Günaydın arkadaşlar30 Ağustos zafer bayramımız kutlu olsun Bugün kimseler olmaz sanırım
arkadaşlar ilk hamileliği olup bebeğini hisseden var mı
Kızlar günaydın :) hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun, çocuklarımız mutlu ve özgür bir ülkeye doğsunlar inşallah:) Sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum aslında bunu dün yazmak istedim ama elim varmadı. Yalvarırım beni kınamayın bu ilk bebeğim önemli olan sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması tabiki de ama ben hep kız hissetmiş ve kız bebek istemiştim. Bunu yıllardır istiyorum dualarım da bile hep içimden geçirirdim eskiden beri. Allah'ım günah yazmasın ama dün doktor erkek deyince benim o kadar hevesim kırıldı ki... Cinsiyeti belli olsa da alış veriş yapsam diyordum ama şu an bi çöp bile almak istemiyorum. Bütün gece uykularım kabuslarla bölündü ve gece kalkıp sebepsiz yere defalarca ağladım. Dünden beri cinsiyette yanılma oluyor mu diye internetten araştırıyorum . 34. hatta 37. haftada bile doktorların erkek dedikleri kız ya da kız dedikleri erkek çıkabiliyormuş. 9 eylül de ayrıntılı ultrasona giricem sanırım o gün daha net bi sonuç alırım o ana kadar hiç bir şey almıycam. Allah2ım kendimi çok suçlu hissediyorum böyle şeyleri aklımdan geçirdiğim için. Ben kötü bi anne değilim ama bu fikre alışamıyorum nolur bana kızmayın ama çok kötü hissediyorum kendimi(
seni ben yerimmmm
doktordda bize erkek olabilir deyince benimde boğazıma bişey takıldı.kesin konuşmadığı için hala umutlarımız var.hissettiklerin normal kuzum.şok oldun ama geçer o bitanem
anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim sürekli olarak ağlama modundayım elimde değil kendime hakim olamıyorum. geçicek biliyorum bebeğimi çok seviyorum ve ona zarar vermek istemiyorum kendimi üzerek. çevremde gördüğüm erkek çocuklar ailelerine o kadar çok çektiriyor ki ben erkek çocuk sahibi olmaktan hep korktum. ama bu işin garantisi yok tabi kimse bana kızın olcak demedi neden bu kadar şok yaşadığımı ben de bilmiyorum
anlayışla karşıladığın için teşekkür ederim sürekli olarak ağlama modundayım elimde değil kendime hakim olamıyorum. geçicek biliyorum bebeğimi çok seviyorum ve ona zarar vermek istemiyorum kendimi üzerek. çevremde gördüğüm erkek çocuklar ailelerine o kadar çok çektiriyor ki ben erkek çocuk sahibi olmaktan hep korktum. ama bu işin garantisi yok tabi kimse bana kızın olcak demedi neden bu kadar şok yaşadığımı ben de bilmiyorum
amaan tombikim olur öyle şeyler
alışacaksındır erkek fikrine sonnda
Allah hayırlısını versin tabi ama bir de gönülden geçenler var
bilmiyorum bana doktor ne dese ne tepki vercem mesela
çünkü ben erkek istiyorum yani istiyordum
ama şimdi kızlar daha bi sevmli gelio
e eşim kız istio sanki kız gibi de gelio bana:)
erkek derse sanki bi garip olcam ama normal hislerin
ağlayıp bebeğini küstürme ama bak artık hissetmeye başliyorar onlarda bizi
amaan tombikim olur öyle şeyler
alışacaksındır erkek fikrine sonnda
Allah hayırlısını versin tabi ama bir de gönülden geçenler var
bilmiyorum bana doktor ne dese ne tepki vercem mesela
çünkü ben erkek istiyorum yani istiyordum
ama şimdi kızlar daha bi sevmli gelio
e eşim kız istio sanki kız gibi de gelio bana:)
erkek derse sanki bi garip olcam ama normal hislerin
ağlayıp bebeğini küstürme ama bak artık hissetmeye başliyorar onlarda bizi
Doğunca ancak alışıcam galiba. Eşim o kadar sevindi ki. Onun erkek diye sevinmesi bile bana battı. Halbuki 6 ay öncesine kadar çocuğumuz olup olmayacağından bile emin değildik. Şu an yaptığım tam bir nankörlük. Erkek çocuk nası büyütülür hiç görmedim ki ailemde hep kızlar vardı biz kızlara çok düşkün bi aileyiz. Erkek çocuk nası tutulur nası sevilir, altı nası değiştirilir hiç bilmiyorum. Teşekkür ederim kızlar moral verdiğiniz için. Umarım en yakın zamanda atlatırım bu durumu.
Kızlar günaydın :) hepimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlu olsun, çocuklarımız mutlu ve özgür bir ülkeye doğsunlar inşallah:) Sizlerle bir şey paylaşmak istiyorum aslında bunu dün yazmak istedim ama elim varmadı. Yalvarırım beni kınamayın bu ilk bebeğim önemli olan sağlıklı ve hayırlı bi evlat olması tabiki de ama ben hep kız hissetmiş ve kız bebek istemiştim. Bunu yıllardır istiyorum dualarım da bile hep içimden geçirirdim eskiden beri. Allah'ım günah yazmasın ama dün doktor erkek deyince benim o kadar hevesim kırıldı ki... Cinsiyeti belli olsa da alış veriş yapsam diyordum ama şu an bi çöp bile almak istemiyorum. Bütün gece uykularım kabuslarla bölündü ve gece kalkıp sebepsiz yere defalarca ağladım. Dünden beri cinsiyette yanılma oluyor mu diye internetten araştırıyorum . 34. hatta 37. haftada bile doktorların erkek dedikleri kız ya da kız dedikleri erkek çıkabiliyormuş. 9 eylül de ayrıntılı ultrasona giricem sanırım o gün daha net bi sonuç alırım o ana kadar hiç bir şey almıycam. Allah2ım kendimi çok suçlu hissediyorum böyle şeyleri aklımdan geçirdiğim için. Ben kötü bi anne değilim ama bu fikre alışamıyorum nolur bana kızmayın ama çok kötü hissediyorum kendimi(
merhaba canım dün benimde kontrolüm vardı dr kıza benziyor dedi ilki kız olduğu için çevremde herkes erkek olsun diye baskı gibi konuşmalar yaptılar tersledim allah kime ne isterse onu verir illa erkek olsun diye bişey düşünmüyorum dedim doktor 3 hafta sonra çağırdı kız dediğimi hatırlat bi daha bakalım dedi hayırlısı olsun hepimizinki
selam yohmu namıssız
Doğunca ancak alışıcam galiba. Eşim o kadar sevindi ki. Onun erkek diye sevinmesi bile bana battı. Halbuki 6 ay öncesine kadar çocuğumuz olup olmayacağından bile emin değildik. Şu an yaptığım tam bir nankörlük. Erkek çocuk nası büyütülür hiç görmedim ki ailemde hep kızlar vardı biz kızlara çok düşkün bi aileyiz. Erkek çocuk nası tutulur nası sevilir, altı nası değiştirilir hiç bilmiyorum. Teşekkür ederim kızlar moral verdiğiniz için. Umarım en yakın zamanda atlatırım bu durumu.
olmamı dan die girdim sonra menemen yapmaya gittim hehe
ne var ne yok huzun bazım
ben her türlü alt açmayı bilmiom tombik
bence hepsi aynıdır yav annen bilir boşver bukadar takma kafana
Bence senin ki çok istemekten öte kendini kız olacağına çok inandırdığın için yaşadığın hayal kırıklığı.Zamanla erkek çocuk fikrine alıştıkça şu an yaşadığın duygu karışıklığı yüzünden kendini suçlu bile hissedeceksin.Kız ya da erkek hiç önemli değil inan ki üzerimize aldığımız yük çok fazla.İkisinin yetiştirilmesi de çok zor.Evet erkekler fevri oluyor ama kızında her zaman bir korumaya ihtiyacı oluyor. Kız ya da erkek olsun her zaman gözün üzerinde olacak.
Ahh ah benim göbekte birden sönüverdi şaşkınım :44:
Ama çok güzelsiniz maşallah size
Senden de en acilinden bekliyoruz görüntüleri hayatım
ay ne tatlı olmuş o göbek tombik tombik hamile tiöertleri olur artık maşallah bebeşinle sana
alphin güldrürdün sabah sabah beni
günaydın güzeller
30 ağustos zafer bayramımız kutlu olsun
herdaim özgürce kutlayalım inşallah
Ne kadar büyümüş prolet maşallah
şafak az kaldı aga :)
olmamı dan die girdim sonra menemen yapmaya gittim hehe
ne var ne yok huzun bazım
ben her türlü alt açmayı bilmiom tombik
bence hepsi aynıdır yav annen bilir boşver bukadar takma kafana
kız anası gelmiş (yok canım kıskandığım falan yokBence senin ki çok istemekten öte kendini kız olacağına çok inandırdığın için yaşadığın hayal kırıklığı.Zamanla erkek çocuk fikrine alıştıkça şu an yaşadığın duygu karışıklığı yüzünden kendini suçlu bile hissedeceksin.Kız ya da erkek hiç önemli değil inan ki üzerimize aldığımız yük çok fazla.İkisinin yetiştirilmesi de çok zor.Evet erkekler fevri oluyor ama kızında her zaman bir korumaya ihtiyacı oluyor. Kız ya da erkek olsun her zaman gözün üzerinde olacak.
haha işer mi ya erkek olurda kocam açsın ozaman kaynanam baksın ne biliyim sağlık sıhhat versinde Allahımannem de bilmez ben tek kız çocuğumkız hepsi aynı olur mu bi açıyon testisler ve penis sana bakıyor bi de suratına falan işiyolar
şafak az kaldı aga :)
pzt büyük gün
kız anası gelmiş (yok canım kıskandığım falan yok)
Günaydın annişler. Teşekkür ederim. Biraz mide biraz göbek biraz bebek idare ediyoruz işte
Kuşum bak kendin demişsin etrafımızda hep kız çocuk var diye. Oğluşun kıymetli olur işte. hiç üzme kendini. Çevremde o kadar çok oğlu olacağı için başta üzülüp sonra şükreden var ki.. Dilerim bir an evvel atlatırsın bu durumu..
canım senin de hayırlısı olsun inşallah ben 9 tane kızım olsa sesimi çıkarmam ne güzel ilerde kızlar birbirlerine yoldaş oluyor anneye de destek oluyorlar çok sevindim senin adına 18. haftadaki ayrıntılı ultrasondan hala umutluyum dün bir arkadaşım 20 li haftalarda tamamen kesinleşiyor hemen kendini kaptırma dedi. alış veriş yapmadan bekliycem o güne kadar. doğuma kadar yanılanlar bile var. kuzenim doğurana kadar erkek dediler kız doğdu bebeği:) aylardır bebeğim diye seviyorum çocuğu bir anda oğlum demek o kadar zor geldi ki. dilim alışmıyor bir türlü. sağlıklı olsun da gerisi sorun değil :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?