Günaydın ;
sabahtan beri keşke yarın çalışmasam diye söylenip duruyorumeşim evde ben yarın işe geleceğim adaletsiz seçim
günaydın canım.benim de eşim evde ama beni patron daha bi açıklama yapmadı bu konudaa:26: zaten eşim cumartesi de çalışmıyor ben çalışıyorum...3 gün yatcak evdeee
günaydın şeker hamileler
bebekelrinize de günaydın
şafak atrsa 2görüşe hazır ve heyecanlıyız
çok merak ediyorum kaç santimiz kaç gramız yine hareket etmicekmiyiz
bizimki sabah çikolata yedim mi horon tepiyor yine yiyeceğim
doktora girmeden 15-20 dakika önce yerim ve bende merakla bekliyorum kuzumu
ne kötü oluyor ya bizimki de 3 gün yatıcak evde :44:
cumartesileri Allahtan bazı haftalar bende evdeyim ayda 1 çalışıyorum ben dönüşümlü
günaydın şeker hamileler
bebekelrinize de günaydın
şafak atrsa 2görüşe hazır ve heyecanlıyız
çok merak ediyorum kaç santimiz kaç gramız yine hareket etmicekmiyiz
Günaydın kızlarrrrrr.
Nasılsınız bakalım. Bebitolarınız nasıl. Var mı hereketlenenler?
Bugün İzmir çok sıcak olacakmış. Ve benim için çok yoğun bir gün, bakalım neler olacak.. :18:
ben her cumartesi 6 saat çalışıyorum.
günaydın lepim....büyük gün geldi çattı desene
günaydın proletimmm..dikkat et kendine
havadandır cnm artık sbahları karanlık oluo bende gece sanıp zor uyanıyorrum:)Günaydın herkese, bugün çok zor uyandım. Hiç çalışasım yok. bugün bitsede eve gitsek
iyiyiiizGünaydın kızlarrrrrr.
Nasılsınız bakalım. Bebitolarınız nasıl. Var mı hereketlenenler?
Bugün İzmir çok sıcak olacakmış. Ve benim için çok yoğun bir gün, bakalım neler olacak.. :18:
sizin patronlar çok gıcıkGünaydınnnn
günaydın canım.benim de eşim evde ama beni patron daha bi açıklama yapmadı bu konudaa:26: zaten eşim cumartesi de çalışmıyor ben çalışıyorum...3 gün yatcak evdeee
benimkide sabah oyle 7 bucuk oldumu tak tak
ama sonra istersem çikolatayı kiloyla ye takmıo sanırım
anası gibi kafasına buyruk
siz yrn nie çalışıosunuz ya yasal izin değil mi:S
ben her cumartesi 6 saat çalışıyorum.
gunaydın kızlar
dünkü moral bozukluğumuma göre daha iyiyim ama gece rahat uyuyamadım ben zaten gecede 4-5 kez kalkıyordum bu defa her kalktığımda uykum bölündü uykuya dalmam yarım saati buldu hatta ilk uynadığımda 2 saat yatakta döndüm
eşimde geç geldi gece 1 civarıydı geldiği işteydi, o geldikten sonra bir müddet uyuyamadım
birde noldu kızlar komik bir durum oldu gece anlatayım size 11 de uyuyup 12,30 gibi uyandım gece sonra kalktım elimi yıkadım falan birde bacakalrımı ıslattım sıcaklanmıştım çünkü sonra geçtim yatağıma sağa sola dön derken tam uykuya varacam birden SUYUM GELDİ sanıp bi sıçradım şortumun ıslak olduğunu fark ettim elimi telefona attım hemen eşimi arıcam sonra bi baktımki ıslaklık benim bacaklarımı yıkamamdan kaynaklı kilot falan kuru sadece şortun yan tarafları ıslak ama o korku bana yetti sonra zaten 1 saat yatakta döndüm durdum
bunun dışında iyiyiz çok şükür
bu arada ben yarın çalışmıyorum çok şükür
Günaydınnn. Dün niye canın sıkkındı canım senin? Geçmişte de göremedim bişey yazdığını..
canım şu şavaş falan mevzuları haberler sonra suriye dibimizde endişelendim yani baya kötü oldum halada endişeliyim aslında ama düne göre daha iyiyim
arşiv mi yaptırıo müdür sanaEhehehe 40 yıllık arkadaşım gibi yazdın Jack :) Prolet Bulgarca Bahar demek. Samimi arkadaşlarım proletim derler hep
Ederim elbet sizde dikkat edin. Şu arşivi bitirip burnuna sokayım artık müdürün. Merakla beklenen ay sonu geldi
gunaydın kızlar
dünkü moral bozukluğumuma göre daha iyiyim ama gece rahat uyuyamadım ben zaten gecede 4-5 kez kalkıyordum bu defa her kalktığımda uykum bölündü uykuya dalmam yarım saati buldu hatta ilk uynadığımda 2 saat yatakta döndüm
eşimde geç geldi gece 1 civarıydı geldiği işteydi, o geldikten sonra bir müddet uyuyamadım
birde noldu kızlar komik bir durum oldu gece anlatayım size 11 de uyuyup 12,30 gibi uyandım gece sonra kalktım elimi yıkadım falan birde bacakalrımı ıslattım sıcaklanmıştım çünkü sonra geçtim yatağıma sağa sola dön derken tam uykuya varacam birden SUYUM GELDİ sanıp bi sıçradım şortumun ıslak olduğunu fark ettim elimi telefona attım hemen eşimi arıcam sonra bi baktımki ıslaklık benim bacaklarımı yıkamamdan kaynaklı kilot falan kuru sadece şortun yan tarafları ıslak ama o korku bana yetti sonra zaten 1 saat yatakta döndüm durdum
canım şu şavaş falan mevzuları haberler sonra suriye dibimizde endişelendim yani baya kötü oldum halada endişeliyim aslında ama düne göre daha iyiyim
gunaydın kızlar
Ehehehe 40 yıllık arkadaşım gibi yazdın Jack :) Prolet Bulgarca Bahar demek. Samimi arkadaşlarım proletim derler hep
Ederim elbet sizde dikkat edin. Şu arşivi bitirip burnuna sokayım artık müdürün. Merakla beklenen ay sonu geldi
arşiv mi yaptırıo müdür sana
tekmsin ki kaçırıom ben:26:
sen suriye olaylarına mı üzüldün canım
inşallah bişi olmicak ben bi kaç gündür koptum olaylardan dün gördüm zaten dolar altın euro fırlamış gene savaş lafları var Allah korusun
demek bacaklrını ıslatttın sonrada tırstın hehe olur öyle vakalar
aynen canım çok komik oldu zaten bende gece kendime güldüm zaten sonrasuyum geldi heçok güldüm
inşallah tatlım ya zaten olan bir çok şey var ama bizim ülke içinde olmasa bari bizim hemen dibimiz dediğim gibi adam bi füze fırlatsa tepemize gelme ihtimali yüksek yani
arşiv mi yaptırıo müdür sana
tekmsin ki kaçırıom ben:26:
sen suriye olaylarına mı üzüldün canım
inşallah bişi olmicak ben bi kaç gündür koptum olaylardan dün gördüm zaten dolar altın euro fırlamış gene savaş lafları var Allah korusun
demek bacaklrını ıslatttın sonrada tırstın hehe olur öyle vakalar
oğluma çok endişe ediyorum prolet insan anne olunca korkuyor hayattan ben bekarken ne hayattan ne ölümden korkmazdım oğlum doğduğu gün korkmaya başladım herşeyden hayatta gülüp geçtiğim şeyler beni incitmeye ozaman başladı, annelik çok farklı bir duyguHmm onları okudum canım..Haklısın tabi.
Ben farklı bir konu daha var zannettim.
Allah sonumuzu hayır etsin ne diyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?