bak ne güzel işte senin doktorun hem mantıklı hem de vicdanlı..benimki ise düşük çıkarsa gebeliği sonlandıracağız demişti..hiç üzme canını ki bunu en stressi ile yaşayanlardan biriyom ve her şeyin iyi olacağını sana söylüyorum..çünkü karşımda hep umutsuz hep de karışık konuşan kişiler vardı ve çok yıpranmıştım bu durumdan..Allah sana sağlıkla bebişini kavuşturacak inşallah..
Bügün gidecem tekrar canım inşallah bi sorun yoktur . Bi perinatolog buldum olmazsa bide ona görünüceğim
güle güle giysin senin prenseste inş.
LCW genelde 2 gün içinde kargoya veriyor eğer iki günde kargoya vermesse zaten bir sorun var demektir mesela ürünü temin edemiyorlar yada temin etmişlerdir özürlü çıkmıştır o vakit seni arayıp bu ürünü temin edemedik napalım diyorlar sende ya temin ettiklerinizi gönderin ozman diyorsun yada komple iptal edin siparişi diyorsun
süt pompasında en iyisi medela ve ameda kızlar
ben denedim çünkü oğlumda kraft aldım geri iade ettim sağmıyor sütü
hayırdır tatlım noldu ?????
süt pompasını elektirikli almayı düşünüyorum peki bu konuda fikir verebilir misin
canım çok geçmiş olsun allah inş. bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip eder tatlım üzülme sıkma canınıToxoplazma pozitif çıktı avisite düşük çıktı şimdi testleri tekrarladı doktor bugn gidicem .
süt pompasını elektirikli almayı düşünüyorum peki bu konuda fikir verebilir misin
maşallah maşallah tütü çok tatlıya içinde düşünsene tam sıkmalık mıncıklamalık olur .. ay nasıl dayanır insan ona
anammmmmmm benim beğemdiğimi almışsıngüle güle giysin erkek derse seninkine ben talibim buna
tek bunumu aldın kız ? bende kendine elbise alcan sandıydım
BU ARADA O GÖĞÜS POMPALARINDA BU KRAFTIN OLDUĞU TARZDA ÇOK ÜRÜN VAR HEPSİ AYNI SİSTEMLE ÇALIŞIYOR MEME UCUNU ACAYİP ÇEKİYORMUŞ AMA BU AMEDA OLAN MÜKEMMEL TEK KELİMEYLE HİÇ HİSSETMİYORSUN BİLE SAĞDIĞINI AYNI BEBEĞİN EMME HAREKETLERİ ÜSTELİK KISA SÜREDE ÇOK SÜT SAĞMANI SAĞLIYOR
günaydın hajım
Günaydın kızlar. Geçtiğimiz ay arkadaşım doğum yaptı onun hamileliğinde bu hastalık aktif çıkmıştı ve bebeğinin kör sağır veya zeka özürlü olma ihtimali vardı. Bir sürü test yaptılar ve kız çok yıprandı o dönem. O da hamile kalmayı planladığında muhakkak bunun tedavisini baştan ol. 15 günlük bi tedavisi var, ömür boyu koruyor demişti. Ama ben plansız hamile kaldığımdan fırsat olmadı. Kedi dışkısından, çiğ etten v.s bulaşıyor hastalık. Benden de doktorum istemedi ben istediğimi belirttim. Bence bunun için de bi ara bi tüp kan verin derim.
Benim hayvanlarla hic idim olmaz ama yemek yaparken etle ugrasiyoruz mecburen bilemedim şimdi yahu
O şekilde değil canım. Çiğ salam sucuk sosis vs. yemekten bulaşıyor benim bildiğim.
birde bişi sorucam size ya
3-4 gündür önceleri gece hep yan yatarken ön bacak kısmımda karıncalanmalar oluyodu
şimdi gün içindede oluyo, şuan bile var mesela
hiç yaşayan yada doktora soran oldu mu
artık iyice rahatsız etmeye başladı yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?