2014 Şubat Anneleri

kronicikim zaten cinsiyet öğrenemessek beni lepiyi ve adally ı tv de haberlerde doktora saldırı oldu başlığında izlemeniz muhtemel

hehe l...i adlı hamile kadın üniverste basarak doktora linç girişiminde bulundu:)
silah zoruyla cinsiyet tahmini almak isteyen l. birden kendini kaybewttiğini gelen sorular karşısında sessiz kalmaktan yorulduğunu
üzerindeki baskının cinnet geçirmesine ve kendini kaybetmesine neden olduğunu belirtti

yatcam kalkcam toktordayım
uyanık doktor cumartesi dememişti bana ama oysaki ordaymış kaçarmı benden
kaçmaz

Üstüne bastın kaldır ayağını hajım
Bizde yoğunluk kız sizde nedir son tahminler?

anneme göre erkek
eşime göre kız
bana görede kız gibi

beliriszlik de kötü dim
net olsun istio insan unisex mi giycek yoksa bizim bebeler doğduklarında

lepi adally ve huzunbazın kurduğu gizemli cinsiyet kulubune hoşgeldin kuzummmm
bermuda bebek üçgeni

Günaydın kızlar. Ya kızlar bişey sorcam on altıncı haftaya girdim bitecek nerdeyse ama benim hala iştahım yok akşamları zorla yiyorum sizinde öylemi böyle olunca korkuyorum bebeğime bişey mi oldu diye
benim iştahım kötü değil ama sen kendini zorla
en azından yoğurdunu sütünü al

bana doktorum decevit verdi içerigini okuyorumda içinde bütün vitaminler varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizde bundan mı kullanıyosunuz

canım benim de ramazanda iftara gittiğimiz yerde ben fark etmeden makas ve bıçak koymuşlar ben makasın olduğu yere oturdum bu oğlan oluyormuş birde başıma tuz dökmüşler artık hangi ara yaptılar onu anlamadım ama onda burnuna ellersin erkek dudaklarına ellersen kızmış ben tabiki burnuma elledim bizim sonuç böyle çıktı diyorlar ama bakalım inşallah yarın belli olur da artık derin bir nefes alırız

ben süt içiyorum bebeğim ama kasılmalarım var.doktor o yüzden verdi.ilenççç bişi mağnezyum tadını düzeltseler ya[/QUOTE]

yararlı seylerin tadı berbat zararlı şeylerin tadı güzel olur ya ondandır....umarım fazla içmene gerek kalmaz...bebişkonda rahat büyür içerde:)

iki koca iki çocuk.hayat zordu benim için bebişim

bana doktorum decevit verdi içerigini okuyorumda içinde bütün vitaminler varrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr sizde bundan mı kullanıyosunuz

evet canım banada onu verdi ama bir kaç gündür içemiyorum kendi uyuşukluğumdan sonra sonra diye diye unutuyorum tadı çok kötü ya

evet canım banada onu verdi ama bir kaç gündür içemiyorum kendi uyuşukluğumdan sonra sonra diye diye unutuyorum tadı çok kötü ya

bana hap verdi tadını anlamıyorum ama acık büyük zor yutuyorum

ahahhaha manyuk

yok kuzum gyne ferro sanol ve mağnezyum var benim.birde hayallerim ümitlerim akıp giden gençliğim
çin takvimi ne diyor kuzum
ben süt içiyorum bebeğim ama kasılmalarım var.doktor o yüzden verdi.ilenççç bişi mağnezyum tadını düzeltseler ya

yararlı seylerin tadı berbat zararlı şeylerin tadı güzel olur ya ondandır....umarım fazla içmene gerek kalmaz...bebişkonda rahat büyür içerde:)[/QUOTE]

inşallahhh kuzum.senin branş neydi benim biyoloji

aa evet bide makas bıcakla tuz olayı var..onlarıda deniyorlardı en son:) sağlıklı olsunda bakalım kalanı detay:)

inşallahhh kuzum.senin branş neydi benim biyoloji[/QUOTE]

benim sınıf...ve eş durumu da olmadı devam istanbula ..

kizlar gebeligin basindan beri hic bulanti ve kusmayla karsilasmadim. az once kustum. henuz midem bos olsugundan kusamadim bile sadece safra vardi ama bi arada azicik kan gordum tukurukte korktum. sabah kalkinca demir ilaci icmistim omu yapti acaba 2 haftadir iciyorum ilk defa oldu.

Benim oğlum 9 yaşında bütün çin rus yüzük testleri daha fazlası çevredekilerin tahminleri kız yönünde Pazartesi doktordayım kısmetse

Canım dişin kanamıştır tükürünce panik yapma...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…