Bügün gidecem tekrar canım inşallah bi sorun yoktur . Bi perinatolog buldum olmazsa bide ona görünüceğim
kızlar ya canım çok sıkıldı moralim sıfır biraz haberlere baktım yok savaştı yok kimyasal silahtı yok türkiyede savaşa girecekti offfffffffffff
nerdeyse oturup ağlıcam ya
suriye bizim dibimiz birde eğer bir kimyasal silah atılsa anında ölürüzoğluma gaz maskesi sipariş edicem sanırım netten onu araştırıyorum
Eki Görüntüle 788508
burdayım burda
can sıkıntısından bebişe patik başladım . Henüz cinsiyeti bilmediğimizdendir yeşil olması
ben hiç örgü bilmiyorum yabende kızıma böyle rengarenk örüp keçedende çiçekler yapmak istiyorum önüne ( boncuklar işlemek istiyorummmmmmmmmmmmmm
Mutlaka tek yere avidite yaptırma..özellikle özel laboratuarlar insanı çok yanıltıyor..dediğim gb, üniversiteye mutlaka uğra derim..ve moralini bozma bir tek sonuç için sakın..
Ama öyle deme bak üzülürüm.Benimde çok bildiğim söylenemez ki canım.Netten bakıp bloglarda ki örnekleri çıkarmaya çalışıyorum :26:
Arda kafama takılıyo ama önemsememeye çalışıyorum . Bebeğim sağlıklı biliyorum . Yarın doktorum antibiyotik vericek . Doktoruma güvenip devam edicem . Çok kafama takılırsada bi doktor varmış ona bi görünücrm ama ne kadar içine girersrm kafam okadar çok karışıyo en iyidi kendi doktorumu dinlemek . Baktım gene kafama takılıyo amniyosentezle bebekte toxo varmı diye bakıyorlar . Detaylı ultrasondada çıkıyormuş bi sorun varsa .. Ama bebeğim iyi ben inanıyorum .
süpersin hajımmmEki Görüntüle 788508
burdayım burda
can sıkıntısından bebişe patik başladım . Henüz cinsiyeti bilmediğimizdendir yeşil olması
ben hiç örgü bilmiyorum yabende kızıma böyle rengarenk örüp keçedende çiçekler yapmak istiyorum önüne ( boncuklar işlemek istiyorummmmmmmmmmmmmm
Arkadaslar bugun kontrolum vardi cok sukur iyimisiz 3 lu test icin kan verdim haftaya sonuclar insallah guzel cikar elevite devam dedi bide demir icin bi surup verdi fena feci biseye benziyo bide sabah ac karninaymis nasil iccem ben onu ya:-( napalim bebis icin dicez yumcaz gozumuzu iccez artik
merhaba ya ben bişey sorucğm bebekler ilk doğunca ilk aylarda beşikte yastık kullanıyormu.Yastık lazımmı yani.birde yatak için hangi marka önerirsiniz.yatağı iyi olmalı kaliteli olsun rahat olsun
nasıl oldun kuzum sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?