2014 Şubat Anneleri

benimde eşim öyle jackim dakkasına uyur biz dönmüşüz falan umurlarında değil neyse bebikleri doğunca ayrı odada yatırma yalnız sakın sakın yok rahatsız oluyorum yok şu yok bu senle aynı odada yatsın yine eşin,
ha bebikin olmazda yani hani çok huysuz olursa sabaha kadar uyumazsada yedekli bekleyin yanında biraz den uyu biraz o
AMA SAKIN SAKIN KİMSE EŞİYLE ODASINI AYIRMASIN BEBEĞİ İÇİN

Allah korusun canım. Biliyorum çok zor ama üzmemeye çalış kendini.
İyi düşünelim dua edelim iyi olsun. Şuan elimizden başka hiçbirşey gelmiyor.

Ehehehe. Yok yavrum. Olduğu kadar yapıcam zaten. Çok laf ederse de bu halimle çok bile yaptım der geçerim. Hiç umrumda değil. Zaten yaptırdıkları suç..!

Günaydınlar..
yarın tatil olduğuna bile sevinemiyorum ben..çok stresliyim burda :26:
aynı odada çalıştığım adam yüzünden bebeğim asık suratlı olup çıkıcak

ben artık takmıyorum kimseyi keyfime bakıyorum sürekli eğlence peşindeyim.

adama fazla bakma ona benzemesin

buakşam kadınlarkulubunden 2 arkadaşla görüşücem birisi fransadan geldi diğeri ile zaten sık sık görüşüyoruz çok heycanlıyım

Günaydınlar..

Hala tatyana peşinde mi canım?
Senin amirin falan değilse yapma. Kendi işlerimi yetiştiremiyorum de. Ne hali varsa görsün.

Günaydınlar..

aman kafanı başka yana çevir ben de mesela bebeğim erkekse falan diye sibel canın oğluna bakmıom
Allah korusun skinny jean babet ugg bot falan giymeye kalkar haha

evet canım elimizden gelen tek şey o
allah esirgesin diyorum sürekli korkuyorum ama iyiyim

yok kuzum....ben desem o yatmaz.dokunmadan yatamıyomus banatırnagının ucu da olsa değecekmiş

ayrı yatmaya bende karsıyım....tartıştığımızda bile öyle bir şey yapmadık bunu evlenmeden önce konuştuk zaten biz

kız sana noldu
ay herşeyi kaçırıyorum ya
kocanla mı tartıştın

Günaydınlar..

günaydın tüm kızlar,canlar,hamişler,bebişler;

stres olma amelie, insan hakikaten sinir oluyor bazı durumlarda. ben sana şimdi hem komik hem de can sıkıcı bir sey anlatayım. bizim bu ofistekilerden biri devamlı ayakkabılarını çıkarıp ayaklarını havalandırıyor(!) tabi o esnada burnumuzun direği kırılıyor! sigara içtikten sonra gelip ağız kokusunu ortama boca etmesi de cabası! yani düşün ilk aylarda miden bulanırken ne zorluk çektim, fark ettiğim anda kalkıp dolaşmaya çıkıyorum:)

yani bu insanları hem kınamak istemiyorum hem de yaptıkları çok yanlış...düşünmemeye çalışıyorum, kalan iş günlerini sayıyorum 63 gün filan kalmış, bunları düşün güzelim...

maşallah tatlım ozaman allah bozmasın mutluluğunuz ufak defek can sıkıntıları olur zaten onlar tuzu biberi allah büyüklerindne esirgesin

Bugün hiç kimsenin keyfi yok sanırım.Bende tüm gece uyandım Üşüttüm sanırım ishal oldum ve midem çok fena

Günaydınlar herkese

Bende eşimin ayaklarına dokunmadan uyuyamıyorum

kızım o nası insan ayak havaldırmada neymiş
siz hissediosunuz da bu adama nası gitmio dibindeki koku

kızlar bebek odası için nerden bakabiliriz netten aklıma marka isimleri gelmiyo ama ben çok çocuksu bişi istemiyorum yani tamam renkli felan olabilir ama böle hepten pepeli felan olmasın istiyorum :))

dolabı en az 3 kapaklı olsun istiyorum cibinlik felan olsun

aslında oda yapmıcaktım şimdilik kışı atlatalım diyodum ama kayınvaldemler alcakmış odayı alırlarken aldırmak lazım annem beşik alcaktı ama onada bebek arabasını aldırırım ohh ohh bide diyolarla cocuk bereketiyle gelir sanırım bu o

annem bide kızıma bilezik yapcakmış oyy öyle bilekleri boguk boguk oluyo tombiş bilezikte ne şirin oluyy künyelerede bayılırım ben :)) görümcemin ogluna yapmıştık herelde oda bize yapar güya bişi istemem diyodum herkezin ne alcanı bile hesaplamışım

Bugün hiç kimsenin keyfi yok sanırım.Bende tüm gece uyandım Üşüttüm sanırım ishal oldum ve midem çok fena

Günaydınlar herkese

geçmiş olsun tatlım evet gece bizim sık sık uyanma günümüzdü sanırım hoş hergün en az 3 kez uyanıyorumda gecede
dikkat et kendine şu ishal meselesi düzelmedimi daha sende bol bol muz yesen tatlım

Günaydın haksever Bende çok seviyorum bebişte künye çok sempatik oluyor. Bebek odaları için belis,hugglo benim baktığım siteler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…