2014 Şubat Anneleri

Bende henüz başlamadı gerçi ben sizden nerdeyse bir ay gerideyim

hayırlara çıksın cidden ne rüyalar ne rüyalar birde etkileri fena oluyor ama bu haksızlık :44:

yeri biliyorum ama doktordan bilgimyok haftasonu geliriz belki o tarafa bu hafta gelmedik hiç

Yeri değişti haberin var mı bilmem goparkın içine taşındı.Doktorum çok iyi geçtiğimiz martta arkadaşıma avrupa şafakta sezeryan doğum yaptırdı çok güzeldi herşey.Ameliyathanenin camından çıkıp dışarıda bekleyenlerin fotoğraflarını çekmişti çok eğlenmiştik

günaydın kızlar bugün sanırım çoğunuz uykusuz kalmışsınız kötü bir gece geçirmişsiniz..bende tam tersi saat 9da bi uyudum maşallah hiç uyanmadım sabahta zor kalktım bıraksalar uyumaya devam edebilirdim valla bende gördüğüm rüyamı paylaşayım sizlerle yorum sizden gelsin artık..rüyamda bebeğim doğmuş ama erkekmiş tek başıma yıkıyorum giydiriyorum tam emzircem uyuyakalıyo göğsümden süt akıyo ama emmiyo uykuda bide işin ilginç tarafı bebeğimi pembe battaniyeye sarıyorum ne garipbir rüya olmuş dimi..

Son düzenleme:
kızlar az önce tuhaf bişi oldu ya çok korktum bizim şirket dükkan gibi yol üzerinde biri girdi içeri kapkara üstlü başı yırtık pırtık bir adam iri yarı elinde ayetel kürsi bunu dağırıyorum allah için dedi sonra başladı saymaya sende büyü var bilmem ne bide kafası iyi gibi git demeye korkuyorum istemiyorum aytel kürsi falan şöylede böylede ben para için gezmiyormda bide o an yanımda kimsede yok bir korktumki çantada kendinde tarafta masamın yanına kadar geldi alıp kaçıcak diyorum kendime bi yandan gözü çantaya bakıyor sen fakirsin demi diyor bana cebinde 100tl yok bende yok diyorum 50 yokmu diyo yok diyorum sonra dedi sende düğüm var elinde bir yumak iplik aha bunu çözdüm çözersem gönlünden ne kopar dedi bende sustum söyle söyle diyor bana ay çok korktum kızlar mutfaktan çaycıyı çağırdım oda bayan zaten o geldi yanıma sonra çantamı aldım kucağıma para vermek bahanesiyle para çıkar elime koy diyor adam çıkarıdm 10 tl varmış koydum aldı gitti birde 20lik gördü çıkarırken diyoki onuda ver üflüm geri verim
ay kabus gibiydi ya yukardan biri indi o ara erkek bunu görünce lütfen dışarı çıkarmısınız dedi adam gitti ama çok korktum

yüz üstü yatamıyorum
sırt üstü yatınca sankiüstüme birisi oturuyor gibi oluyorum
buakşam yastıkla yatmayı deneyeceğim işe yarayacağını düşünüyorum.

Sanada maşallah diyelim canım mışıl mışıl uykuların bozulmasın inşallah rüyalara bak ya ne alemler

Ayy tövbe estağfurullah ben burdan korktum Allah korusun Allah kimseye aklını yitirtmesin

yüz üstü yatamıyorum
sırt üstü yatınca sankiüstüme birisi oturuyor gibi oluyorum
buakşam yastıkla yatmayı deneyeceğim işe yarayacağını düşünüyorum.

ben bacaklarımın arasına yastık alıyorum bi kaç gecedir yatarken.. en azından uykuya dalana kadar işe yarıyor sabah uyandığımda yerde yada eşimin üzerinde buluyorum

geçmiş olsun bilimcim, sadakan olsun, dua et bol bol

ben hiç gitmedim oraya epey de yakın o zaman sana gidiş gelişte kolay olur

ben bacaklarımın arasına yastık alıyorum bi kaç gecedir yatarken.. en azından uykuya dalana kadar işe yarıyor sabah uyandığımda yerde yada eşimin üzerinde buluyorum

bende öyle yatıcam
gece normalde hiç uyanmayan ben 3-4 kez karnımın üstüne yatınca ağrıdan kalkıyorum

benim leğen kemiklerim ağrıyo yürürken yani öyle garip bir yer ki bacaklarımın arasına kadar gidiyo ağrı.. dr.a sordum baskı oldugundan normal dedi.. ama bacaklarım ayrık yürümeye başlıycam artık çok fena...:44:

geçmiş olsun bilimcim, sadakan olsun, dua et bol bol
canım buna sadakada geçmez zatende adamı görsen korkarsın öyle bişi
zaten parasında değilim ama korkuttu beni
ay neyse geçti gitti ya kapıda kilit var normalde tlfnla açılıyor onu kilitlemiyorduk bayadır kilitledim şimdi
dilenci çok oluyor çünkü

Sanada maşallah diyelim canım mışıl mışıl uykuların bozulmasın inşallah rüyalara bak ya ne alemler

Ayy tövbe estağfurullah ben burdan korktum Allah korusun Allah kimseye aklını yitirtmesin

kız adamın aklı yerinde uyanıklığından yapıyor zaten pislik ya tineri çekmiş gelmiş ay çok tırstım

ben hiç gitmedim oraya epey de yakın o zaman sana gidiş gelişte kolay olur

evet canım evim belde tıpın karşısında adım hesabı 40 adım civarı çok yakın.
Bu arada bacak arama 1 tane kollarıma 1er tane ve yan dönersem belimin arkasına 1 tane olmak üzere bir sürü yastıkla ancak yatıyorum ama yine de uyanıyorum

bende öyle yatıcam
gece normalde hiç uyanmayan ben 3-4 kez karnımın üstüne yatınca ağrıdan kalkıyorum

ben sana demiştim demi belli bi zaman sonra istesende yatamassın diye
bende 2 hafat öncesine kadar böyle tam değilse bile yarı yan yarı karnım üstüne yatabiliyordum 2 haftadır ne mümkün ya sağ ya sol bacağımın arasında bir yastık öyle uyumaya çalışıyorum

robot gibi uyanırsın tabi

Tinerci ya da deli olsun valla tatlım onların bir anlık refleksle ne yapacakları belli olmuyor ki:18:

bende yarı karnımın üstünde ancak uykuya dalıyorum
ama gece nasıl dönüyorsam ağrısına uyanıyorum 2-3 ay sonrasını düşünemiyorum bile

çok erken başlamış leğen kemiği ağrın

kızlar size kötü bir haberim var 8.ay civarında en alttaki kaburgalarınız batıcak vucudunuza büyük ihtimal bunu gebelerin %95inden duydum ben
ama bende oğlumda olmadı şükürki vede karnım çok büyüktü ona rağmen öyle bir baskı olmadı kaburgalarıma inşallah bakalım bundada olmaz

Ne yapayım ama yatak çekyatlar misafir odasında ki yatak her yeri geziyorum bi yerde sızıyorum artık jöle kıvamında uyanmaktan iyidir bol yastıkla uyumak

ben yataktan başka yerde uyuyamıyorum

dün eve gittim toz al , evi süpür , yerleri sil yemek yap yoruldum ve süpürge açamıyorum karnım ağrıyor onu iterken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…