2014 Şubat Anneleri

hehe teyzemin oğlu doğduğu gün annemin suratına işemişti komik oluyolar :)

Evet pazartesi benim için de büyük gün :)))))) Her an kaçabilirim doktora delirdim artık

Maşallah ne güzel şeyler anlatmışsın:) Canım illa ki alışıcam ve çok sevicem seviyorum da zaten öğrenmeden önce neyse şimdi de öyle fark eden bişey yok. Sadece bi hafta önce yüksek ihtimalle kız gibi dururken şu an aniden erkek olduğunu öğrenmek beni çok sarstı. Değişik bi duygu tarif edemiyorum :) hepinize de teşekkür ediyorum anlayışınız ve desteğiniz için :)

vayyyyyy comartesi ha :)
Evet pazartesi benim için de büyük gün :)))))) Her an kaçabilirim doktora delirdim artık

aynen kuzum

kronicikim zaten cinsiyet öğrenemessek beni lepiyi ve adally ı tv de haberlerde doktora saldırı oldu başlığında izlemeniz muhtemel

Günaydın güzel hamişlerim :)
Zafer Bayramımız kutlu ve mutlu olsun.

Tombikim aslında çok normal şeyler hissediyorsun bence.
Ama merak etme zamanla hepsi kaybolup gidecektir.
Hem sen yine kız çocuğuna bakmayı biliyor erkeğe bakmayı bilmediğini söylüyorsun, kız ben ikisine de bakmayı bilmiyorum ya
Demem o ki üzülmelerin de sevinmelerin de sana merak etme herşey güzel olacak :)

yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz yatçaz kalkçaz hoop doktordayım :))))

eheh aynı ben doktor 12. haftada erkeğe benziyo ama değişebilir dedi eşimin karşıdan öyle bi gülmesi var ki anlatamam çok gıcık olmuştum çıktık bende bi surat bi surat.. sonra eşimle bi de kavga ettik kızdı bana sağlıklı bebeğin daha ne istiyosun dedi bana şu mutluluğu bile yaaşatmadın falan deyince ben kendime geldim ağlamaya başladım sonra sarıldık falan sonra anneme gittim bi posta da ona ağladım annem de kızdı aynı eşim gibi.. sonra biraz biraz alıştım bu fikre bazen google a erkek bebek yazıp resimlere bakıyorum değişik erkek bebek kıyafetlerine falan bakıyorum alıştırıyorum kendimi.. kesin demedi doktorum ama ben alıştırıyorum kendimi

annelerr günaydın... çok değişik bişey oldu dün ya.. normalde beni doktor eylülün ilk haftası çağırmıştı ben dün gittim erkenden detaylı ölçüm yapacaktık çok küçük şuan kalp kemik vs için dedi..ama haftasına göre normal dedi. (bu arada benm içmden hep erkek geçiyor)..ama dün doktorumuz sıpamız kendini göstermediği için baya bir ugrasarak bana kalırsa kıza benziyor ama on gün snra bir daha bakarak görüp söyleriz dedi.benmki kapadı bacakları bagdas kurdu yok nerden dürtse doktor diğer tarafa döndü ama eller ayaklar parmaklar oynuyo resmen dalga geçti...eşim erkek olsa daha çok sevinirdi ama kız olabilir diyincede cinsiyetten öte sağlıklı olsun kalanı sonra dedi ...anlayacağınız benim sıpa içerde dalga geçio benmle:) on gün sonraya kaldık artık...pembe miyiz mavi mi acaba? içim bir tuhaf çok merak ediyor musum da farkında değil mişim demekki...

Üstüne bastın kaldır ayağını hajım
Bizde yoğunluk kız sizde nedir son tahminler?
bizde erkek üzerine ama ben ve umo ısrarla kız diyoruz
Göbeğini eklede bizde yapalım bir yorum

Senden beklerim böyle bir şey

la resim eklemeyi beceremiyorum ama deniyim du :)

kronicikim şu an böyleyim .cinsiyet konuusu açılınca böyle

lepi adally ve huzunbazın kurduğu gizemli cinsiyet kulubune hoşgeldin kuzummmm

Günaydın kızlar. Ya kızlar bişey sorcam on altıncı haftaya girdim bitecek nerdeyse ama benim hala iştahım yok akşamları zorla yiyorum sizinde öylemi böyle olunca korkuyorum bebeğime bişey mi oldu diye

Günaydın kızlar. Ya kızlar bişey sorcam on altıncı haftaya girdim bitecek nerdeyse ama benim hala iştahım yok akşamları zorla yiyorum sizinde öylemi böyle olunca korkuyorum bebeğime bişey mi oldu diye

canım endişelenmeye gerek yok..bendede durum aynı kilo alamadım hala..2kiloda kaybım var..bazen 2 lokmayla tüm günü geçiriyorum..ortada ne bebek var ne göbek..ilk hamileliğimde 30 kilo almıştım..şimdi 16.haftadayım kilo veriyorum ileriki zamanlarda herşey yoluna girer sıkma canını..

kuzum doktorum demiştiki sen hayatta kaldığın sürece bebeğinde kalır.ihtiyacı olan herşeyi senden karşılar.bu nedenle sen kendin için kendine iyibak demişti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…