- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
evet yazlık 6-9 aylık giysiler alabilirsin sende çünkü 6 aylığa kadar alışveriş yapman zor olacak bebekle alışverişe gitmek zor artı o kalabalık alışveriş merkezlerine sokmak istemiyorsan bebeciği
evet yazlık 6-9 aylık giysiler alabilirsin sende çünkü 6 aylığa kadar alışveriş yapman zor olacak bebekle alışverişe gitmek zor artı o kalabalık alışveriş merkezlerine sokmak istemiyorsan bebeciği
selam tatlım hoşgeldin görüşemiyoruz senin le
ikoncanım ben ikoncan
zaten aslında almak için erken daha ya benim elim durmuyorDediğim gibi birde çalışırken alıp ödeyip bitireyim istiyorum doğumdan sonra çalılıp çalışmayacağım belli değil çünkü doğuma yakın alırsam borcu doğum sırasına kalmasın istiyorum
seninde cinsiyet belli olsun 20.haftan gibi alırsın acele etmek istemiyorsan
Günaydın kızlar.Lepimin tabiriyle atarsa 2 yi saymıyorum 4
Hafif çizdimde...
bbilim ve speddy i topiğimizin alışveriş ikonaları ilan ediyorum
canlarımmm günaydınnn
bende bi ara gidip baksam fena olmayacak beğenemiyorum sinir oluyorum.
lcw yada defactoda da o fiyata burada en azından dener alırım diyprum
bunda benim gebe pantolonu derdim yok çok şükür eskileri giyiyorum kendime gebe kıyafeti almıcam bari bebişe harcayayım o parayı
ebru mat.. diye bir ürün var gebe için mesela onlar çok pahalı ya 60-70 tlye bir pantolon bana pahalı geliyor şahsen
birde speedy gelen hediyeler genelde yeni doğan için geliyor 6-9 aylıklar pek gelmiyorçok zor da kalmadıkça sokmam sanırım ama evden çok bunalırsam ilk aylarda belki zorunlu tek yerimiz olabilir
yenidoğan nerdeyse tüm kıyafetlerimzi annem aldı bende 6*9 aylık alırım biraz
haklısın öylede oluyor 16-17 haftada tam kesinleşiyor cinsiyetCinsiyet belli canım da o kadar çok duyuyorum ki kız dedi erkek oldu erkek dedi kız oldu diye. değişir mi diyorum. haftaya bi daha okeylesin bu kesin kız desin. sonra başlıcam inşallah. Elbiseye bayıldım ama 7 TL kargo ücreti çok fazla
Arkadaşlar merhaba benimde kızım olacak topiği önce takip ediyordum ilk açıldığı zamanlarda ama hamilelikle ilgili sıkıntılarım olunca evde yattım uzun süre şimdi tekrardan aranızdayım.Vakit buldukça geçmişi okumaya çalışıcam yorumlarımı yaparım bende.
Günaydın kızlar.Lepimin tabiriyle atarsa 2 yi saymıyorum 4
Hafif çizdimde...
haberlerini bekliyoruz kuzummmgünaydın kızlarr.bu gün miniğimi görmeye doktora gideceğiz.cok mutlu ve heycanlıyım.hem cinsiyeti kesinleşecek hemde 3lü tarama testi yapılacak....
Günaydın arkadaşlar
Nasılsınız bugün
günaydınnnlar efemgünaydın canim iyiyim sen nasılsın
günaydın hatunlar
toksoplazma bana yapıldı ama bağışıklığım var mı bi ona baktı
yokmuş
oyüzden dışarda tam pişmemiş et salata yemiyorum
çimlere oturmuyorum hayvanlara temas etmiyorum.
bazı doktorlar yaptırıo bazıları yaptırmıo
buarada şafak atarsa 3
birde speedy gelen hediyeler genelde yeni doğan için geliyor 6-9 aylıklar pek gelmiyor
benimde 3-6 aylık kıyafetlere ihtiyacım var bebek için
bunda benim gebe pantolonu derdim yok çok şükür eskileri giyiyorum kendime gebe kıyafeti almıcam bari bebişe harcayayım o parayı
ebru mat.. diye bir ürün var gebe için mesela onlar çok pahalı ya 60-70 tlye bir pantolon bana pahalı geliyor şahsen
günaydın kuzummmm
Arkadaşlar merhaba benimde kızım olacak topiği önce takip ediyordum ilk açıldığı zamanlarda ama hamilelikle ilgili sıkıntılarım olunca evde yattım uzun süre şimdi tekrardan aranızdayım.Vakit buldukça geçmişi okumaya çalışıcam yorumlarımı yaparım bende.
günaydın kuzummmm
hehe
sen neler yapıosun alışveriş yapmaya başlican heralde soruodun araba falan
banada pahalı geliyo ama eşim benden meraklı oyle şeylere ben alma dedikce alıyo ya
evet sen şanslısın
bana da pahalı geliyor GEBE diye bir mağaza da var ürünleri harika ama değmez bir kaç ay giyeceğim sonuçta
yaza giysin diye 3*6 aylık mı alsam 6*9 aylık mı ?
Nasılsın canım?
Baksana alışverişler yapılıyor bol bol :)
hoşgeldin canım :)
canım bebeğin kilosu falan çok önemli tabiki şuanda bebekrimiz doğmadan iri yada ufakmı bilmiyoruz ama ben yazlık için 6-9 aylık aldım birde 3-6 aylık için böyle baharlık şeyler istiyorum penye uzun kollu takım tarzı şeyler bi kaç tane almayı planlıyorum evde birazda oğlumdan kalmalar var tabiki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?