- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
birde bişi sorucam size ya
3-4 gündür önceleri gece hep yan yatarken ön bacak kısmımda karıncalanmalar oluyodu
şimdi gün içindede oluyo, şuan bile var mesela
hiç yaşayan yada doktora soran oldu mu
artık iyice rahatsız etmeye başladı yaa
:26:kedidir kedi
sosyolocikim ben de emin olamıyodum gazdır gaz diyodum
bigün içerden tekmeyi bi koydu neye uğradığımı şaşırdım
3 günde bile çok farkediyo bebek hareketleri.ben 20. haftaya kadar sadece kıpırdadığını hissediyodum 20. haftadan sonra tekme tokat kafa ne varsa hissediyorum canım
bikaç hafta sonra daha net hissedersin allahın izniyle
öpüyorum seni kendine iyi bak şekercimm
O şekilde değil canım. Çiğ salam sucuk sosis vs. yemekten bulaşıyor benim bildiğim.
:26:
Kiz allah seni ne yapmasin. Kocama simdi askiiiim aksamki tekme bebis degil, kediymis kediiii dedim. Garibim once bakti,sonra da koptu. Vallahi kelebek soyledi. Hem o daha tecrubeli biliyordum dedim :)) Ehem bu arada siz firlama misiniz, bebislerde size cekerse yandik ha dedi. Ama tabii ben hic sallamadim onu . Ha ha 33
Kizlar doktordan geldim. 4 lu testim iyiymis problem yok dedi. Bebis 235 gr olmusayrintili ultrasonu sordum. Bizim ultrason cihazimiz ayrintili yapabilecek kapasitede ve ben her kontrolde organ olusumu ve boyutuna zamani gelince bakiyorum merak etme dedi.
Bu arada vajinadan tablet ve antibiyotik basladi. Akinti icin vermis. Bu onemli dedi. Akintiniz varsa drunuza soyleyin kizlar.
Canım toksoplazma her türlü bulaşabilir çiğ salam sosis yemesen de bulaşıyor. Benim arkadaşta çıktı o tarz şeyler asla yemiyor ama bahar aylarında çok sık pikniğe gidiyorlar. piknikte bulaştığını tahmin ediyor. ki hayvanlara da dokunmaz. iyi yıkanmamış meyve ve sebzeden de bulaşabilir. doktorunuz gerek duymadıysa sorun yoktur ama içinizi rahatlatmak için sorun doktora.
Benim hayvanlarla hic idim olmaz ama yemek yaparken etle ugrasiyoruz mecburen bilemedim şimdi yahu
hayırlı olsun buda geçti gitti darısı başıma
vajinal akıntı fazla ise riskli oluyor enfeksiyona çevirebilir sende dikkat et canım
Sen yaptirdin mi canim bana telas lazimya buldum yeni gundemimi
bana 8. haftada tüm kan ve idrar değerlerime bakılırken yapıldı tokso testi de. bağışıklık yok ama mikrop da yok. ama doktorum herhangi bişey söylemedi. şunu ye bunu yeme deme gereği duymadı.ayıptır söylemesi ben pişmiş halde sucuk yiyorum arada bir. ama salam ve sosis denilen şeyler zaten ne olduğu belirsiz şeyler, normal zamanda da yemem. hayvanın yenmeyecek neresi varsa alıp karıştırıp salam sosis yapıyolar. pişmiş de olsa yemeyin gebe olmasanız da sağlıksız gıdalar bunlar. sebze meyveleri de iyi yıkamak lazım. fazla da takıntı yapmamaya çalışıyorum neye kafayı takarsan o başına geliyor.
süt pompasını elektirikli almayı düşünüyorum peki bu konuda fikir verebilir misin
ben işyerindeki bir arkadaştan manuel daha iyi pompalıyor diye duymuştum, ama tecrübeliler daha iyi bilir tabi
hangi elbise atta bakalım hele
canım süt içmeyi denesen
İçtim hafifledi biraz
:26:
Kiz allah seni ne yapmasin. Kocama simdi askiiiim aksamki tekme bebis degil, kediymis kediiii dedim. Garibim once bakti,sonra da koptu. Vallahi kelebek soyledi. Hem o daha tecrubeli biliyordum dedim :)) Ehem bu arada siz firlama misiniz, bebislerde size cekerse yandik ha dedi. Ama tabii ben hic sallamadim onu . Ha ha 33
Kizlar doktordan geldim. 4 lu testim iyiymis problem yok dedi. Bebis 235 gr olmusayrintili ultrasonu sordum. Bizim ultrason cihazimiz ayrintili yapabilecek kapasitede ve ben her kontrolde organ olusumu ve boyutuna zamani gelince bakiyorum merak etme dedi.
Bu arada vajinadan tablet ve antibiyotik basladi. Akinti icin vermis. Bu onemli dedi. Akintiniz varsa drunuza soyleyin kizlar.
ben manuelden hiç memnun kalmadım dediğim gibi ve yine dediğim gibi her elektiriklide iyi değil bi kaç marka güzel
manuelde göğsünün ucu kopacak sanıyorsun o derece çekiyor içeri
bunu denemek istiyorsanız yani rahat edip etmeyeceğinizi eczanelerde süt tirlesi diye bişi var böyle bisiklet klaksanuna benziyor onu alıp deneyin göğsünüzde aynı mantıkla çalışıyor manuellerle o
ona dayanabiliyosanız manuelede dayanırsınız
Sagol canim. Atlattik sukur. Darisi herkesin basina. Kontrole taaa 1 ay sonra cagirdi. Allahtan diger doktoruma 10 gun sonra gidicem :))
Kuzum biz esimle alddiginiz arabayi cok begendik. Fiyatida uygundu. Bugun carsiya cikacagiz da, bana arabanin markasini yazar misin ?
canım bir de bu süt pompası mutlaka gerekli mi? örneğin ben kabaca 3 ay yasal doğum izni + 6 ay ücretsiz izin derken 9 ay filan evde olucam, ondan sonra da bebiş ek gıdaya geçer zaten evde olduğumda süt emer diye düşünüyorum. sen ne dersin?
amma kaynatmışsınız yine..kuaförden randevu aldım saat 1 e.operation var
madem 2 eylülde gitmicem dr a daha fazla bıyıklı osman gibi dolaşmaya gerek yok dimiheriften laf işitmeden gidem dedim
bbilimcim süt sağma işlemiyle ilgili merak ettiklerimi açıklamışsın cok saolbende 4 ayda işe baslıcam büyük ihtimalle...inş emer benim kuzum da anasına çekmez.15 gün emmişim ben miniminnak kalmışım hele
sen gene iyisin ben hiç anne sütü emmemişim :) 8 aylıkım ben ememiyomuşum doğduğumda. annem de anne sütü emeyim diye çok uğraşmış ama almamışım en son doktora götürmüşler siz deli misiniz bu çocuk açlıktan ölücek mamaya başlayın demiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?