2014 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar nasılsınız
biz iyiyiz çok şükür

gece doğum yaparsam gelemeyecek doktorun alnını karışlarım ben ya
şaka bi yana istda ankarada falan böyle şeyler duyuyorum normal olursa doktor ben girmem diyormuş yada gece olursa nöbetçi doktor bakıyormış falan
bizim burda hiç öyle şeyler olmaz kendi doktorun kimse o gelir doğuma saat kaç olursa olsun
ha hemen sancın olduğunda değil ama açılman 9 cmi bulduğunda doktorun yanında oluyor önceleri ebeler kontrol ediyor seni doğum yaklaşınca doktor gelir

ben bunu hiç bilmiyordum ben hastaneye giderken doktoru ararım gelir falan diyordum

burada meğer gelmiyorlarmış , extra ücret veriyormuşsun ona bile razıyım valla

Banada yapılmadı.Önceki doktoruma sormuştum çok gerekli bir test değil demişti :44::44::44:

Günaydın canlar sksam bu toxoplaxmami o testten bshsedilmis bana hic ole bir test yapılmadı acaba getekli mi nilen biri beni aydinlatsin

Günaydın kızlar. Geçtiğimiz ay arkadaşım doğum yaptı onun hamileliğinde bu hastalık aktif çıkmıştı ve bebeğinin kör sağır veya zeka özürlü olma ihtimali vardı. Bir sürü test yaptılar ve kız çok yıprandı o dönem. O da hamile kalmayı planladığında muhakkak bunun tedavisini baştan ol. 15 günlük bi tedavisi var, ömür boyu koruyor demişti. Ama ben plansız hamile kaldığımdan fırsat olmadı. Kedi dışkısından, çiğ etten v.s bulaşıyor hastalık. Benden de doktorum istemedi ben istediğimi belirttim. Bence bunun için de bi ara bi tüp kan verin derim.

Günaydın canlarrrrrnasılsınız?

hehe asıl cumrtesi saat geçmez 11.30 da randevu
neyse yaa az kaldı şaka maka 1 ayı geçti gömüyorum

bende öyle lepim yaaaa..ne zamndır görmüyorum..dr um izne cıkıyo bugün...on gün geç görcem kuzumu.....ama senin az kalmış Allahın izniyle kavusacaksınız

Bugün alkışlar senin için gelsin
hehe
sen neler yapıosun alışveriş yapmaya başlican heralde soruodun araba falan

şimdi sorularımı hazırladım toplam 9 oldu
oh oh ne güzel ben gidiom 2 haftadır görmedim diom az olmuş diyip depiklio doktor beni
yaptır tabi güvenmediğğin yerin sonucuyla hareket edecek değilsin
ben de bebeğpi görünce bi saflaşıom
hee tamam diyip gidiom kaç kez< dönüp şunu napiyim bunu napiyim dedim bi kez

yaa işte burdakiler nazlı bilimcim
bakalım bizimkiler nekadar nazlıymış
bisürü de para verioz girmezse gidebilirim yani başka doktor mu yok
sonuçta ben o doktoru hem takip hem doğum için seçmişim:44:

bende liste yapsam fena olmaz sonra çıkınca bir daha girmek istiyorum olmuyor
doktor bu gittiğimde şeker testi ve ayrıntılı zamanımı da söyler herhalde 24, haftadan sonra diyebiliyorum ama bakalım
ona göre izne çıkacağım yine 1 hafta hem testlerimi hallederim hemde yatarım evde birazcık

doktor bebek iyi sağlıklı deyince sanki diğer soruların önemi kalmıyor

günaydın kızlarr.bu gün miniğimi görmeye doktora gideceğiz.cok mutlu ve heycanlıyım.hem cinsiyeti kesinleşecek hemde 3lü tarama testi yapılacak....

Kızlar günaydınnnnnn

Sanırım bizimki akşam beni tepitti
Kocam gelirken dondurma almış. Bende afiyetle yiyorum. Yarısına geldim içerden bişey pat pat pat pat.
1-2 kez olsa anlamazdım ama 7-8 kez vurdu. Aha dedim bu benim kızancık

Nasıl bir duygu olduğuna gelince şöyle anlatayım. Hani çok merdiven çıkınca veya koşunca kalbinizin gümbürtüsünü hissedersiniz ya yerinde. Onu karnınızda düşünün. Bu da gaz değildir herhalde.

Günaydın canlarrrrrnasılsınız?

bende öyle lepim yaaaa..ne zamndır görmüyorum..dr um izne cıkıyo bugün...on gün geç görcem kuzumu.....ama senin az kalmış Allahın izniyle kavusacaksınız

yaa
keşke bugün gideydin be frostum
ben en son 26 temmuzda gitmişim
31 ağustos ikinci olcak bebeiş kocaman olmuştur heralde zıpam benim yaa

aynen öyle bi kalbine bakıorum zate önce sonra ellerine falan
sonra sorular puuf gidio aklımdan
bukez eşim de gelecek unutursam da sorar
c. ertesi 18 e gircem bakalım bana ne dicek şeker meker

hehe ben hissedince salak salk gülüom ortalıkta
gören napıo bu deli kadın der
baloncuk patlamış içinde senin

arkadaşım 10dk önce aynı şeyi bende hiseettim.sanki sağ tarafımda bi tane kalp atıyordu pat pat diye..inşallah bebişlerimizdir..

yaa
keşke bugün gideydin be frostum
ben en son 26 temmuzda gitmişim
31 ağustos ikinci olcak bebeiş kocaman olmuştur heralde zıpam benim yaa

kuzum çok doluydu o yüzden gidemedim yoksa gitmez miyimmm....hayırlısı artık gec olsun güc olmasın.o iyi olsun da

bende sıpamı görünce tutamıyorum kendimi başlıyourm ağlamaya o an vakit dursun ben onu orda hep göreyim diyorum.sonrada dediğiniz gibi aklımdaki tüm soruları unutuyourm ama eşime girmeden hep tembihliyorum şu soruları sorucaz bana hatırlat diye..

Hehehe. Anasına şiddet uygulamaya başladı sıpalar. Tekme yiyip böyle mutlu olan bi biziz herhalde dünyada

ben trtılımın her şeyiyle mutlu oluyorum yaa delimiyim neyim bilmiyorum ama..gecen günlerde günde en az 20 kez wc gidiyordum onda bile her gidişimde gülüyordum...onlar sağlıklı olsunlarda.

ben hala sabahları türk kahvesi içiyorum ya
doktora sorsam mı zararı var mı diye..

günde 200 mg kafein içilebilir diyebiliyorum buda 2 bardak çay 1 fincan kahve oluyormuş.
ben günde 1 fincan kahve içiyorum sadece ama içime daha sık şüphe düşmeye başladı

canım benim doktorum içme dedi...tiryakiysen bi fincandan bir şey olmaz ama içmeni pek önermem dedi...bebeğe bi zararı yokmuş aslında anneye zararı olur diye içme diyorlarmış dr demişti...:26:

kızlar limango kidste çok güzel şeyler var mini garpdrop diye bir mağazada
pelerin var bayıldım ama almıcam çünkü 6-12 ay diyor

Günaydın kızlar.Lepimin tabiriyle atarsa 2 yi saymıyorum 4
Hafif çizdimde...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…