insallah 5 yasinda bir kizim var, bu bebis tamamen planliydi Allah da gönlümüze göre verdi ilk zamanlar düşük tehlikesi kese yanında kanama bölgesi vs derken çok sıkıntılar yaşadım fakat şimdi herşey yolunda şükür. Benim bebişim de ara ara vuruyor sanki :) fakat cinsiyetini daha göstermedu bize kismetse bidahaki kontrole :) Allah yavrularimiza saglik versin gerisi bos.

allah o duyguyu nasıp etsinde geri olur seyler canım ya

Tabii ki:) allah annelik duygusunu verince insanın kalbine hiçbisey gormuyor gozunuz varsa yoksa minişiniz
Sonradan dusununce anlıyorsun ne cok şeyi yapamadıgını
Neyse allah saglık versin buyusunler de hepsi olur en tatlı zamanları dizimizin dibindeki zamanları:)

Günaydın canlar sksam bu toxoplaxmami o testten bshsedilmis bana hic ole bir test yapılmadı acaba getekli mi nilen biri beni aydinlatsin

günaydın hatunlar

toksoplazma bana yapıldı ama bağışıklığım var mı bi ona baktı
yokmuş
oyüzden dışarda tam pişmemiş et salata yemiyorum
çimlere oturmuyorum hayvanlara temas etmiyorum.
bazı doktorlar yaptırıo bazıları yaptırmıo

buarada şafak atarsa 3

Günaydın prenseslerin ve prenslerin anaları

artık gözüm sizi görmüyor direk bebeklere odaklanıyorum

dün akşam arkadaşıma gittik 9 aylık oğlu var 2 dk yerinde durmuyor sürekli mızmız ya paçamıza yapışıyor ya da ağlıyor

ne yalan söyleyim gözüm korktu bir anda

kızlar izim ense kalınlığı 11.haftada 3.4 mm ,12.haftada başka ir doktor ölçtü 1.6 cıktı doktrm amniyosentez önerdi ama düşük riski var kafam cok karışık napcam bilmiyorum

doktoruna güveneceksin canım bir de Allaha...
ilki yanlış ölçümde olabilir
bir de ikili test yaılmadımı ki bu değer amniyosentez için yeterli mi?

Lepi cuma gecesi uyku tutmaz seni şimdi

hehe asıl cumrtesi saat geçmez 11.30 da randevu
neyse yaa az kaldı şaka maka 1 ayı geçti gömüyorum

benimde cumartesi 11:30da
o saatlerde doktor karşısında olacağız desene

doktoruma doğumda gece olursa hastane gelip gelmeyeceğini soracağım inşallah gelir çok stres yapıyorum

Canim son 2-3 gundur gobegimin altinda bisey dokunup kaciyor gibi. Bazen de sanki baloncuk patlarmis gibi. Tecrubem olmadighi icin cok da emin olamiyorum. Birazdan evris in yazdigini deneyip,sut icip yatacagim

kedidir kedi
sosyolocikim ben de emin olamıyodum gazdır gaz diyodum
bigün içerden tekmeyi bi koydu neye uğradığımı şaşırdım
3 günde bile çok farkediyo bebek hareketleri.ben 20. haftaya kadar sadece kıpırdadığını hissediyodum 20. haftadan sonra tekme tokat kafa ne varsa hissediyorum canım
bikaç hafta sonra daha net hissedersin allahın izniyle
öpüyorum seni kendine iyi bak şekercimm

benimde cumartesi 11:30da
o saatlerde doktor karşısında olacağız desene

doktoruma doğumda gece olursa hastane gelip gelmeyeceğini soracağım inşallah gelir çok stres yapıyorum

haha senin benimkinin üstüne kaçıncı görüşün olcak
sen 4 lü yümü göstercen yoksa ayrıntılı falan da yapılcak mı

ayy ben de sorcam ya hep unutuyorum doğumd oluo mu neyi önerio ayrıntılı nezaman yapcaz kilo alımım normalmi
çalışma koşullarım hakkında da sormam gerek:44:
çok soru var kesin unutum spontane olursa

bizden bir ay büyük anne adayı gelmiş kaçırmam
ben de hissediom
hatta bu hafta daha da fazla hissediyorum hep aynı tarafta aynı yönde böyle içerden kaşıo gibi
sonra yorulup yatıo heralde kocam bile hissetti adama heralde gazlarım yer değişini göstermemişimdir

benim bu ay 4. olacak her hafta gidip görüyorum tabi kendi doktoruma değil arada gece rahatsızlandım diye başka hastaneye gitmek zorunda kaldım keşke hep böyle olsa ne güzel olur ya
yeniden test yaptırıcam o testi dikkate almayı düşünmüyorum aklıma gelince bile hastaneye füze atasım geliyor

ben bebeği görünce tüm sorularımı sıkıntılarımı unutuyorum eşime yazdırıyorum o sormaya başladı mı aklıma geliyor
sormam lazım doğum mevzusu beynimin etini yiyor çünkü :2: kilo alımımı benim de sormam lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…