Günaydın hanimlar guzrl dilekleriniz icin Allah razi olsun insallah atlaticam bu zor günleri. Kanama biraz azaldi ama rengi hala kirmizi dun resmen normal adet gördüm sancisiyla kanamasiyla.umarim yavrularim sagligini etkilemez bu durum.Rabbim cumlemizin evlatlarini korusun bizlere bağışlasın. .
aynen özellikle bayramlar için konuşuyorum bayram üzeri çocuk giyimi çok pahalı oluyor ya istediğimi alamıyorum ücretinden ötürü yada gidip çok pahalıya alıyorum o yüzden ben 3 yaşından beri nerdeyse 1 yıl öncesinden bayramlığını bile alıyorum mesela bu kurban bayramına giyeceği takımı geçen yıl ekimde aldım oğluma napıym ucuz buldum
Benim kaynanam bu huyumu pek sevmez çok alıyormuşum oğluma arada laf vurur bana ama şuvarki uygunken alıyorum kendide görümceme aldırmaz bayramdan 1 hafta önce gider alırlar benim aldığımın iki misli paraya üstelik dandik bişi
benim oğlum güzel güzel giyiniyor o paraya çifter alıyorum ben bayramlığını yedekli görümcem ise bir pantolona 30 tl para veriyor bayram öncesi
öyle oluyor speedy insan sıkılıyor bir zaman sonra
bende başladım bayramdan sonradan beri gebe kıyafeti giyiyorum işte
evet dediğin gibi kargosu olmasa daha uyguna gelir ama orda pantolonlarda uygun geldi bana 29 sanırım mazalarda daha pahalı sanki gebe pantolonu
bende bişeyler beğendim şimdi ilk pembe pijama 3*6 aylık diğerleri 6*9 aylık olur herhalde pijama giyer mi ? onn 6*9 aylığı yoktu
Eki Görüntüle 787893 Eki Görüntüle 787894 Eki Görüntüle 787895
bende bişeyler beğendim şimdi ilk pembe pijama 3*6 aylık diğerleri 6*9 aylık olur herhalde pijama giyer mi ? onn 6*9 aylığı yoktu
Eki Görüntüle 787893 Eki Görüntüle 787894 Eki Görüntüle 787895
Farklı kampanyalardan aynı sepete alışveriş yapabiliyor muyuz Limango'da?
bunlar LCW canım limango değil ama evet farklı kampanyaları aynı sepete koyabiliyorsun limangodaFarklı kampanyalardan aynı sepete alışveriş yapabiliyor muyuz Limango'da?
Doğru söylüyosun bilimciğim, indirime girdiğinde almak lazım. bizim de ofisten yasak olmasa ben de girer girer alırdım şimdi bir seyler.
kız bunlar benim aldıklarımın aynısı elbise kardeşliği
pijama 3-6 aylık için serin olabilir bence kısa kol nisanda 3 aylık olacak çünkü istda anca haziranda kısa kollu giyildiğini hesap edersen bence fuzuli olabilir o pijama
fakat bakarsın bebikin narin bişi olur böyle minyon çıtı pıtı giyedebilir 6-9 aylığın 3-6 aylık ürünleri belli olmaz yani
bunlar LCW canım limango değil ama evet farklı kampanyaları aynı sepete koyabiliyorsun limangoda
sizin ofiste yasakmı bunlar ozaman napcan giremessin tabisi
diğer kırmızı da mı aynısı ? kot aynısı bilerek aldım çok hoşuma gitmişti
o zaman hiç almayım ben pijama bizim ev zaten serin oluyor yatamaz yavrum
hangi elbise atta bakalım heleBileyrum da limango olmadığını. Acelece yazdım da işin ehli sizsiniz ya ondan alıntıladım
Aynı sepete giriyorsa maximum a da 6 taksit alırım o elbiseyi.
Hayatımda ilk defa midem ağrıyorNe iyi gelir :26::26::26:
yok anacım benim umoda merak falan yok yaaa
yafrum ilk evlendiğinde hamile kalsaydın bugün doğum yapacaktın baksana sen evleneli 9ay 10 gün olmuş bugün
evet kırmızıda aynısı zevk ve elbide kardeşliği senin prenses orda giyer benimkisi burda inş. ay o günlerde gelecek allahın izniyle yaaaaaaaaaaaa
evet pijama doğru seçim olmaz
du bende dün aldığım şortları ekleyeyim birdeher biri 4,90 dı bunların
Eki Görüntüle 787909 Eki Görüntüle 787908
speedy bak bu ilk şorttan var hala 6-9 ay için alabilirsin onuda ben tersini eklemişim gerçiünüde onun aynısı işte fermuarlı
çok geçmiş olsun tatlım senin ikizdi sanırım karşılaşmadık ama hiç bir ara okudum yazdıklarını
umarım kazasız belasız atlatırsın bugünleri sağlıkla doğar kuzuların
normal yollardan ikizmi yoksa tüp bebekmi bebiklerin
evet sen şanslısın
bana da pahalı geliyor GEBE diye bir mağaza da var ürünleri harika ama değmez bir kaç ay giyeceğim sonuçta
yaza giysin diye 3*6 aylık mı alsam 6*9 aylık mı ?
bende o iki salopeti almış bulunmaktayım
ikiz gibi giyerler artık
ne zaman gelir acaba bu ay kredi kartından çok alışveriş yaptım sanki ama napıyım uyguna denk geliyor
bunlarda çok ciciymiş
günaydın kızlar amma yazılmış biz tatildeyken ya maşallah...
biz daha alış verişe başlamadık 6 yedi ay olana kadarda almıcam galiba sadece internetten indirimi yakalarsam bebefon süt makinası ateş ölçer filan alıcam o kadar...
ama bakmaya başladım yavaş yavaş e-bebeğin kendi mağazasında park yataklardan baktım güzel bi kaç model gördüm işte onlara bakıcam netten. birde kendi markası var e bebeğin o da gayet güzel ve diğer markaların yarı fiyatı
Canım benim ben önceki hamileliğimde GEBE'den 1,5-2 sene önce 50 tl'ye bir gebe elbisesi almıştım, her yere (hamilelik dönemi-emzirme dönemi) giydim her görende çok beğendi ve hiç bozulmadı halen kullanıyorum kütür kütür. Bir iki hafta öncede gebenin internet sitesindeki outlet bölümünden (bedenler sınırlı) 15 tl'ye bir etek, 35 tl'ye bir pantalon aldım. Sonuç aynı modelleri çok şık ve çok kaliteli takip edin derim. Ebru Maternity'e şıklık, kullanışlılık ve kalite olarak 5 basar. BENDEN SÖYLEMESİ...
güle güle giysin senin prenseste inş.
LCW genelde 2 gün içinde kargoya veriyor eğer iki günde kargoya vermesse zaten bir sorun var demektir mesela ürünü temin edemiyorlar yada temin etmişlerdir özürlü çıkmıştır o vakit seni arayıp bu ürünü temin edemedik napalım diyorlar sende ya temin ettiklerinizi gönderin ozman diyorsun yada komple iptal edin siparişi diyorsun
bekleyelim o zaman gelsin diye
süt pompasında en iyisi medela ve ameda kızlar
ben denedim çünkü oğlumda kraft aldım geri iade ettim sağmıyor sütü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?