2014 Şubat Anneleri

Bügün gidecem tekrar canım inşallah bi sorun yoktur . Bi perinatolog buldum olmazsa bide ona görünüceğim

Mutlaka tek yere avidite yaptırma..özellikle özel laboratuarlar insanı çok yanıltıyor..dediğim gb, üniversiteye mutlaka uğra derim..ve moralini bozma bir tek sonuç için sakın..

hiç sorma hayatım, ben de sabahları kahvaltı ederken izliyorum haberleri ve içim yanıyor resmen. bizim müdür de geçenlerde demesin mi "adını savaş koyarsınız artık" diye!

valla savaş mavaş istemem, Allahım yüzümüze baksın da, güzel günlerde doğurup büyütelim bebelerimizi

offff yemek yapmam lazım ama hala ne yapsam diye kara kara düşünüyorum puffff hiç sevmiyorum bu yemek işini yaaaa ((

Arkadaslar bugun kontrolum vardi cok sukur iyimisiz 3 lu test icin kan verdim haftaya sonuclar insallah guzel cikar elevite devam dedi bide demir icin bi surup verdi fena feci biseye benziyo bide sabah ac karninaymis nasil iccem ben onu ya:-( napalim bebis icin dicez yumcaz gozumuzu iccez artik

burdayım burda
can sıkıntısından bebişe patik başladım . Henüz cinsiyeti bilmediğimizdendir yeşil olması

Eki Görüntüle 788508

burdayım burda
can sıkıntısından bebişe patik başladım . Henüz cinsiyeti bilmediğimizdendir yeşil olması

ben hiç örgü bilmiyorum ya bende kızıma böyle rengarenk örüp keçedende çiçekler yapmak istiyorum önüne ( boncuklar işlemek istiyorummmmmmmmmmmmmm

ben hiç örgü bilmiyorum ya bende kızıma böyle rengarenk örüp keçedende çiçekler yapmak istiyorum önüne ( boncuklar işlemek istiyorummmmmmmmmmmmmm

Ama öyle deme bak üzülürüm.Benimde çok bildiğim söylenemez ki canım.Netten bakıp bloglarda ki örnekleri çıkarmaya çalışıyorum :26:

Mutlaka tek yere avidite yaptırma..özellikle özel laboratuarlar insanı çok yanıltıyor..dediğim gb, üniversiteye mutlaka uğra derim..ve moralini bozma bir tek sonuç için sakın..

Arda kafama takılıyo ama önemsememeye çalışıyorum . Bebeğim sağlıklı biliyorum . Yarın doktorum antibiyotik vericek . Doktoruma güvenip devam edicem . Çok kafama takılırsada bi doktor varmış ona bi görünücrm ama ne kadar içine girersrm kafam okadar çok karışıyo en iyidi kendi doktorumu dinlemek . Baktım gene kafama takılıyo amniyosentezle bebekte toxo varmı diye bakıyorlar . Detaylı ultrasondada çıkıyormuş bi sorun varsa .. Ama bebeğim iyi ben inanıyorum .

Ama öyle deme bak üzülürüm.Benimde çok bildiğim söylenemez ki canım.Netten bakıp bloglarda ki örnekleri çıkarmaya çalışıyorum :26:

bende ablamdan öğrenicem kışa kayınvaldem çok örcek şimdi yaz insanın cnaı istemiyo koyarım fotolarınıda bol bol kızımla bana bir örnekte örücez hırka yelek

Doktorun çok iyiymiş, sen ona güven..benim gb ilaçlarını iç sabah akşam aksatmadan gerekirse..Amniyosentez haftasına vardığımda herkes beni yapmaya ikna etmeye çalışmıştı..Ben inadına düşük riski var diye yaptrmadım..o yüzden detaylıyı bekledim..ve detaylım çok iyi çıktı çok şükür.Senin de öyle olacak mutlaka..

merhaba ya ben bişey sorucğm bebekler ilk doğunca ilk aylarda beşikte yastık kullanıyormu.Yastık lazımmı yani.birde yatak için hangi marka önerirsiniz.yatağı iyi olmalı kaliteli olsun rahat olsun

ilk hamileliğimde ben de kullanmıştım ondan, berbat bir şey bitmesini sabırsızlıkla beklemiştim, biter bitmez de dokyora söyleyip hap şekline dönüştürmüştüm. şimdiki de direk o şuruptan yazdı ama kullanamam ben onu deyince bu da hapa çevirdi.

merhaba ya ben bişey sorucğm bebekler ilk doğunca ilk aylarda beşikte yastık kullanıyormu.Yastık lazımmı yani.birde yatak için hangi marka önerirsiniz.yatağı iyi olmalı kaliteli olsun rahat olsun

ben çocuk doktorumuza danışıp, uzun süre kullanmamıştım yastık. Benim için en güzel yatak yer minderiydi Tabi aldık beşiğini tam takır ama en çok yer minderini kullandık

nasıl oldun kuzum sen

çok şükür dün dogru düzgün doktor buldum endokrinoloji uzmanı muane etti testimi tekrarlattı 1*717 çıktı düşmüş yani ilaç içmene gerek yok dedi bıraktırdı 1 ay sonra yine kontrole gşdşcem tst için kurtuldum o ilaçtan yani iyiyim

Günaydın ;

sabahtan beri keşke yarın çalışmasam diye söylenip duruyorum eşim evde ben yarın işe geleceğim adaletsiz seçim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…