2014 Şubat Anneleri

Bügün gidecem tekrar canım inşallah bi sorun yoktur . Bi perinatolog buldum olmazsa bide ona görünüceğim

süt pompasını elektirikli almayı düşünüyorum peki bu konuda fikir verebilir misin

Toxoplazma pozitif çıktı avisite düşük çıktı şimdi testleri tekrarladı doktor bugn gidicem .
canım çok geçmiş olsun allah inş. bu defa sağlıkla kucağına almayı nasip eder tatlım üzülme sıkma canını

süt pompasını elektirikli almayı düşünüyorum peki bu konuda fikir verebilir misin

bak ben 3 tane resim ekyeyim ilk önce ben bebedor manuel aldım hiç sağmadı nerdeyse ve meme ucunu inanılmaz acıtıyor kopacak sanıyorsun

sonra kfartın bu modelini aldım aşağıda görülüyor ondada aynı oldu manuelden bir farkı yoktu ve çok acıttı binbir güçlükle onu iade ettim steril ürün olduğu için almak istemedi firma neyse iade ettim

sonra gittim amedayı kiraladım 2 aylığına burda bir medikal firmadan
fiyatı 300 tl civarıydı ozaman ben aylığı 70 tlye kiraladım tanıdık olduğu için 2 aylığına ozmanda 100 tl verdim falan sonrasında zaten oğlum 5,5 aylık olmuştu ve günlük sağmama gerke kalmamıştı

hepsinin resmini atıyorum şimdi

anammmmmmm benim beğemdiğimi almışsın güle güle giysin erkek derse seninkine ben talibim buna
tek bunumu aldın kız ? bende kendine elbise alcan sandıydım

BU ARADA O GÖĞÜS POMPALARINDA BU KRAFTIN OLDUĞU TARZDA ÇOK ÜRÜN VAR HEPSİ AYNI SİSTEMLE ÇALIŞIYOR MEME UCUNU ACAYİP ÇEKİYORMUŞ AMA BU AMEDA OLAN MÜKEMMEL TEK KELİMEYLE HİÇ HİSSETMİYORSUN BİLE SAĞDIĞINI AYNI BEBEĞİN EMME HAREKETLERİ ÜSTELİK KISA SÜREDE ÇOK SÜT SAĞMANI SAĞLIYOR

ehehehe. Dedim ya bunun kırmızısını beğendim diye. Babasına yolladım resmi o da bayıldı al gitsin dedi aldım. Baktım başka şeylere de ama içime sinen başka bişey olmadı canım. Yoksam gaza gelmiştim kredi kartı limitini zorlayacaktım

Benim hayvanlarla hic idim olmaz ama yemek yaparken etle ugrasiyoruz mecburen bilemedim şimdi yahu

günaydın kızlar..
dün gece ilk defa bayagı kötü oldum
dün işyerindede başım ağrıyodu ama hep eve gidince geçiyo diye umursamadım
amma velakin öyle olmadı
duş aldım yemek yedim uzandım naptıysam olmadı gittikçe arttı
minoset içebilirsin demişti doktor ama cesaret edemedim direndim
saatler sonra tam dalmıştımki uykuya yan komşu sağolsunlar gece yarısı baba kız bir kavgaya tutuştu
ama aklım çıktı ya neye uğradığımı şaşırdım, eşimde benden korktu bişi oldu diye
İlk defa bukadar dellendi benimki saydı kalayı walla ama kimse tınlamadı
ortak yaşam alanı diye kural tanımıyo bazı insanlar, bıraksam benimki adamı öldürecekti
bide o saatde gülmekten kırıldım
hiç hatırlamıyorum ama yatmadan baya ugrasmıs benle
diyo ki; düşünsene askım 3saat uğraşmışız bebişi uyutmuşuz adam böle bi bağırcak çocuk uyancak
bak söle onlara hazırlansınlar yoksa ben bu adamı vururum diyo :)

birde bişi sorucam size ya
3-4 gündür önceleri gece hep yan yatarken ön bacak kısmımda karıncalanmalar oluyodu
şimdi gün içindede oluyo, şuan bile var mesela
hiç yaşayan yada doktora soran oldu mu
artık iyice rahatsız etmeye başladı yaa

Bu tip durumlarda magnezyum takviyesi veriyorlar, doktorunla bi konuş istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…